|
|
Stranica: 40/52.
|
[ 1285 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 11:18 |
|
|
Nasilnici zaustavili festival Queer u Sarajevu Iz sigurnosnih razloga prekinut je prvi Queer Sarajevo Festival. Nasilje koje je pratilo otvaranje Festivala uzburkalo je bosanskohercegovačku javnost koja osuđuje napade na pripadnike Queer pokreta. Festival je otkazan za javnost, a pripadnici „Queer“ pokreta u naredna tri dana druženje će, iz sigurnosnih razloga, nastaviti na nepoznatim lokacijama. Koordinatorica Festivala Slobodanka Dekić kaže "Što se nas tiče neće ostati na ovome. Mi ćemo dići tužbe i sve je prijavljeno policiji. Postoje snimci sa licima napadača." Jedan od novinara kojeg su nasilnici napali nakon otvaranja festivala je Peđa Kojović: "Odjednom kao da te auto udari s leđa, jedno sedam ili osam njih je skočilo na mene. Oboreni smo na zemlju i onda je tek policija došla. Onda je počela jedna masovna tuča na ulici koju ja nisam vidio, jedino možda u filmovima o divljem zapadu." Gotovo sve relevantne bh. institucije osudile su vandalizam na otvaranju Queer Festivala. https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com ... /a-3672309
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 11:18 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Neka vidi svijet ko smo i kako tretiramo druge i drugacije! A ne ko u Beogradu, ubili ih sipkama, divljaci. Ne lazi
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 11:19 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Neka vidi svijet ko smo i kako tretiramo druge i drugacije! A ne ko u Beogradu, ubili ih sipkama, divljaci. Lazes tko pas https://youtu.be/lWDAMaFGX_4
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 11:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37790 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nemaju sreće, da ima vode, bila bi tu najveća koncentracija opranih guzica u Europi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 11:43 |
|
|
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 11:50 |
|
|
Tko ne bi bio za ********, gledaj ove zamotali žene kao Palestinci, djeca naprijed, zamotane nazad. Nije mi jasno zašto nose zastavu BiH a ne Afganistana. Bit će im sad u Kabulu povoljnih stanova. Sikterat ih tamo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 11:56 |
|
|
Miran protest, sta je problem? Pluralizam misljenja i ideja, svako ima pravo da iznese svoje stavove i ima mjesta za sve. To je Sarajevo onako kako ga svijet vidi. Sad crknite
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 11:57 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Tko ne bi bio za ********, gledaj ove zamotali žene kao Palestinci, djeca naprijed, zamotane nazad.
Ne znam zašto bi morao bit i za jedne. Nadam se incidentu. Sodomitska internacionala je strašno moćna, svi mediji po europi bi prenjeli da su Muslimani napali sodomite što bi bilo odlično za hrvatsku stvar.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 11:58 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Tko ne bi bio za ********, gledaj ove zamotali žene kao Palestinci, djeca naprijed, zamotane nazad.
Ne znam zašto bi morao bit i za jedne. Nadam se incidentu. Sodomitska internacionala je strašno moćna, svi mediji po europi bi prenjeli da su Muslimani napali sodomite što bi bilo odlično za hrvatsku stvar. Kakav bijednik haha. Zar ste toliko nemoćni? Zar ste toliki *** od ovna?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 12:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Allah je jako ljut. Neko će najebati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 12:01 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Čovjek sve lijepo rekao. Kako jest.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 12:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Četnici protiv allaha.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 12:02 |
|
|
Vidim jedan od transparenata u paradi "Refugees welcome", a u isto vrijeme ljudi istog ideološkog profila kao ovi kojima nude dobrodošlicu bi najradije napravili pokolj i krvoproliće, samo da nije toliko osiguranja i policije. Ne znaš koja strana je luđa...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 12:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Miran protest, sta je problem? Pluralizam misljenja i ideja, svako ima pravo da iznese svoje stavove i ima mjesta za sve. To je Sarajevo onako kako ga svijet vidi. Sad crknite To je Sarajevo onakvo kakvog želi da ga svijet vidi! Koje licemjerstvo!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 12:07 |
|
|
Ima li arapskih turista?
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 12:08 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Neka vidi svijet ko smo i kako tretiramo druge i drugacije! A ne ko u Beogradu, ubili ih sipkama, divljaci. 300 u povorci 1000 pripadnika policije.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 12:12 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25573 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Od tih 300 - 100 iz svijeta, 150 iz Regiona.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 12:16 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Tko ne bi bio za ********, gledaj ove zamotali žene kao Palestinci, djeca naprijed, zamotane nazad. Nije mi jasno zašto nose zastavu BiH a ne Afganistana. Bit će im sad u Kabulu povoljnih stanova. Sikterat ih tamo. Odmah izvrsiti razmjenu pucanstva, normalne afganistance u BiH, ove poslati braci talibanima. Imam par poznanika koji su pobjegli iz Afganistana od talibana, sasvim normalni ljudi, zene im nisu zamotane, jedan mi starac koji je ovdje vec 40 godina, kaze kako su imali lijep i moderan zivot prije nego su amerikanci stvorili talibane! i googlajuci ostadoh zapanjen.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 12:29 |
|
|
Zašto se nije Benjamina pojavila umjesto da se prosipa izjavama?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 12:29 |
|
|
BBC je napisao/la: Došao podržati gej paradu, a obukao majicu sa ХР (Hi-Ro) Hristovim monogramom i parolom 'Podignimo Stupove' (manastir Đurđevi Stupovi, Stari Ras 1170/1171. god.). Na stranu njegova podrška, nemam ništa protiv, ali ovu ljigavštinu ćemo mu zapamtiti. Splačina vidjela dildoe sa Hristovim likom, vidio razne provokacije na tu temu, pa i on hoće da je in.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 12:37 |
|
|
Sad ce opet musliji "sarajvo polozilo ispit zrelosti, svi su dobrodosli, a sto ne idu kod njiha u banjaluku i mostar"
Ispit sa milju policajaca i specijalaca koji cuvaju ucesnike od razularene bradate rulje.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 13:12 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9967 Lokacija: Banja Luka
|
Karabaja je napisao/la: Neka vidi svijet ko smo i kako tretiramo druge i drugacije! A ne ko u Beogradu, ubili ih sipkama, divljaci. Aj , ne budali . Uzgred , ne mogu se radovati što su Muslimani natjerani na taj ******** bal , žao mi i njih . Nešto ko u onoj sceni u Petoparačkim pričama kada se Brus Vilis ražali i spasi čovjeka koga siluju , a koji je netom prije toga htio da ga ubije . PS. Što ne uzeše žutu ( koja im je mnogo priličnija ) nego nam oteše , opoganiše i izbaciše iz upotrebe , dugine boje ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 13:17 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Čovjek sve lijepo rekao. Kako jest. Kad ih čuješ kako zavijaju oma bih im krdo ******** posl'o da im se obračunaju s guzicama. Baš mi je drago što su ih se hambasade dohvatile.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 13:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Čovjek sve lijepo rekao. Kako jest. Kad ih čuješ kako zavijaju oma bih im krdo ******** posl'o da im se obračunaju s guzicama. Baš mi je drago što su ih se hambasade dohvatile. Ovaj tip u zelenoj majici je normalno argumentovao stavove, iznio mišljenje sa kojim se mogu složiti.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: U Sarajevu krajem ljeta prva bh. povorka ponosa Postano: 14 kol 2021, 13:29 |
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|