|
|
Stranica: 6/32.
|
[ 778 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
horus
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 18:25 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sjećam se prije 20 godina po forumima, dok sam još naivno tražio rješenje i objašnjavao muslimanima u čemu je nesporazum , da su mi odgovarali kako smo poklopljeni "za nekoliko godina". Pisali smo na onoj temi demografije...2009. politika/1995-2024-demografska-santa-barbara-t252.html?start=0Citat: Svaka politika temeljena na šikaniranju drugih doživjet će propast.Previše energije ulažu u nešto u što sami ne vjeruju , a zapostavili su bitne stvari poput ekonomije , razvijanju dobrosusjedskih odnosa sa nama i Srbima.To je ona ista zamka u koju padaju oholi , tko sam ko ja , što mi tko može ? Ja sam se kladio još 95. da će biti novo uređenje unutar BiH , unija 3 jedinice (sa diskontinuitetom ) Zamislite koliko je protraćeno vremena i energije od tada , i tu lagano dolazi do osvještivanja Muslimanima.Buđenje će biti bolno , ali bolje im je što prije.Džaba priča ako je lisnica prazna... Nije sve ni loše Markane, pošto muje zahvaća fatalizam i rezignacija, pa će potencijalni otpor biti minimalan.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 18:31 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7217 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Najiskrenije bih volio da se ta presuda potvrdi pa da vidimo šta će udruga građana okupljena oko kriovustog ratnog zločinca da učini. Hahah Ova tema se upravo bavi implementacijom te pretpostavljene presude.Jedan od načina implementacije je i preuređenje Bejha u (kon)federaciju tri republike čiji izborni zakoni ne bi propisivali da te republike u predsjedništvu Bejha moraju zastupati S,H i M nego bi se svaki građanin tih republika mogao kandidovati na izborima za člana predsjedništva Bejhaje.Na taj način diskrimancija manjina ili Ostalih bila bi otklonjena.Znači i čivut i gurbet i aškalija ...
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 18:35 |
|
|
Christian Schmidt će izazvati građanski rat u BiH ako ga Washington, Berlin i Brisel ne zamijene uskoro!https://nap.ba/qpost/376399Otužan pamflet.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 18:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37905 Lokacija: Gl. grad regije
|
Taj Belko je luđak i nebitan lik i među Bošnjacima. Ne treba to uopće ni čitat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 18:40 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Christian Schmidt će izazvati građanski rat u BiH ako ga Washington, Berlin i Brisel ne zamijene uskoro!https://nap.ba/qpost/376399Otužan pamflet. To isto mogu izjaviti i Hrvati. Puzajuće izmjene WS i DS. Najlakše prijetiti, ništa konstruktivno. Ko mala djeca, nije kako ja hoću - drama! Eto izazovite rat ako ste face, tko god bio.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 19:09 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Christian Schmidt će izazvati građanski rat u BiH ako ga Washington, Berlin i Brisel ne zamijene uskoro!https://nap.ba/qpost/376399Otužan pamflet. Od kud sad građanski rat. Uvijek su govorili agresija.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 19:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Christian Schmidt će izazvati građanski rat u BiH ako ga Washington, Berlin i Brisel ne zamijene uskoro!https://nap.ba/qpost/376399Otužan pamflet. Od kud sad građanski rat. Uvijek su govorili agresija. Ako oni napadnu to je građanski, ako se drugi odluče braniti biti će agresija ovih drugih
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 19:54 |
|
|
Valjda misle između plavih, crvenih i zelenih Bošnjaka. Ja navijam da plavi pobijede.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 20:05 |
|
|
Oni kad govore BiH misle na Bošnjakistan.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 20:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Nas cilj je vrtjeti u krug. Voda će teći, vrijeme će prolaziti, Ummet rasti. Jednoga dana ćemo biti dovoljno jaki. Tako je i Alija govorio 80tih. I živeli u ubeđenju dasu oni nadmudrili Amere . A Ameri ih samo poštaju da vide dokle seže njihova glupost .
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 20:40 |
|
|
Opet prijete ratom, samo ne znam kojom vojskom i kako.
Oni su totalno poludili, jel oni vjeruju da su sposobni za rat protiv nekoliko puta jacih susjeda, mada kad su muslimani racionalno razmisljali.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 20:41 |
|
|
Kako misliš “opet” prijete ratom? Bili prestali?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 20:59 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6358 Lokacija: Izvan sebe
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Gdje nestanak cuvena HR uljudba? Necete saymnom nikad u susjedstvo! Sramotite me. Svaka zena ima nesto lijepo. Najljepse je ako ima debeli bankovni konto koji smijes koristiti kako hoces.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 21:02 |
|
|
Spremite se, intelektualci :)
_________________ ...and my ties are severed clean...
The less I have the more I gain Off the beaten path I reign
|
|
Vrh |
|
|
Teuton
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 21:13 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Opet prijete ratom, samo ne znam kojom vojskom i kako.
Oni su totalno poludili, jel oni vjeruju da su sposobni za rat protiv nekoliko puta jacih susjeda, mada kad su muslimani racionalno razmisljali. Ovako ćemo i mi prozvat prvog muslimanskog političara koji bude normalan.
Razumni Bošnjo.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 21:22 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6358 Lokacija: Izvan sebe
|
Naša Kvačica je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Christian Schmidt će izazvati građanski rat u BiH ako ga Washington, Berlin i Brisel ne zamijene uskoro!https://nap.ba/qpost/376399Otužan pamflet. Od kud sad građanski rat. Uvijek su govorili agresija. Kako ba gradanski? Zar nece medunacionali?
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 21:27 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Opet prijete ratom, samo ne znam kojom vojskom i kako.
Oni su totalno poludili, jel oni vjeruju da su sposobni za rat protiv nekoliko puta jacih susjeda, mada kad su muslimani racionalno razmisljali. Vojsku će predvoditi ona dva krezuba šabana šća su krenuli neki dan prema sarajlabadu.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 21:40 |
|
|
SDS i SDA praktički okopnili iz RS i Bošnjakistana.
Paradoksalno, za uklanjanje HDZ-a, bi mi trebali imat posebnu izbornu jedinicu ili entitet. Upravo ono što HDZ traži a Bošnje su protiv.
HDZ u principu radi protiv sebe.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 22:18 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Nas cilj je vrtjeti u krug. Voda će teći, vrijeme će prolaziti, Ummet rasti. Jednoga dana ćemo biti dovoljno jaki. Tako je i Alija govorio 80tih. Samo prva rečenica se odnosi na Bošnjake. Ostatak na muslimane u cjelini. Alija je htio nezavisnost-dobije je.
|
|
Vrh |
|
|
Banya
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 22:19 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 439 Lokacija: Republika Srpska
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SDS i SDA praktički okopnili iz RS i Bošnjakistana.
Paradoksalno, za uklanjanje HDZ-a, bi mi trebali imat posebnu izbornu jedinicu ili entitet. Upravo ono što HDZ traži a Bošnje su protiv.
HDZ u principu radi protiv sebe. Varaš se za SDA…
_________________ ...and these villages of yours...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 22:20 |
|
|
dudu je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Nas cilj je vrtjeti u krug. Voda će teći, vrijeme će prolaziti, Ummet rasti. Jednoga dana ćemo biti dovoljno jaki. Naš plan je pak udariti tako jako da praktički nestanu. Šta ćeš udariti? Ne mogu u Hrvatskoj konbara i kuhara da nađu Hrvata nego uvoze Nepalce i bijedu iz Bangladeša a da nafataju više desetina hiljada da idu ginuti za Jajce, Mostar ili NT. Begaj bre cirkusantu.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 22:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39397 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tako je i Alija govorio 80tih.
Samo prva rečenica se odnosi na Bošnjake. Ostatak na muslimane u cjelini. Alija je htio nezavisnost-dobije je. I završit ćete s ummetom kad to već želite.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 22:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60937 Lokacija: DAZP HQ
|
Bošnjak...007 je napisao/la: dudu je napisao/la: Naš plan je pak udariti tako jako da praktički nestanu.
Šta ćeš udariti? Ne mogu u Hrvatskoj konbara i kuhara da nađu Hrvata nego uvoze Nepalce i bijedu iz Bangladeša a da nafataju više desetina hiljada da idu ginuti za Jajce, Mostar ili NT. Begaj bre cirkusantu. Smiješan si da misliš da nam za ta mjesta trebaju desetine tisuća. Ta ne idemo na Wehrmacht.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 22:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76119 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bošnjo kad šalješ sina na vojni rok? Neće valjda bez obuke na HV i VRS i skakati kao zec kad lete 24 Rafala.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 19 lis 2024, 23:03 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39397 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ni Izrealci ne žele biti koji konobari i kuhari, nego nafataju muslimana i Nepalaca da grade Izrael za njih, ali kad treba oslobađati Gazu nakupi se dovoljno da vas zgaze.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|