|
|
Stranica: 8/34.
|
[ 840 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:50 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
Salivator je napisao/la: Citat: Federacija je naša prčija. ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif) Ako nije, čemu panika ovolika zbog presude? Tek je nekad oko proljeća sve ovo na programu. Ne želite vise u EU? Ne želite model da ostali dobiju prava? Šta vas ustvari plaši? Pa se digla kuka i motika. Šta vas konkretno plaši i izaziva paniku? Potvrda presude? Ja znam zašto je panika. No voljela bi od vas čuti. Obzirom da tvrdite da je USA vas saveznik i da UK stoji iza Svabe. I slično. Kad ste toliko sigurno u sebe, šta vam stvara paniku? ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60358 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Tko je opet Adil da nam kaže o čemu se radi, pričekajmo Sarajku da nam objasni. Ajde? Niste vi se dzaba podigli. I Čovke odustao od multietničke spike. Izveo “eksperte” da prijete scenarijima. Lik puse u prazno. Muslim K. Čovke bogami u vruće. Jedini koji imaju strah ste vi ustvari. Zna da je kraj igrokaza. Nijednu drugu presudu niste ovako tragično doživjeli. Jer ova bi mogla jelte sve prijašnje presude riješiti. A kako? Dodamo još jednog člana presjedništva recimo. ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) Ili još bolje ili dodatno čak dodamo klub “ostalih” u državni dom naroda. ![aleale :aleale](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a055.gif) Mislim totalno kul. Neeeee? Konačno! Jedva cekam da vidim šta će nam ponuditi. Uz državnu imovinu. Jedva cekam! Ne objašnjavaj meni nego US i VB. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:52 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Federacija je naša prčija. Trebace Plenkiju par sezona ljetnjim da “investira” idući put za spašavanje. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Neće Svabo moći umetanjem. Valja korumpirati vece i jače. Prodati pola države. Bumo vidjeli. I tko će umetnuti građansku ako je Švabo umetač HDZovac? Potvrda presude i Strazbur. Svabo može iznijeti misljenje. Konacnica i potvrda ovisi o sudu. Pa ako ste toliko sigurni u podrsku čemu ova kmeka 2024? Ili niste sigurni?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:52 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Salivator je napisao/la: Ako nije, čemu panika ovolika zbog presude? Tek je nekad oko proljeća sve ovo na programu. Ne želite vise u EU? Ne želite model da ostali dobiju prava? Šta vas ustvari plaši? Pa se digla kuka i motika. Šta vas konkretno plaši i izaziva paniku? Potvrda presude? Ja znam zašto je panika. No voljela bi od vas čuti. Obzirom da tvrdite da je USA vas saveznik i da UK stoji iza Svabe. I slično. Kad ste toliko sigurno u sebe, šta vam stvara paniku? ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) Volimo vas razbijati, nikad nam dosta, na svim poljima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Salivator
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Salivator je napisao/la: Ako nije, čemu panika ovolika zbog presude? Tek je nekad oko proljeća sve ovo na programu. Ne želite vise u EU? Ne želite model da ostali dobiju prava? Šta vas ustvari plaši? Pa se digla kuka i motika. Šta vas konkretno plaši i izaziva paniku? Potvrda presude? Ja znam zašto je panika. No voljela bi od vas čuti. Obzirom da tvrdite da je USA vas saveznik i da UK stoji iza Svabe. I slično. Kad ste toliko sigurno u sebe, šta vam stvara paniku? ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) Ne organiziramo mi prosvjede nikakve, nema panike.
_________________ Can't you hear the thunder? Better run, better take cover.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:53 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ajde? Niste vi se dzaba podigli. I Čovke odustao od multietničke spike. Izveo “eksperte” da prijete scenarijima. Lik puse u prazno. Muslim K. Čovke bogami u vruće. Jedini koji imaju strah ste vi ustvari. Zna da je kraj igrokaza. Nijednu drugu presudu niste ovako tragično doživjeli. Jer ova bi mogla jelte sve prijašnje presude riješiti. A kako? Dodamo još jednog člana presjedništva recimo. ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) Ili još bolje ili dodatno čak dodamo klub “ostalih” u državni dom naroda. ![aleale :aleale](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a055.gif) Mislim totalno kul. Neeeee? Konačno! Jedva cekam da vidim šta će nam ponuditi. Uz državnu imovinu. Jedva cekam! Ne objašnjavaj meni nego US i VB. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Izaberemo tri člana presjedništva i dva doma zaposjednemo! To bi bio vrhunac dominacije je li to moguće? Jeza mi nož kralježnicu!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:54 |
|
|
Salivator je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ako nije, čemu panika ovolika zbog presude? Tek je nekad oko proljeća sve ovo na programu. Ne želite vise u EU? Ne želite model da ostali dobiju prava? Šta vas ustvari plaši? Pa se digla kuka i motika. Šta vas konkretno plaši i izaziva paniku? Potvrda presude? Ja znam zašto je panika. No voljela bi od vas čuti. Obzirom da tvrdite da je USA vas saveznik i da UK stoji iza Svabe. I slično. Kad ste toliko sigurno u sebe, šta vam stvara paniku? ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) Ne organiziramo mi prosvjede nikakve, nema panike. Naravno da ne organizirate. Niste ni kad Komsic zasjeo u presjedništvo. I to ko zna koji ono put? No to ne znaci da se nije desilo!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I tko će umetnuti građansku ako je Švabo umetač HDZovac?
Potvrda presude i Strazbur. Svabo može iznijeti misljenje. Konacnica i potvrda ovisi o sudu. Pa ako ste toliko sigurni u podrsku čemu ova kmeka 2024? Ili niste sigurni? Kako nismo sigurni kad je sud poništio prvu tužbu, vratio na početak, a prije par tjedana smo postavili Marka Bošnjaka na čelo suda, plus još plaćamo Inzku najskuplje britanske odvjetnike i sud nas zove u obranu Kovačevića. Prekomjerno granatiranje u najavi, a vi kao prutić na buri.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Salivator je napisao/la: Ako nije, čemu panika ovolika zbog presude? Tek je nekad oko proljeća sve ovo na programu. Ne želite vise u EU? Ne želite model da ostali dobiju prava? Šta vas ustvari plaši? Pa se digla kuka i motika. Šta vas konkretno plaši i izaziva paniku? Potvrda presude? Ja znam zašto je panika. No voljela bi od vas čuti. Obzirom da tvrdite da je USA vas saveznik i da UK stoji iza Svabe. I slično. Kad ste toliko sigurno u sebe, šta vam stvara paniku? ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) Panika postoji samo u Klixovom članku, vole se ljudi besmisleno kreveljiti, oni valjda znaju zašto. Imamo plan za sve scenarije.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1111 of 2558 - 43.43%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:56 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Potvrda presude i Strazbur. Svabo može iznijeti misljenje. Konacnica i potvrda ovisi o sudu. Pa ako ste toliko sigurni u podrsku čemu ova kmeka 2024? Ili niste sigurni?
Kako nismo sigurni kad je sud poništio prvu tužbu, vratio na početak, a prije par tjedana smo postavili Marka Bošnjaka na čelo suda, plus još plaćamo Inzku najskuplje britanske odvjetnike i sud nas zove u obranu Kovačevića. Prekomjerno granatiranje u najavi, a vi kao prutić na buri. Ajde ne rise bezveze s tim budalastinjama. I granatiranjem. Reci mi mozemo li zaposjesti dva doma i tri člana presjedništva izabrati? Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:57 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I tko će umetnuti građansku ako je Švabo umetač HDZovac?
Potvrda presude i Strazbur. Svabo može iznijeti misljenje. Konacnica i potvrda ovisi o sudu. Pa ako ste toliko sigurni u podrsku čemu ova kmeka 2024? Ili niste sigurni? Ama ženo pitam te tko će u BiH implementirati presudu na način kako si zamislila? Valjda znaš kako funkcionira parlament BiH. Znaš i kako su provedene do sad presude, tj. nisu.
1111 of 2558 - 43.43%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Salivator
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:57 |
|
|
Samo rovarenje.
_________________ Can't you hear the thunder? Better run, better take cover.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:58 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ako nije, čemu panika ovolika zbog presude? Tek je nekad oko proljeća sve ovo na programu. Ne želite vise u EU? Ne želite model da ostali dobiju prava? Šta vas ustvari plaši? Pa se digla kuka i motika. Šta vas konkretno plaši i izaziva paniku? Potvrda presude? Ja znam zašto je panika. No voljela bi od vas čuti. Obzirom da tvrdite da je USA vas saveznik i da UK stoji iza Svabe. I slično. Kad ste toliko sigurno u sebe, šta vam stvara paniku? ![biceovodobro :biceovodobro](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040s.gif) Panika postoji samo u Klixovom članku, vole se ljudi besmisleno kreveljiti, oni valjda znaju zašto. Imamo plan za sve scenarije. Dudu nije trepnuo cijelu noć od panike. Pitaj ga. Samo himars i rafaele priziva. Nisam ga vidjela osnovnije od Platforme. Lol
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:59 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Potvrda presude i Strazbur. Svabo može iznijeti misljenje. Konacnica i potvrda ovisi o sudu. Pa ako ste toliko sigurni u podrsku čemu ova kmeka 2024? Ili niste sigurni?
Ama ženo pitam te tko će u BiH implementirati presudu na način kako si zamislila? Valjda znaš kako funkcionira parlament BiH. Znaš i kako su provedene do sad presude, tj. nisu. Niko. Ocepicete se? Ili trubiti na Rondou u znak protesta. Meni je opcija B izglednija. Nego idem. Uživajte!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 17:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Panika postoji samo u Klixovom članku, vole se ljudi besmisleno kreveljiti, oni valjda znaju zašto. Imamo plan za sve scenarije.
Dudu nije trepnuo cijelu noć od panike. Pitaj ga. Samo himars i rafaele priziva. Nisam ga vidjela osnovnije od Platforme. Lol Moraš priznati nije lako imati Rafale a ne isprobati ih. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
1111 of 2558 - 43.43%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 18:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Kako nismo sigurni kad je sud poništio prvu tužbu, vratio na početak, a prije par tjedana smo postavili Marka Bošnjaka na čelo suda, plus još plaćamo Inzku najskuplje britanske odvjetnike i sud nas zove u obranu Kovačevića.
Prekomjerno granatiranje u najavi, a vi kao prutić na buri.
Ajde ne rise bezveze s tim budalastinjama. I granatiranjem. Reci mi mozemo li zaposjesti dva doma i tri člana presjedništva izabrati? Lol Dakle zaustavili smo prvi postupak Kovačevića, stavili Hrvata iz BIH kao predsjednika Europskog suda za ljudska prava, diskreditirali bošnjačkog suca u istom sudu, platili Schmidtu najskuplje odvjetnike i guramo sve uz podršku UKUSA. Dodatno, "branimo" na sudu Kovačevića kao hrvatskog državljanina, a ističemo i da je isti mijenjao dvaput nacionalnost. Ovako ni na Knin nismo koncentrirali snage. Strašno što vam radimo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 18:01 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ama ženo pitam te tko će u BiH implementirati presudu na način kako si zamislila?
Valjda znaš kako funkcionira parlament BiH. Znaš i kako su provedene do sad presude, tj. nisu.
Niko. Ocepicete se? Ili trubiti na Rondou u znak protesta. Meni je opcija B izglednija. Nego idem. Uživajte! Zašto bi se otcijepili ako nitko ne može silom provesti presudu? Meni izgleda sve ostaje isto dok se tri naroda ne dogovore.
1111 of 2558 - 43.43%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 18:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Niko. Ocepicete se? Ili trubiti na Rondou u znak protesta. Meni je opcija B izglednija. Nego idem. Uživajte!
Zašto bi se otcijepili ako nitko ne može silom provesti presudu? Meni izgleda sve ostaje isto dok se tri naroda ne dogovore. Zaboravljaš da ste IZ dobili na guzove. I da ste tu opciju iskoristili. Sad bi odbili implementaciju presude ako je potvrde? Pa može, no onda sahranimo sve i vratimo se na postavke prije nametanja. Lol kako naivno. Ne može niko provesti presudu. Oni će Rafale i Himarse? Lol Nije ti politike švedski stol.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 18:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zašto bi se otcijepili ako nitko ne može silom provesti presudu?
Meni izgleda sve ostaje isto dok se tri naroda ne dogovore.
Zaboravljaš da ste IZ dobili na guzove. I da ste tu opciju iskoristili. Sad bi odbili implementaciju presude ako je potvrde? Pa može, no onda sahranimo sve i vratimo se na postavke prije nametanja. Lol kako naivno. Ne može niko provesti presudu. Oni će Rafale i Himarse? Lol Nije ti politike švedski stol. Kako misliš odbijemo? Nećemo odbiti naravno, nego dati vlastiti prijedlog rješenja. Mi predložimo rješenje presude Kovačević kroz tri građanske republike. Muslimani daju drugačiji prijedlog. Što ćemo sad?
1111 of 2558 - 43.43%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 18:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zašto bi se otcijepili ako nitko ne može silom provesti presudu?
Meni izgleda sve ostaje isto dok se tri naroda ne dogovore.
Zaboravljaš da ste IZ dobili na guzove. I da ste tu opciju iskoristili. Sad bi odbili implementaciju presude ako je potvrde? Pa može, no onda sahranimo sve i vratimo se na postavke prije nametanja. Lol kako naivno. Ne može niko provesti presudu. Oni će Rafale i Himarse? Lol Nije ti politike švedski stol. Zapravo je, imamo s čim trgovat i bit će kao sa švedskog stola, tek smo krenuli, sad je naših 20 godina maltretiranja nejači.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MiB
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 18:31 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4572 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Radite šta hoćete, samo nemojte iskuljučiti struju.
_________________ Hrvatska se opasno naoružava! Ala ćemo se svetiti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Patriota
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 18:39 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1867 Lokacija: Gora Romanija
|
Sta fali Klubu Ostalih u Drzavnom DN? Ako moze u FBiH,moze i u BiH,vec isproban recept. Tako i Ustavni Sud,treba ici na 5B 3S 2H kao sto u FBiH podjeljena ministarstva.
Vrlo jasno treba rijesavati otvorena pitanja vec provjerenim dobrim rijesenjima. I sami kazete da je FBiH sada Hrvatska,super najbolje prenjeti s FBiH na državnu razinu,i sve ce fino profunkcionisati
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hagresor
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 18:44 |
|
|
Ja mislim da je najbolje ići sa 9 muslimanskih “sudija”. Cijenim da jedino to garantira pravednost. Ili to ili 7 regularnih muslimana i 2 muslimana iz reda Ostalih. Jer pogledajmo samo situaciju u Predsjedništvu. 2 od 3 predsjednika su muslimani a radi trećeg koji nije stvari ne idu kako treba. Izvucimo poučak iz toga
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 18:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Prenesimo zaključke iz toga.
Samo tamo gdje su Bošnjaci svedeni na 1/3, što su i potpisali, nema problema.
Npr. Brčko, čim dobiju malo iznad toga porastu im apetiti.
Zato ih treba držat u kavezu 33 %.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Ukoliko se potvrdi presuda Kovačević vraćamo se na status quo ante-građansku hrvatsku republiku” Postano: 20 lis 2024, 18:57 |
|
|
Eh šta bi se sve moglo dogovoriti da je umjesto CG granica sa Turskom. Ne smijem ni razmišljati .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|