|
|
Stranica: 10/100.
|
[ 2476 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 20:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zamolio bih moderaciju da pobrišu offtopic. Hvala. Ovaj musliman namjerno temu kvari.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 20:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
BBC je napisao/la: Narodna revolucija u Bihaću. Narod se digao na prosvjede protiv migranata. Zanima me mišljenje Muslimani Suljagića. Jesu ovi prosvjednici bošnjački Alt-Right, fašisti, nacisti ? Bišćani blokirali autobusku stanicu, pojedini zaustavljaju vozila i traže migrante
MUP USK o blokadi: Ne želimo eskalaciju, radit ćemo na smirivanju situacije
Galić: Može se desiti da bude više migranata nego policije
Građani su od Vlade Unsko-sanskog kantona zatražili da se proglasi vanredno stanje
Grupa građana koja se zaputila prema stanici blokirala cestu koja iz Sarajeva vodi do Bihaća
Sutra novi protesti: Bišćani uzeli sudbinu Bihaća u svoje rukeCitat: Prema pisanju portala biscani.net, prevoznici su, saznavši za dešavanja u Bihaću, zamolili migrante da ranije napuste autobuse. Građani su se večeras razišli, cesta Sarajevo - Bihać je odblokirana, a za sutra su najavljeni novi protesti u gradu na Uni. Portal biscani.net javlja i kako dio građana ide prema željezničkoj stanici i planira dočekati talgo voz kojim migranti također dolaze u Bihać. ![slika](https://www.biscani.net/wp-content/uploads/2018/10/protesti2.png) ![slika](https://www.biscani.net/wp-content/uploads/2018/10/protesti4.png)
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 21:42 |
|
|
Fašizam u Bihaću. Trebaju se ugledati na Europu - "Refugees welcome". ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 21:50 |
|
|
analiza je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Dakle ipak sumnja na doticnu, kažem ja u startu da mi tukne, još joj ja na pp. porucujem kako joj vjerujem i jos joj se i izvinjavam sto sam bio grubijan Samo neka još laže da je žensko, može covjek na'ebat ni kriv ni duzan u danasnje vrijeme, umjesto 50.godišnje milfače ono se dopisujem sa 50.godišnjim vehabijom, ******** iz Maoče, ljubiteljom svega sto ima k**** Osjecam se ko vlado nakon propale romanse sa sarajkom, razoćarenje i izdaja ... ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) fino se sakrila, tako da jedino admin. moze vidjeti odakle je, nije bez razloga neće moći, nit će se mećati ! Zabluda je da zene vole uniformu, ne vole uniformu nego ono sto ona cini od navodnog muskadina, budi nadu da je odgovoran, ozbiljan, zastitnicki nastrojen, ponosan, moralno cvrst. Ali uniformi sada ima i u second hand. Sve ce ona lajat samo da neodgovori na pitanje!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
analiza
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 21:55 |
|
|
Eminencija je napisao/la: analiza je napisao/la: Zabluda je da zene vole uniformu, ne vole uniformu nego ono sto ona cini od navodnog muskadina, budi nadu da je odgovoran, ozbiljan, zastitnicki nastrojen, ponosan, moralno cvrst. Ali uniformi sada ima i u second hand. Sve ce ona lajat samo da neodgovori na pitanje! Mozda bi ja i odgovorila na pitanje kada bi ga neko znao postaviti.
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 21:56 |
|
|
voliš li allaha?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
analiza
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 22:03 |
|
|
Eminencija je napisao/la: voliš li allaha? Volim Isusa Krista i pametne ljude
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 22:06 |
|
|
Zašto ih ne prime mirotvorci iz sela Bosanska Bojna?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 22:37 |
|
|
analiza je napisao/la: Eminencija je napisao/la: voliš li allaha? Volim Isusa Krista i pametne ljude Pito sam te voliš li allaha? Dakle odgovori su:DA i NE
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Primarijus
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 22:37 |
|
|
Čemu ovakvi protesti? Kakvi ste vi to antifašisti, graDŽani i na kraju krajeva muslimani?
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kačamak
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 22:42 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Zašto ih ne prime mirotvorci iz sela Bosanska Bojna? www.nacional.hr/bosanska-bojna-novo-sje ... hrvatskom/Gde nema Srba vlada bolest,ludilo,nesreća svake vrste.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
volvoks
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 22:44 |
|
|
Sarajlije uživaju u pravedničkom gnjevu i s radošću Bišćane nazivaju fašistima. To ponajviše dolazi iz usta onih koji su stvarno građanski fašisti i pobornici klana Bajrović-Suljagić, poput pisca Faruka Šehića. Taj je lik inače u Sarajevu Jergoviću nasred ulice psovao četničku mater. Nije greška.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Primarijus
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 22:44 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Zašto ih ne prime mirotvorci iz sela Bosanska Bojna? http://www.nacional.hr/bosanska-bojna-n ... hrvatskom/Gde nema Srba vlada bolest,ludilo,nesreća svake vrste. Vi ste božji narod. Kad je bog stvarao svemir i zemaljsku kuglu vas je posebno imao na umu.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 22:57 |
|
|
Od svih Srba, Hrvati su najgori.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kačamak
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 23:11 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Kačamak je napisao/la: http://www.nacional.hr/bosanska-bojna-n ... hrvatskom/Gde nema Srba vlada bolest,ludilo,nesreća svake vrste. Vi ste božji narod. Kad je bog stvarao svemir i zemaljsku kuglu vas je posebno imao na umu. A zar nismo?Da ste vi na našem mestu a mi na vašem šta bi bilo sa nama u BiH?
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Primarijus
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 23:23 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Od svih Srba, Hrvati su najgori. Ja se šalim malo (tko se šali zlo ne misli), a vi odmah vrijeđate nazivajući Hrvate, a samim time i mene Srbinom. Ovakvo razmišljanje je glavna prepreka srpsko-hrvatskog istinskog dijaloga, pomirenja i razumijevanja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 23:25 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25890 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kačamak je napisao/la: A zar nismo?Da ste vi na našem mestu a mi na vašem šta bi bilo sa nama u BiH? Treba li reći...?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Primarijus
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 23:31 |
|
|
volvoks je napisao/la: Sarajlije uživaju u pravedničkom gnjevu i s radošću Bišćane nazivaju fašistima. To ponajviše dolazi iz usta onih koji su stvarno građanski fašisti i pobornici klana Bajrović-Suljagić, poput pisca Faruka Šehića. Taj je lik inače u Sarajevu Jergoviću nasred ulice psovao četničku mater. Nije greška. Pusti šta se razjedinjuju, šta im ključa u bihaću, šta se neće formirati vlast. Bitno da je komšić izabran baaa.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kačamak
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 23 lis 2018, 23:54 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Kačamak je napisao/la: A zar nismo?Da ste vi na našem mestu a mi na vašem šta bi bilo sa nama u BiH? Treba li reći...? Ma ne.Svako ima svoje ogledalo pa neka se na miru posmatra.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 24 lis 2018, 12:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24089 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Primarijus
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 24 lis 2018, 12:34 |
|
|
Naravno da će eskalirat kad se bihaćki džep stalno puni, evo sad zabranili autobusima i vlakovima da dovode nove migrante.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 24 lis 2018, 12:42 |
|
|
U slucaju da se pokolju izmedju sebe, predlazem da navijamo za slabije. Srbija treba pumpati sto vise kozojeba a Hrvatska hermeticki zatvoriti granice. ![thumbup :thumbup](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup.gif) Nema vise ni Mektica da salje islamiste u HB a RS se moze jednom rukom odbraniti od istih. Doduse zabavice se oni jedni drugim, mi im nismo zanimljivi. HDZ treba traziti mjesto ministra sigurnosti. I onda napuniti Bascarsiju migranitima. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Kad SNSD i HDZ zauzmu pozicicije samo nebo je granica. Jos predsjednik VM Srbin. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 24 lis 2018, 13:47 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Primarijus je napisao/la: Naravno da će eskalirat kad se bihaćki džep stalno puni, evo sad zabranili autobusima i vlakovima da dovode nove migrante. Yep. I sad prave naselja po Šeheru. Sad lagano počinje promjena razmišljanja među "antifašistima", mislim da ćemo uskoro imat "Bihać" i u Sarajevu. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) To mi je drago ali ako su ti ljudi željni mira i rada, mira u Bosni ima a i šume za sjeći npr za radit. Treba im ponuditi. Oni koji hoće raditi, njih se može i dalje proslijediti a oni koji neće se mogu katapultirat u negdje u pravu muslimaniju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 24 lis 2018, 13:50 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Tko zna, možda vremenom bude dovoljno tih migranata da mogu izabrati Bošnjacima člana predsjedništva. Dodika npr.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata Postano: 24 lis 2018, 14:04 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6419 Lokacija: Izvan sebe
|
novovrijeme je napisao/la: U slucaju da se pokolju izmedju sebe, predlazem da navijamo za slabije. Srbija treba pumpati sto vise kozojeba a Hrvatska hermeticki zatvoriti granice. ![thumbup :thumbup](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/thumbup.gif) Nema vise ni Mektica da salje islamiste u HB a RS se moze jednom rukom odbraniti od istih. Doduse zabavice se oni jedni drugim, mi im nismo zanimljivi. HDZ treba traziti mjesto ministra sigurnosti. I onda napuniti Bascarsiju migranitima. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Kad SNSD i HDZ zauzmu pozicicije samo nebo je granica. Jos predsjednik VM Srbin. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Niko nije siguran od ove najezde migranata, koji mogu da potpuno promjene strukturu domaceg terena. Kada se tako nesto moglo fdesiti u grckoj. https://kamenjar.com/kriz-na-lezbosu-sr ... -migrante/U bosni je jos lakse, ima nevladinih organizacija more, koje finansira Bog zna sve ko, ali su u sutini najvise one koje promoviraju tzv gradzansku opciju, a evo dolaze nam i migranti. Ovdje je najvaznije da hrvatska hermeticki zatvori granice i bihackom kantonu za nekoliko mjeseci moze explodirati. Problem je sto i zima dolazi, sto dodatno komplicira situaciju. Tu ce se dodatno ukljuciti razne dobronamjerne a i nedobronamjerne humanitarne i druge organizacije, Plus mediji, mediji su zeljni senzacija, to im dize citanost i gledanost. Mediji nisu nezavisni, ko tako nesto tvrdi je ili lud ili naivan ili bezobrazan. Oni uvijek zastupaju neku ideologiju i politiku. Evo samo prije par dana sam citao jednu reportazu u njemackim novinama, gdje oni objasnjavaju o divoti idilicnog zivota u danasnjem sarajevu, Razgovaraju sa jednim srbinom, hrvatom, muslimanom i zidovom i odgovaraju na pitanje kako je moguc harmonican zivot razlicitih religija i nacija u sarajevu, kroz vjekove ukljucujuci i danasnjost, Sranje. Nije daleko dok neko poruci da se to napise tako da ukljuci izbjeglicu iz eritreje, pakistana i sirije, da nam objasne kako je u sarajevu divan zivot medu razlicitim religijama, rasama nacijama itd. blabla.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|