HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 sij 2026, 11:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2476 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 100  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata
PostPostano: 24 lis 2018, 20:21 

s one strane dinare je napisao/la:
dudu je napisao/la:

to je gotova stvar, samo sjeverna Afrika ima rođenih koliko i cijela zapadna Europa, a oni gotovo ni ne sudjeluju u ovim migracijama.

dominirat ćemo kao dio nove nadnacije Hrvata. :zubati po mojoj definiciji i viziji 22. stoljeća- Hrvat je svaki onaj koji je europskog nemuslimanskog podrijetla. :kava

nek se kote koliko oće, mi svoje ogradimo i doviđenja, zar je to toliko teško?
jest da izumiremo, iseljavamo, da smo pasivni i sve to, ali nemogu pojmit da bi samo gledali kako nas ovi afroazijski ološ gazi u našoj državi. da ne bi izašli na ulice i prisilili vladu da doslovno svaki metar zemlje ogradi, i sve do zadnjeg deportira. nepojmljivo. ako tako ipak bude onda i zaslužujemo da nas nema...

pa mi imamo migrante u svojoj državi već 3 godine, ne vidim da se itko počešao oko toga. u Zagrebu su Dugave došle na crnu listu kvartova, tamo nitko ne želi kupiti stan. tako to počne, pomalo.

Vrh

Naslov: Re: Uništavanje muslimanskih 24% (ili koliko već) BiH od strane migranata

Divlja svinja5 je napisao/la:
I postaviti žilet-žicu. Mađarska i Slovenija nam trebaju biti uzor.

ograda, žica, vojska, oružje, zar je to toliki SF za nas? pa nije dinara himalaja

Vrh

A vraćanje silom u zemlju iz koje su došli?

Vrh

PostPostano: 24 lis 2018, 20:22 

dudu je napisao/la:

nek se kote koliko oće, mi svoje ogradimo i doviđenja, zar je to toliko teško?
jest da izumiremo, iseljavamo, da smo pasivni i sve to, ali nemogu pojmit da bi samo gledali kako nas ovi afroazijski ološ gazi u našoj državi. da ne bi izašli na ulice i prisilili vladu da doslovno svaki metar zemlje ogradi, i sve do zadnjeg deportira. nepojmljivo. ako tako ipak bude onda i zaslužujemo da nas nema...

pa mi imamo migrante u svojoj državi već 3 godine, ne vidim da se itko počešao oko toga. u Zagrebu su Dugave došle na crnu listu kvartova, tamo nitko ne želi kupiti stan. tako to počne, pomalo.

au. ništa, republika dinarska, vas gore ko šiša... kad nije vas briga...

Vrh

PostPostano: 24 lis 2018, 20:25 

20:00 Migranti se potukli između sebe. Jedan od njih je naoružan nožem. Stanje na granici je dramatično, javlja Dnevni avaz.
20:45 Policija je uspjela potjerati migrante 100 metara od mosta koji je granica između Hrvatske i Bosne i Hercegovine, javljaju mediji iz BiH.
21:10 U novim neredima na granici do kojih je došlo kada je policija odlučila pomaktnuti migrante sa same granice, ozlijeđena su dva migranta i policajac. Kako piše klix.ba, riječ je o bosanskohercegovačkom policajcu. Šatori koje su migranti postavili pomaknuti su 100 metara dalje jer su pojedini migranti gađali policajce, javlja klix.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2018, 20:29 

ograda, žica, vojska, oružje, zar je to toliki SF za nas? pa nije dinara himalaja

Eh, da je političke volje.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2018, 20:30 

Samo naprijed dragi azilanti.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2018, 20:32 

Vujadin je napisao/la:
Samo naprijed dragi azilanti.

koliko ih je kod vas, jesu dobili azil town u Beogradu? čuo sam nešto tipa 400 školaraca u Beogradu.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2018, 20:33 

A kakvo je stanje u Šidu?

Vrh

PostPostano: 24 lis 2018, 20:43 

250 grupnih silovatelja kafirki, na graničnom prijelazu. I 250 stanova koje će netko drugi morati platiti, zajedno sa mjesečnim plaćama. Ostali kriminal (jer jelte nije haram kafira zajebati) neću ni spominjati.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2018, 20:48 

Gledam zadnja videa. Muslimanski policajci će najebati sa tim pristupom. Ovi jako agresivni, krvavo se tuku između sebe, noževe imaju. Muslimanski policajci hodaju između njih sa rukama u džepovima. Kao da nisu baš dobro analizirali i procjenili situaciju.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2018, 20:52 

Odakle oni točno dolaze? Jel Srbija zatvorila granicu sa Sjevernom Makedonijom?

Vrh

PostPostano: 24 lis 2018, 20:59 

Turska-Grčka-Albanija-Crna Gora.

Crna Gora je za ovo kriva jer ima samo koji km granice sa Albanijom na kojem je prijelaz moguć i jeftino ga blokirati. Ližu guzice zbog EU članstva, a BiH najebe.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2018, 21:47 

u slučaju jače navale koja je neizbježna rješenje za hrvate u cjelini je odvojit HRHB u vojnim granicama, dakle ono što je držao HVO na kraju rata tj. ono što smo unili u federaciju i pripojit to RH, barem što se tiče vojske da smo jedna država, i onda lagano izać sa vojskom na te ratne linije i to branit, tu je prednost što su te ratne linije razgraničenja obično išle po nekim prirodnim preprekama plus su dobrim dijelom bile minirane, npr. dio linije u hercegovini je neretva-čabulja-čvrsnica, imaš rijeku imaš minirane planinčuge, slično je i sa ostatkom HRHB...e sad prije nego što me nazovete nadobudnim salonskim geostrategom, pitam vas sve, koja je alternativa? oćemo li stat prekriženih ruku i gledat kako nas uništavaju? oćemo li izać sa vojskom na RH granice i ostavit hrvate u bejha na milost i nemilost tim poluljudima, ubojicama, silovateljima, pljačkašima, ološu svih vrsta i potpuno dokrajčit naš ionako raseljen narod? vrijeme sigurno ne radi u našu korist, svakim danom nas je sve manje s obe strane granice, imamo milijunske horde tog ološa koje samo čekaju da nas pregaze a nama je ovdje glavna tema koliko će fotelja hdz uzet. neznam. kao da smo odvojeni od realnosti.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2018, 22:53 

u slučaju jače navale koja je neizbježna rješenje za hrvate u cjelini je odvojit HRHB u vojnim granicama, dakle ono što je držao HVO na kraju rata tj. ono što smo unili u federaciju i pripojit to RH, barem što se tiče vojske da smo jedna država, i onda lagano izać sa vojskom na te ratne linije i to branit, tu je prednost što su te ratne linije razgraničenja obično išle po nekim prirodnim preprekama plus su dobrim dijelom bile minirane, npr. dio linije u hercegovini je neretva-čabulja-čvrsnica, imaš rijeku imaš minirane planinčuge, slično je i sa ostatkom HRHB...e sad prije nego što me nazovete nadobudnim salonskim geostrategom, pitam vas sve, koja je alternativa? oćemo li stat prekriženih ruku i gledat kako nas uništavaju? oćemo li izać sa vojskom na RH granice i ostavit hrvate u bejha na milost i nemilost tim poluljudima, ubojicama, silovateljima, pljačkašima, ološu svih vrsta i potpuno dokrajčit naš ionako raseljen narod? vrijeme sigurno ne radi u našu korist, svakim danom nas je sve manje s obe strane granice, imamo milijunske horde tog ološa koje samo čekaju da nas pregaze a nama je ovdje glavna tema koliko će fotelja hdz uzet. neznam. kao da smo odvojeni od realnosti.

Pogledaj ovu kartu;
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewe ... 5wCJPbqOnv
Možeš i ovu;
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewe ... whKI2nECqy

Ako će se nešto uzimati, neće se ostavljati enklave.
Kaćuni, na koliko 10 km režu srednju Bosnu, a do Viteza bi trebali ići planinskim putevima u zaleđu Uskoplja?

Pogle;
https://www.google.com/maps/dir/Busova% ... 656167!3e0

https://www.google.com/maps/dir/Busova% ... 656167!3e0

I https://www.google.com/maps/dir/44.1757 ... 61!1m0!3e0

I do Viteza;
https://www.google.com/maps/dir/Gornji+ ... 206818!3e0
Odnosno
https://www.google.com/maps/dir/Gornji+ ... 6d!1m0!3e0
Ili preko Fojnice;
https://www.google.com/maps/dir/Gornji+ ... 6d!1m0!3e0

Postoji i ovo, što su muslimani sjekli u ratu;
https://www.google.com/maps/dir/Jablani ... 638288!3e0

No zašto?
Većina prostora je pustopoljina, jedine veće točke su Travnik, Bugojno i istočni Mostar.
(isključi naselja manja od 500 ili 1000 stanovnika).

http://www.statistika.ba/?show=12&id=11410
http://www.statistika.ba/?show=12&id=11061
http://www.statistika.ba/?show=12&id=10197

http://www.statistika.ba/?show=12&id=10421
http://www.statistika.ba/?show=12&id=10529
http://www.statistika.ba/?show=12&id=10294

Treba zauzeti pustopoljine i fino osigurati brda.
Čemu ostavljati muslimani džep Travnik-Donji Vakuf-Uskoplje?
Ok, za vrleti Konjica možda i nema smisla pikati zastavu, ali to su gradići duhova
Banovinska granica je neki minimum...

Vrh

PostPostano: 24 lis 2018, 23:47 

slažemo se ja i ti ceha oko toga kao i uvijek, ali koliko su banovinske granice moguće bez rata sa "našim" muslimanima? ako pratiš demografske teme vidiš da se muslimani tih područja još najbolje drže... i tko bi od naših političara imao muda upustiti se u takvo nešto? i ovo gore sa HVO teritorijem je SF za nas ovakve...,
ne želim da idemo u off topic, samo kažem, morat ćemo djelovat prije nego kasnije ako želimo opstat,
igranje saburanja gdje nam je vrhunac priča o europskom putu dok klizimo prema 300k (split s okolicom) u potpunom rasulu od države gdje jedini mi možemo vanka gdje oćemo i uz to strepimo kad će naić val migranata da raseli i ove preostale... u najmanju ruku nije pametno. potreban je plan b u slučaju da stvari postanu gadne a to je neizbježno.
evo maloprije na ovoj temi kakav nered 200 ovih kozojeba napravi. ako se nastavimo zajebavat i pasivno gledat šta se događa i slušat direktive iz EU čiji vođe i jesu pokretači svega ovoga i koja je sama osuđena na propast s takvom politikom... bit će zbogom hrvati.
eto sad čekam da me se prozove i da sam negativni apokaliptičar i sve ostalo. pozz

Vrh

PostPostano: 24 lis 2018, 23:54 

slazem se

Vrh

PostPostano: 25 lis 2018, 09:45 

Ovi ih prave budalama. Vrate ih u smještaj u Sarajevo. Oni se odmah ukrcaju u vlak za USK.

Smjestit će ogroman broj njih u Delijaš kod Trnova. Selo od 106 Bošnjaka. Ljudi će živjeti pod opsadom kao u konc logoru. Mektić ih totalno pravi budalama.

Vrh

PostPostano: 25 lis 2018, 10:20 

Primarijus je napisao/la:
Svaki migrant koji se probije u Hrvatsku ostat će u Hrvatskoj milom ili silom. Ovo je biti ili ne biti. Doslovno treba poslati vojsku ako se umjesto par stotina, par tisuća ljudi pokuša probiti. Jedino ako baba kaže da opet prima, onda ih autobusima prebacit do granice.

Potpuno si u pravu svaki migrant koji dode u hrvatsku i ostace u hrvatskoj to je sada realnost, treba zaustaviti najezdu.

Treba zaposliti, obuciti i opremiti sto vise hrvatskih policajaca, rasporediti ih duz granice i nikoga propustati, gdje je moguce napraviti ogradu, pa i kinezi su pravili prije par hiljada godina zid i nikom nista, bio je i nekakav hadrianov u britaniji, imamo i mi pravo na to. Legitimno je braniti granicu toliko dugo dok ne preuzmu sve migrante iz hrvatske.
Drugi nacin da se odbranimo, mi to svi znamo da oni nece da ostanu u hrvatskoj, vec hoce da idu dalje, svedska, njemacka, danska itd. je expresno im dati hrvatsko drzavljanstvo i sa njima autobusku kartu za dalje.
Tako nesto su radili italijani, ja sam sreo par ljudi koji su zapravo bili iz egipta i alzira, a imali su italijansko drzavljanstvo.
Ovo drugo mi se ne dopada, jako lose rjesenje za hrvatsku.

Vrh

PostPostano: 25 lis 2018, 11:37 

Old Fridolin je napisao/la:
Primarijus je napisao/la:
Svaki migrant koji se probije u Hrvatsku ostat će u Hrvatskoj milom ili silom. Ovo je biti ili ne biti. Doslovno treba poslati vojsku ako se umjesto par stotina, par tisuća ljudi pokuša probiti. Jedino ako baba kaže da opet prima, onda ih autobusima prebacit do granice.

Potpuno si u pravu svaki migrant koji dode u hrvatsku i ostace u hrvatskoj to je sada realnost, treba zaustaviti najezdu.

Treba zaposliti, obuciti i opremiti sto vise hrvatskih policajaca, rasporediti ih duz granice i nikoga propustati, gdje je moguce napraviti ogradu, pa i kinezi su pravili prije par hiljada godina zid i nikom nista, bio je i nekakav hadrianov u britaniji, imamo i mi pravo na to. Legitimno je braniti granicu toliko dugo dok ne preuzmu sve migrante iz hrvatske.
Drugi nacin da se odbranimo, mi to svi znamo da oni nece da ostanu u hrvatskoj, vec hoce da idu dalje, svedska, njemacka, danska itd. je expresno im dati hrvatsko drzavljanstvo i sa njima autobusku kartu za dalje.
Tako nesto su radili italijani, ja sam sreo par ljudi koji su zapravo bili iz egipta i alzira, a imali su italijansko drzavljanstvo.

Cuj dati im hr drzavljanstvo? Svasta. To povlaci pravo glasa, povratka u zemlju, pravnu zaštitu od vlade, vojske, diplomatije...

Vrh

PostPostano: 25 lis 2018, 11:46 

analiza je napisao/la:

Cuj dati im hr drzavljanstvo? Svasta. To povlaci pravo glasa, povratka u zemlju, pravnu zaštitu od vlade, vojske, diplomatije...

Pa svakako nece moci dalje, niko ih nece preuzeti.

Vrh

PostPostano: 25 lis 2018, 11:49 

Ja nemogu nesto drugo ukapirati.
Navodno ovi hoce preci u hrvatsku i pokusavaju preko ovih granicnih prelaza.
Malo dalje su navodno livade i djelovi granice koji se ne obezbjeduju i mogu se lako preci.
Pa ko je ovdje lud migranti ili hrvatska koja ne obezbjeduje granicu.

Vrh

PostPostano: 25 lis 2018, 12:20 

Malo dalje su navodno livade i djelovi granice koji se ne obezbjeduju i mogu se lako preci.

Mislis da oni poznaju zakone i propise u RH, mislim da ne. pa mozda misle da bi pucali na njih. Ipak je vecina uplasena.

Vrh

PostPostano: 25 lis 2018, 12:32 

analiza je napisao/la:

Mislis da oni poznaju zakone i propise u RH, mislim da ne. pa mozda misle da bi pucali na njih. Ipak je vecina uplasena.

Ja mislim da ulaze na sve strane u hrvatsku.
Mislim da nisu toliko glupi da koriste ove prelaze koji se cuvaju.
Kakva je statistika ulaska ilegalnih imigranata u hrvatsku za posljednjih 18 mjeseci, ako je takva statistika javno dostupana?

Vrh

PostPostano: 25 lis 2018, 15:41 

BBC je napisao/la:
Pohvale za muslimansku graničnu policiju. Rade dobar posao čuvanja granice.

Vratila ih policija na silu nazad u Sarajevo. Narod Bihaća je uspio.

Ugodno me iznenadila njihova reakcija. Stvara se opravdani revolt prema Saraju. Ne žele biti njihove podguzne muhe. Respekt za Bišćane.

Turska Hrvatska je prostor kojeg dugoročno možemo i trebamo integrirati u širi hrvatski ekonomsko-politički prostor. Neka im islama, samo nek se okane islamizma.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2476 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 100  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Fredericktown, hoblatopla, Tomba17 i 38 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: