|
|
Stranica: 5/9.
|
[ 210 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 05 pro 2022, 16:31 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Rutinerr je napisao/la:
EU integracije ni po kojem osnovu ne uključuju separaciju RS od BiH. Sve i da bi mi to potpisali, EU neće dati zeleno svjetlo za to. Evropa radi na ujedinjavanju, a ne usitnjavanju i razjedinjavanju.
Kako ti to s visoka....vi bi RS da pridružite Srbiji, a eto ovi u Sandžaku bi bolje prošli. Još uvijek se smatrate gazdama, a Juga krepala prije 30 godina.
I šta veliš, nama deset kantona, pa da se sa Hrvatima dogovorimo? Velikodušno!
Naravno da smo gazde, vi se već praktično ni ne pitate puno u RS. Sandžak i RS se ne mogu izjednačiti. Možeš uporediti Sandžak sa DGG, mada i to je ofrlje uzimajući u obzir da se DGG zna šta je (tri opštine), a Sandžak je neka regija koja je otprilike definisana i nema nikakve granice. A vi se pitate? Mi nemamo nikakvih pretenzija na Sandžak. To je dijelom Srbija, dijelom Crna Gora. Nek je RS smisleno definisana. Nego kako se otimalo, tako na kraju entitetska granica. Nema otcjepljenja dok god nas ima. Znači nikad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 05 pro 2022, 16:33 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Čija naša? Ovaj je iz Srbije. On nema šta da se brine kako je u BiH. Što se nas tiče (Bošnjaka), ne dijelimo se. U tom stavu imamo podršku i EU,a a stavovi EU su i zvanični stavovi Hrvatske  Jeste, ali samo pod određenim uvjetima, preciznije cjelovitost BiH je usko vezana uz jednakopravnost Hrvata, i još preciznije prvo jednakopravnost Hrvata pa onda ako budete dobri može cjelovitost BiH. Do sad niste bili dobri i BiH je došla u veliku opasnost. Teško može opstati do 2030, ako nešto hitno ne promijenite u pristupu. Pa eto i to će se završiti, radi se na tome. Zapad će regulisati kako im odgovara. Nije sigurno došla zbog toga u opasnost. Kako niste bili jaki da bez ino faktora dobijete to što tražite, tako niste jaki da je rasturite. Opstaće itekako, premala je da bi bilo šta uticalo na opstanak. Džabe se nadate da će nekakve blokade prouzrokovati raspad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 05 pro 2022, 16:45 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Jeste, ali samo pod određenim uvjetima, preciznije cjelovitost BiH je usko vezana uz jednakopravnost Hrvata, i još preciznije prvo jednakopravnost Hrvata pa onda ako budete dobri može cjelovitost BiH.
Do sad niste bili dobri i BiH je došla u veliku opasnost. Teško može opstati do 2030, ako nešto hitno ne promijenite u pristupu.
Pa eto i to će se završiti, radi se na tome. Zapad će regulisati kako im odgovara. Nije sigurno došla zbog toga u opasnost. Kako niste bili jaki da bez ino faktora dobijete to što tražite, tako niste jaki da je rasturite. Opstaće itekako, premala je da bi bilo šta uticalo na opstanak. Džabe se nadate da će nekakve blokade prouzrokovati raspad. Ne kužiš, nama nije važno hoćemo li nešto dobiti sami ili uz pomoć nekoga, važno je da to dobijemo. Zašto bi bilo bitno sami ili uz nečiju pomoć, bitan nam je rezultat. Kako smo dobili jedno, na isti način ćemo riješiti i ostalo. Vi samo možete izabrati hoćete li raditi sa nama ili ćete biti problem koji ćemo riješiti (sa ino faktorom ako treba).
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1660 of 2558 - 64.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 05 pro 2022, 17:54 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
daramo je napisao/la: Normalno da vjeruju, svi odreda i islamisti i sekularniji koji podržavaju ljevicu misle da ih je 2 milijuna u BiH i da su 60% stanovništva. Samo su metode razlićite . Islamisti bi te nabijali na kolac dok bi islamski sekularisti napravili takav ambijent da se Hrišćanima više ne živi tu .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 05 pro 2022, 19:03 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la:
Pa šta ti nije jasno.
Imaš ultra precizni crkveni popis plus dodaš ofrlje one koji nisu katolici (ateisti i ostali) i eto ti.
Sve jasno  Kako cvrkućeš s islamistom .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 05 pro 2022, 19:12 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Ako želiš da veruješ da to ukazuje na izlaznost, a ne ns demografska kretanja ko sam ja da ti sudim Samo će biti smešno kada kroz par izbora Bošnje budu imale ispod 35% "izlaznosti". Pa čovječe, ako je u Bijeljini izašlo pola sa popisa, šta onda, gdje su ovih pola?! Ispade samo da je kod nas problem. Pa i tu ste se prepopisali .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 05 pro 2022, 19:17 |
|
|
Ne može tako. Dok se ne podijelimo naša je briga sve što se događa ili ne događa u Trokutu.
Čija naša? Ovaj je iz Srbije. On nema šta da se brine kako je u BiH. Što se nas tiče (Bošnjaka), ne dijelimo se. U tom stavu imamo podršku i EU,a a stavovi EU su i zvanični stavovi Hrvatske  Ima Šabanoti itekako . I svuda gdje je srpska duša koja, Tamo je meni otadžbina moja, Moj dom i moje rođeno ognjište.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 05 pro 2022, 19:52 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Čija naša? Ovaj je iz Srbije. On nema šta da se brine kako je u BiH. Što se nas tiče (Bošnjaka), ne dijelimo se. U tom stavu imamo podršku i EU,a a stavovi EU su i zvanični stavovi Hrvatske  Ima Šabanoti itekako . I svuda gdje je srpska duša koja, Tamo je meni otadžbina moja, Moj dom i moje rođeno ognjište. Ne postoji nevidljivi zid na granici BiH. 
1660 of 2558 - 64.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 00:36 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Rutinerr je napisao/la:
Znači, oni koji ne idu u crkvu su 1%?
Evo Junuz reče da je takvih 50 k. Nešto ne štima.
Tako je to kad se vodimo rekla-kazala statistikom.
Pa Željko Komšić je Hrvat. Ovakvi poput ovog katolhabije samo katolike broje u Hrvate ali ima nas ateista koji smo politički Hrvati a ima Hrvata poput Željka Komšića koji nisu politički Hrvati ali jesu Hrvati i popis ih treba računat. Ima i Hrvata muslimana, vjerojatno i pokoji pravoslavac ili židov poput Alkalaja. Isto kao i Andrić. Što će ti Hrvat koji je pandan četniku? On je porijeklom Hrvat, ali nacionalno to nije, asimilirao se u nešto drugo. Nema to veze sa crkvom, već s time što je pucao po Kreševu i Varešu, s time što bi "mitraljez okretao prema Mostaru". Deda mu je četnik, žena islamist... RH nemre ni nacrtanu vidjeti. Po čemu je on Hrvat? Više je Srbin nego naš. Ti se zalažeš za asimilaciju Nepalaca? E, u takvom procesu neki otpadnu. Ovaj je ta sorta, potpuno nebitno za vjeru i krvna zrnca, samo radi djela i stavova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 06:46 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Jasno da je popis laziran, taj popis niti zavod za statistiku u sred sarajeva ne uzima za ozbiljno, niti ce novog popisa biti zadugo. Ne bi me cudilo da Svabo nametne novi popis. Da san ja VP to bi mi bia prioritet.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 08:20 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ceha je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la:
Pa Željko Komšić je Hrvat. Ovakvi poput ovog katolhabije samo katolike broje u Hrvate ali ima nas ateista koji smo politički Hrvati a ima Hrvata poput Željka Komšića koji nisu politički Hrvati ali jesu Hrvati i popis ih treba računat. Ima i Hrvata muslimana, vjerojatno i pokoji pravoslavac ili židov poput Alkalaja.
Isto kao i Andrić. Što će ti Hrvat koji je pandan četniku? On je porijeklom Hrvat, ali nacionalno to nije, asimilirao se u nešto drugo. Nema to veze sa crkvom, već s time što je pucao po Kreševu i Varešu, s time što bi "mitraljez okretao prema Mostaru". Deda mu je četnik, žena islamist... RH nemre ni nacrtanu vidjeti. Po čemu je on Hrvat? Više je Srbin nego naš. Ti se zalažeš za asimilaciju Nepalaca? E, u takvom procesu neki otpadnu. Ovaj je ta sorta, potpuno nebitno za vjeru i krvna zrnca, samo radi djela i stavova. Mislim da si otišao u pogrešnom smjeru. I u Hrvatskoj imaš velik broj Hrvata koji su Hrvati ali ne vole Hr. Protiv Belgije kad smo igrali 15 % je u anketi reklo da ćemo izgubiti ali ih brojimo u Hrvate. Puno bolje zvuči kad kažemo da nas je 400 k nego 350 k. I zar nije najbolja osveta Ž.Ķ. kad se njim služimo za druge ciljeve. I sam Čović tako broji Hrvate u BiH ne znam zašto bi čistunci prebacili zelenilu više ljudi zbog sujete. 400 k nas je. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 10:10 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Činjenice su da "građanske stranke" u Bejha nikad nisu namakle preko 50% glasova, a za njih glasa i (mali) deo Srba i Hrvata (i Roma, "Bosanaca" itd.)
Popis je namaknut na vašu, a pomalo i hrvatsku stranu, što se videlo kada je Zavod za statistiku RS objavio rezultate svog popisa gde je obrisano 30 hiljada muigura iz Malmea i otp 3 puta manje Srba, kojih je u RS 9 puta više.
Al ako ništa uče na greškama. Recimo, SDA kad je pobijedila u Starom Gradu Sarajevo na lokalnim izborima jedva da je imala preko 20 % glasova. A ostale opcije se iscjepkale i tu je bio ključ pobjede SDA. Oformili koaliciju i pobijedili. Ja bih iskreno volio neki neutralni popis da se obavi. Da se stvarno vidi kakva je demografska slika BiH. Te politikantske gluposti me ne zanimaju. Pa svi bi mi volili da vi ne varate i ne lažete al to je nemoguće.  Mi kad smo vam drugarski govorili da ne lažirate popis i da ne popisujete dijasporu, vi ste kmečali kako je to novi đemosajd i novo etnićko čišćenje jadnih žrtava. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 10:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la:
Al ako ništa uče na greškama. Recimo, SDA kad je pobijedila u Starom Gradu Sarajevo na lokalnim izborima jedva da je imala preko 20 % glasova. A ostale opcije se iscjepkale i tu je bio ključ pobjede SDA. Oformili koaliciju i pobijedili.
Ja bih iskreno volio neki neutralni popis da se obavi. Da se stvarno vidi kakva je demografska slika BiH. Te politikantske gluposti me ne zanimaju.
Pa svi bi mi volili da vi ne varate i ne lažete al to je nemoguće.  Mi kad smo vam drugarski govorili da ne lažirate popis i da ne popisujete dijasporu, vi ste kmečali kako je to novi đemosajd i novo etnićko čišćenje jadnih žrtava.  Šuti bolan, čitave izbore ste pođonili i lažirali i ti nekom nešto govorio 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 10:17 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la:
Pa eto i to će se završiti, radi se na tome. Zapad će regulisati kako im odgovara.
Nije sigurno došla zbog toga u opasnost. Kako niste bili jaki da bez ino faktora dobijete to što tražite, tako niste jaki da je rasturite. Opstaće itekako, premala je da bi bilo šta uticalo na opstanak. Džabe se nadate da će nekakve blokade prouzrokovati raspad.
Ne kužiš, nama nije važno hoćemo li nešto dobiti sami ili uz pomoć nekoga, važno je da to dobijemo. Zašto bi bilo bitno sami ili uz nečiju pomoć, bitan nam je rezultat. Kako smo dobili jedno, na isti način ćemo riješiti i ostalo. Vi samo možete izabrati hoćete li raditi sa nama ili ćete biti problem koji ćemo riješiti (sa ino faktorom ako treba). Cjelovita BiH će biti neovisno bilo jednakopravnosti hrvata ili ne... Jer...muslimansko terorističko ostrvo. Tako ti je to, obratite se ino faktoru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 10:18 |
|
|
Jeste, ali samo pod određenim uvjetima, preciznije cjelovitost BiH je usko vezana uz jednakopravnost Hrvata, i još preciznije prvo jednakopravnost Hrvata pa onda ako budete dobri može cjelovitost BiH.
Do sad niste bili dobri i BiH je došla u veliku opasnost. Teško može opstati do 2030, ako nešto hitno ne promijenite u pristupu.
Pa eto i to će se završiti, radi se na tome. Zapad će regulisati kako im odgovara. Nije sigurno došla zbog toga u opasnost. Kako niste bili jaki da bez ino faktora dobijete to što tražite, tako niste jaki da je rasturite. Opstaće itekako, premala je da bi bilo šta uticalo na opstanak. Džabe se nadate da će nekakve blokade prouzrokovati raspad. Jačamo. Radimo na sebi. Šta vi radite? Osim što kmečite i molite alaha da Hamerika vjećno Bosnu ćuva? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 10:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rutinerr je napisao/la:
Pa eto i to će se završiti, radi se na tome. Zapad će regulisati kako im odgovara.
Nije sigurno došla zbog toga u opasnost. Kako niste bili jaki da bez ino faktora dobijete to što tražite, tako niste jaki da je rasturite. Opstaće itekako, premala je da bi bilo šta uticalo na opstanak. Džabe se nadate da će nekakve blokade prouzrokovati raspad.
Ne kužiš, nama nije važno hoćemo li nešto dobiti sami ili uz pomoć nekoga, važno je da to dobijemo. Zašto bi bilo bitno sami ili uz nečiju pomoć, bitan nam je rezultat. Kako smo dobili jedno, na isti način ćemo riješiti i ostalo. Vi samo možete izabrati hoćete li raditi sa nama ili ćete biti problem koji ćemo riješiti (sa ino faktorom ako treba). Svakom je bitan rezultat. Nema potrebe za tom gordosti. Danas si dobio i osjećaš se moćno. Sutra kad veliki brat nešto nama da, opet će biti priča kako treba rasturiti BiH. I tako u krug.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 10:33 |
|
|
|
Ma ne treba nam popis. Meni je dovoljno da Ameri barataju s tom brojkom, sad će i svi ostali. Svi se imaju na što pozvat i ne trebaju se bojat tužbe. Samo citiraju Murphyja.
Ući će u narativ medija a i sve ambasade su već u depešama poslale info u matične države.
Ne znam jeste li skužili kako nitko nije obraćao pozornost kad je EscoCar ponavljao 2 entiteta, 3 naroda, a graDŽani nastavili vozit unitarna, građanska, bla, bla... pa onda Schmidt umetne i skika pa vika.
Tu se Amer pita, a nije više nimalo naklonjen zelenilu nakon svih sranja koja su napravili.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 11:31 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Ne kužiš, nama nije važno hoćemo li nešto dobiti sami ili uz pomoć nekoga, važno je da to dobijemo. Zašto bi bilo bitno sami ili uz nečiju pomoć, bitan nam je rezultat.
Kako smo dobili jedno, na isti način ćemo riješiti i ostalo. Vi samo možete izabrati hoćete li raditi sa nama ili ćete biti problem koji ćemo riješiti (sa ino faktorom ako treba).
Cjelovita BiH će biti neovisno bilo jednakopravnosti hrvata ili ne... Jer...muslimansko terorističko ostrvo. Tako ti je to, obratite se ino faktoru. Naravno da hoćemo, konstantno smo u razgovorima. A glede ostrva, ne znam kako sam ne vidiš iz vlastitog posta zašto Hrvati jednostavno moraju biti ravnopravni. Hajde pročitaj još par puta što si napisao. Jer... ako neće malo terorističko ostrvo, još više neće veliko terorističko ostrvo jel de? U svakom slučaju je malo terorističko ostrvo bolje nego veliko terorističko ostrvo, a najbolje je da nema terorističkog ostrva. 
1660 of 2558 - 64.89%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 11:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la:
Cjelovita BiH će biti neovisno bilo jednakopravnosti hrvata ili ne... Jer...muslimansko terorističko ostrvo.
Tako ti je to, obratite se ino faktoru.
Naravno da hoćemo, konstantno smo u razgovorima. A glede ostrva, ne znam kako sam ne vidiš iz vlastitog posta zašto Hrvati jednostavno moraju biti ravnopravni. Hajde pročitaj još par puta što si napisao. Jer... ako neće malo terorističko ostrvo, još više neće veliko terorističko ostrvo jel de? U svakom slučaju je malo terorističko ostrvo bolje nego veliko terorističko ostrvo, a najbolje je da nema terorističkog ostrva.  Cjelovita građanska BiH nije veliko terorističko ostrvo, naprotiv. Mali jednonacionalni i jednoreligijski palestinizirani bošnjakistan (u njihovim očima) jest (potencijalno) terorističko ostvro
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 11:43 |
|
|
Ne kužiš, nama nije važno hoćemo li nešto dobiti sami ili uz pomoć nekoga, važno je da to dobijemo. Zašto bi bilo bitno sami ili uz nečiju pomoć, bitan nam je rezultat.
Kako smo dobili jedno, na isti način ćemo riješiti i ostalo. Vi samo možete izabrati hoćete li raditi sa nama ili ćete biti problem koji ćemo riješiti (sa ino faktorom ako treba).
Svakom je bitan rezultat. Nema potrebe za tom gordosti. Danas si dobio i osjećaš se moćno. Sutra kad veliki brat nešto nama da, opet će biti priča kako treba rasturiti BiH. I tako u krug. Malo razmaženo debelo derište treba da smrša.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 11:45 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Naravno da hoćemo, konstantno smo u razgovorima. A glede ostrva, ne znam kako sam ne vidiš iz vlastitog posta zašto Hrvati jednostavno moraju biti ravnopravni. Hajde pročitaj još par puta što si napisao. Jer... ako neće malo terorističko ostrvo, još više neće veliko terorističko ostrvo jel de? U svakom slučaju je malo terorističko ostrvo bolje nego veliko terorističko ostrvo, a najbolje je da nema terorističkog ostrva.  Cjelovita građanska BiH nije veliko terorističko ostrvo, naprotiv. Mali jednonacionalni i jednoreligijski palestinizirani bošnjakistan (u njihovim očima) jest (potencijalno) terorističko ostvro Unitarna BiH je nemoguća. Ako bi se silom nametnula Hrvati i Srbi bi napustili BiH i ostalo bi veliko terorističko ostrvo.
1660 of 2558 - 64.89%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 11:46 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Naravno da hoćemo, konstantno smo u razgovorima. A glede ostrva, ne znam kako sam ne vidiš iz vlastitog posta zašto Hrvati jednostavno moraju biti ravnopravni. Hajde pročitaj još par puta što si napisao. Jer... ako neće malo terorističko ostrvo, još više neće veliko terorističko ostrvo jel de? U svakom slučaju je malo terorističko ostrvo bolje nego veliko terorističko ostrvo, a najbolje je da nema terorističkog ostrva.  Cjelovita građanska BiH nije veliko terorističko ostrvo, naprotiv. Mali jednonacionalni i jednoreligijski palestinizirani bošnjakistan (u njihovim očima) jest (potencijalno) terorističko ostvro U njihovim očima ste samo vi teroristi. Zato vam ga lahgano umeću i uništavaju vas. Pola vas nema, nestalo sa Balkana u 30 godina. Žalićete jednog dana što niste uzeli 24% ko što danas žalite Kutiljera. "Drumovi će poželjeti Turaka, al' Turaka više biti neće."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 11:46 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Naravno da hoćemo, konstantno smo u razgovorima. A glede ostrva, ne znam kako sam ne vidiš iz vlastitog posta zašto Hrvati jednostavno moraju biti ravnopravni. Hajde pročitaj još par puta što si napisao. Jer... ako neće malo terorističko ostrvo, još više neće veliko terorističko ostrvo jel de? U svakom slučaju je malo terorističko ostrvo bolje nego veliko terorističko ostrvo, a najbolje je da nema terorističkog ostrva.  Cjelovita građanska BiH nije veliko terorističko ostrvo, naprotiv. Mali jednonacionalni i jednoreligijski palestinizirani bošnjakistan (u njihovim očima) jest (potencijalno) terorističko ostvro Ali lako identificirano i izolirano. Ameri znaju s takvim, malo gayprajdova, kontrole medija i onda sami rokate po Mevlama. Konačno su se toga sjetili. Ogradit u kavez pa onda progresivce stavljat. Ovako kako su dosad radili su samo jačali bošnjački radikalizam, a na krilima toga su opstajali i islamisti koji "dobro dođu za ne daj allaše".  Sad 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 11:48 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la:
Cjelovita građanska BiH nije veliko terorističko ostrvo, naprotiv.
Mali jednonacionalni i jednoreligijski palestinizirani bošnjakistan (u njihovim očima) jest (potencijalno) terorističko ostvro
Unitarna BiH je nemoguća. Ako bi se silom nametnula Hrvati i Srbi bi napustili BiH i ostalo bi veliko terorističko ostrvo. Ne slažem se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 06 pro 2022, 11:52 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Unitarna BiH je nemoguća. Ako bi se silom nametnula Hrvati i Srbi bi napustili BiH i ostalo bi veliko terorističko ostrvo.
Ne slažem se. Ti očekuješ da ti budem kmet dok zabranjuješ šahovnicu, namećeš mi svoj program u školi, namećeš predstavnike i preglasavaš?
1660 of 2558 - 64.89%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|