|
|
Stranica: 9/9.
|
[ 210 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 07 pro 2022, 12:04 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Ništa, samo pobijam vaše laži. Lagati možete jedino sebe. Šta je laž? Citiraj me.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 07 pro 2022, 13:33 |
|
|
|
Popis je lažiran, kaže tema
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 08 pro 2022, 07:53 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Bio sam juce u Foči.Srpdkom gradicu na obalama Drine i Cehotine.Koliko sam mogao da vidim zbog magle grad ukrasavajz i dvije gradjevine islamske sthitekture Aladza dzamija i Jos jedna dzamija. Riječ je o restaurisanim objektima iz srednjeg vijeka.Ja ne volim islam ali te stare dzamije su po meni sasvim ok.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 08 pro 2022, 09:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ništa, samo pobijam vaše laži. Lagati možete jedino sebe. Šta je laž? Citiraj me. Ovaj tvoj iz Sandžaka je iznio neke laži, pa sam na to morao reagovati. Naravno, i ti si se ubacio na taj voz, nije to vama teško.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 08 pro 2022, 09:43 |
|
|
|
Ambasador pravi uvertiru da Bosnjacima u dogledno vreme saopsti da nisu natpolovicna, eventualno ni relativna vecina u BiH.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 08 pro 2022, 10:37 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Bio sam juce u Foči.Srpdkom gradicu na obalama Drine i Cehotine.Koliko sam mogao da vidim zbog magle grad ukrasavajz i dvije gradjevine islamske sthitekture Aladza dzamija i Jos jedna dzamija. Riječ je o restaurisanim objektima iz srednjeg vijeka.Ja ne volim islam ali te stare dzamije su po meni sasvim ok. Aladža džamija je srušena. Ne znam zašto Muslimani ovu novu džamiju zovu Aladža i varaju turiste kojih i onako nema. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 08 pro 2022, 11:13 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ambasador pravi uvertiru da Bosnjacima u dogledno vreme saopsti da nisu natpolovicna, eventualno ni relativna vecina u BiH. Kad i zvanično ne budu više većina ,menjaće se pravila igre. A ovakva vlada je u ertira u to.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 08 pro 2022, 14:28 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
novovrijeme je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Bio sam juce u Foči.Srpdkom gradicu na obalama Drine i Cehotine.Koliko sam mogao da vidim zbog magle grad ukrasavajz i dvije gradjevine islamske sthitekture Aladza dzamija i Jos jedna dzamija. Riječ je o restaurisanim objektima iz srednjeg vijeka.Ja ne volim islam ali te stare dzamije su po meni sasvim ok. Aladža džamija je srušena. Ne znam zašto Muslimani ovu novu džamiju zovu Aladža i varaju turiste kojih i onako nema.  Ostecena u ratnim dejstvima ali hvala Bogu restaurisana i obnovljena u punom sjaju na radost svih srpskih gradjana.Aladza dzamija kao i sve druge dzamije na srpskom državnom tlu ili ozemlju pripadaju srpskoj državi i svim srpskim gradjanina iako sluze prvenstveno vjernicima jedne religije za praktikovanje molitvi i zadovoljenje duhovnih potreba kao i hriscanske crkve drugi vjerski objekti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 08 pro 2022, 14:30 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Aladža džamija je srušena. Ne znam zašto Muslimani ovu novu džamiju zovu Aladža i varaju turiste kojih i onako nema.  Ostecena u ratnim dejstvima ali hvala Bogu restaurisana i obnovljena u punom sjaju na radost svih srpskih gradjana.Aladza dzamija kao i sve druge dzamije na srpskom državnom tlu ili ozemlju pripadaju srpskoj državi i svim srpskim gradjanina iako sluze prvenstveno vjernicima jedne religije za praktikovanje molitvi i zadovoljenje duhovnih potreba kao i hriscanske crkve drugi vjerski objekti. Oštećena? Jel i kao Ferhadija u Banja Luci?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: USA ambasador: "Popis 2013 lažiran, znamo da BiH danas ima 2.5 do 2.6 milijuna, egzodus Musliman Postano: 08 pro 2022, 16:50 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Ostecena u ratnim dejstvima ali hvala Bogu restaurisana i obnovljena u punom sjaju na radost svih srpskih gradjana.Aladza dzamija kao i sve druge dzamije na srpskom državnom tlu ili ozemlju pripadaju srpskoj državi i svim srpskim gradjanina iako sluze prvenstveno vjernicima jedne religije za praktikovanje molitvi i zadovoljenje duhovnih potreba kao i hriscanske crkve drugi vjerski objekti.
Oštećena? Jel i kao Ferhadija u Banja Luci? na sličan nacin.niko nije ni rekao da svi Srbi ok
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|