|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 34 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH odbacio je hrvatski zahtjev za ocjenu Postano: 03 lip 2009, 08:26 |
|
|
Kad smo već kod tog neplaćanja, bi li mogli uvesti neplaćanje još nečeg? Recimo, onaj dodatni porez što su nas preglasali prošle godine, hoće li naši kantoni to plaćati? Ili da prestanemo još ponešto? Ionako je FBiH pred bankrotom pa da pomognemo. Ono, zašto bi uzvraćanje moralo biti jednodimenzionalno, ujedimo viševektorski na drugoj ili trećoj strani, negdje gdje ih boli. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1412 of 2558 - 55.2%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH odbacio je hrvatski zahtjev za ocjenu Postano: 19 kol 2025, 16:53 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6939 Lokacija: Izvan sebe
|
Robbie MO je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Dobro, a sad realna pitanja:
* s kojim je to argumentima taj sud odbio ?
*što je sljedeće- Strasbourg,...?
Da ti pravo kažem ne znam. Kratkoročno vjerojatno ništa ne možemo napravit. Treba čekat ustavne promjene, ja imam osjećaj da će one donijet bitne promjene na bolje, a ako se to ipak ne dogodi, nas nitko ne može natjerat da budemo u Federaciji za 5, 10 ili 15 godine. Već jednom smo proglasili samoupravu, proglasit ćemo je i opet. P.S.Trebalo bi svarno porušit sve odašiljače FTV-a u Hercegovini, multietnićarske propagandne improvizatorske mašinerije. :-rigam Ha evo nesto za moju ljubljenu sarajku. Ovo si napisao prije 16 godina. Mislim da bi trebao od danas racunati za 10, 15 ili 20 godina. Sranje od bih i Pederacije vjerovatno jos dugo ostaje.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH odbacio je hrvatski zahtjev za ocjenu Postano: 19 kol 2025, 16:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kad smo već kod tog neplaćanja, bi li mogli uvesti neplaćanje još nečeg?
Recimo, onaj dodatni porez što su nas preglasali prošle godine, hoće li naši kantoni to plaćati? Ili da prestanemo još ponešto? Ionako je FBiH pred bankrotom pa da pomognemo. :-bicedobro
Ono, zašto bi uzvraćanje moralo biti jednodimenzionalno, ujedimo viševektorski na drugoj ili trećoj strani, negdje gdje ih boli. :roll: Ovo je bila dobra ideja.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH odbacio je hrvatski zahtjev za ocjenu Postano: 19 kol 2025, 17:21 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2367 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Old Fridolin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Da ti pravo kažem ne znam. Kratkoročno vjerojatno ništa ne možemo napravit. Treba čekat ustavne promjene, ja imam osjećaj da će one donijet bitne promjene na bolje, a ako se to ipak ne dogodi, nas nitko ne može natjerat da budemo u Federaciji za 5, 10 ili 15 godine. Već jednom smo proglasili samoupravu, proglasit ćemo je i opet.
P.S.Trebalo bi svarno porušit sve odašiljače FTV-a u Hercegovini, multietnićarske propagandne improvizatorske mašinerije. :-rigam
Ha evo nesto za moju ljubljenu sarajku. Ovo si napisao prije 16 godina. Mislim da bi trebao od danas racunati za 10, 15 ili 20 godina. Sranje od bih i Pederacije vjerovatno jos dugo ostaje. Još 4 mjeseca 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH odbacio je hrvatski zahtjev za ocjenu Postano: 19 kol 2025, 17:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86838 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Old Fridolin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Da ti pravo kažem ne znam. Kratkoročno vjerojatno ništa ne možemo napravit. Treba čekat ustavne promjene, ja imam osjećaj da će one donijet bitne promjene na bolje, a ako se to ipak ne dogodi, nas nitko ne može natjerat da budemo u Federaciji za 5, 10 ili 15 godine. Već jednom smo proglasili samoupravu, proglasit ćemo je i opet.
P.S.Trebalo bi svarno porušit sve odašiljače FTV-a u Hercegovini, multietnićarske propagandne improvizatorske mašinerije. :-rigam
Ha evo nesto za moju ljubljenu sarajku. Ovo si napisao prije 16 godina. Mislim da bi trebao od danas racunati za 10, 15 ili 20 godina. Sranje od bih i Pederacije vjerovatno jos dugo ostaje. Pa ustavne promjene su se dogodile jesi li ćorav, čitaj šta sam napisao. Citat: Treba čekat ustavne promjene, ja imam osjećaj da će one donijet bitne promjene na bolje, a ako se to ipak ne dogodi, —> Dogodile su se, prespavao si 2022 i najvažnije promjene ustava? Zar nismo daleko boljeg raspoloženja iza 2022.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH odbacio je hrvatski zahtjev za ocjenu Postano: 19 kol 2025, 17:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86838 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Deda tebi se žuri, iz pristojnosti neću reći zašto.
Ko i muslimanskim penzionerima da vide “Bosnu”.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH odbacio je hrvatski zahtjev za ocjenu Postano: 19 kol 2025, 22:58 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la: Ha evo nesto za moju ljubljenu sarajku. Ovo si napisao prije 16 godina. Mislim da bi trebao od danas racunati za 10, 15 ili 20 godina. Sranje od bih i Pederacije vjerovatno jos dugo ostaje. Pa ustavne promjene su se dogodile jesi li ćorav, čitaj šta sam napisao. Citat: Treba čekat ustavne promjene, ja imam osjećaj da će one donijet bitne promjene na bolje, a ako se to ipak ne dogodi, —> Dogodile su se, prespavao si 2022 i najvažnije promjene ustava? Zar nismo daleko boljeg raspoloženja iza 2022. Ah te! Pa one nisu bile nesto posebno. Iako smo nesto dobili i izgubili smo neke stvari. Da su podigli broj delegata na 30 onda bi ti to priznao, ovako tanko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH odbacio je hrvatski zahtjev za ocjenu Postano: 19 kol 2025, 23:00 |
|
|
|
I ne dominiramo. Ne mozemo da izaberemo muslimanskog clana predsjednista. Znaci tanko!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Ustavni sud BiH odbacio je hrvatski zahtjev za ocjenu Postano: 19 kol 2025, 23:05 |
|
|
|
Nemozemo nista trajno da blokiramo. Nemozemo da biramo sudije ustavnog suda, generale sefa Cijele Zarine, policije. Nista nije ili je veoma malo promjrnjeno. Iza toga se desila JIK. Nemoj da nabrajam sve uhvati me depresija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|