|
|
Stranica: 7/10.
|
[ 248 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jesmo. I mi nijma i oni nama, jebali majku kroz majku, pobili, protjerali, popalili i... potpisali mir. Gotovo. Sad smo u miru i gradimo odnose. A vi bi u miru da ostvarite ratne ciljeve, hoćete kurac.
Po brutalnosti, obimu i planiranju zločina …Te izvršenju istih, vi četnici ste apsolutni prvaci. Tako da ti to „ko nas bre zavadi“ ne pije vode. Sad bi ti vaše svinjarije i bolest izjednačavao s nekim trećim. Pa ne moze varavaru. Sve je to prošlost, pa je ostavimo povjesničarima. Kako je rekao Gotovina, okrenimo se budućnosti. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1472 of 2558 - 57.54%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bosnjaci izgleda insistiraju na ocuvanju karaktera rata, pa im zato ova presuda smeta. No, pitanje je koliko su profitirali od dosadasnjeg karaktera rata, pa im je nesto stalo da se to ne dira.  Bitno je da ste vi dobili entitet u Hagu. Cijeli vojni i politički vrh vam je tamo. Neki pocrkali, a ono što je ostalo dozivotno ima da drezdi i piša u pempas. Čak će vam junake i kopati u kazamatu. Kojim nije istekla kazna. I sta s tim? Ti ne bi pristala da se menjas: da se vama da pola BiH, a da vi posaljete svoje na hiljadugodisnju robiju?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pazi „dama“ ima amneziju. Vrati se na svoj forumski opus. I reci da lazem. Nemoj da se ja vraćam pa da vidiš šta je odvrstnost, ljigavost i beskičmenjastvo.
Ne posedujem navedene osobine, mora da si se zabunila. Tako mlada a već dementna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:21 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Po brutalnosti, obimu i planiranju zločina …Te izvršenju istih, vi četnici ste apsolutni prvaci. Tako da ti to „ko nas bre zavadi“ ne pije vode. Sad bi ti vaše svinjarije i bolest izjednačavao s nekim trećim. Pa ne moze varavaru.
Sve je to prošlost, pa je ostavimo povjesničarima. Kako je rekao Gotovina, okrenimo se budućnosti.  Pa jeste prošlost. No četalj/četaljka bi sada zbog neke presude, mijenjao komplet „karakter rat“ i sebi ovdje alibi trazio/la. E pa neće moći. Dok se dive Sratku i ostaloj četaljakoj bolumenti. Presudjenoj.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:22 |
|
|
storarare je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Rekoh ti ja da živiš u prošlosti. Dobili ste po pički i to je to. Patetisali ste u Hagu, mojne nama patetisati nama puca kurac za vašom patetikom. Šta hoćete? Da u miru pobjedite i poništite našu ratnu pobjedu? Da uništite Srbe i Hrvate u miru ako niste uspjeli u ratu? Da na suze dobijete svoju Gradžansku BiH? Hoćete kurac. Coknite ga.  Ma vode se maksimom "Jer i posle rata je rat " Konstantno žive u prošlosti , i zbog toga nisu kompatibilni saEvropom . Islam traži rat sa nevjernicima, tko potpiše mir je izdajnik. I poslije rata je rat. Ali i prije rata je bio rat. Ukratko uvijek je rat dok islam ne pobijedi svijet, ili svijet pobijedi islam, jedno od to dvoje.
1472 of 2558 - 57.54%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:23 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Bitno je da ste vi dobili entitet u Hagu. Cijeli vojni i politički vrh vam je tamo. Neki pocrkali, a ono što je ostalo dozivotno ima da drezdi i piša u pempas.
Čak će vam junake i kopati u kazamatu. Kojim nije istekla kazna.
I sta s tim? Ti ne bi pristala da se menjas: da se vama da pola BiH, a da vi posaljete svoje na hiljadugodisnju robiju? Boze sacuvaj. Za 49% teritorije vi nositi preme genocida. To samo bolestan duboko čovjek bi sebi pozelio. Ja da sam slucajno srpkinja promijenila bi nacionalnost. Ako ništa zbog potomstva.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:25 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bosnjaci izgleda insistiraju na ocuvanju karaktera rata, pa im zato ova presuda smeta. No, pitanje je koliko su profitirali od dosadasnjeg karaktera rata, pa im je nesto stalo da se to ne dira.  "Ha ja mi se samo bran"li" Ha ja mis mo ĆaniĆka harmija ha ja "
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: storarare je napisao/la: Ma vode se maksimom "Jer i posle rata je rat " Konstantno žive u prošlosti , i zbog toga nisu kompatibilni saEvropom . Islam traži rat sa nevjernicima, tko potpiše mir je izdajnik. I poslije rata je rat. Ali i prije rata je bio rat. Ukratko uvijek je rat dok islam ne pobijedi svijet, ili svijet pobijedi islam, jedno od to dvoje. Baš su Muslimani u BiH na početku i na kraju srpske agresije bili islamski nastrojeni? Na kraju i vas su ti isti srpski hrišćani prvo u HR pa u BiH krenuli uništavati. Rat je počeo 92, a HR/M tek 93. protiv koga si ti ratovao do 93? I Ako je ABiH bila zločinačka i islamska ispade da ste vi sa islamistima bili zajedno protiv hrišćanskih Srbeka?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: I sta s tim? Ti ne bi pristala da se menjas: da se vama da pola BiH, a da vi posaljete svoje na hiljadugodisnju robiju?
Boze sacuvaj. Za 49% teritorije vi nositi preme genocida. To samo bolestan duboko čovjek bi sebi pozelio. Ja da sam slucajno srpkinja promijenila bi nacionalnost. Ako ništa zbog potomstva. Ja razmisljam da promenim nacionalnost zbog Vucica... Pa ne nosimo breme, nego trpimo optuzbe jednog dela sveta, dela koji je mozda manji od polovine sveta... No, tu smo da se borimo za svoju istinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: storarare je napisao/la: Aha jedini argument su ti njene godine . Pa ni ti nisi u nekom cvetu mladosti pa te niko ne naziva babom . Ma kakve godine. Uzgred ih pominjem. Odurno je njeno ponašanje i njeno razmišljanje. Oduvjek. Uzgred tehnički bi mi mogla biti mama 100%. A voli postat bakica video uratke i pjesmice o paljenju nesrpskih bogomolja. Te zločine srpskih glavosječa. A okle znaš koliko ona ima godina . U džamiji ste raspravljali ili ti rekao Osmica . Aid još uvek radfi punom parom . Prate svakog ko nije na njihovoj liniji . Svi oni što rade u Birnu , CINSU Istrazi i Žurnalu saradnici su Ose .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:28 |
|
|
Boze sacuvaj. Za 49% teritorije vi nositi preme genocida. To samo bolestan duboko čovjek bi sebi pozelio. Ja da sam slucajno srpkinja promijenila bi nacionalnost. Ako ništa zbog potomstva.
Ja razmisljam da promenim nacionalnost zbog Vucica... Pa ne nosimo breme, nego trpimo optuzbe jednog dela sveta, dela koji je mozda manji od polovine sveta... No, tu smo da se borimo za svoju istinu. Ne postoje dvije istine. Istina je jedna. A po njoj vi nosite breme i presudu da ste počinili genocid. I to kaze cijeli svijet. Civiliziran.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:29 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Rekoh ti ja da živiš u prošlosti. Dobili ste po pički i to je to. Patetisali ste u Hagu, mojne nama patetisati nama puca kurac za vašom patetikom. Šta hoćete? Da u miru pobjedite i poništite našu ratnu pobjedu? Da uništite Srbe i Hrvate u miru ako niste uspjeli u ratu? Da na suze dobijete svoju Gradžansku BiH? Hoćete kurac. Coknite ga.  Zato „dobili ste po pički“ Vi ste dobili hiljade godina zatvora. I nijedna presuda nekom BH generalu ne moze promjeniti tu činjenicu. Varvaru! Pa kas ste vi vršili pritisak na sudije .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:31 |
|
|
storarare je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Zato „dobili ste po pički“ Vi ste dobili hiljade godina zatvora. I nijedna presuda nekom BH generalu ne moze promjeniti tu činjenicu. Varvaru!
Pa kas ste vi vršili pritisak na sudije . LOL čuj vršili pritisak na sudije. Pa nismo mi Zidovi. Pa da bi pritisak urodio plodom.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ja razmisljam da promenim nacionalnost zbog Vucica... Pa ne nosimo breme, nego trpimo optuzbe jednog dela sveta, dela koji je mozda manji od polovine sveta... No, tu smo da se borimo za svoju istinu. Ne postoje dvije istine. Istina je jedna. A po njoj vi nosite breme i presudu da ste pičinili genocid. I to kaze cijeli svijet. Civiliziran. Pa ne kaze Kina, ne kaze Indija - to ti je vec pola sveta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:33 |
|
|
[b][/b] SarajkaDjevojka je napisao/la: storarare je napisao/la: Pa kas ste vi vršili pritisak na sudije . LOL čuj vršili pritisak na sudije. Pa nismo mi Zidovi. Pa da bi pritisak urodio plodom. Jeste jeste opkolite zgradu i čik da pokuša da da donese druačiju presudu .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:34 |
|
|
Ne postoje dvije istine. Istina je jedna. A po njoj vi nosite breme i presudu da ste pičinili genocid. I to kaze cijeli svijet. Civiliziran.
Pa ne kaze Kina, ne kaze Indija - to ti je vec pola sveta. Zato kaze cijela EU, USA, Kanada, Australija i ostatak civiliziranih zemalja. O vama se u Holivudu i EU filmovi snimaju. Jbg. 49% BiH je premalo za ono što ste uradili. Zaista premalo. Ja s tim nikad ne bi trampila budućnost.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:34 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: I sta s tim? Ti ne bi pristala da se menjas: da se vama da pola BiH, a da vi posaljete svoje na hiljadugodisnju robiju?
Boze sacuvaj. Za 49% teritorije vi nositi preme genocida. To samo bolestan duboko čovjek bi sebi pozelio. Ja da sam slucajno srpkinja promijenila bi nacionalnost. Ako ništa zbog potomstva. Pa tom logikom po kojoj čitav narod i potomstvo nosi breme genocida, vi nosite još veći teret za sve ono što su age i begovi ovde radili vekovima. Istorija ne počinje '92. Zašto se za nezavisnost jedne jedine niste pobunili za vreme Osmanlija? Ili 1878. kad je Austrougarska okupirala Bosnu? Ili 1908. kad ju je anektirala? Ili 1914? Za vreme Drugog svetskog, u partizanima je 2.5% bilo muslimanskih boraca. Jok, dopustili ste da neko drugi poturi grbaču da Bosnom ne vlada ni Švabo, ni Turčin. Neko drugi je trpeo genocide i zločine da bi narod koji tu živi živeo svoj na svome. I živeo je od 1918 do 1991, kakva god da je bila ta Jugoslavija. A onda kad je došlo vreme da se razdeli nasledstvo, Bosna Bošnjama, a Srbima i Hrvatima ako se ne sviđa mogu napolje. E pa ne može, suviše je i naše krvi proliveno za tu Bosnu, koliko god vi to ne hteli da priznate. Gušićete se u govnima zajedno sa nama, pa ako je sudbina da dođu neki Somalijci i zamene nas sve, neka dođu, ali to da uzmete sve ono što je na našoj krvi od Turčina i Švabe vraćeno, neće moći. Domovina se, draga moja, dobija krvavim gaćama i pobedom na frontu, pa kad pobediš na frontu onda pobediš u diplomatiji, pa kad pobediš u diplomatiji onda ojačaš državu dovoljno da može da odbrani stečeno. Ni Srbima nije Srbija pala s neba, ni Hrvatima Hrvatska, što bi vama Bosna?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Rekoh ti ja da živiš u prošlosti. Dobili ste po pički i to je to. Patetisali ste u Hagu, mojne nama patetisati nama puca kurac za vašom patetikom. Šta hoćete? Da u miru pobjedite i poništite našu ratnu pobjedu? Da uništite Srbe i Hrvate u miru ako niste uspjeli u ratu? Da na suze dobijete svoju Gradžansku BiH? Hoćete kurac. Coknite ga.  Zato „dobili ste po pički“ Vi ste dobili hiljade godina zatvora. I nijedna presuda nekom BH generalu ne moze promjeniti tu činjenicu. Varvaru! Mi hiljade godina zatvora a vi milion Muslimana manje. Ok. Ne bih se mjenjao sa vama. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:36 |
|
|
|
Ako nisi završio sa turskim osvajanjima i 500 godina njihove vladavine, ja sigurno neću uvesti u raspravu te gluposti. Na temi o Sakibu M.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:37 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Zato „dobili ste po pički“ Vi ste dobili hiljade godina zatvora. I nijedna presuda nekom BH generalu ne moze promjeniti tu činjenicu. Varvaru!
Mi hiljade godina zatvora a vi milion Muslimana manje. Ok. Ne bih se mjenjao sa vama.  Nema ni vas više od 800k u Šumskoj. Oteto prokleto. Niste se usrećili sa Posavinom i Podrinjem.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Islam traži rat sa nevjernicima, tko potpiše mir je izdajnik. I poslije rata je rat. Ali i prije rata je bio rat. Ukratko uvijek je rat dok islam ne pobijedi svijet, ili svijet pobijedi islam, jedno od to dvoje.
Baš su Muslimani u BiH na početku i na kraju srpske agresije bili islamski nastrojeni? Na kraju i vas su ti isti srpski hrišćani prvo u HR pa u BiH krenuli uništavati. Rat je počeo 92, a HR/M tek 93. protiv koga si ti ratovao do 93? I Ako je ABiH bila zločinačka i islamska ispade da ste vi sa islamistima bili zajedno protiv hrišćanskih Srbeka? Ali ja u svom postu nisam spomenuo muslimane nego islam kao ideologiju. Muslimani nisu bili islamski nastrojeni, imao sam više prijatelja Muslimana nego Hrvata. Ali su izabrali Aliju Izetbegovića koji jest bio islamski nastrojen i onda je on počeo okretati stvari kako on misli da treba.
1472 of 2558 - 57.54%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sve je to prošlost, pa je ostavimo povjesničarima. Kako je rekao Gotovina, okrenimo se budućnosti.  Pa jeste prošlost. No četalj/četaljka bi sada zbog neke presude, mijenjao komplet „karakter rat“ i sebi ovdje alibi trazio/la. E pa neće moći. Dok se dive Sratku i ostaloj četaljakoj bolumenti. Presudjenoj. Ne bih ja mjenjao karakter rata. Mi smo prezadovoljni karakterom svog odbrambeno otadžbinskog rata. Vi mjenjate sebi karakter rata i osuđujete svoje generale. Žali se Bakiru. Njega njegov sud BiH sigurno ne bi osudio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
|
|
|
Pa što se Sakiba tiče, nije ga Beograd osudio. Puna su vam usta države i državnih institucija i kako ih Srbi i Hrvati gaze, a kad presuda nije po volji, isto se ponašate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:41 |
|
|
|
Sakibu bi muje trebali da oduzmu sva priznanja, jer službeno je ratni zločinac.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Važnost presude Mahmuljinu – utvrđena jasna zapovjedna struktura između El Mudžahida i vrha SDA Postano: 29 tra 2022, 17:42 |
|
|
Boze sacuvaj. Za 49% teritorije vi nositi preme genocida. To samo bolestan duboko čovjek bi sebi pozelio. Ja da sam slucajno srpkinja promijenila bi nacionalnost. Ako ništa zbog potomstva. Breme teško ko pero. Uostalom vi kažete da ni jedan narod ne može biti kriv nego samo pojedinci.  Nas samo boli kurac. Živimo svoje obične živote u miru i slobodi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot, weasel i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|