|
|
Stranica: 11/14.
|
[ 326 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 14:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Srbi sram da vas bude. Svi hrvatski mediji ovo objavili prije vaših.
Slaba vam borba ta demokratičnu i slobodnu Bosnu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 14:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zapravo je bitnije ko nije objavio. Svi platformaški mediji (osim bitno.ba ne znam zašto) na kojem Hrvatine imaju utjecaja. Depo.ba, tacno.ba, javno.ba, otvoreno.ba... Tacno.ba čak ima i novog kralja Petra sa tekstom u kojem praktički glavnog krivca za sve vidi Josipovića. Ovo potvrđuje moju tezu kako ovakva napetost odgovara prije svega samo malom broju Hrvata oportunista koja se doduše zadnjih mjeseci povećala poprilično, a i postala regionalno ujednačena.  Sad naći normalne sugovornike među Bošnjacima i riješit se ovih lešinara.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 14:18 |
|
|
|
Junuze, daj molit te prestani sa tim glupostima. Ne da je više gadljivo čitati te tvoje nebuloze, već se čovjeku doslovce povraća od njih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 14:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Junuzarije. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 14:22 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sad naći normalne sugovornike među Bošnjacima i riješit se ovih lešinara.
Sitnica. Kako nam to prije nije palo na pamet. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1660 of 2558 - 64.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Grude_78
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 14:31 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ovo potvrđuje moju tezu kako ovakva napetost odgovara prije svega samo malom broju Hrvata oportunista koja se doduše zadnjih mjeseci povećala poprilično, a i postala regionalno ujednačena.  Jebalomajku. Pa ne piše Jeleč jer mu se digo na poetiku i kolumniziranje jutros nego jer mu netko daje prostora za to što radi i usput mu plati. A daje mu prostora tko...? Bo-šnja-čki me-di-ji pod kontrolom Bo-šnja-ka. E sad kad smo raslovkali, možemo dalje. Smiješno mi je kako si prešao iz faze u kojoj si dosad uvijek kod tih "kroatiše" ćaršijskih uguznika tražio neke pluseve i pozitivne strane, da bi ih sad okrivljavao za sve, a pritom su ti svi Bošnje pravi-zdravi ko metak?! Logiko, nikad nisi stanovala u Zenici. Daidžići seru gdje i koliko im je dopušteno. A dopušteno im je jer je Šeheru to potrebno. Oni su njihovi Hrvatići kakve ti tražiš Bošnjakiće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 14:40 |
|
|
Grude_78 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ovo potvrđuje moju tezu kako ovakva napetost odgovara prije svega samo malom broju Hrvata oportunista koja se doduše zadnjih mjeseci povećala poprilično, a i postala regionalno ujednačena.  Jebalomajku. Pa ne piše Jeleč jer mu se digo na poetiku i kolumniziranje jutros nego jer mu netko daje prostora za to što radi i usput mu plati. A daje mu prostora tko...? Bo-šnja-čki me-di-ji pod kontrolom Bo-šnja-ka. E sad kad smo raslovkali, možemo dalje. Smiješno mi je kako si prešao iz faze u kojoj si dosad uvijek kod tih "kroatiše" ćaršijskih uguznika tražio neke pluseve i pozitivne strane, da bi ih sad okrivljavao za sve, a pritom su ti svi Bošnje pravi-zdravi ko metak?! Logiko, nikad nisi stanovala u Zenici. Daidžići seru gdje i koliko im je dopušteno. A dopušteno im je jer je Šeheru to potrebno. Oni su njihovi Hrvatići kakve ti tražiš Bošnjakiće. Nestale su kad su zauzeli vlast. Ja samo gledam i čitam, nemam pojma što se iza kulisa događa. Ako neko nešto dobro napiše, napiše, pa da je i crni vrag, dobro je. Uostalom, to bi ti najbolje trebala znat...  A ja u svojim pogledima obično uočim nešto prije drugih, ta čaršijanerska spika upravo doživljava zadnje zabijanje čavala u lijes. I sad jednostavno vidim da ćemo manje problema imat naći sugovornika među Bošnjacima nego se riješit napada ovih "dušebrižnika". Zato se ne treba trenutno s Bošnjacima konfrontirat nego pustit da oni sami "prikolju" kurbane... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 14:51 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ta čaršijanerska spika upravo doživljava zadnje zabijanje čavala u lijes. Kako doživljava "zabijanje čavala u lijes" ako na sa-x forumu i dalje naveliko dva HDZ-a zovu fašistima, i njihove birače isto tako ? I furaju se da će oni "usmjeriti Hrvate na pravi put" ? Dok im koalicija sa Pavelićevcima nešto sasvim OK, sve za bošnjačku stvar pa i pakt sa samim vragom. Ono mislim, što ti gledaš i čitaš ? Zlajine lijepe izjave u "graDžanstvu".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:10 |
|
|
BBC je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: ta čaršijanerska spika upravo doživljava zadnje zabijanje čavala u lijes. Kako doživljava "zabijanje čavala u lijes" ako na sa-x forumu i dalje naveliko dva HDZ-a zovu fašistima, i njihove birače isto tako ? I furaju se da će oni "usmjeriti Hrvate na pravi put" ? Dok im koalicija sa Pavelićevcima nešto sasvim OK, sve za bošnjačku stvar pa i pakt sa samim vragom. Ono mislim, što ti gledaš i čitaš ? Zlajine lijepe izjave u "graDžanstvu". Mijenja se i tamo, ali ravnat se prema Sa-x je jednako ravnanju prema vijestima FTV. No, neke stvari su indikativne, kao što je tema: Budućnost Bošnjaka; koja danas dominira. Većina ljudi, osim onih koji uživaju blagodati federalnih para, ipak se bori sa svakodnevnim problemima, dok ima onih drugih Bošnjaka kojima je njihova nacija još jako bitna, oni su većina i ima ih puno više od Zlajista i Komšićevaca, a imam osjećaj da im je dopizdilo maskiranje iza multikulti spike. Puknut će to, a prvi kojima će glava bit na lomači su upravo ovi oportunisti, od D. Babića, Komšića, džamijerala, Jeleča i sl. I to sad stavljam u kontekst onoga što si dobro napisao: sve za bošnjačku stvar pa i pakt sa samim vragom.Dakle, može i s fašističkim škutorima, brzo se to prekoprči... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:13 |
|
|
|
Ne ravnam se samo prema sa-x. Nema potrebe. Ravnam se prema:
- izjavama bošnjačke inteligencije i javnih osoba - izjavama bošnjačkih političara - svim komentarima u virtuali, bar velikoj većini - bošnjačkim medijima - bošnjačkoj vjerskoj zajednici
Itd...itd....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: sve za bošnjačku stvar pa i pakt sa samim vragom.Dakle, može i s fašističkim škutorima, brzo se to prekoprči...  Ne da nisi smiješan, već si odvratan ovakvim pisanjem. Gori od Markešića, Lijanovića i ostale klape.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:18 |
|
|
|
Pa to je tvoja rečenica...
Ti si naglasio kako mogu sa svakim, istina, opet će se prilijepit uz Hrvate kad predosjete da im izmiče tlo pod nogama.
Nekako i SBiH i SBB lagano vuku u tom smjeru, pa i dijelovi SDP-a, a SDA je stari partner HDZ-ova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:21 |
|
|
|
Pa krkane, kakve koristi većina Hrvata ima od takvog pakta ako je pakt za nacionalnu bošnjačku stvar ?
Prestani se praviti mutav jer bi mogao takav i ostati. Ako već nisi.
Tvoja percepcija parlamentarne demokracije je kao i kod Bošnjaka, arapskog stila, ne europskog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:32 |
|
|
BBC je napisao/la: Pa krkane, kakve koristi većina Hrvata ima od takvog pakta ako je pakt za nacionalnu bošnjačku stvar ?
Prestani se praviti mutav jer bi mogao takav i ostati. Ako već nisi.
Tvoja percepcija parlamentarne demokracije je kao i kod Bošnjaka, arapskog stila, ne europskog. Washingtonski sporazum je bio takav pakt. Kojem Hrvatu smeta narod Bošnjaci? Niti jednom, neka imaju svoje škole, svoje simbole, svoj jezik, pa i prostor koji naseljavaju, svoje medije. Jesmo li mi protiv toga? Nismo! Jesmo li protiv toga kad kažu da je u ratu ubijeno toliko i toliko Bošnjaka ili želimo slušat kako su građani BiH silovali građanke BiH? Apsolutno nismo protiv formiranja nacije Bošnjaka, dok god ona nije na našu štetu, a nije ako nas ne pokušava asimilirat ili ako ne ratuju s nama. Ponavljam, mi nismo bili protiv Federacije dok nam nisu počeli oduzimat jedno po jedno pravo i na kraju sveli na folklor. Riješiš odnos Hrvata i Bošnjaka u Federaciji riješio si veliki problem u regiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:34 |
|
|
|
Stvarno ne kužim o čemu ti mlatiš.
Što god to bilo nikakve veze nema sa realnošću i situacijom na terenu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:35 |
|
|
|
Junuze, po tvom mišljenju kako se mogu riješiti ti problemi, šta bi ko trebao raditi, koji su prioriteti Hrvata?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:36 |
|
|
|
Za ovo bi u civilizaciji uslijedio otkaz. A koliko su civilizacijski napredni "gradžani" pokazuje i opravdavanje Lagumdžije po forumima i komentarima.
_________________ U vražju mater!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:36 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Junuze, po tvom mišljenju kako se mogu riješiti ti problemi, šta bi ko trebao raditi, koji su prioriteti Hrvata? Za početak da prestanete srati po forumima, glumiti "merhametli Bošnje" i Hrvatima vratite 33% političke moći, koje ste im ukrali ? Eto kreni...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:41 |
|
|
Robert Te Diro je napisao/la: Za ovo bi u civilizaciji uslijedio otkaz. A koliko su civilizacijski napredni "gradžani" pokazuje i opravdavanje Lagumdžije po forumima i komentarima. Je. čitao sam. Ali i inače, vezano uz Zlajine gluposti, nevezano za ovu zadnju. Uspjeli su pobiti sve zakone morala, fizike i matematike da nađu opravdanje za Zlaju. Nije njima do Zlaje, već poslije Zlaje im ništa više ne preostaje, do novog lidera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:44 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Junuze, po tvom mišljenju kako se mogu riješiti ti problemi, šta bi ko trebao raditi, koji su prioriteti Hrvata? Pa upravo ovo što HNS sad i radi. Prioritet je onemogućit više ova kukavičja jaja ala Komšić, koliko ih ima po raznim ministarstvima to Onaj gore zna, neka ih biraju ali na bošnjačka mjesta, a to ne vjerujem kako će se događat. Okrupnjavanje kantona, i to je otprilike to. Ostali prioriteti su jednaki kao i drugima. Što bolje funkcioniranje države, standard bolji nego u RH i sl... Mislim kako su Hrvati sad općenito napravili poteze koje su trebali, i u BiH i u HR, sad je red na Bošnjake, od rušenja ove ukakane vlade, do ustavnih promjena, pa drastičnoj promjeni odnosa prema Josipoviću i Milanoviću a samim tim i Hrvatima u BiH. Već prvi dobar znak bi bilo ušutkavanje više Markešića i Jeleča i sl. Doista više ne trebaju ni zadnjim multikultašima, pročitani su... Ne mogu svi Eranci bit fašisti osim onih HSP-ovaca koji slušaju Zlaju...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:46 |
|
|
|
Voliš ti te bajke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:47 |
|
|
BBC je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Junuze, po tvom mišljenju kako se mogu riješiti ti problemi, šta bi ko trebao raditi, koji su prioriteti Hrvata? Za početak da prestanete srati po forumima, glumiti "merhametli Bošnje" i Hrvatima vratite 33% političke moći, koje ste im ukrali ? Eto kreni... Je li ja serem šta? Pusti čovjeka neka odgovori.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:49 |
|
|
|
Znam da vam to Junuzovo ugodno za čitanje. Asocira na Markešića, HSP i Lijanoviće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:50 |
|
|
|
Uostalom blasfemija je na ovoj temi, upravo na ovoj temi, amnestirati Bošnjake od pizdarija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Junuze, po tvom mišljenju kako se mogu riješiti ti problemi, šta bi ko trebao raditi, koji su prioriteti Hrvata? Pa upravo ovo što HNS sad i radi. Prioritet je onemogućit više ova kukavičja jaja ala Komšić, koliko ih ima po raznim ministarstvima to Onaj gore zna, neka ih biraju ali na bošnjačka mjesta, a to ne vjerujem kako će se događat. Okrupnjavanje kantona, i to je otprilike to. Ostali prioriteti su jednaki kao i drugima. Što bolje funkcioniranje države, standard bolji nego u RH i sl... Mislim kako su Hrvati sad općenito napravili poteze koje su trebali, i u BiH i u HR, sad je red na Bošnjake, od rušenja ove ukakane vlade, do ustavnih promjena, pa drastičnoj promjeni odnosa prema Josipoviću i Milanoviću a samim tim i Hrvatima u BiH. Već prvi dobar znak bi bilo ušutkavanje više Markešića i Jeleča i sl. Doista više ne trebaju ni zadnjim multikultašima, pročitani su... Ne mogu svi Eranci bit fašisti osim onih HSP-ovaca koji slušaju Zlaju... Na koji način srušiti ovu vladu?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: ChatGPT, mrnjav, Roko987 i 85 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|