|
|
Stranica: 12/14.
|
[ 326 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 14:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ajde trolaj na drugoj temi. Ovdje je riječ o javnom mediju u rukama Bošnjaka, ne o "platformi".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 14:57 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: Uostalom blasfemija je na ovoj temi, upravo na ovoj temi, amnestirati Bošnjake od pizdarija. Uh, kako smo tek Srbe amnestirali onda?! Treba sa svakim sjest, dogovorit, što kaže Božo: 95 % Hrvata je u Federaciji. Ako postavimo stvari ili oni ili mi ko zna kako će završit, dakle konačni rezultat treba bit i oni i mi. Nema islamista više, nema nacionalsocijalista (nadam se uskoro), to su solidni temelji... Zajednički cilj ulazak u EU, tj. konfederacija s RH... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 14:58 |
|
|
|
A dobro. Vidim tebe uopće ne zanima situacija Hrvata u Varti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 14:59 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Na koji način srušiti ovu vladu? Pa i mene živo zanima što još ovi trebaju uradit da neko povuče to pitanje. Ako ovo s TV nije dosta...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 14:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BBC je napisao/la: Pa krkane, kakve koristi većina Hrvata ima od takvog pakta ako je pakt za nacionalnu bošnjačku stvar ?
Prestani se praviti mutav jer bi mogao takav i ostati. Ako već nisi.
Tvoja percepcija parlamentarne demokracije je kao i kod Bošnjaka, arapskog stila, ne europskog. Washingtonski sporazum je bio takav pakt. Kojem Hrvatu smeta narod Bošnjaci? Niti jednom, neka imaju svoje škole, svoje simbole, svoj jezik, pa i prostor koji naseljavaju, svoje medije. Jesmo li mi protiv toga? Nismo! Jesmo li protiv toga kad kažu da je u ratu ubijeno toliko i toliko Bošnjaka ili želimo slušat kako su građani BiH silovali građanke BiH? Apsolutno nismo protiv formiranja nacije Bošnjaka, dok god ona nije na našu štetu, a nije ako nas ne pokušava asimilirat ili ako ne ratuju s nama. Ponavljam, mi nismo bili protiv Federacije dok nam nisu počeli oduzimat jedno po jedno pravo i na kraju sveli na folklor. Riješiš odnos Hrvata i Bošnjaka u Federaciji riješio si veliki problem u regiji. U teoriji t fino zvuci ali praksa je drugcija. Itekako bi trebalo BH Hrvatima smetat taj "Bosnjacki narod". Kazes ako nije na nasu stetu, ali jest!! Gledaj 500 godina su nas tjerali iz Bosne i sta sad mislis da nece vise da rade na nasu stetu nakon sto su 500 godina to radili? Pricas o finoj koegsistenciji koja tako ljepo zvuci u teoriji ali u praksi nepostoji i nece nikad, taj pokusaj je propao 92´ doduse sa muslimanima 93´!! I tada su profitirali od nas imali korist jedni od drugi i nisu bili na nasu stetu... sve dok nisu okrenili liniju u Mostaru, prije toga napali Ramu a poslje toga pokusali istrjebit Hrvate iz srednje Bosne. Poslje svega ti bi opet nagovaro nekog da vjeruje u mirnu koegstitenzicju, pa onda...??? Da se ponovi to sve opet sto se ponavljalo stoljecima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:36 |
|
|
Malo offtopic, ali dosta bitno i ima veze sa temom. Supruga sinoć na nekom hrvatskom portalu vidjela ovu vijest o Lagumdžiji, pa me pita "Tko je taj Lagumdžija '". Odmah se sjetim kako bi Bošnjaci svoje supruge lijepo naučili da mrze Srbe i Hrvate. U biti oni se toj mržnji danas uče od majčine sise.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Malo offtopic, ali dosta bitno i ima veze sa temom. Supruga sinoć na nekom hrvatskom portalu vidjela ovu vijest o Lagumdžiji, pa me pita "Tko je taj Lagumdžija '". Odmah se sjetim kako bi Bošnjaci svoje supruge lijepo naučili da mrze Srbe i Hrvate. U biti oni se toj mržnji danas uče od majčine sise. U pravu si! De mi reci kako bi ti taj problem zadojenosti riješio?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BBC je napisao/la: Malo offtopic, ali dosta bitno i ima veze sa temom. Supruga sinoć na nekom hrvatskom portalu vidjela ovu vijest o Lagumdžiji, pa me pita "Tko je taj Lagumdžija '". Odmah se sjetim kako bi Bošnjaci svoje supruge lijepo naučili da mrze Srbe i Hrvate. U biti oni se toj mržnji danas uče od majčine sise. U pravu si! De mi reci kako bi ti taj problem zadojenosti riješio? A što ja imam rješavati. Nije diktatura. Neka rade i misle što žele. Odrasli su ljudi. Ti mene kronično ne kužiš. Nemam apsolutno nikakvu želju mijenjati Bošnjake, tko ih jebe. Samo treba sve iskoristiti da se crno na bijelo na papir stavi i potpiše da Lagumdžija i sllični, poslije izbora, više ne mogu reći "ja ti dajem", " ja ti nudim", kao da mu je to babovina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:52 |
|
|
BBC je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: U pravu si!
De mi reci kako bi ti taj problem zadojenosti riješio?
A što ja imam rješavati. Nije diktatura. Neka rade i misle što žele. Odrasli su ljudi. Ti mene kronično ne kužiš. Nemam apsolutno nikakvu želju mijenjati Bošnjake, tko ih jebe. Samo treba sve iskoristiti da se crno na bijelo na papir stavi i potpiše da Lagumdžija i sllični, poslije izbora, više ne mogu reći "ja ti dajem", " ja ti nudim", kao da mu je to babovina. Srbima je trebala pomoć da se riješe Slobodana i njegove "jugoslavenske politike", odmah je i narodima u blizini postalo lakše živjet... Treba i ovima pomoći...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 15:53 |
|
|
|
Neka hvala. Ne bih im ja birao "Komšiće". To će morati sami.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 05 ožu 2012, 17:26 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 06 ožu 2012, 14:25 |
|
|
Nešto šuškaju da nam Aida više ne vodi dnevnik...  Možda je ona snimila... Eh, Dudu, pa zar si je uspio zavest? Nijedna ne odoli hb. sex warriorsima sa hb.org-a... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 06 ožu 2012, 14:37 |
|
|
trebaš biti veliko govno od čovjeka i novinara pa biti maska ovim udbaškim pekarima i goebelsovim šegrtima,...ako ima imalo soli u glavi bolje joj je da se makne od ove bagre. sinoć vjerovatno naručeni specijal60min,...klasik komunistička pekara ukvasalih mozgova u maglovitoj kotlini za ispravan stav i budućnost sdp omladine. Neprocjenjivo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 06 ožu 2012, 15:31 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 06 ožu 2012, 16:53 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 06 ožu 2012, 16:59 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 06 ožu 2012, 17:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
novem je napisao/la: Jebote, koja gadost od priloga... Od kad je to njima uopce drag "Avaz" i Radoncic. To je po onoj, lakse je u dvoje u muci, tipa niko mu nevalja... 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 06 ožu 2012, 17:06 |
|
|
|
Ima li itko snimak tog dnevnika "državni udar"?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 06 ožu 2012, 19:41 |
|
|
|
Nema Aide. Ova voditeljica dnevnika reče: Nakon što je naša televizija bila pod brojnim udarima posljednjih dana zbog istinitog i objektivnog izvještavanja, a naročito naš kolega Darjan Babić(parafraziram). Napali ih u Novom Patzaru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 06 ožu 2012, 19:47 |
|
|
|
Došlo vrijeme da Bošnjaci traže svoj neovisan TV kanal.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 06 ožu 2012, 19:52 |
|
|
|
Taj prilog sam gledao na premijeri, u početku nisam vjerovao da im se dogodio takav tonski gaf u "centralnom dnevniku", ali opći amaterizam koji vlada u toj kući dopušta da se očekuje još takvih neplaniranih priloga.
Tehnički gafovi su im svakodnevni, a kako smo vidjeli u prilogu i direktna veza sa Velikim Vodžom također.
Kao mali Zlajin prst u Darjanovoj guzi..., pljuv.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 06 ožu 2012, 22:22 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 07 ožu 2012, 10:41 |
|
|
Citat: Od sabaha do akšama
Ekskluzivno donosimo novu programsku shemu javnog tv servisa BiH. Na njoj posljednjih par mjeseci intezivno radio novi (stari) glavni urednik, a zvat će se Od sabaha do akšama. Da ne duljino izvolite pročitati što možete očekivati na programu javnog tv servisa u narednim danima:
07.00. Dobro jutro komšija, susjedu crkla krava 07.30. Opstanak: Kako preživjeti u Državi za čovjeka 08.00. Glazbeni program (Splet partizanskih pjesama i Ilahija i Kasida) 08.30. Vijesti iz središnjice SDP-a BiH 08.45. Ja volim samo sebe, jutarnje obraćanje glavnog urednika FTV 09.00. Moderne bajke: SDP multietnička strnka 09.30. Obrazovni program: Dva krova na jednoj školi 10.00 Auto magazin: Predstavljamo Volvo Ministara rada i socijalne skrbi u Vladi F BiH 11.00. Potrašački kod: Kako podići PDV 12.00 Točno u podne: Dnevnik jednog platformaša (16+) 12.30. Emisja za poljoprivrdnike: Tko može dobiti poticaje 13.00 Da se ne zaboravi: Slučajni prolaznik u gostima kod generala Kukanjca 13.30. Kuhajte sa nama: Nana suče pitu 14.00. Filmski program: U zemlji mesara, braće, asistenata i kumova, igrani film 16.00 Neriješen slučaj: Afera reket 16.30. Pola sata za federalne partnere: Evo zore, evo dana evo iz HSP-a jarana 17.00. Radne akcije: Prijenos električne energije iz Sarajeva u Beograd i obratno 17.45. Civilna zaštita: Nu me, nu me i nu moje glave, a na glavi kapice mi plave 18.00 Izvješće iz EP BiH: To znači, da znači i samo znači. 18.15. Stanje na prometnicama: Reci im brate moj 18.30. Zlatkov izbor-igrana serija 19.15 La(h)ku noć djeco 20.00 Centralni dnevnik (Roditeljska pažnja 18+) 20.00. 60 minuta: Niko kao ja, ja, ja, ja- gost Zlatko Lagumdžija 21.00. Odgovorite ljudima: Tema Kako Hrvate istjerati iz BiH 21.30 Povratak janičara-igrani film 22.00.Čuda tehnologije: Željko Komšić Hrvat na daljinski 23.00 Filmski maraton: -Valter brani Sarajevo -Pod zastavmom Muhameda -Judini sinovi 04.00.Laku noć federacijo: Ja ću budan sanjati
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 07 ožu 2012, 10:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Izvor?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: VIDEO: Kako Lagumdžija sa pedofilom Darjanom Babićem uređuje Dnevnik FTV-a Postano: 07 ožu 2012, 10:50 |
|
|
|
hercegovina.info
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Junak i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|