|
|
Stranica: 15/47.
|
[ 1161 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
K:M
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 15:04 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Riquelme je napisao/la: Lasica je veliki i iskreni Hrvat ali prije svega velika ljudina. Ali na ovom forumu je kao i svi oni iskreni i dobronamjerni na udaru kritika. Zasto? Zato sto ne dopusta da mu kriminalna HDZ banda, sljedbenici Mate Bobana i raznorazna velikosrpska splaćina kreiraju mišljenje o Bošnjacima. Zato sto govori istinu? Znamo da su takvi uvijek bili na stubu srama. Smeta vam jer mu ne možete servirati svoje laži. Iskreni Hrvati i Bošnjaci ce uvijek biti saveznici, a onaj odpad i nesoj medju i jednim i drugim ce biti porazen i poslan na smetljiste hisgorije. Priznaj, jesi li sva 3 x glasovao za Komšića, Ili "samo 2 x".... Alaha ti. Meni nepojmljivo da Vi ne uzmete svojih 24% i živite sam sa sobomi.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 15:06 |
|
|
Riquelme je napisao/la: Lasica je veliki i iskreni Hrvat ali prije svega velika ljudina. Ali na ovom forumu je kao i svi oni iskreni i dobronamjerni na udaru kritika. Zasto? Zato sto ne dopusta da mu kriminalna HDZ banda, sljedbenici Mate Bobana i raznorazna velikosrpska splaćina kreiraju mišljenje o Bošnjacima. Zato sto govori istinu? Znamo da su takvi uvijek bili na stubu srama. Smeta vam jer mu ne možete servirati svoje laži. Iskreni Hrvati i Bošnjaci ce uvijek biti saveznici, a onaj odpad i nesoj medju i jednim i drugim ce biti porazen i poslan na smetljiste hisgorije. Lasice, evo voli te ovaj Musliman. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 15:06 |
|
|
|
Vječna vlada bi bila koalicija Možemo-SDA-DP i dovlačili bi još stotine tisuća muslimana iz pakistana
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 15:08 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Riquelme je napisao/la: Lasica je veliki i iskreni Hrvat ali prije svega velika ljudina. Ali na ovom forumu je kao i svi oni iskreni i dobronamjerni na udaru kritika. Zasto? Zato sto ne dopusta da mu kriminalna HDZ banda, sljedbenici Mate Bobana i raznorazna velikosrpska splaćina kreiraju mišljenje o Bošnjacima. Zato sto govori istinu? Znamo da su takvi uvijek bili na stubu srama. Smeta vam jer mu ne možete servirati svoje laži. Iskreni Hrvati i Bošnjaci ce uvijek biti saveznici, a onaj odpad i nesoj medju i jednim i drugim ce biti porazen i poslan na smetljiste hisgorije. Lasica je sličan uvodničaru, sutra nakon prvog vašeg terorističkog napada na Jadranu što spominje Bakir ili Komšić on bi pozivao na trpanje vas u logore. Gaza bi bila spa centar Ko spominje teroristicke napade po Jadranu? Jesi li ti normalan?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 15:11 |
|
|
Riquelme je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Lasica je sličan uvodničaru, sutra nakon prvog vašeg terorističkog napada na Jadranu što spominje Bakir ili Komšić on bi pozivao na trpanje vas u logore.
Gaza bi bila spa centar
Ko spominje teroristicke napade po Jadranu? Jesi li ti normalan? Komšić spominje iste kao i Bakir otvoreno bez rukavica, ja samo kažem kako bi reagirao netko poput Lasice. Pozivao bi na trpanje vas u logore
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 15:16 |
|
|
Riquelme je napisao/la: Ko spominje teroristicke napade po Jadranu? Jesi li ti normalan?
Komšić, a Bakir je cijeloj europi prijetio islamskim terorizmom nakon nonpapera i to non papera u kojem vama ide cijela SBŽ, HBŽ, Rama 
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 15:23 |
|
|
weasel je napisao/la: Da se potrudimo i Bošnjakistan i CG mogu biti naše igralište, naša sfera utejcaja gdje će se Hrvatima klicati a režati na Beograd.
To si imao dosad, pa Bosnjakistan rezi na Zagreb a ne na Beograd. Ti bas nisi sposoban nauciti nista iz proslosti. Ili od Srba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 15:25 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Vječna vlada bi bila koalicija Možemo-SDA-DP i dovlačili bi još stotine tisuća muslimana iz pakistana Je bi. Svi bi samo gledali kako stotine tisuća Pakistanaca dolaze u Hrvatsku. Ne histerizirajte. Izbacili bi ih iz Hrvatske kako su se i pripojili.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 15:30 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Riquelme je napisao/la: Ko spominje teroristicke napade po Jadranu? Jesi li ti normalan?
Komšić, a Bakir je cijeloj europi prijetio islamskim terorizmom nakon nonpapera i to non papera u kojem vama ide cijela SBŽ, HBŽ, Rama  Bakir ne zna gdje je šupalj, ali ipak nije toliko lud.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 15:34 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1683 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
|
Skoro je konsenszus ovdje da vas ne želimo u RH. Uzet ćemo svoja područja jednom kad se raspadne BIH i to je to. Ako ne možete održavati svoju državu istočna Anatolija treba ljudi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 15:40 |
|
|
alh84001 je napisao/la: weasel je napisao/la: Da se potrudimo i Bošnjakistan i CG mogu biti naše igralište, naša sfera utejcaja gdje će se Hrvatima klicati a režati na Beograd.
To si imao dosad, pa Bosnjakistan rezi na Zagreb a ne na Beograd. Ti bas nisi sposoban nauciti nista iz proslosti. Ili od Srba. Ma kakvi, do sada je bila ko nas bre zavadi politika nove treće jugoslavije koju su promovirali svi na vlasti u Hrvatskoj poslje 2000. godine. To što ja pričam bi radila Tuđmanova vlast da je nisu sorošoidi i domaći izdajnici orušili 1999. godine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 18:13 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 2515 Lokacija: Trokut ZGŽ-KZŽ-MŽ
|
HHerceg je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Vidimo kako ide ta" podjela vlasti" danas  To je stav Reufa Bajrovića, nakon odlaska Srpske BiH više ne postoji. HRHB je naš jedini cilj i rušenje a ne ta Republikica koju ti želiš i spominješ zbog ovog takijaša uvodničara koji mjesecima sanja o uništenju Hrvata pa su ga odjebali Erdogan i Amerikanci pa titra jaja tebi i sličnim majmunima. Izbacit prvo H i sve u redu. Zar je do toga došlo?
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 21:39 |
|
|
dudu je napisao/la: Uostalom mir i sigurnost su precjenjeni, po svemu sudeći razdoblja dugog mira i kraja povijesti donose svekoliku propast društava i država, u nedostatku opasnosti bave se glupostima.
Bio bi hit imati militantnu Srbiju na granicama i islamistički emirat, opet bi imali razloga za živjeti s poslanjem.
What a wonderful world.
Ima ti tu velike istine o važnosti postojanja nemira i izostanka potpune opuštenosti (dokoni mozak vražja radionica). Stvar je fizička i metafizička, zadire u filozofiju, kvantnu fiziku, molekulsku biologiju, behavioralnu psihologiju i teologiju. To ti je ka' život u okružju bez ikakvih misaonih podražaja. Potraži šta znači "bila soba".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 21:58 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Kakva EU. Ne može BiH uć u EU još desetljećima. Ni jedan uvjet ne zadovljavaju a i Srbi nebi pristali bez da je Srbija već tamo, a ni Muslimani ne žele. Zaboravi tu priču. Nebi EU gradila pelješki most da računa da će BiH u dogledno vrijeme u EU
Primidba s moston daje ti razlog za bit u pravu. Ne bidu davali da ne mislidu to držat izoliranin jedno duže vrime. Ipak, EU je već pri znala spušćat kriterije. Da je bilo po kriterijima EEZ, ne bi ušla u nju nijedna država bivšeg SEV-a ni Slovenija, Hrvatska, Malta ni Cipar. Čak ni Grčka. Mislin da su Grci naveliko frizirali statistike još pri EU i da je ona ušla u EEZ po vezističkoj i političkoj crti, a ne po kriterijima koje je zadavala EEZ. Gledajuć po starin kriterijima EEZ, u EU bidu danas smile (i nisan skroza siguran bidu li) uć samo Češka, Slovenija, možda Poljska i Slovačka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 22:10 |
|
|
|
Jedan događaj kraj 90ih, studentski izlet u jedno odmaralište u Zagorju iz Zagreba. Bilo je i to vrijeme onog radija 101, oporbe, Tuđman bolestan.
U autobusu trešti muzika, rock, pop...sve ok, puno pive, alkohola. Zadnje godine na faksu.. Odjednom ispred mene 3 bošnjaka-muslimana, Jedan iz Sarajeva, Tuzle i jedan iz Banjaluke, izbjeglice, koje je Hrvatska primilla, dala državljanstvo, školovala... zagrljeni, u stihove nekakve rock-pop pjesme, ispred mene ugurali: "Je****** te Franjo....! Je**** te Franjo!!.. i derače se oni tako...Ni jedan od nas, nije to pjevao, mada vecina Tudjmana nije tada podnosila... Bilo je tu i rima, politickih u vezi njrgove bolesti..
Osobno sam ih poznavao. sve normalni i ok dečki. Ovaj iz Tuzle bio nekakav recimo ekstremist "Jugoslaven". Gledam njihove profile, svi izgradlili poslove/karijere u Hrvatskoj...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 22:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64475 Lokacija: DAZP HQ
|
|
evo ih kmeče, premalo im islama i džamija.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 05 svi 2021, 22:58 |
|
|
tucepi je napisao/la: Ja sam glasovao protiv EU na referendumu i priznam da sam pogriješio. Hrvatska ima puno više koristi od EU trenutno... Mađarska, Poljska, Češka, Slovačka svi su se oni digli na račun EU fondova i zakona. Samo na račun kredita u švicarskim francima Hrvatima su vraćene milijarde od pljačke banaka i sa kamatama... To što smo mi nesposobni voditi samostalnu politiku nije do EU, već do nas samih...
Tvoj stav, tvoje pravo, svatko ima pravo prominit mišljenje. Ja san bia za to da RH uđe u EEZ jer je to onda bila uređena ekonomska zajednica di su se vidila pravila. Kad je nastala EU, sve je išlo u prdec. Samo sebi svrhovit birokracija bez dodira sa stvarnin životon. Još kad su nas onako ucinjivali kad smo bili vodili prîgovore za uć u EU, s onako nemoralnin obisnin prohtiviman i zahtiviman, baš su mi se ogadili. Sa ili bez EU, nami bi bilo isto. Jedino ne bismo dobili novce za Peliški most, a njih se moglo skupit i od novaca koje je Hrvatska davala za razne antikršćanske antihrvatske udruge i još bi nan ostalo. Šta smo dobili od te EU? Uvit za ulazak bilo je rasprodaja budzašto i gašenje strateških poduzeća, masovna otpuštanja radnika zbog traženih "restrukturiranja" (a EU svaki dan voza tone papirologije EU iz Strasbourga u Bruxelles i obrat i sl.), nepotribna zaduživanja, otvorit tržišće za njihovo lažno deklarirano smeće (ni cigani ne jidu ovako staru hranu) dok oni i dalje nami obisno vraćadu našu robu zbog pizdarija.. Sad već 20-ak godina "spasitelji iz EU" isisavadu basnoslovne ekstradobiti iz Hrvatske. Mi smo sad ka' dobili novce iz fondova EU, a to su naši novci koje smo mi obvezni uplatit svake godine (zaradili ih ili ne) i onda koliko izmolimo. Od tog "posla" s EU mi smo u minusu. Ugašena radna mista, isisane dobiti, izvlačenja zarada, hranjenje tuđih industrija. Da je taj posal bia valja, ne bi naš svit iselia u Irske, Nimačke i pičke materine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 06 svi 2021, 13:34 |
|
|
tucepi je napisao/la: Jedan događaj kraj 90ih, studentski izlet u jedno odmaralište u Zagorju iz Zagreba. Bilo je i to vrijeme onog radija 101, oporbe, Tuđman bolestan.
U autobusu trešti muzika, rock, pop...sve ok, puno pive, alkohola. Zadnje godine na faksu.. Odjednom ispred mene 3 bošnjaka-muslimana, Jedan iz Sarajeva, Tuzle i jedan iz Banjaluke, izbjeglice, koje je Hrvatska primilla, dala državljanstvo, školovala... zagrljeni, u stihove nekakve rock-pop pjesme, ispred mene ugurali: "Je****** te Franjo....! Je**** te Franjo!!.. i derače se oni tako...Ni jedan od nas, nije to pjevao, mada vecina Tudjmana nije tada podnosila... Bilo je tu i rima, politickih u vezi njrgove bolesti..
Osobno sam ih poznavao. sve normalni i ok dečki. Ovaj iz Tuzle bio nekakav recimo ekstremist "Jugoslaven". Gledam njihove profile, svi izgradlili poslove/karijere u Hrvatskoj... Čak i da ti povjerujemo, anegdotalnim dokazima se ništa dokazati ne može. Naprosto nisu pravilo. S druge strane imaš HDZ-ovce koji već 25 godina uzimaju novac od Federacije i BiH po sinekurama i kapsulama, a očima ne mogu gledati ni Bošnjake ni Federaciju ni BiH. Masa BH Hrvata katolika ne voli državu u kojoj živi, ali jako dobro živi od nje i jako dobro posluje. Mada ja Hrvatsku volim neovisno od svega, i teorijski i praktično se može živjeti u svakoj normalnoj državi bez da osjećaš neku simpatiju za nju, njenu politiku itd.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 20 svi 2021, 13:40 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 2515 Lokacija: Trokut ZGŽ-KZŽ-MŽ
|
Evo što znači imati državu. U mojoj općini proizvodit će se DNK predložak za pfizerovo cjepivo koje se pokazalo najkvalitetnije u borbi protiv korone s najblažim nuspojavama. Dokaz tome je Europska unija koja je naručila drugu tranšu cjepiva od 900 milijuna doza za zimu isključivo od Pfizera. Samo ovo jedno ulaganje u moju općinu iznosi 10 milijuna USD. https://www.24sata.hr/news/uskoro-uzivo ... unu-763137Vidimo se u Hrvatskoj 
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 20 svi 2021, 13:53 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lars Dietrich je napisao/la: S druge strane imaš HDZ-ovce koji već 25 godina uzimaju novac od Federacije i BiH po sinekurama i kapsulama, a očima ne mogu gledati ni Bošnjake ni Federaciju ni BiH..
Čuj ovog čobana. Sad ispada još i da Hrvati parazitiziraju na muslimanima. Hrvatske predstavnike u vlasti financira hrvatski narod kroz poreze i druga davanja I stoga ako ikoga oni kradu onda su to Hrvati.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Burbon
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 20 svi 2021, 13:54 |
|
|
|
Zna se zakonska procedura za dobivanje RH drzavljanstva, tako da za muslimane mista nema, uzmemo nesto sitno cvjećki koje su se spremne asimilirat i za prvu ruku odreć islama a kroz koju generaciju i pokrstit.
Znači nema pripajanjem automatski drzavljanstva, stranci ste, u RH vrijedi Ius Sanguinus a ne Ius Soli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 21 svi 2021, 14:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 21 svi 2021, 15:06 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 21 svi 2021, 15:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Malo teološko pojašnjenje. Kad ef. kaže da se dotični "vratio Islamu", to ne znači da je Petar prije bio musliman, ili porijeklom iz takve obitelji. Naime, oni smatraju da se svi mi rađamo kao muslimani, u tom kontekstu je prelazak zapravo "povratak".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
IvanIS
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 21 svi 2021, 15:28 |
|
|
|
Islam je specificna vjera, ljudi uce napamet Kuran i organizuju takmicenje u istom. Koji hriscaninski narodi uce napamet Bibliju, mozda se nadje neki zanesenjak u moru miliona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|