|
|
Stranica: 18/47.
|
[ 1161 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 17:25 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Lars Dietrich je napisao/la: weasel je napisao/la: To stanje je takvo od 1945. te godine, Muslimane je iz Hrvatskog korpusa izbacila KJP i Tito. Tuđman je nešto 90-ih pokušao ali bezuspješno uglavnom zbog Alije koji je bio u svom svemiru.
I tu moraš biti objektivan i priznati tko je od te dvojice vjerski radikal i sektaš kako ti kažeš. Komunist koji je postao Hrvat ili SS-ovac koji je (p)ostao Islamist?
A ovo drugo si u pravu, takvih pojedinaca ima ali ne vode glavnu riječ u Hrvata. Hrvati nisu takav narod.
Nego nisi mi odgovorio, koje je po tebi rješenje za Federaciju?
Tito, Beograd i KPJ su možda izbacili, ali na olakšanje i uz klicanje iz Hrvatske. Alija nije bio pripadnih SS formacija, ali dobro sada, istina vam nikad nije bila prepreka. Rješenje za federaciju je bilo dosljedno provođenje Washingtonskog sporazuma koliko je god to moguće. Dio sporazuma je bila i Konfederacija sa RH, pa ako ona i nije bila moguća mogli su se raditi zajednički projekti i "muslimanskoj" populaciji su se mogla podijeliti državljanstva RH, a ne samo katolicima. Tu ste znali da provodite konfederaciju gdje vam odgovara. Vi ste nas prevarili, dobili ste dominaciju katoličke manjine nad nama, a mi nismo dobili ništa zauzvrat. Niste ispoštovali konfederalni ugovor ni koliko ste mogli, a nekamoli zbilja kako je trebalo. Federacija bez najbližih odnosa sa RH nema za Bošnjake smisla. Dobijaju samo obveze i podvlašteni su, a nemaju niti jednu prednost. Samo mane. To je bilo rješenje, i VI ste prvi bacili dogovoreno pod noge, a držite se odredaba ugovora koji samo vama odgovaraju. Ne možete nikomu bit podložnici ?
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 17:26 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la:
Htio sam reći da ti se sada Stjepan Kotromanić zove Mujo Kotromanić i stoluje na prijestolju svoga pretka Stjepana. Bolno za vas, ali utoliko više istinito.
Zašto bolno? Mujo je promijenio dres i priklonio se neprijatelju. Nije više naš. Zovi ga ti i Hrvatom, prevedeno na hrvatski on je za nas alien. Zbog te isključive politike ste spali na 250 tisuća katolika, i kraj se ne nazire. Valjda dok spadnete na parazite iz HDZ i tajkune sa obiteljima, a tih je ipak dosta manje od 250 tisuća. Neću ti se ispričavati za sposobnost svojih predaka da opstanu, pa čak i prosperiraju pod turskom čizmom, i sačuvaju čast svojih žena, i dječaka od silovanja i maltretiranja. Samo da je to, dovoljno je. Vrijeme će pokazati da se katolički fanatizam i radikalizam ne isplate. Ne isplati se isto to i muslimanima. Međutim spržit ćete u međuvremenu i masu poštenih ljudi i povući ih u ambis sa sobom. Pored toga što ćete nam svima upropastiti što nam je ostalo od života.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 17:31 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Zašto bolno?
Mujo je promijenio dres i priklonio se neprijatelju. Nije više naš. Zovi ga ti i Hrvatom, prevedeno na hrvatski on je za nas alien.
Zbog te isključive politike ste spali na 250 tisuća katolika, i kraj se ne nazire. Valjda dok spadnete na parazite iz HDZ i tajkune sa obiteljima, a tih je ipak dosta manje od 250 tisuća. Neću ti se ispričavati za sposobnost svojih predaka da opstanu, pa čak i prosperiraju pod turskom čizmom, i sačuvaju čast svojih žena, i dječaka od silovanja i maltretiranja. Samo da je to, dovoljno je. Vrijeme će pokazati da se katolički fanatizam i radikalizam ne isplate. Ne isplati se isto to i muslimanima. Međutim spržit ćete u međuvremenu i masu poštenih ljudi i povući ih u ambis sa sobom. Pored toga što ćete nam svima upropastiti što nam je ostalo od života. Alieni i točka. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1664 of 2558 - 65.05%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 17:34 |
|
|
Zbog te isključive politike ste spali na 250 tisuća katolika, i kraj se ne nazire. Valjda dok spadnete na parazite iz HDZ i tajkune sa obiteljima, a tih je ipak dosta manje od 250 tisuća.
Neću ti se ispričavati za sposobnost svojih predaka da opstanu, pa čak i prosperiraju pod turskom čizmom, i sačuvaju čast svojih žena, i dječaka od silovanja i maltretiranja. Samo da je to, dovoljno je.
Vrijeme će pokazati da se katolički fanatizam i radikalizam ne isplate. Ne isplati se isto to i muslimanima. Međutim spržit ćete u međuvremenu i masu poštenih ljudi i povući ih u ambis sa sobom. Pored toga što ćete nam svima upropastiti što nam je ostalo od života.
Alieni i točka.  Da smo bogdo. Lakše bi sve ovo išlo. Prokletstvo malih razlika. Znamo to svi iz šire obitelji, a nekmoli na ovolikim skupinama. Niti se vi možete odprati nas, niti mi vas. Kad bi moglo, davno bi se odaprali, ali ne ide nažalost. S kim si takav si, i iver ne pada daleko od klade.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 17:37 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Alieni i točka.  Da smo bogdo. Lakše bi sve ovo išlo. Prokletstvo malih razlika. Znamo to svi iz šire obitelji, a nekmoli na ovolikim skupinama. Niti se vi možete odprati nas, niti mi vas. Kad bi moglo, davno bi se odaprali, ali ne ide nažalost. S kim si takav si, i iver ne pada daleko od klade. Nemam pojma što ti znači ta riječ odprati, odaprali, nikad čuo. Hrvatski narod je izložen agresiji bosanskih muslimana.
1664 of 2558 - 65.05%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 17:52 |
|
|
Da smo bogdo. Lakše bi sve ovo išlo. Prokletstvo malih razlika. Znamo to svi iz šire obitelji, a nekmoli na ovolikim skupinama.
Niti se vi možete odprati nas, niti mi vas. Kad bi moglo, davno bi se odaprali, ali ne ide nažalost. S kim si takav si, i iver ne pada daleko od klade.
Nemam pojma što ti znači ta riječ odprati, odaprali, nikad čuo. Hrvatski narod je izložen agresiji bosanskih muslimana. Pa nisi ti, a nisu ti ni diskutanti naročito toliko obrazovani da bi znali sve idiome hrvatskog jezika koji se koriste u Bosni. Osobito pridjeve, glagole i priloge deskriptivnog i metaforičkog karaktera. Znači odreći se. Katolici u BiH nisu izloženi ničijoj agresiji u BiH, već jednostavno ne prihvaćaju činjenicu da žive u suverenoj i neovisnoj državi u kojoj je njihova religija manjinska. Pa gdje god da ih ima koliko je šaka pokušavaju da se pridruže susjednoj Hrvatskoj u kojoj je njihova religija većinska. Ako to nije moguće, žele da budu dominantni nad tzv. muslimanima, a ako ni to nije moguće onda bi koristili Rafale da nameću svoju volju. To je sva istina. Bošnjacima je sav grijeh što postoje i što nisu katolici. Meni je žao, ali kao što ne mogu biti musliman, jer je to protiv mojih uvjerenja i načina života, ne mogu i neću biti ni katolik. Ako me zbog toga moraš mrziti i boriti se protiv mene, samo naprijed.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 18:00 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 9105 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Nemam pojma što ti znači ta riječ odprati, odaprali, nikad čuo. Hrvatski narod je izložen agresiji bosanskih muslimana.
Pa nisi ti, a nisu ti ni diskutanti naročito toliko obrazovani da bi znali sve idiome hrvatskog jezika koji se koriste u Bosni. Osobito pridjeve, glagole i priloge deskriptivnog i metaforičkog karaktera. Znači odreći se. Katolici u BiH nisu izloženi ničijoj agresiji u BiH, već jednostavno ne prihvaćaju činjenicu da žive u suverenoj i neovisnoj državi u kojoj je njihova religija manjinska. Pa gdje god da ih ima koliko je šaka pokušavaju da se pridruže susjednoj Hrvatskoj u kojoj je njihova religija većinska. Ako to nije moguće, žele da budu dominantni nad tzv. muslimanima, a ako ni to nije moguće onda bi koristili Rafale da nameću svoju volju. To je sva istina. Bošnjacima je sav grijeh što postoje i što nisu katolici. Meni je žao, ali kao što ne mogu biti musliman, jer je to protiv mojih uvjerenja i načina života, ne mogu i neću biti ni katolik. Ako me zbog toga moraš mrziti i boriti se protiv mene, samo naprijed. 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 9105 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Nemam pojma što ti znači ta riječ odprati, odaprali, nikad čuo. Hrvatski narod je izložen agresiji bosanskih muslimana.
Pa nisi ti, a nisu ti ni diskutanti naročito toliko obrazovani da bi znali sve idiome hrvatskog jezika koji se koriste u Bosni. Osobito pridjeve, glagole i priloge deskriptivnog i metaforičkog karaktera. Znači odreći se. Katolici u BiH nisu izloženi ničijoj agresiji u BiH, već jednostavno ne prihvaćaju činjenicu da žive u suverenoj i neovisnoj državi u kojoj je njihova religija manjinska. Pa gdje god da ih ima koliko je šaka pokušavaju da se pridruže susjednoj Hrvatskoj u kojoj je njihova religija većinska. Ako to nije moguće, žele da budu dominantni nad tzv. muslimanima, a ako ni to nije moguće onda bi koristili Rafale da nameću svoju volju. To je sva istina. Bošnjacima je sav grijeh što postoje i što nisu katolici. Meni je žao, ali kao što ne mogu biti musliman, jer je to protiv mojih uvjerenja i načina života, ne mogu i neću biti ni katolik. Ako me zbog toga moraš mrziti i boriti se protiv mene, samo naprijed. 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: weasel je napisao/la: Mladen Šubić- Hrvat iz Bribira, Stjepan Kotromanić Hrvat iz Bosne.
Dva Hrvatska velikaša u dinastičkoj borbi za feud.
Što si htio reći s komentarom?
Htio sam reći da ti se sada Stjepan Kotromanić zove Mujo Kotromanić i stoluje na prijestolju svoga pretka Stjepana. Bolno za vas, ali utoliko više istinito. Naravno da je bolno kad taj mujo slavi iste one koji su ubili i nabili na kolac njegove pretke, barem većina njih. Da mujo kaže ja sam Hrvat, mrzim osmanlije i Bosna je uvijek bila i ostala Hrvatska zemlja neovisno o vjeri onda bi se super svi slagali. Umjesto toga mujo tvrdi da je on tu oduvijek, izmišlja nepostojeću povijest i tvrdi da je Hrvatska uvijek bila perec. Nismo mi nikad tvrdili da je stanovništvo Bosne došlo iz Bangladeša ali to ne mijenja na stvari. Lars Dietrich je napisao/la:
Tito, Beograd i KPJ su možda izbacili, ali na olakšanje i uz klicanje iz Hrvatske. Bili smo sretni 1945. te što smo (p)ostali perec isto onoliko koliko su Srbi 2008. bili sretni kad je otišlo Kosovo. Nisi realan, dan danas većina Hrvata pod magnum crimen spočitava titu ovaj odvratni AVNOJ perec.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 19:09 |
|
|
Pa nisi ti, a nisu ti ni diskutanti naročito toliko obrazovani da bi znali sve idiome hrvatskog jezika koji se koriste u Bosni. Osobito pridjeve, glagole i priloge deskriptivnog i metaforičkog karaktera. Znači odreći se. Uvjeravam te da smo vas se odrekli. 
1664 of 2558 - 65.05%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 19:10 |
|
|
Čuj to. Mujo Kotromanić Niste vi ni poturčeni Hrvati već ste najvećim dijelom poturčeni Srbi Kotromanić i Tomašević su hrvatska prezimena, nema ih kod Muslimana. Vi ste Srbi većinom, ,mudžahiri iz Srbije, mali dio Hrvati ali to je nebitno. Porijeklom su i 30% Mađara Hrvati pa šta? Ono što je jedino bitno da ste vi na hrvatskoj zemlji privremeno i da selite i nestajete.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 19:23 |
|
|
|
Hoću reć , da je neistina da su Muslimani većinom neki potomci islamiziranog autohtonog hrvatskog stanovništva iz Bosne, Kotromanića, Tomaševića i drugih. Ja sam prije bio uvjeren da su Muslimani skoro sve bivši Hrvati iz jednostavnog razloga što su Turci katolike mnogo više proganjali od pravoslavaca. Pećku patrijaršiju su Turci i stvorili. Svi pravoslavni patrijarsi su se kleli sultanu na vjernost, dok su katolike smatrali podložnim papi i više maltretirali i proganjali. Dio katolika je zato i prelazio u pravoslavlje jer su razmišljali križ je križ glavno da nisam Turčin. Tako je i katolička Albanija dobrim dijelom prešla i na pravoslavlje a ne samo na islam, ali, nakon istraživanja detaljnog i proučvanja lako se provjeri da su većina Muslimana u BiH migranti iz Srbije i Crne Gore. Oko 70% njih a još 15, 20% poturčeni migranti iz Hrvatske i Mađarske. Poturčenjaka iz Bosne je zapravo jako malo među muslimanskim stanovnišvom. Čak bih se usudio reć, iako ovo ne mogu sa sigurnošću tvrdit, da je veći broj Srba iz BiH porijekom Hrvati nego Muslimana, jer iako su i Srbi migranti velik broj Hrvata je prelazilo na pravoslavlje pa se vremenom posrbilo.
Iako opet ponavljam, porijeklo je potpuno nebitno u modernim nacijama. Jesu i većina Turaka Grci, Armenci, Arapi i mnogi drugi narodi, pa šta?
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 19:52 |
|
|
Pa nisi ti, a nisu ti ni diskutanti naročito toliko obrazovani da bi znali sve idiome hrvatskog jezika koji se koriste u Bosni. Osobito pridjeve, glagole i priloge deskriptivnog i metaforičkog karaktera. Znači odreći se.
Uvjeravam te da smo vas se odrekli.  Nisu svi Hrvati katolici, i to te uvjeravam. Ali, jeste u većini. Ružno vam je to. Odrekli ste se i dijela sebe i dijela svoje povijesti. Sada ste unakaženi i mentalno i svakako drugačije. Jadni ste i čemerni, i pored silne zlobe koju nosite u sebi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 19:56 |
|
|
|
Kojeg dijela povijesti smo se odrekli?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 19:58 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Uvjeravam te da smo vas se odrekli.  Nisu svi Hrvati katolici, i to te uvjeravam. Ali, jeste u većini. Ružno vam je to. Odrekli ste se i dijela sebe i dijela svoje povijesti. Sada ste unakaženi i mentalno i svakako drugačije. Jadni ste i čemerni, i pored silne zlobe koju nosite u sebi.  Netko nam iz vlaka maše, prazno nam je, ali lakše, otkako vas ne želimo. 
1664 of 2558 - 65.05%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 20:02 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Kojeg dijela povijesti smo se odrekli? Ono kad smo prešli na islam, kako se ne sjećaš. 
1664 of 2558 - 65.05%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 20:08 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
weasel je napisao/la: K:M je napisao/la: Da li mene možete prokrijumčariti (prošvercati) pod HRVATA?
Ja sam za IZ, protiv Komšića, Ljepo pričam hrv. Poznam junaku povjest i VOLIM HRVATICE?.
Priznaj prvo da si Bugar pa ćemo te ubaciti da popunimo VMRO Hrvatsku kvotu. Ako ćemo pošteno, 3 x mi je bolji izričaj hrvatskog od tebe. Plus imam zdravije i domoljubnije stajalište. Nemam veze sa Bug, možeš kazati Hrvat sas torlački dijalekt. Hrvatska do Sofije
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 20:13 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Kojeg dijela povijesti smo se odrekli? Onog dijela u kojom su sudjelovali naši preci u većini. Tako je povijest Bosne izašla iz hrvatskog povijesnog kruga. Ne možete vi birati što ćete. Možete, ali to vam nitko ne priznaje. Možete samo kao Srbi svojatati, ali vi ste nasljednici Šubića i Zrinjih, a ne Kotrpomanića danas. Sve ide u paketu ili ne ide.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 20:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
O čemu ovaj trkelja ? To neka nova džamijska moda.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 20:16 |
|
|
BBC je napisao/la: O čemu ovaj trkelja ? To neka nova džamijska moda. Sasvim uobičajeno muslimansko ponašanje. Čudi me od tebe da se čudiš. 
1664 of 2558 - 65.05%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 20:18 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Kojeg dijela povijesti smo se odrekli? Ono kad smo prešli na islam, kako se ne sjećaš.  Da li je tebi jasno da se ti ponosiš time da je turska vojska na pohodima u svakom vašem selu preko zime spavala sa vašim ženama i dječacima??? Nije svake zime, ali jeste nekoliko puta u stoljeću. Kad ti se takvo nešto generacijama ponavlja, nemaš ništa od religijskog identiteta. Ostaje samo poniženje koje ti nosiš u sebi kao i svi vi. Nije to zdravo. Ti nemaš predstavu u kakvim iskušenjima je hrvatski narod bio. Netko je izabrao čast žene i djeteta, a netko vjeru. Ja bih i danas izabrao čast žene i djeteta nad kršćanstvom koje toliko cijenim i poštujem. I danas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 20:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: BBC je napisao/la: O čemu ovaj trkelja ? To neka nova džamijska moda. Sasvim uobičajeno muslimansko ponašanje. Čudi me od tebe da se čudiš.  Dosjetke ti neće oprati obraz i dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 20:19 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Kojeg dijela povijesti smo se odrekli? Onog dijela u kojom su sudjelovali naši preci u većini. Tako je povijest Bosne izašla iz hrvatskog povijesnog kruga. Ne možete vi birati što ćete. Možete, ali to vam nitko ne priznaje. Možete samo kao Srbi svojatati, ali vi ste nasljednici Šubića i Zrinjih, a ne Kotrpomanića danas. Sve ide u paketu ili ne ide. Posljednjeg bosanskog kralja Stjepana Tomaševića Kotromanića je tvoja ekipa dala pogubiti.
1664 of 2558 - 65.05%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 20:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: BBC je napisao/la: O čemu ovaj trkelja ? To neka nova džamijska moda. Sasvim uobičajeno muslimansko ponašanje. Čudi me od tebe da se čudiš.  Je laganje. Ali ta filozofija mi nejasna i konfuzna, Dok kruže non-papers i svi se pripremaju za neminovno oni sebi gube vrijeme na gluposti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vidimo se u Hrvatskoj Postano: 29 svi 2021, 20:21 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ono kad smo prešli na islam, kako se ne sjećaš.  Da li je tebi jasno da se ti ponosiš time da je turska vojska na pohodima u svakom vašem selu preko zime spavala sa vašim ženama i dječacima??? Nije svake zime, ali jeste nekoliko puta u stoljeću. Kad ti se takvo nešto generacijama ponavlja, nemaš ništa od religijskog identiteta. Ostaje samo poniženje koje ti nosiš u sebi kao i svi vi. Nije to zdravo. Ti nemaš predstavu u kakvim iskušenjima je hrvatski narod bio. Netko je izabrao čast žene i djeteta, a netko vjeru. Ja bih i danas izabrao čast žene i djeteta nad kršćanstvom koje toliko cijenim i poštujem. I danas. Naše djevojke i žene su se tetovirale da ih nebi vi napastovali, neki su se poturčili neki su ostali ono što jesu. A dječake su otimali, to su danas većinom Turci ili Muslimani
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Perun_Velež i 76 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|