|
|
Stranica: 448/460.
|
[ 11497 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Šporet
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 24 lis 2024, 23:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 lis 2024, 00:16 |
|
|
novem je napisao/la: Citat: Bosanska Krupa. Maloljetnik nožem napao policijsku stanicu: Jedan pripadnik MUP-a USK ubijen, drugi teško povrijeđen! Ubijen policajac srpske nacionalnosti iz Novog Grada i teško povređen policajac bošnjačke nacionalnosti iz Bosanske Krupe. Ubistvo je počinio maloljetnik sa 15 godina. Na svom FB profilu puštao je snimke religijskog sadržaja. Sumnja se na vjerski ekstremizam.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 lis 2024, 00:17 |
|
|
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 lis 2024, 00:20 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: novem je napisao/la: Ubijen policajac srpske nacionalnosti iz Novog Grada i teško povređen policajac bošnjačke nacionalnosti iz Bosanske Krupe. Ubistvo je počinio maloljetnik sa 15 godina. Na svom FB profilu puštao je snimke religijskog sadržaja. Sumnja se na vjerski ekstremizam. Je li to kantonalna policija USK? Kako osoba iz RS može biti policajac u FBiH? Je li bio fiktivno prijavljen u USK da bi bio u nekakvoj kvoti srpskih policajaca u kantonalnoj policiji?
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 lis 2024, 01:17 |
|
|
Jeste kantonalna policija USK. Na području Istočnog Sarajeva dolaze policajci iz federalnog Sarajeva da rade i obratno. Mogu i tim graničnim mjestima tako se zapošljavati,ali nakon ovoga mislim da će doći do čistke u oba smjera.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 lis 2024, 01:30 |
|
|
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 lis 2024, 01:32 |
|
|
Otvorena podrška Hamasu i Hezbolahu u bliskoistočnom Sarajevu daje prve rezultate.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 lis 2024, 01:44 |
|
|
Da kompletnom Sarajevu isključiš vodu na 2 mjeseca neće ni a reći. Padnu li dvije granate na gazu, odmah svi : ajmo na proteste. Za čas skupe 30 000 ljudi na ulici.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 lis 2024, 05:40 |
|
|
Muslobošnjačka Džamahirija će doć pod prisilno inozemno skrbništvo zbog ovega. https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je-bih-dosla-do-toga-da-joj-se-vracaju-epidemije-skoro-pa-potpuno-iskorijenjenih-bolesti/240120050Zamislite razred uredne, čiste, cipljene, zdrave dice i onda među njima jedan đak koji je zapušten, šporak, usmrdiven, ušljiv, slabih higijenskih navika i stalno dolazi s nikin zaraznin bolestiman. Pa doć će ga skupit socijalna služba i oduzet ga roditejiman. Nitko ne želi leglo bolestiju, koje su nestale, u svojen blisken okružju. To su hodajuća biološka okružja, ili barenko izvor problema ka' u filmu Variola vera. Ono, Musliman pojde iz Švedske tijekom blagdana u rodnu Džamahiriju i ondi skupi koju davno iskorinjenu bolest i onda to donese u Švedsku kad se vrati s blagdana nazad. Ono, zbog muslobošnja će se putocanje iz razvijenih zemalja u Džamahiriju zdravstveno regulirat ka' put u tropsku Afriku.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 lis 2024, 18:54 |
|
|
Upravo će to napravit rascip među Muslimaniman. I to je još otac poznate osobe u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 lis 2024, 20:23 |
|
|
I Ahmed Bosnic je poznat, on je bosnjacki Malnar, sa kojim se i druzio dok je pokojnik bio ziv.
Bosnic je bio urednik nekad cuvenih tjednika u Sarajevu, revijalnog tipa, stariji bi se mogli sjetiti lista As, Una i meni najinteresantnija, Arka.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 lis 2024, 20:29 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: I Ahmed Bosnic je poznat, on je bosnjacki Malnar, sa kojim se i druzio dok je pokojnik bio ziv.
Bosnic je bio urednik nekad cuvenih tjednika u Sarajevu, revijalnog tipa, stariji bi se mogli sjetiti lista As, Una i meni najinteresantnija, Arka. Arka sam imao gomilu! I ovih, nisam znao da je to on. Mislim da i sad negdje u kući imam Tajanstveno more, treba je nać.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 lis 2024, 20:40 |
|
|
Arku je on i osmislio i pokrenuo, covjek je pobornik alternativne povijesti i misterija svijeta.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 25 lis 2024, 20:43 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nekako sumnjam da su tablice razlog. I ja sam po Saraj'vu počesto. Prije će bit upravo to.
Nedovoljno islamski orijentiran.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 26 lis 2024, 23:30 |
|
|
SDA kupila Face TV. Nenad iznervirao drogenbossa samo što ga srčka ne udari.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 27 lis 2024, 10:17 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Otvorena podrška Hamasu i Hezbolahu u bliskoistočnom Sarajevu daje prve rezultate. Baš to, u trokutistanu i u pojasu bosnaske gaze se otvoreno veliča i promovira terorizam i islamski fanatizam i imamo šta imamo.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 27 lis 2024, 10:35 |
|
|
Suniti, mjerilo svijeta i središte svega!
Hameriko, PRIPAZITE se!!!
Suniti svima, a posebno vama, kroje sudbinu- Zašto Bidenova nasljednica Kamala Harris ne zaslužuje glasove Bosanskih Muslimana? - činjenicu da je George W.Bush pobjedio zahvaljujući baš muslimanskim glasovima! - Nije dilema da li će američki muslimani glasati za Trumpa, već zašto bi glasali i za Harris? - Bez tog primirja (t j Gaza) Amerikanci muslimanskog porijekla će apstinirati - Stoga se Bosanski Muslimani u Americi ne trebaju obazirati na Dodikovo likovanje, već trebaju glasati po savjesti u kontekstu solidarnosti sa Palestincima. Za sada ni Kemala Harris ne zaslužuje njihov glas. - ba TKO to sve analizira? “TBT, Tim za analitiku” starijeg dijela Muslimanskog Bratstva pod upravljanjem uznika iz Mladih Muslimana. https://thebosniatimes.ba/94656/kamala-ne-hvala-zasto-bidenova-nasljednica-kamala-harris-ne-zasluzuje-glasove-bosanskih-muslimana/
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 27 lis 2024, 10:36 |
|
|
Jesu toliko retardirani da misle da su bitni u američkim izborima
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 27 lis 2024, 12:19 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Baš to. Gledam ovo što Ateist hoda po Maroku. Samo Casablanca ima 3,3 milijuna stanovnika.
Naši muslimani u BiH su trećina jednog grada koji je poprilično nebitan u bilo čemu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 27 lis 2024, 19:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: I Ahmed Bosnic je poznat, on je bosnjacki Malnar, sa kojim se i druzio dok je pokojnik bio ziv.
Bosnic je bio urednik nekad cuvenih tjednika u Sarajevu, revijalnog tipa, stariji bi se mogli sjetiti lista As, Una i meni najinteresantnija, Arka. Arka sam imao gomilu! I ovih, nisam znao da je to on. Mislim da i sad negdje u kući imam Tajanstveno more, treba je nać. sta je ovo dan kada su ucenjaci umirali?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 27 lis 2024, 21:59 |
|
|
Teorija urote da su ubili znanstvenike koji su istraživali što se ne smije.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 28 lis 2024, 11:07 |
|
|
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 28 lis 2024, 11:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24025 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Arku sam na razmedji osamdesetih i devedesetih redovito kupovao. Znaci nisam jedini.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 28 lis 2024, 13:35 |
|
|
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: [.Bošnjačke vijesti.] - Vijesti iz manjeg dijela Federacije Postano: 28 lis 2024, 21:24 |
|
|
Nije ni čudno, mediji im se bave otvorenom terorističkom propagandom.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|