|
|
Stranica: 58/467.
|
[ 11670 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:30 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10130 Lokacija: Banja Luka
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Svarog je napisao/la: Jel to persiras Glavu ?
To sto ti pricas govori mi da si ti veci Komsic od Komsica .. Samo malo okolo.
I onako usput...mislim da je Glava dosta inteligentniji od tebe , a i bolji covjek ( i od mene i od tebe)...Ja bih ti uzvratio na tvoje uvrede , koje mu upucujes iz posta u post . A on nece.
Dakle Svarog, znamo se dugo, ograničenih si kapaciteta, ne moraš to stalno pokazivat. A još manje si u stanju uspoređivat druge. A još manje kužit ko je Komšić a ko nije. Ja doista mislim kako srpska država preko Drine nije dobro rješenje, jer potencira takve poput tebe, a ne neke pametne. Nije dobra ni za Srbe, mada oni toga nisu svjesni.  Persiram Glavu i "Glavu", to su mlađi ljudi, odgojeni u potpuno drukčijem svijetu, od onog u kojem smo mi Svarože. Mislim kako je shvatio. Ako smo mi morali u roku par mjeseci postat krvožedne životinje, možda oni ne moraju. I ako mislim to što mislim to ne znači da bih sad prepustio Komšićima i Zlajićima BiH, gdje bi oni protjerivali sve što srpsko i hrvatsko, iako su mi draži od Mevlidaša. Tu je razlika, možda se tebi iz BL perspektive čini isto, sve što je protiv RS. Ja recimo jesam protiv RS ali nisam protiv Srba, ja jesam protiv ove bošnjačke mitomanije, gradnje džamije gdje vide slobodnu livadu, protiv preglasavanja Hrvata ali nisam protiv Bošnjaka. Svi ovakvi zapravo samo služe kao hrana onima drugim, istog profila... Znamo se poprilicno ... i koliko vidim , otad si procitao par knjiga ..a i guglalo se.  (nastavi tako) I sad ,ko o cemu ,ti o' kapactitetima'... Glavi , meni i skoro svakom ko ti se nadje na 'crti '. Zanimljivo. Nikad nisam mnogo cjenio ljude, koji bi zaklali vola za miligram mesa . Bez obzira bio on Srbin, Musliman ili Hrvat Do zakljucka da bi ti bio veci Komsic od Komsica, dolazim citajuci tvoje postove. Iz njih se jasno se vidi da bi za svoj topli dom u sred dzamahirije mnogo stosta prodao . Reci ce neko , a sta to mene briga ? Pa i nije previse , ali osim sto mi je to ljigavo , smeta mi kada prodajes i ono sa cim nikakve veze nemas . I da zavrsim... Ko god ima nesto od ' kapaciteta' ,koji tako rado i olako pominjes ,moze primjetiti da ti najradje igras zelenom kuglom... Mozda i zato sto ti na pamet pada , da ovo neko cita i u Fildzaniji. ( tvoji ce ti oprostiti , a ti ' zeleni ' nece ) IP je IP
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
ivica
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:34 |
|
|
BBC je napisao/la: Junuz bi htio biti dobrica. Ali Bošnjaci nisu dobrice. Nijednog na forumu nisam čuo da mu žao što nam uvaljuju Komšića, ustvari rijetko.
Do njih je, tko ih jebe. Samo do kraja, dok se Varta ne sruši.
Netreba Hrvatima ničiji sentiment, samo je taj primjer indikativan, na kojem se pokazuju i dokazuju i oni suptilniji, to je legitimno i legalno, tako pravdaju svoje zaokruživanje i potvrđuju ogavno naličje.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:35 |
|
|
Svarog je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Dakle Svarog, znamo se dugo, ograničenih si kapaciteta, ne moraš to stalno pokazivat. A još manje si u stanju uspoređivat druge. A još manje kužit ko je Komšić a ko nije. Ja doista mislim kako srpska država preko Drine nije dobro rješenje, jer potencira takve poput tebe, a ne neke pametne. Nije dobra ni za Srbe, mada oni toga nisu svjesni.  Persiram Glavu i "Glavu", to su mlađi ljudi, odgojeni u potpuno drukčijem svijetu, od onog u kojem smo mi Svarože. Mislim kako je shvatio. Ako smo mi morali u roku par mjeseci postat krvožedne životinje, možda oni ne moraju. I ako mislim to što mislim to ne znači da bih sad prepustio Komšićima i Zlajićima BiH, gdje bi oni protjerivali sve što srpsko i hrvatsko, iako su mi draži od Mevlidaša. Tu je razlika, možda se tebi iz BL perspektive čini isto, sve što je protiv RS. Ja recimo jesam protiv RS ali nisam protiv Srba, ja jesam protiv ove bošnjačke mitomanije, gradnje džamije gdje vide slobodnu livadu, protiv preglasavanja Hrvata ali nisam protiv Bošnjaka. Svi ovakvi zapravo samo služe kao hrana onima drugim, istog profila... Znamo se poprilicno ... i koliko vidim , otad si procitao par knjiga ..a i guglalo se.  (nastavi tako) I sad ,ko o cemu ,ti o' kapactitetima'... Glavi , meni i skoro svakom ko ti se nadje na 'crti '. Zanimljivo. Nikad nisam mnogo cjenio ljude, koji bi zaklali vola za miligram mesa . Bez obzira bio on Srbin, Musliman ili Hrvat Do zakljucka da bi ti bio veci Komsic od Komsica, dolazim citajuci tvoje postove. Iz njih se jasno se vidi da bi za svoj topli dom u sred dzamahirije mnogo stosta prodao . Reci ce neko , a sta to mene briga ? Pa i nije previse , ali osim sto mi je to ljigavo , smeta mi kada prodajes i ono sa cim nikakve veze nemas . I da zavrsim... Ko god ima nesto od ' kapaciteta' ,koji tako rado i olako pominjes ,moze primjetiti da ti najradje igras zelenom kuglom... Mozda i zato sto ti na pamet pada , da ovo neko cita i u Fildzaniji. ( tvoji ce ti oprostiti , a ti ' zeleni ' nece ) IP je IP Meni bi smetalo kako me sopstveni narod percipira, a i vlastita supruga, da ti iskreno kazem. Ali dobro razliciti smo.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:35 |
|
|
seherzada je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Dakle Svarog, znamo se dugo, ograničenih si kapaciteta, ne moraš to stalno pokazivat. A još manje si u stanju uspoređivat druge. A još manje kužit ko je Komšić a ko nije. Ja doista mislim kako srpska država preko Drine nije dobro rješenje, jer potencira takve poput tebe, a ne neke pametne. Nije dobra ni za Srbe, mada oni toga nisu svjesni.  Persiram Glavu i "Glavu", to su mlađi ljudi, odgojeni u potpuno drukčijem svijetu, od onog u kojem smo mi Svarože. Mislim kako je shvatio. Ako smo mi morali u roku par mjeseci postat krvožedne životinje, možda oni ne moraju. I ako mislim to što mislim to ne znači da bih sad prepustio Komšićima i Zlajićima BiH, gdje bi oni protjerivali sve što srpsko i hrvatsko, iako su mi draži od Mevlidaša. Tu je razlika, možda se tebi iz BL perspektive čini isto, sve što je protiv RS. Ja recimo jesam protiv RS ali nisam protiv Srba, ja jesam protiv ove bošnjačke mitomanije, gradnje džamije gdje vide slobodnu livadu, protiv preglasavanja Hrvata ali nisam protiv Bošnjaka. Svi ovakvi zapravo samo služe kao hrana onima drugim, istog profila... To je to, u bocu sto bi se reklo.  Sta ti rekoh Junuze Hvala Seherzada 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
seherzada
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:37 |
|
|
Svarog je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Dakle Svarog, znamo se dugo, ograničenih si kapaciteta, ne moraš to stalno pokazivat. A još manje si u stanju uspoređivat druge. A još manje kužit ko je Komšić a ko nije. Ja doista mislim kako srpska država preko Drine nije dobro rješenje, jer potencira takve poput tebe, a ne neke pametne. Nije dobra ni za Srbe, mada oni toga nisu svjesni.  Persiram Glavu i "Glavu", to su mlađi ljudi, odgojeni u potpuno drukčijem svijetu, od onog u kojem smo mi Svarože. Mislim kako je shvatio. Ako smo mi morali u roku par mjeseci postat krvožedne životinje, možda oni ne moraju. I ako mislim to što mislim to ne znači da bih sad prepustio Komšićima i Zlajićima BiH, gdje bi oni protjerivali sve što srpsko i hrvatsko, iako su mi draži od Mevlidaša. Tu je razlika, možda se tebi iz BL perspektive čini isto, sve što je protiv RS. Ja recimo jesam protiv RS ali nisam protiv Srba, ja jesam protiv ove bošnjačke mitomanije, gradnje džamije gdje vide slobodnu livadu, protiv preglasavanja Hrvata ali nisam protiv Bošnjaka. Svi ovakvi zapravo samo služe kao hrana onima drugim, istog profila... Znamo se poprilicno ... i koliko vidim , otad si procitao par knjiga ..a i guglalo se.  (nastavi tako) I sad ,ko o cemu ,ti o' kapactitetima'... Glavi , meni i skoro svakom ko ti se nadje na 'crti '. Zanimljivo. Nikad nisam mnogo cjenio ljude, koji bi zaklali vola za miligram mesa . Bez obzira bio on Srbin, Musliman ili Hrvat Do zakljucka da bi ti bio veci Komsic od Komsica, dolazim citajuci tvoje postove. Iz njih se jasno se vidi da bi za svoj topli dom u sred dzamahirije mnogo stosta prodao . Reci ce neko , a sta to mene briga ? Pa i nije previse , ali osim sto mi je to ljigavo , smeta mi kada prodajes i ono sa cim nikakve veze nemas . I da zavrsim... Ko god ima nesto od ' kapaciteta' ,koji tako rado i olako pominjes ,moze primjetiti da ti najradje igras zelenom kuglom... Mozda i zato sto ti na pamet pada , da ovo neko cita i u Fildzaniji. ( tvoji ce ti oprostiti , a ti ' zeleni ' nece ) IP je IP Mozda bi trebao i ti prodati svoju ugodnu poziciju u BL, da bi onim "tvojim" koji su npr u "dzamahirijici" bilo malo ugodnije. Mogao bi se i ti malo zrtvovati za njih, ha, sta kazes???
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:38 |
|
|
Lijanovici se najvise ztvuju, pa to je ocigledno.
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:40 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
JEBEM mamu Robbiju MO je napisao/la: totem je napisao/la:
Irmice, zar nijedan Bosnjak-sarajlija ne smije imati lose misljenje o tim pridoslicama? Zar imas sto lijepo rec o njima?
ne na nacionalno-etničkom principu, debilu Ne mrze gradski Bosnjaci sandzaklije na nacionalnoj osnovi. Nego na seljackoj.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:42 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
JEBEM mamu Robbiju MO je napisao/la: Glava je napisao/la: g. Arapcicu, kako to da ste obrezani ako ste ateista? 90 % AMERIKANACA JE OBREZANO IDIOTE iz higijenskih razloga zato moju kitu ljube i obožavaju a tvoju smrdljivu neće ni da primire Dakle, tvoji roditelji su pratili svijetske trendove kada si bio klinac. Proamericki su bili nastrojeni, koliko vidim.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:42 |
|
|
Irma je napisao/la:
Nisi u toku "bosnensis" je svrbo ili odvartni srbobalija. Procesljaj malo forum, neki dan je izjednacavo BiH i tzv rs, a tipicne srbobalije se propoznaju izricito po pljuvanju po sandzaklijama.
Po cemu ? A ja srbobalija? pa s obzirom odakle sandzaklije dolaze prilicnije je da oni imaju predznak "srbo"
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Oštar Mujo. Je li "Mujo" etnicitet ili pripadnost rleigiji ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:45 |
|
|
JEBEM mamu Robbiju MO je napisao/la: Glava je napisao/la: g. Arapcicu, kako to da ste obrezani ako ste ateista? 90 % AMERIKANACA JE OBREZANO IDIOTE iz higijenskih razloga zato moju kitu ljube i obožavaju a tvoju smrdljivu neće ni da primire g. Arapcicu, vasi pogledi su siroki, ja sam mislio da je u pitanju sunecenje. Znaci, Adnane, kod vas je brica bio prisutan, bez prisustva hodze? Da li i drugi bosanski muslimani to rade iz samo higijrenskih razloga?
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:46 |
|
|
seherzada je napisao/la: Svarog je napisao/la: Znamo se poprilicno ... i koliko vidim , otad si procitao par knjiga ..a i guglalo se.  (nastavi tako) I sad ,ko o cemu ,ti o' kapactitetima'... Glavi , meni i skoro svakom ko ti se nadje na 'crti '. Zanimljivo. Nikad nisam mnogo cjenio ljude, koji bi zaklali vola za miligram mesa . Bez obzira bio on Srbin, Musliman ili Hrvat Do zakljucka da bi ti bio veci Komsic od Komsica, dolazim citajuci tvoje postove. Iz njih se jasno se vidi da bi za svoj topli dom u sred dzamahirije mnogo stosta prodao . Reci ce neko , a sta to mene briga ? Pa i nije previse , ali osim sto mi je to ljigavo , smeta mi kada prodajes i ono sa cim nikakve veze nemas . I da zavrsim... Ko god ima nesto od ' kapaciteta' ,koji tako rado i olako pominjes ,moze primjetiti da ti najradje igras zelenom kuglom... Mozda i zato sto ti na pamet pada , da ovo neko cita i u Fildzaniji. ( tvoji ce ti oprostiti , a ti ' zeleni ' nece ) IP je IP Mozda bi trebao i ti prodati svoju ugodnu poziciju u BL, da bi onim "tvojim" koji su npr u "dzamahirijici" bilo malo ugodnije. Mogao bi se i ti malo zrtvovati za njih, ha, sta kazes??? Ja sam uradio koliko sam mogao, i vise.. Iz sve snage sam ucestovao u pravljenju ' sigurne kuce ' za Srbe u BiH . I to , moram priznati ,poprilicno komotne .  Edit Sad kada to i Hrvati pokusavaju, uvidjevsi da su izigrani od svojih ratnih saveznika, Junuz je u strahu za svoju ' rupicu' ,protiv..pa razvodnjava i siri pricu...o ' univerzalnim vrjednostima i ljudskosti'..Ma pljunuti Komsic..
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:46 |
|
|
Bosnensis je napisao/la: Irma je napisao/la:
Nisi u toku "bosnensis" je svrbo ili odvartni srbobalija. Procesljaj malo forum, neki dan je izjednacavo BiH i tzv rs, a tipicne srbobalije se propoznaju izricito po pljuvanju po sandzaklijama.
Po cemu ? A ja srbobalija? pa s obzirom odakle sandzaklije dolaze prilicnije je da oni imaju predznak "srbo" Stvarno, ako su Srbi ustvari pravoslavni vlasi, sto su onda sandzacki muslimani, posto dolaze sa istih prostora? I ako svako tijelo gubi prividno od svoje tezine kada udje u vodi, te Bobek doda acimovicu loptu, a Jurij Gagarin navijao za Spartak moskvu, i jos na to da se doda kako su cijene u pizdu materinu, jos te komsija nervira sa galamom, a ne mozes ni cigaretu zapaliti jer ti zena ne da...Kontas?
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:47 |
|
|
BBC je napisao/la: Oštar Mujo. Je li "Mujo" etnicitet ili pripadnost rleigiji ? Rijec Mujo je u svijetskim znanstvenim krugovima termin za oznacavanje velicine IQ.
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:50 |
|
|
BBC je napisao/la: Oštar Mujo. Je li "Mujo" etnicitet ili pripadnost rleigiji ? Nije Mujo nego Ado, Ado postar.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:52 |
|
|
Opet svađe, prepirke i ružne riječi. Osupnut sam takovim ponašanjem. Zašto svađe, kad znamo da mir nema alternativu 
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:53 |
|
|
Glava je napisao/la: BBC je napisao/la: Oštar Mujo. Je li "Mujo" etnicitet ili pripadnost rleigiji ? Nije Mujo nego Ado, Ado postar. Nitko mi nije odgovorio jel doticni postar zvoni dva puta kao i svi ostali postari, ili samo jedanput?
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:56 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Opet svađe, prepirke i ružne riječi. Osupnut sam takovim ponašanjem. Zašto svađe, kad znamo da mir nema alternativu  S postarima moras tako.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:57 |
|
|
Irma je napisao/la: JEBEM mamu Robbiju MO je napisao/la: to je naš narod idiote, sutra će ginuti za Bosnu kako srbadija ne pljuje po svojim vlasima iz Bosne i Hrvatske
Nisi u toku "bosnensis" je svrbo ili odvartni srbobalija. Procesljaj malo forum, neki dan je izjednacavo BiH i tzv rs, a tipicne srbobalije se propoznaju izricito po pljuvanju po sandzaklijama. Eto bosensis...valjda ti je sad nesto jasnije.
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:58 |
|
|
totem je napisao/la: Glava je napisao/la: Nije Mujo nego Ado, Ado postar. Nitko mi nije odgovorio jel doticni postar zvoni dva puta kao i svi ostali postari, ili samo jedanput? Mozda i kuca. Cenim tri puta, to je tradicija.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 18:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sad će Dnevnik na FTV. Pola sata pauze. Na FTV jedna i jedina ima najbolji standard u Europi, svijetu i okolici.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 19:00 |
|
|
http://youtu.be/QSK4tPDWcrQDa nije ovaj? Spijunira po dedinju.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 19:00 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Nije me bilo par sati i imam šta viditi na forumu . Ovaj bošnjo povjesničar sramoti normalne bošnjake na forumu... Ne može proći bez psovke nekome u svakom postu... 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|