|
|
Stranica: 56/463.
|
[ 11568 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 16:41 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sto se Dzonika dofatio creva, zucne kese... Imas ti problema s probavom?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 16:47 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: seherzada je napisao/la: Vidis, kod vecine vas Srba postoji spika "svi smo mi krivi za nedavni kaos", a to nije tacno.
Sto se vrlo lako moze provjeriti lakmus papirom, povratom na stanje prije nedavnog kaosa. Bosnjaci ce to prihvatiti, Hrvati takodje, ali vi necete, sto u konacnici govori o vasoj zainteresiranosti za kaos, a prema tome i o krivici za kaos.
Aj da se vratimo u 1878...ako se igramo vremenske masine, bas me zanima kako je to bilo kad smo najurili Turke, a kod vas dosli Austrougari... Mozes ribu iz akvarijuma da izvadis, stavis na tiganj i strpas u creva...ali ne mozes posle da ono sto iseres da vratis u akvarijum i nazoves riba... Ne govorimo o vracanju, vec govorimo o krivici za posljednji kaos. Znaci imas stanje prije kaosa, stanje kaosa, i stanje poslije kaosa. Ako Bosnjaci i Hrvati prihvataju stanje prije kaosa, a Srbi ne, to direktno govori o tome ko je glavni interesant za kaos, a samim tim i o krivici za kaos. Prema tome, ne vrijedi ta vasa, "svi smo krivi". Sorry...
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 16:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Čemu to trpanje Srba u vaše gadosti i podmetanja sa Komšićem i ostalim ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 16:57 |
|
|
seherzada je napisao/la: Ne govorimo o vracanju, vec govorimo o krivici za posljednji kaos. Znaci imas stanje prije kaosa, stanje kaosa, i stanje poslije kaosa. Ako Bosnjaci i Hrvati prihvataju stanje prije kaosa, a Srbi ne, to direktno govori o tome ko je glavni interesant za kaos, a samim tim i o krivici za kaos. Prema tome, ne vrijedi ta vasa, "svi smo krivi". Sorry... Opet vrtis pokvarenu plocu..ja pricam jedno, ti pricas deseto... Prvo, niko nije za vracanje na RBIH, ta ideja ima mizernu podrsku u sva 3 naroda, drugo, izbeglice koje su se vratile...vratile, ostale su prodale kuce i oformile zivot na nekim drugim mestima, gotovo je sa time. Mozemo samo govoriti o institucijalnoj zastiti odredjenih naroda na odredjenim podrucjima, i tu se niko nije proslavio, i svako mora bolje... Ovo zadnje namerno deformises, rekao sam samo da treba precizno odmeriti ko je sta radio, i da to nije crno-belo, a ne da su svi isto krivi.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:01 |
|
|
seherzada je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Aj da se vratimo u 1878...ako se igramo vremenske masine, bas me zanima kako je to bilo kad smo najurili Turke, a kod vas dosli Austrougari... Mozes ribu iz akvarijuma da izvadis, stavis na tiganj i strpas u creva...ali ne mozes posle da ono sto iseres da vratis u akvarijum i nazoves riba... Ne govorimo o vracanju, vec govorimo o krivici za posljednji kaos. Znaci imas stanje prije kaosa, stanje kaosa, i stanje poslije kaosa. Ako Bosnjaci i Hrvati prihvataju stanje prije kaosa, a Srbi ne, to direktno govori o tome ko je glavni interesant za kaos, a samim tim i o krivici za kaos. Prema tome, ne vrijedi ta vasa, "svi smo krivi". Sorry... Kad je izglasana nezavisna BiH ona je automatski postala genocidna tvorevina jer su je odvojili oni koji je nisu hteli 1943 , a Srbi su je na svojim kostima stvorili. I onda se neko nađe da na tuđoj muci profitira , e pa drugarice to je uvreda bila za Srbe i to je stvaranje haosa.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:07 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10025 Lokacija: Banja Luka
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Glava je napisao/la: Simptomaticno je da u Hrvata postoje ljudi koji bi sklonili komsica, a da im se sopstverni stavovi ne razlikuju u sustini. Naravno da ne znas, duboka je rijeka Drina, za razliku od tebe. U sustini Komsic je bosnjacki nacionalist, i Srbe ne moze ni nacrtane. Pa i Hrvate. Sustinski je dakle velika razlika. Druga je stvar sto ste odgojeni tako da ko god se imalo odmakne od price, BiH, RS, Treci, je automatizmom isto. E ima u tom 'isto' velike gradacije, i razlika, samo je mrsko se malo potrudit pa saznat i razaznat. Jel to persiras Glavu ? To sto ti pricas govori mi da si ti veci Komsic od Komsica .. Samo malo okolo. I onako usput...mislim da je Glava dosta inteligentniji od tebe , a i bolji covjek ( i od mene i od tebe)...Ja bih ti uzvratio na tvoje uvrede , koje mu upucujes iz posta u post . A on nece.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:12 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: seherzada je napisao/la: Ne govorimo o vracanju, vec govorimo o krivici za posljednji kaos. Znaci imas stanje prije kaosa, stanje kaosa, i stanje poslije kaosa. Ako Bosnjaci i Hrvati prihvataju stanje prije kaosa, a Srbi ne, to direktno govori o tome ko je glavni interesant za kaos, a samim tim i o krivici za kaos. Prema tome, ne vrijedi ta vasa, "svi smo krivi". Sorry... Opet vrtis pokvarenu plocu..ja pricam jedno, ti pricas deseto... Prvo, niko nije za vracanje na RBIH, ta ideja ima mizernu podrsku u sva 3 naroda, drugo, izbeglice koje su se vratile...vratile, ostale su prodale kuce i oformile zivot na nekim drugim mestima, gotovo je sa time. Mozemo samo govoriti o institucijalnoj zastiti odredjenih naroda na odredjenim podrucjima, i tu se niko nije proslavio, i svako mora bolje... Ovo zadnje namerno deformises, rekao sam samo da treba precizno odmeriti ko je sta radio, i da to nije crno-belo, a ne da su svi isto krivi. Paaaa jel podrzavas da Bosnjaci Prijedora, Doboja, Bijeljine, Srebrenice, Foce, itd itd kao i Hrvati Dervente, Broda, Modrice, itd itd kao i Srbi Glamoca, Grahova, Ilijasa, itd itd na svojoj zemlji, u postojecim jedinicama, imaju svoju izbornu jedinicu, entitet, ili kako vec??? Ne podrzavas, sto znaci da pokvarenu plocu vrtis ti, sorry. Kada npr. odredjeni hrvatski politicari se zalazu za hrvatsku izbornu jedinicu u FBiH onda kao cvjetas, a kada to isto, na istim principima traze odjredjeni hrvatski politicari i bosnjacki politicari u RS, onda pjenis ko pasce. Dzoni, Dzoni... providna je seljacka i licemjerna capri... brzo se to skuzi, kapiras!
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:15 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
JEBEM mamu Robbiju MO je napisao/la: Bosnensis je napisao/la: Ako iko to zna, znaju Sarajlije. Koliko god su JNA, i VRS unistili Sarajevo, sandzaklije su ga dokrajcile.
idiote samo Bošnjaci mogu tako pljuvati po sebi kad češ ćuti srbadiju da kažu da su im bosanaki i SAOkrajiški čobani sjebali Beograd, A JESU A jesu sjebali beograd, ali im ovi oprastaju zbog tesle i mese selimovica.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:18 |
|
|
Pucaju po šavovima u svojih 29%.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:23 |
|
|
seherzada je napisao/la: Paaaa jel podrzavas da Bosnjaci Prijedora, Doboja, Bijeljine, Srebrenice, Foce, itd itd kao i Hrvati Dervente, Broda, Modrice, itd itd kao i Srbi Glamoca, Grahova, Ilijasa, itd itd na svojoj zemlji, u postojecim jedinicama, imaju svoju izbornu jedinicu, entitet, ili kako vec??? Ne podrzavas, sto znaci da pokvarenu plocu vrtis ti, sorry. Kada npr. odredjeni hrvatski politicari se zalazu za hrvatsku izbornu jedinicu u FBiH onda kao cvjetas, a kada to isto, na istim principima traze odjredjeni hrvatski politicari i bosnjacki politicari u RS, onda pjenis ko pasce. Dzoni, Dzoni... providna je seljacka i licemjerna capri... brzo se to skuzi, kapiras! Pokusam posle svega da pricam normalno, ti opet kenjas Jel ti pricas o realnim resenjima, ili o bajkama... kao kad bi ja rekao da se vratimo izborne liste posle ww2, i da umesto mrtvih glasaju njihovi potomci, pa bi onda Srbi imali vecinu u kantonu Sarajevo... daj malo osnovnog osecaja za sadasnjost. Kakvi entiteti u Prijedoru i Doboju, koliko ima tamo Bosnjaka i Hrvata...koliko i Srba u Zenici. Da si me pitala pre 15 godina dal svi treba da se vrate, rekao bi da, ali realnost je dovela do toga da se ogromna vecina njih nastanila na drugim mestima, i da nemaju nikakve volje za povratak, sve i da im milione ponudis. To par hiljada Srba sto je ostalo iznad Livna imaju opstinsku i gradsku vlast, ali je to toliko staro stanovnistvo sa slabom reprodukcijom, da ih za 30 godina nece biti. Sto se mene tice, nek se svako vrati na svoje ognjiste i dobije sva prava, kritikujem i pojavu Vlajkija, i mnoge slicne stvari u RS.. ali treba stvarno biti zgubidan pa u danasnje vreme traziti povrat na pre 20 godina... i ako se ne moze tako, ne moze se nikako...to je najlaksi nacin da se nista ne pomeri za milimetar.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:27 |
|
|
Znam razlikovati boje. Ti ćeš uskoro poplaviti.
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:30 |
|
|
Па им поче демонски месија лажне вјере пружат посластице. Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу нама? Куда ћете с клетвом прађедовском? Су чим ћете изаћ пред Милоша и пред друге српске витезове, који живе доклен сунца грије? -
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:34 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ej ljudi Medo Pedo (Jackov učenik, poštar s završena prva 4. razreda osnovne iz Tuzle) nam se vratio pod novim nickom s kojim jebe majku jednom cijenjenom forumašu . Opće veselje evo meni u kući. Ajde ti srićo objasni nama kako nas poklapate demografski svugdje i kako nisu dobri Bošnjaci nikad napali Hrvate srednje Bosne i Hercegovine, već je to bio odgovor na ustašku provokaciju . Kako Zlaya , Seydo i Sulyo usput ? Jel ih vata kap kada vide da nemogu slomiti Hrvate Herceg-Bosne ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:36 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
"Ej ljudi Medo Pedo (Jackov učenik, poštar s završena prva 4. razreda osnovne iz Tuzle) nam se vratio pod novim nickom s kojim jebe majku jednom cijenjenom forumašu"
Ovo sa majkom nije nikako u redu. Stid ga bilo. .
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
|
|
Mogu misliti kad raznosi pisma na sta to lici.
|
|
Vrh |
|
|
seherzada
|
|
|
joe enter je napisao/la: seherzada je napisao/la: Ne govorimo o vracanju, vec govorimo o krivici za posljednji kaos. Znaci imas stanje prije kaosa, stanje kaosa, i stanje poslije kaosa. Ako Bosnjaci i Hrvati prihvataju stanje prije kaosa, a Srbi ne, to direktno govori o tome ko je glavni interesant za kaos, a samim tim i o krivici za kaos. Prema tome, ne vrijedi ta vasa, "svi smo krivi". Sorry... Kad je izglasana nezavisna BiH ona je automatski postala genocidna tvorevina jer su je odvojili oni koji je nisu hteli 1943 , a Srbi su je na svojim kostima stvorili. I onda se neko nađe da na tuđoj muci profitira , e pa drugarice to je uvreda bila za Srbe i to je stvaranje haosa. Paaaa druze, nije BiH pocetna tacka kaosa. Ona se desila malo ranije, ukidanje autonimija Vojvodini 1987. "Jogurtom", Kosovu 1987. "tenkovima", Crnoj Gori "Momirom" 1989. (cini mi se), pa je se tek onda desila Slovenija i Hrvatska 1991., i BiH 1992. S druge strane, od strane bosnjakih politicara niko ne spori da Srbi ili Hrvati imaju svoju autonomiju, tj. politicki mehanizam zastite od preglasavanja od strane vecinskih Bosnjaka. Ali to ne moze biti na temeljima zlocina, genocida, otimacine, koji su se desili u kaosu. Ako su Srbi htjeli autonomiju, za sebe, na svojo zemlji, u BiH - sta su onda trazili u Srebrenici, Derventi, Visegradu, Kozarcu, itd itd. Znaci, pustite se te spike, "svi smo mi krivi" i "povrijedjeni su nasi osjecaji", providna je i nema utemeljenja kada se posmatra kroz prizmu argumentiranih fakata koji su se desili.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:38 |
|
|
Glava je napisao/la: Mogu misliti kad raznosi pisma na sta to lici. Nisu ludi da mu daju da raznosi, on vezuje kanap na paketima. I to pod nadzorom.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:38 |
|
|
Glava je napisao/la: Mogu misliti kad raznosi pisma na sta to lici. Jel uvijek zvoni dva puta?
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:42 |
|
|
teranova je napisao/la: Glava je napisao/la: Mogu misliti kad raznosi pisma na sta to lici. Nisu ludi da mu daju da raznosi, on vezuje kanap na paketima. I to pod nadzorom. Ako je istina da je Jackov ucenik jasno je zasto. Kaze da je "totalni ateista", kanda ga Bosnolog i Sarajevo-x uzeli pod svoje.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:42 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
OOOOO evo sveta stranica bosninfocentar ... to sam čekao ... joj falilo mi u ova 2 tjedna što nije bilo Jackovih aposotla po ovom forumu . Da su bar ovdje sada gospodin Agath i MRSHO .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:47 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10025 Lokacija: Banja Luka
|
totem je napisao/la: Svarog je napisao/la: Dučić ? Nije. Vise po karakteru odgovara punisi racicu, samo puuno, puno veci frajer. Svijetskoga formata. Bas si me zaintrigirao. Aj reci..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:48 |
|
|
Svarog je napisao/la: totem je napisao/la: Nije. Vise po karakteru odgovara punisi racicu, samo puuno, puno veci frajer. Svijetskoga formata. Bas si me zaintrigirao. Aj reci.. Ne mogu, zakleo sam se organizaciji.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:49 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Svarog je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Naravno da ne znas, duboka je rijeka Drina, za razliku od tebe.
U sustini Komsic je bosnjacki nacionalist, i Srbe ne moze ni nacrtane. Pa i Hrvate.
Sustinski je dakle velika razlika. Druga je stvar sto ste odgojeni tako da ko god se imalo odmakne od price, BiH, RS, Treci, je automatizmom isto.
E ima u tom 'isto' velike gradacije, i razlika, samo je mrsko se malo potrudit pa saznat i razaznat. Jel to persiras Glavu ? To sto ti pricas govori mi da si ti veci Komsic od Komsica .. Samo malo okolo. I onako usput...mislim da je Glava dosta inteligentniji od tebe , a i bolji covjek ( i od mene i od tebe)...Ja bih ti uzvratio na tvoje uvrede , koje mu upucujes iz posta u post . A on nece. Dakle Svarog, znamo se dugo, ograničenih si kapaciteta, ne moraš to stalno pokazivat. A još manje si u stanju uspoređivat druge. A još manje kužit ko je Komšić a ko nije. Ja doista mislim kako srpska država preko Drine nije dobro rješenje, jer potencira takve poput tebe, a ne neke pametne. Nije dobra ni za Srbe, mada oni toga nisu svjesni. Persiram Glavu i "Glavu", to su mlađi ljudi, odgojeni u potpuno drukčijem svijetu, od onog u kojem smo mi Svarože. Mislim kako je shvatio. Ako smo mi morali u roku par mjeseci postat krvožedne životinje, možda oni ne moraju. I ako mislim to što mislim to ne znači da bih sad prepustio Komšićima i Zlajićima BiH, gdje bi oni protjerivali sve što srpsko i hrvatsko, iako su mi draži od Mevlidaša. Tu je razlika, možda se tebi iz BL perspektive čini isto, sve što je protiv RS. Ja recimo jesam protiv RS ali nisam protiv Srba, ja jesam protiv ove bošnjačke mitomanije, gradnje džamije gdje vide slobodnu livadu, protiv preglasavanja Hrvata ali nisam protiv Bošnjaka. Svi ovakvi zapravo samo služe kao hrana onima drugim, istog profila...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bosnensis
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:49 |
|
|
JEBEM mamu Robbiju MO je napisao/la: idiote samo Bošnjaci mogu tako pljuvati po sebi kad češ ćuti srbadiju da kažu da su im bosanaki i SAOkrajiški čobani sjebali Beograd, A JESU
Ne pljujem ja po sebi, nego po sandzaklijama, pu... pu.... pu....
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, želje i pozdravi Postano: 27 stu 2011, 17:52 |
|
|
totem je napisao/la: JEBEM mamu Robbiju MO je napisao/la: kako se od pravoslavnih vlah po Bosni i Hrvatskoj postajalo srbinom http://bosniainfocentar.phpbb3now.com/v ... .php?f=121Napokon neki dokazi. Sada cekam srpsku reakciju. Ako imaju uoce nekih argumenata poslije ovoga. Ja nemam šta reći sem da je ovaj pobedio sa argumentacijom , i samo ću naglasiti "Majku im jebem četničko-vlašku.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|