|
|
Stranica: 197/456.
|
[ 11385 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 13:02 |
|
|
Jel prikladnije viditi pred katedralom brkatu Muniru u krpama ili nebrkatu Lidiju u miniću?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 13:06 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37683 Lokacija: Gl. grad regije
|
Islam vazda pada na vrlo jednostavnim stvarima, pravima žena i djece.
Da im muftija zavija u šorcu to bi im bilo tako graDŽanski.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 13:09 |
|
|
Neka razne Lidije Bačić šire nemoral i razvrat po Sarajevu
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 13:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Islam vazda pada na vrlo jednostavnim stvarima, pravima žena i djece.
Da im muftija zavija u šorcu to bi im bilo tako graDŽanski. Znam ja da vi svoje kćerke i sestre ovako oblačite, da budu tretirane kao seksualni objekti. Samo dalje od nas s time i sve 5
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 13:11 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Islam vazda pada na vrlo jednostavnim stvarima, pravima žena i djece.
Da im muftija zavija u šorcu to bi im bilo tako graDŽanski. Znam ja da vi svoje kćerke i sestre ovako oblačite, da budu tretirane kao seksualni objekti. Samo dalje od nas s time i sve 5Evo trudimo se.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 13:18 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Islam vazda pada na vrlo jednostavnim stvarima, pravima žena i djece.
Da im muftija zavija u šorcu to bi im bilo tako graDŽanski. Znam ja da vi svoje kćerke i sestre ovako oblačite, da budu tretirane kao seksualni objekti. Samo dalje od nas s time i sve 5 Mojne nime koji sam u Bosni odrast'o gato. Moje iskustvo je da su ženske općenito u BiH bile čudoredne. Većina ih se nije imala kad prašit, završi srednju, brak, djeca... Bilo je iznimki ali u globalu je 'vako. Sad kad ste Lille apsolvirali, vrijeme je da vam pošaljemo Žanamari. Meni je ona osobno bolja.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 13:22 |
|
|
Ako je jedna Muslimanka gledajući Lidiju Bačić pomislila "zašto da budem zamotana i zar je smisao života da rodim Muji 5 muslimana? I ja bih se ovako oblačila i radila što hoću. Umjesto djece imala mačku. Selim u Njemačku!" , Lidija je obavila odličan posao!
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 13:31 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ako je jedna Muslimanka gledajući Lidiju Bačić pomislila "zašto da budem zamotana i zar je smisao života da rodim Muji 5 muslimana? I ja bih se ovako oblačila i radila što hoću. Umjesto djece imala mačku. Selim u Njemačku!" , Lidija je obavila odličan posao! Bakirova je već prešla taj put.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 13:38 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ako je jedna Muslimanka gledajući Lidiju Bačić pomislila "zašto da budem zamotana i zar je smisao života da rodim Muji 5 muslimana? I ja bih se ovako oblačila i radila što hoću. Umjesto djece imala mačku. Selim u Njemačku!" , Lidija je obavila odličan posao! Mozes onda misliti na koliko je hrvatica Lidija utjecala.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 13:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Znam ja da vi svoje kćerke i sestre ovako oblačite, da budu tretirane kao seksualni objekti. Samo dalje od nas s time i sve 5 Mojne nime koji sam u Bosni odrast'o gato. Moje iskustvo je da su ženske općenito u BiH bile čudoredne. Većina ih se nije imala kad prašit, završi srednju, brak, djeca... Bilo je iznimki ali u globalu je 'vako. Sad kad ste Lille apsolvirali, vrijeme je da vam pošaljemo Žanamari. Meni je ona osobno bolja. https://www.klix.ba/vijesti/bih/opcina- ... /220603078Službena politika se ispričava jer ženska hoda u minjaku. Multikulturno građansko Sarajevo. Dobro je Dodik rekao gore nego Teheran ili Kabul. Kada tako reagiraju ovi koji se nazivaju "građani" onda znate šta bi ovi SDO vehabije.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 13:51 |
|
|
A da nisu osudili bilo bi, oskrnjavljuju katedralu, vrijeđaju katolike itd itd. Hocu reci nebitni je sta fasisti misle, brisemo pod njima fo kraja godine. Posten narod nema cega da se boji
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 14:05 |
|
|
Muslimani pali kurcu za uši. Pravi muslimani im ne jebu Reisa Antivlaha ni 5%. Zbog svoje prošlosti nikakvog uvažavanja nemaju u islamskom svijetu. Jedino Katar nešto malo. Džaba kmečidba zbog minića u Sarajevu. Citat: Nana Fata ove godine neće ići na hadž, nije joj odobreno iako je reis urgiraohttps://www.klix.ba/vijesti/bih/nana-fa ... /220603082 Al je zato Njemačka ukinula sve korona mjere i od 1.6. odobrila i Muslimanima starijim od 65 godina ulazak bez vize.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 14:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: A da nisu osudili bilo bi, oskrnjavljuju katedralu, vrijeđaju katolike itd itd.
100 % bi tako bilo Što će reći da mi to trebamo deuzepeizirati
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 14:07 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: A da nisu osudili bilo bi, oskrnjavljuju katedralu, vrijeđaju katolike itd itd.
100 % bi tako bilo Što će reći da mi to trebamo deuzepeizirati Vi doveli minić pred katedralu. Vi osuđujete minić pred katedralom. Koji je to nivo takije?
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 14:15 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Muslimani pali kurcu za uši. Pravi muslimani im ne jebu Reisa Antivlaha ni 5%. Zbog svoje prošlosti nikakvog uvažavanja nemaju u islamskom svijetu. Jedino Katar nešto malo. Džaba kmečidba zbog minića u Sarajevu. Citat: Nana Fata ove godine neće ići na hadž, nije joj odobreno iako je reis urgiraohttps://www.klix.ba/vijesti/bih/nana-fa ... /220603082 Al je zato Njemačka ukinula sve korona mjere i od 1.6. odobrila i Muslimanima starijim od 65 godina ulazak bez vize. Gle tursku zastavu kod Građanke Fate u kući.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 14:29 |
|
|
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sud-u-s ... /220603061Čudo kako ova propagandna mašinerija loži sirotinju glupavim informacijama i zaključcima. Isto ko neki dan kad su slavili priznavanje Mostarskog sporazuma od strane pučana, a SDA pokušao blokirati. Samo hajmo rajo. Allah, Bakir, Željko i çarsija!!! Pobjeda, pobjeda, pobjeda. Dok ima ovaca biti će i vune.
|
|
Vrh |
|
|
BNP
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 16:44 |
|
|
Šta ovi forumski baliyanderi glume? Lidija ima pravo da dođe gola ako želi i jedino ko ima pravo držati joj moralne lekcije je kardinal. Mrš.
_________________ Sporazum Čović-Vučić donosi Hrvatima u BiH novi Izborni zakon.
Prije: Muslimani su hrvatsko cvijeće. Danas: Muslimani su evropsko cvijeće. EU = NDH
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 17:07 |
|
|
BNP je napisao/la: Šta ovi forumski baliyanderi glume? Lidija ima pravo da dođe gola ako želi i jedino ko ima pravo držati joj moralne lekcije je kardinal. Mrš. Gdje si juče bio kad su je Talibani htjeli kamenovati? Lahko ti se sad junačiti kad je Lidija pobjegla u Hrvatsku. Ako je pametna nikad se više neće vratiti talibansko Sarajvo.
|
|
Vrh |
|
|
BNP
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 17:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: BNP je napisao/la: Šta ovi forumski baliyanderi glume? Lidija ima pravo da dođe gola ako želi i jedino ko ima pravo držati joj moralne lekcije je kardinal. Mrš. Gdje si juče bio kad su je Talibani htjeli kamenovati? Lahko ti se sad junačiti kad je Lidija pobjegla u Hrvatsku. Ako je pametna nikad se više neće vratiti talibansko Sarajvo. Saraj Čador.
_________________ Sporazum Čović-Vučić donosi Hrvatima u BiH novi Izborni zakon.
Prije: Muslimani su hrvatsko cvijeće. Danas: Muslimani su evropsko cvijeće. EU = NDH
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 17:24 |
|
|
Karabaja je napisao/la: A da nisu osudili bilo bi, oskrnjavljuju katedralu, vrijeđaju katolike itd itd. Hocu reci nebitni je sta fasisti misle, brisemo pod njima fo kraja godine. Posten narod nema cega da se boji Šta misliš da li bi bilo bolje da je Lidija ovako nastupala pred Begovom džamijom?
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 17:25 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Lutorčina je napisao/la: Karabaja je napisao/la: A da nisu osudili bilo bi, oskrnjavljuju katedralu, vrijeđaju katolike itd itd. Hocu reci nebitni je sta fasisti misle, brisemo pod njima fo kraja godine. Posten narod nema cega da se boji Šta misliš da li bi bilo bolje da je Lidija ovako nastupala pred Begovom džamijom? Pa muslimanima bi smetalo da je ovakva nastupala pred Begovom džamijom. Izgleda da katolicima ovo ne smeta.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 18:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: 100 % bi tako bilo Što će reći da mi to trebamo deuzepeizirati Vi doveli minić pred katedralu. Vi osuđujete minić pred katedralom. Koji je to nivo takije? Muslimani doveli Lilu. Muslimani napravili frku zbog toga. Hrvati krivi. A mislim, neka deuzepeiziraju ako mogu, ali ako pokušaju a ne uspiju i to ima svoju cijenu koja je velika. To mi se čini pošteno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 18:22 |
|
|
Na moru je svaki trg kraj neke crkve, stalno nastupaju tako. Nije to ništa neobično. Bilo bi unutar crkvenog dvorišta. No, ovo je zanimljivo talibanija bi radije ******** progutala nego polugolo žensko. Sad trebamo jednom tjedno im slat po jednu. Jedan tjedan mi, drugi Srbi. Jedan tjedan ćirilica a drugi latinica. ha ja.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 18:33 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Znam ja da vi svoje kćerke i sestre ovako oblačite, da budu tretirane kao seksualni objekti. Samo dalje od nas s time i sve 5 Mojne nime koji sam u Bosni odrast'o gato. Moje iskustvo je da su ženske općenito u BiH bile čudoredne. Većina ih se nije imala kad prašit, završi srednju, brak, djeca... Bilo je iznimki ali u globalu je 'vako. Sad kad ste Lille apsolvirali, vrijeme je da vam pošaljemo Žanamari. Meni je ona osobno bolja. uvjek sam se pitao dal nakon snimanja spota ovaki nabildani likovi u spotu poševe lidiju ili ne? dal vake ko lidija vole ovakve licke ko na videu ili one ševe odlikaše?
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 19:04 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Islamofašističko Sarajevo
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|