|
|
Stranica: 199/466.
|
[ 11629 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
sev
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 20:41 |
|
|
Karabaja je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: De nemojte sprdati muslimane, nije u redu da im se svi smijemo zbog zatucanosti. Nema teških osjecaja. Drago nam je sto nase djevojke ne njeguju zapadne vrijednosti kao Lidija, tj. 37 godina 0 djece Polako to i kod vas prodire. Instagramu niko nije utekao.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dzamijas
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 20:42 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2144 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Citat: Matej 5,28-29: "A ja vam kažem: Svaki, koji pogleda na ženu požudno, već je u srcu svojemu učinio s njom preljubu. Ako te dakle sablažnjava oko tvoje desno, iskopaj ga i baci ga od sebe, jer je bolje za te, da propadne jedan od udova tvojih, negoli da se sve tijelo tvoje baci u pakao." Ma ja, zaostali islam i muslimani.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 20:44 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Mi se ne raznosimo zbog toga. A i šta znaju popovi. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
sokacveseli
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 20:58 |
|
|
Karabaja je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Zato su im potrebne brade za razlikovanje. ☝️
Kako si stavio ovaj emoji? Ako tipkaš preko mobitela imaš dolje lijevo na tipkovnici opciju za te stvari. Kod mene je zajedno tamo gdje se nalazi zarez.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:07 |
|
|
Karabaja je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: De nemojte sprdati muslimane, nije u redu da im se svi smijemo zbog zatucanosti. Nema teških osjecaja. Drago nam je sto nase djevojke ne njeguju zapadne vrijednosti kao Lidija, tj. 37 godina 0 djece A jel, a koliko vase pevaljke imaju djece? Ajde guglaj posto znam da to ne pratis.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:08 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Kako si stavio ovaj emoji? Ako tipkaš preko mobitela imaš dolje lijevo na tipkovnici opciju za te stvari. Kod mene je zajedno tamo gdje se nalazi zarez. Zasto mu objasnjavas, to je islamist, pomazes islamistu, bices prijavljen nastavis li.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mi se ne raznosimo zbog toga. A i šta znaju popovi. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Uopste ne pratim slucaj, tako da ne znam ni ko se tu zalio dajidze ili talibani? Kod njih uvijek dominiraju idiotske teme.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:11 |
|
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
sokacveseli
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:16 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Ako tipkaš preko mobitela imaš dolje lijevo na tipkovnici opciju za te stvari. Kod mene je zajedno tamo gdje se nalazi zarez.
Zasto mu objasnjavas, to je islamist, pomazes islamistu, bices prijavljen nastavis li. Da bih mu žednom vode da se napije ne da mu ne bih objasnio kako da postavlja slikice. Tako me naučio Isus Krist, Božji Sin.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:18 |
|
|
U minjaku je đuskala pored kipa uvaženog pape Ivana Pavla II, ispred katedrale Srca Isusova. Osupnut sam koliko ste ravnodušni naspram skrvnavljenu katoličkih svetinja ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dzamijas
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:20 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2144 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
mirusvijetu je napisao/la: U minjaku je đuskala pored kipa uvaženog pape Ivana Pavla II, ispred katedrale Srca Isusova. Osupnut sam koliko ste ravnodušni naspram skrvnavljenu katoličkih svetinja ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif) Ma to njima ništa ne znači. Imaš Sikstinsku kapelu koja je oslikana kao da je, ne daj Bože, javna kuća.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:21 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Zasto mu objasnjavas, to je islamist, pomazes islamistu, bices prijavljen nastavis li. Da bih mu žednom vode da se napije ne da mu ne bih objasnio kako da postavlja slikice. Tako me naučio Isus Krist, Božji Sin. Jel ides kod njega na casove, koliko naplaćuje to znanje?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:22 |
|
|
kreten
minjak nije problem,problem je debilna glazba(buka)
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:22 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: U minjaku je đuskala pored kipa uvaženog pape Ivana Pavla II, ispred katedrale Srca Isusova. Osupnut sam koliko ste ravnodušni naspram skrvnavljenu katoličkih svetinja ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif) Pa to hayat organizirao, a koliko znam oni su muslimani.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:24 |
|
|
Suma sumarum, izgleda da se jedino mi muslimani još odupuiremo nemoralu koji nam se servira sa Zapada Svim drugim je ovo sa gospođicom Lidijom nešto sasvim normalno, ne kužim ![wacko :wacko](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/wacko.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:29 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 10572 Lokacija: Global South Upozorenja: 1
|
POL_GASOL je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Ako tipkaš preko mobitela imaš dolje lijevo na tipkovnici opciju za te stvari. Kod mene je zajedno tamo gdje se nalazi zarez.
Zasto mu objasnjavas, to je islamist, pomazes islamistu, bices prijavljen nastavis li. Produži dalje ☝️☝️
_________________ dubula dubula aw dubul'ibhunu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:33 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 10572 Lokacija: Global South Upozorenja: 1
|
mirusvijetu je napisao/la: Suma sumarum, izgleda da se jedino mi muslimani još odupuiremo nemoralu koji nam se servira sa Zapada Svim drugim je ovo sa gospođicom Lidijom nešto sasvim normalno, ne kužim ![wacko :wacko](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/wacko.gif) Mi smo zatucani ne poznajemo te evropske vrijednosti pretvaranja kćerki i sestara u seksualne objekte.
_________________ dubula dubula aw dubul'ibhunu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:35 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Suma sumarum, izgleda da se jedino mi muslimani još odupuiremo nemoralu koji nam se servira sa Zapada Svim drugim je ovo sa gospođicom Lidijom nešto sasvim normalno, ne kužim ![wacko :wacko](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/wacko.gif) Minić nije nemoral Talibane. Nemoral je ********, konvertitstvo i podaništvo koje caruje u Sarajevu. Nemoral je zamotati ženu u deku na +40.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:39 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Suma sumarum, izgleda da se jedino mi muslimani još odupuiremo nemoralu koji nam se servira sa Zapada Svim drugim je ovo sa gospođicom Lidijom nešto sasvim normalno, ne kužim ![wacko :wacko](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/wacko.gif) Minić nije nemoral Talibane. Nemoral je ********, konvertitstvo i podaništvo koje caruje u Sarajevu. Jest nemoral. Ako ne cijenite svoje vjerske objekte kako ćete cijeniti tuđe (mislim, vidjeli smo kako ali nebitno).
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:40 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Minić nije nemoral Talibane.
Nemoral je ********, konvertitstvo i podaništvo koje caruje u Sarajevu.
Jest nemoral. Ako ne cijenite svoje vjerske objekte kako ćete cijeniti tuđe (mislim, vidjeli smo kako ali nebitno). 1. Vi ste doveli minić pred katedralu. 2. Gore je viditi zamotanu Talibanku pred katedralom nego minić. 3. Minić je nemoral samo Talibanima. Ne znam kako ostali al ja ni malo ne cijenim vašu džamiju. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39947 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Karabaja je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Suma sumarum, izgleda da se jedino mi muslimani još odupuiremo nemoralu koji nam se servira sa Zapada Svim drugim je ovo sa gospođicom Lidijom nešto sasvim normalno, ne kužim ![wacko :wacko](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/wacko.gif) Mi smo zatucani ne poznajemo te evropske vrijednosti pretvaranja kćerki i sestara u seksualne objekte. Ma ja, tvoje SDAlije to obožavaju Nastup Selme Bajrami na skupu SDA u Tesliću ![slika](https://www.bhdijaspora.net/wp-content/uploads/2018/09/3130bdfbcdfd4ceda2d17c3bb3800d93.jpg)
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dzamijas
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:43 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: 3. Minić je nemoral samo Talibanima.
Citat: Matej 5,28-29: "A ja vam kažem: Svaki, koji pogleda na ženu požudno, već je u srcu svojemu učinio s njom preljubu. Ako te dakle sablažnjava oko tvoje desno, iskopaj ga i baci ga od sebe, jer je bolje za te, da propadne jedan od udova tvojih, negoli da se sve tijelo tvoje baci u pakao."
BLUDNIČE!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:45 |
|
|
dzamijas je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: 3. Minić je nemoral samo Talibanima.
Citat: Matej 5,28-29: "A ja vam kažem: Svaki, koji pogleda na ženu požudno, već je u srcu svojemu učinio s njom preljubu. Ako te dakle sablažnjava oko tvoje desno, iskopaj ga i baci ga od sebe, jer je bolje za te, da propadne jedan od udova tvojih, negoli da se sve tijelo tvoje baci u pakao."
BLUDNIČE! Tebi malo što si učač Kurana pa učiš i Bibliju. Ja je još nisam pročitao a i da jesam boli me ***. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39947 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Minić nije nemoral Talibane.
Nemoral je ********, konvertitstvo i podaništvo koje caruje u Sarajevu.
Jest nemoral. Ako ne cijenite svoje vjerske objekte kako ćete cijeniti tuđe (mislim, vidjeli smo kako ali nebitno). Vjerske objekte za koje SDA izdaje dozvole? Ovo je javna površina koja pripada trgu. Dakle da sumiramo SDA i islamska vlast u Sarajevu potiču nemoral i skrnave katoličke vjerske objekte?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 03 lip 2022, 21:46 |
|
|
daramo je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Mi smo zatucani ne poznajemo te evropske vrijednosti pretvaranja kćerki i sestara u seksualne objekte. Ma ja, tvoje SDAlije to obožavaju Nastup Selme Bajrami na skupu SDA u Tesliću ![slika](https://www.bhdijaspora.net/wp-content/uploads/2018/09/3130bdfbcdfd4ceda2d17c3bb3800d93.jpg) I to hin je bio skandal svjetskih (SA-TZ-ZE) razmjera. ![osama :osama](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/osama.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, daramo, Tomba17 i 56 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|