|
|
Stranica: 315/463.
|
[ 11567 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 11:41 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: I veliš pokojni Saša nije dobijao uloge? Nije lijepo lagati https://www.imdb.com/name/nm1064283/Inače, odgovaraju vam ovi tekstovi gdje je sad mnogi našao priliku da sebe malo eksponira pričom o čovjeku kojeg više nema. Jedini jadniji od njih ste vi koji eto mrtvog čovjeka pretresate za neke svoje argumente. Za koji gram bijednog likovanja. Nije naš.Naš je bio samo po imenu.U svemu ostalom bio je pothure.Neka mu je laka zemlja ali naš nije bio. Gdje sam ja rekao da je vaš? Nije bitno ni čiji je. Saša je bio prije svega svoj čovjek. Originalan. Sarajlija. Kakvo Muslimani? Nikom se nije šlihtao. Nije bio politički aktivan.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 11:47 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Nije naš.Naš je bio samo po imenu.U svemu ostalom bio je pothure.Neka mu je laka zemlja ali naš nije bio. Gdje sam ja rekao da je vaš? Nije bitno ni čiji je. Saša je bio prije svega svoj čovjek. Originalan. Sarajlija. Kakvo Muslimani? Nikom se nije šlihtao. Nije bio politički aktivan. Naravno da je bio. 1992. izabrao muslimansku stranu i prošao kako je prošao. Prošao tačno onako kako je Radovan rekao da će proći ako ga ne zapadnu Kazani. Neka je. Neka svaki Srbin koji umjesto svog naroda izabere Muslimane prođe tako.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 12:00 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Gdje sam ja rekao da je vaš? Nije bitno ni čiji je. Saša je bio prije svega svoj čovjek. Originalan. Sarajlija. Kakvo Muslimani? Nikom se nije šlihtao. Nije bio politički aktivan.
Naravno da je bio. 1992. izabrao muslimansku stranu i prošao kako je prošao. Prošao tačno onako kako je Radovan rekao da će proći ako ga ne zapadnu Kazani. Neka je. Neka svaki Srbin koji umjesto svog naroda izabere Muslimane prođe tako. Nije on ništa izabrao. Izabrao je da ostane gdje je rođen. Šta je trebao? Popeti se kao divljak na brdo i pucati na svoje sugrađane? Moj rudonja. Nije tebi niko kriv što imaš poremećene vrijednosti.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 12:07 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Naravno da je bio. 1992. izabrao muslimansku stranu i prošao kako je prošao. Prošao tačno onako kako je Radovan rekao da će proći ako ga ne zapadnu Kazani. Neka je. Neka svaki Srbin koji umjesto svog naroda izabere Muslimane prođe tako.
Nije on ništa izabrao. Izabrao je da ostane gdje je rođen. Šta je trebao? Popeti se kao divljak na brdo i pucati na svoje sugrađane? Moj rudonja. Nije tebi niko kriv što imaš poremećene vrijednosti. Naravno da je trebao ,pa i na brdo da ide sa svojim narodom .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 12:07 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nije on ništa izabrao. Izabrao je da ostane gdje je rođen. Šta je trebao? Popeti se kao divljak na brdo i pucati na svoje sugrađane? Moj rudonja. Nije tebi niko kriv što imaš poremećene vrijednosti.
Naravno da je trebao ,pa i na brdo da ide sa svojim narodom . Naravno da nije trebao. Al ti to nikad nećeš shvatiti.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 12:18 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Naravno da je bio. 1992. izabrao muslimansku stranu i prošao kako je prošao. Prošao tačno onako kako je Radovan rekao da će proći ako ga ne zapadnu Kazani. Neka je. Neka svaki Srbin koji umjesto svog naroda izabere Muslimane prođe tako.
Nije on ništa izabrao. Izabrao je da ostane gdje je rođen. Šta je trebao? Popeti se kao divljak na brdo i pucati na svoje sugrađane? Moj rudonja. Nije tebi niko kriv što imaš poremećene vrijednosti. Naravno da je trebao. Njegovi sugrađani su u to vrijeme bili Talibani i ubice Srba. Na kraju je skapao po šerijatu kao ćafir.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 12:23 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nije on ništa izabrao. Izabrao je da ostane gdje je rođen. Šta je trebao? Popeti se kao divljak na brdo i pucati na svoje sugrađane? Moj rudonja. Nije tebi niko kriv što imaš poremećene vrijednosti.
Naravno da je trebao. Njegovi sugrađani su u to vrijeme bili Talibani i ubice Srba. Na kraju je skapao po šerijatu kao ćafir. Ok. Jasno. Sad sjaši sa mrtva čovjeka.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 13:05 |
|
|
Ne tolerantna sredina . Kod nas u skoroj svakoj seriji glumi neki harmijaš. Mi time pokazujemo otvorenost,širinu da uvažimo i drugačije mišljenje. Vi svojom otvorenošću dokazujete da ste Kandahar .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 13:22 |
|
|
Uznemirujući prizori iz Zenice: Rijeka Bosna “krvava”Zeničani su se jutros probudili uz uznemirujući prizor - rijeka Bosna je pocrvenila "kao krv". Zeničanin Safet Kubat snimio je jutros rijeku Bosnu, uzeo uzorke i prijavio Federalnoj upravi za inspekcijske poslove. “Bosna je u jutarnjim satima pocrvenila kao krv u potezu od ArcelorMittala do Vranduka. Nedavno je isto odlaganje voda ArcelorMittalu zabranjeno. Građani su se već digli i puno nas je podnijelo prijave inspekciji”, rekao je jedan od Zeničana za N1. Kubat je naveo kako je uzeo i uzorke ukoliko inspekcija ne dođe na vrijeme. https://www.dnevnik.ba/vijesti/uznemiru ... va-2650840
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 13:27 |
|
|
Oni bi i nakovanj sjebali.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 13:32 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Uznemirujući prizori iz Zenice: Rijeka Bosna “krvava”Zeničani su se jutros probudili uz uznemirujući prizor - rijeka Bosna je pocrvenila "kao krv". Zeničanin Safet Kubat snimio je jutros rijeku Bosnu, uzeo uzorke i prijavio Federalnoj upravi za inspekcijske poslove. “Bosna je u jutarnjim satima pocrvenila kao krv u potezu od ArcelorMittala do Vranduka. Nedavno je isto odlaganje voda ArcelorMittalu zabranjeno. Građani su se već digli i puno nas je podnijelo prijave inspekciji”, rekao je jedan od Zeničana za N1. Kubat je naveo kako je uzeo i uzorke ukoliko inspekcija ne dođe na vrijeme. https://www.dnevnik.ba/vijesti/uznemiru ... va-2650840 "Odnjeće voda hehe"
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 14:18 |
|
|
BHRT zbog finansijskih problema mora smanjiti broj radnika i rasprodati zemljuBHRT već godinama se suočava s finansijskim problemima, ali sada je situacija eskalirala do te mjere da je Upravni odbor ove televizije donio odluku da smanji broj zaposlenih, te proda dio zemlje koji je pod njihovim vlasništvom. Radiotelevizija BiH u saopćenju navodi da su razmatrali Prijedlog mjera finansijske sanacije i konsolidacije koja se godinama suočava sa padom prihoda od RTV takse i nemogućnosti naplate prihoda koji ovoj kući pripada po Zakonu. Tako je u prošloj godini zabilježen pad prihoda od RTV takse u visini od blizu 800.000 KM, a kao posljedica blokade računa od Poreske uprave FBiH, BHRT je ostao bez 1.400.000 KM. "Uprkos velikim finansijsim problemima BHRT nastavlja svoju misiju, uključujići i obezbjeđenje prenosa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru", navodi se u saopćenju. Dalje se navodi da, kako bi obezbijedili rad ovog javnog servisa, menadžemnt BHRT - a napravio je plan smanjivanja broja uposlenih, pripremio niz konkretnih mjera štednje i nastavak aktivnosti na naplati svojih potraživanja koja su predmet sudskih postupaka. "U planu je iznajmljivanje prostora te prodaja zemljišta koja je u vlasništvu BHRT-a", navodi se na kraju saopćenja Upravnog odbora. https://www.klix.ba/biznis/finansije/bh ... 027?widgetMuslimani rasprodaju “državnu”, našu zajedničku ******** zemlju. Gdje je sad onaj ćoravi Muki ekspert za “državno” da “reaguje”?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 14:25 |
|
|
storarare je napisao/la: Oni bi i nakovanj sjebali. Znaš li ko je vlasnik ArcelorMittala?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 14:28 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Oni bi i nakovanj sjebali. Znaš li ko je vlasnik ArcelorMittala? BiH Bar ako ćemo po presudi US... Nista valjda prodali bosansku imovinu?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 14:31 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Znaš li ko je vlasnik ArcelorMittala? BiH Bar ako ćemo po presudi US... Nista valjda prodali bosansku imovinu? Jah. Pa jel ArcelorMittal državna ili privatna firma? Moj rudonja. I kad pomisliš da si dao šah, ti ono matiran već.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 14:43 |
|
|
Grozno...ono baš muslimanski i anticivilizacijski. Ovo je gore i od onog pokolja kurbana i poštanja krvi u inače *** Miljacku.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 14:49 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: BiH Bar ako ćemo po presudi US... Nista valjda prodali bosansku imovinu? Jah. Pa jel ArcelorMittal državna ili privatna firma? Moj rudonja. I kad pomisliš da si dao šah, ti ono matiran već. Što je Arcelor kupio i rijeku Bosnu od muslimana? To mi je svakako novitet, pa obrazloži malo detaljnije. Ako nije problem dakako
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 14:54 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: BiH Bar ako ćemo po presudi US... Nista valjda prodali bosansku imovinu? Jah. Pa jel ArcelorMittal državna ili privatna firma? Moj rudonja. I kad pomisliš da si dao šah, ti ono matiran već. Pa bila je državna, bosanska. Jestel je alahat prodali? Bosnu prodali? Kome?!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 15:03 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Jah. Pa jel ArcelorMittal državna ili privatna firma? Moj rudonja. I kad pomisliš da si dao šah, ti ono matiran već.
Pa bila je državna, bosanska. Jestel je alahat prodali? Bosnu prodali? Kome?! Prodali, eto guglaj. Ne pravi se mutav. Isto ko što ste vi prodali Birač ilitiga Aluminu. Još vas Litvanci naguzili za 150 miliona da im isplatite.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 15:48 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa bila je državna, bosanska. Jestel je alahat prodali? Bosnu prodali? Kome?! Prodali, eto guglaj. Ne pravi se mutav. Isto ko što ste vi prodali Birač ilitiga Aluminu. Još vas Litvanci naguzili za 150 miliona da im isplatite. Znači vi možete krčmiti bosansku imovinu a mi ne možemo. Jel ti sad malo jansnije da nema ništa od bosanske imovine. Gotovo. Kraj priče. Popišali ste se po BiH i njenom US i mi i vi.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 15:51 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Jah. Pa jel ArcelorMittal državna ili privatna firma? Moj rudonja. I kad pomisliš da si dao šah, ti ono matiran već.
Što je Arcelor kupio i rijeku Bosnu od muslimana? To mi je svakako novitet, pa obrazloži malo detaljnije. Ako nije problem dakako Nije kupio, ali su odgovorni za ovo zagađenje.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 15:52 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Prodali, eto guglaj. Ne pravi se mutav.
Isto ko što ste vi prodali Birač ilitiga Aluminu. Još vas Litvanci naguzili za 150 miliona da im isplatite.
Znači vi možete krčmiti bosansku imovinu a mi ne možemo. Jel ti sad malo jansnije da nema ništa od bosanske imovine. Gotovo. Kraj priče. Popišali ste se po BiH i njenom US i mi i vi. Pa ima. Ti misliš ako Kina izgradi put da to više nije Bosna. A i dalje jeste.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 16:04 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Uznemirujući prizori iz Zenice: Rijeka Bosna “krvava”Zeničani su se jutros probudili uz uznemirujući prizor - rijeka Bosna je pocrvenila "kao krv". Zeničanin Safet Kubat snimio je jutros rijeku Bosnu, uzeo uzorke i prijavio Federalnoj upravi za inspekcijske poslove. “Bosna je u jutarnjim satima pocrvenila kao krv u potezu od ArcelorMittala do Vranduka. Nedavno je isto odlaganje voda ArcelorMittalu zabranjeno. Građani su se već digli i puno nas je podnijelo prijave inspekciji”, rekao je jedan od Zeničana za N1. Kubat je naveo kako je uzeo i uzorke ukoliko inspekcija ne dođe na vrijeme. https://www.dnevnik.ba/vijesti/uznemiru ... va-2650840 Ružna Bosna.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 16:06 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Znači vi možete krčmiti bosansku imovinu a mi ne možemo. Jel ti sad malo jansnije da nema ništa od bosanske imovine. Gotovo. Kraj priče. Popišali ste se po BiH i njenom US i mi i vi. Pa ima. Ti misliš ako Kina izgradi put da to više nije Bosna. A i dalje jeste. Pa Bosna je i moja kuća al nahko ko hava, u snovima jadnih i osramoćenih Muslimana. Što se više koprcate to će vam poraz biti veći Mujo. I više će vam se potomci crveniti od stida.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 31 sij 2023, 16:24 |
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|