|
|
Stranica: 6/8.
|
[ 193 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 11:27 |
|
Pridružen/a: 28 pro 2024, 02:08 Postovi: 442 Lokacija: Civilizacijski bedem na Ivan-planini
|
Machak je napisao/la:
Šta misliš koliko je Ceha koji crtaju mape i sanjaju o nekakvoj velikoj Hrvatskoj?
+=1
_________________ Sve poradi Boga i hrvatskoga roda.
Ceterum censeo XXIII centesimam partem territorii Bosniae et Hercegovinae esse delendam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perec iz Zabrega
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 11:41 |
|
|
Machak je napisao/la: Perec iz Zabrega je napisao/la:
Daj odgovori i na ovaj boldani dio. To me baš zanima.
90-tih su nas spašavali (misliš na izbjeglice u Hr je li tako) dobri ljudi iz Hrvatske. Istina, bilo je dobrih ljudi i u Hercegovini, no to ste odlučili ugasiti ubivši sponu između dva naroda. Jel Bihać uopšte bio dio hercegovačkog sukoba Hrvata i Bošnjaka? Koliko znam nije. U Sarajevu smo imali regularan odnos sa HVO. Lako je optuživati drugog i svaljivati sve na njega. Treba se nekad zapitati - šta je do mene? Nema šanse da je sve do nas, a da ste vi na mjestu. Odgovor dao nisi. Čemu toliko zadovoljstvo i kreveljenje oko preglasavanja? A po ovom što pišeš dobri ljudi su u Hrvatskoj kad vam treba dupe spašavati, a kad samo tražimo da provodite ono što ste sami potpisali sa tom istom Hrvatskom onda je to miješanje u unutarnje stvari? Ti dobri ljudi iz Hrvatske koje spominješ su Hrvati isto kao što su Hrvati i oni iz Hercegovine, Bosne ili Posavine. Za nas su to samo geografske odrednice gdje tko živ ili odakle je porijeklom. Hrvati smo svi. Čak i oni koji vjeruju u Budu i Hare Krišnu. Da ti to prevedem da me ne bi krivo shvatio... Ako zajebavaš jedne od nas, zajebavaš nas sve. Takneš se u Hrvate srednje bosne, Hercegovine ili Posavine taknuo si se u nas sve. To ti je poruka sa mog avatara. E sad, ako hoćete zazivati drugo poluvrijeme samo dajte
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 11:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48200 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Boris Johnson iz Jajca je napisao/la: Machak je napisao/la:
Šta misliš koliko je Ceha koji crtaju mape i sanjaju o nekakvoj velikoj Hrvatskoj?
+=1 Točan broj tih ne znamo ali znamo točan broj muslimanskih šovinista koji sanjaju Islamsku Republiku Bosnu 227540
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perec iz Zabrega
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 11:45 |
|
|
Perec iz Zabrega je napisao/la: Machak je napisao/la:
90-tih su nas spašavali (misliš na izbjeglice u Hr je li tako) dobri ljudi iz Hrvatske.
Istina, bilo je dobrih ljudi i u Hercegovini, no to ste odlučili ugasiti ubivši sponu između dva naroda.
Jel Bihać uopšte bio dio hercegovačkog sukoba Hrvata i Bošnjaka? Koliko znam nije.
U Sarajevu smo imali regularan odnos sa HVO.
Lako je optuživati drugog i svaljivati sve na njega. Treba se nekad zapitati - šta je do mene?
Nema šanse da je sve do nas, a da ste vi na mjestu.
Jel se vi kad zapitate - Što je do vas?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 11:53 |
|
|
90-tih su nas spašavali (misliš na izbjeglice u Hr je li tako) dobri ljudi iz Hrvatske.
Istina, bilo je dobrih ljudi i u Hercegovini, no to ste odlučili ugasiti ubivši sponu između dva naroda.
Jel Bihać uopšte bio dio hercegovačkog sukoba Hrvata i Bošnjaka? Koliko znam nije.
U Sarajevu smo imali regularan odnos sa HVO.
Lako je optuživati drugog i svaljivati sve na njega. Treba se nekad zapitati - šta je do mene?
Nema šanse da je sve do nas, a da ste vi na mjestu.
Odgovor dao nisi. Čemu toliko zadovoljstvo i kreveljenje oko preglasavanja? A po ovom što pišeš dobri ljudi su u Hrvatskoj kad vam treba dupe spašavati, a kad samo tražimo da provodite ono što ste sami potpisali sa tom istom Hrvatskom onda je to miješanje u unutarnje stvari? Ti dobri ljudi iz Hrvatske koje spominješ su Hrvati isto kao što su Hrvati i oni iz Hercegovine, Bosne ili Posavine. Za nas su to samo geografske odrednice gdje tko živ ili odakle je porijeklom. Hrvati smo svi. Čak i oni koji vjeruju u Budu i Hare Krišnu. Da ti to prevedem da me ne bi krivo shvatio... Ako zajebavaš jedne od nas, zajebavaš nas sve. Takneš se u Hrvate srednje bosne, Hercegovine ili Posavine taknuo si se u nas sve. To ti je poruka sa mog avatara. E sad, ako hoćete zazivati drugo poluvrijeme samo dajte Zadovoljstvo? Ne, legendo moja, tebi je problem prihvatiti realnost. Pa treba imati granicu, to što si mi pomogao i što si dobar susjed ne daje ti za pravo da se miješaš u privatne stvari moje zemlje. Miješamo li se mi Hrvatskoj u unutarnja pitanja? Da je tako kako ti kažeš, davno biste dobili što tražite. No, Hrvatska ipak ima malo drugačija viđenja od vas ih Hercegovine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 11:55 |
|
|
Perec iz Zabrega je napisao/la: Perec iz Zabrega je napisao/la: Jel se vi kad zapitate - Što je do vas? Naravno. Treba svi da se zapitaju. I da krenu od sebe. Najveći problem je što ovakvo stanje odgovara političarima sve tri strane. Samim tim mi se bezveze raspravljamo, oni nemaju iskrene namjere da to riješe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 11:59 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 10493 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Machak je napisao/la: Zadovoljstvo? Ne, legendo moja, tebi je problem prihvatiti realnost.
Pa treba imati granicu, to što si mi pomogao i što si dobar susjed ne daje ti za pravo da se miješaš u privatne stvari moje zemlje. Miješamo li se mi Hrvatskoj u unutarnja pitanja?
Da je tako kako ti kažeš, davno biste dobili što tražite. No, Hrvatska ipak ima malo drugačija viđenja od vas ih Hercegovine.
Hrvatska ne krši Daytonski sporazum na način na koji to radi BiH, pa ni nema potrebe da se BiH miješa. Kada bi se utanačena prava kršila u Hrvatskoj imala bi pravo BiH da reagira sa svim svojim utjecajem. To što nema utjecaja, a ni sloge unutar BiH za ikakvo međunarodno političko djelovanje nije problem kojeg je Hrvatska izmislila Bosni i Hercegovini već posljedica njenog uređenja, i pokušaja da se muslimanski narod sucivilizira s kršćanima što ne prolazi baš. Eto i da nema Daytona, pa naravno da Hrvatska kao utjecajniji susjed može utjecati na BiH, pa to i hoće. SAD utječe na Kanadu stalno jer ju ima u praktičnom okruženju, što SAD odluči Kanada uglavnom posluša. BiH je, sve i da nema nijednog hrvata ni srbina u njoj, u potpunom okruženju srba i hrvata opet. Eto i to bi značilo nekakav utjecaj Hrvatske i Srbije. Neki će reći da se SAD ne treba miješati u stvari na Bliskom Istoku pa eto miješa se, zato jer je utjecajan i zato jer mu je to u cilju. Bošnjačka kmeka da ne žele da se miješa Hrvatska ili Srbija u stvari unutar BiH je samo kmeka i ništa drugo. Miješat će se, i od sada više nema ni nekakvog prikrivanja ili isprike za to. Kmečite, miješat će se !
_________________ OHR = mirnodobska sigurnosna zona za bošnjake
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 11:59 |
|
Pridružen/a: 28 pro 2024, 02:08 Postovi: 442 Lokacija: Civilizacijski bedem na Ivan-planini
|
Odgovor dao nisi. Čemu toliko zadovoljstvo i kreveljenje oko preglasavanja?
A po ovom što pišeš dobri ljudi su u Hrvatskoj kad vam treba dupe spašavati, a kad samo tražimo da provodite ono što ste sami potpisali sa tom istom Hrvatskom onda je to miješanje u unutarnje stvari?
Ti dobri ljudi iz Hrvatske koje spominješ su Hrvati isto kao što su Hrvati i oni iz Hercegovine, Bosne ili Posavine. Za nas su to samo geografske odrednice gdje tko živ ili odakle je porijeklom. Hrvati smo svi. Čak i oni koji vjeruju u Budu i Hare Krišnu.
Da ti to prevedem da me ne bi krivo shvatio... Ako zajebavaš jedne od nas, zajebavaš nas sve. Takneš se u Hrvate srednje bosne, Hercegovine ili Posavine taknuo si se u nas sve. To ti je poruka sa mog avatara. E sad, ako hoćete zazivati drugo poluvrijeme samo dajte
Zadovoljstvo? Ne, legendo moja, tebi je problem prihvatiti realnost. Pa treba imati granicu, to što si mi pomogao i što si dobar susjed ne daje ti za pravo da se miješaš u privatne stvari moje zemlje. Miješamo li se mi Hrvatskoj u unutarnja pitanja? Da je tako kako ti kažeš, davno biste dobili što tražite. No, Hrvatska ipak ima malo drugačija viđenja od vas ih Hercegovine. Moram priznati mislio sam da imaš konkretnije stajalište od ovog da se Hrvatska ne bi trebala miješati jer eto, vi se ne miješate nama. Doduše isto mislim da si toga svijestan, ali se praviš lud odlučno ili samog sebe zavaravaš. Ne preostaje vam ništa osim tih primitivnih obrambenih mehanizama.
Ceterum censeo XXIII centesimam partem territorii Bosniae et Hercegovinae esse delendam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 12:00 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48200 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Perec iz Zabrega je napisao/la: Perec iz Zabrega je napisao/la: Jel se vi kad zapitate - Što je do vas? Regularan odnos a u Bihaću zapovjednika lokalnog HVO otopili u bačvi kiseline, u Sarajevu razoružali i ukinuli HVO. Jesu i za to krivi Hercegovci? Sukob između vas i nas nije krenuo u Hercegovini nego u središnjoj Bosni. Nisu vas spašavali dobri ljudi nego vlast u Hrvatskoj koja vas zrinjavala u hotele. I po vašoj propagandi za sve su krivi Hercegovci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 12:08 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 4939 Lokacija: Dridska Župa
|
|
I to ga 1995 ubili
_________________ Be radical, have principles, be absolute, be that which the bourgeoisie calls an extremist: give yourself without counting or calculating, don't accept what they call ‘the reality of life'
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 12:09 |
|
|
daramo je napisao/la: Perec iz Zabrega je napisao/la:
Jel se vi kad zapitate - Što je do vas?
Regularan odnos a u Bihaću zapovjednika lokalnog HVO otopili u bačvi kiseline, u Sarajevu razoružali i ukinuli HVO. Jesu i za to krivi Hercegovci? Sukob između vas i nas nije krenuo u Hercegovini nego u središnjoj Bosni. Nisu vas spašavali dobri ljudi nego vlast u Hrvatskoj koja vas zrinjavala u hotele. I po vašoj propagandi za sve su krivi Hercegovci. Jes, jes, mi smo sa Karadžićem dijelili BiH nije Boban.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 12:11 |
|
|
Machak je napisao/la: daramo je napisao/la:
Regularan odnos a u Bihaću zapovjednika lokalnog HVO otopili u bačvi kiseline, u Sarajevu razoružali i ukinuli HVO. Jesu i za to krivi Hercegovci? Sukob između vas i nas nije krenuo u Hercegovini nego u središnjoj Bosni. Nisu vas spašavali dobri ljudi nego vlast u Hrvatskoj koja vas zrinjavala u hotele.
I po vašoj propagandi za sve su krivi Hercegovci.
Jes, jes, mi smo sa Karadžićem dijelili BiH nije Boban. Naravno da ste dijelili. Plus, samom pasivnošću vaša politika je dijelila BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 12:12 |
|
|
Machak je napisao/la: daramo je napisao/la:
Regularan odnos a u Bihaću zapovjednika lokalnog HVO otopili u bačvi kiseline, u Sarajevu razoružali i ukinuli HVO. Jesu i za to krivi Hercegovci? Sukob između vas i nas nije krenuo u Hercegovini nego u središnjoj Bosni. Nisu vas spašavali dobri ljudi nego vlast u Hrvatskoj koja vas zrinjavala u hotele.
I po vašoj propagandi za sve su krivi Hercegovci.
Jes, jes, mi smo sa Karadžićem dijelili BiH nije Boban. Još jedan dokaz iz propagandne kuhinje. Jeste s Tuđmanom dijelili Jugoslaviju, to vam nije smetalo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 12:13 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: Zadovoljstvo? Ne, legendo moja, tebi je problem prihvatiti realnost.
Pa treba imati granicu, to što si mi pomogao i što si dobar susjed ne daje ti za pravo da se miješaš u privatne stvari moje zemlje. Miješamo li se mi Hrvatskoj u unutarnja pitanja?
Da je tako kako ti kažeš, davno biste dobili što tražite. No, Hrvatska ipak ima malo drugačija viđenja od vas ih Hercegovine.
Hrvatska ne krši Daytonski sporazum na način na koji to radi BiH, pa ni nema potrebe da se BiH miješa. Kada bi se utanačena prava kršila u Hrvatskoj imala bi pravo BiH da reagira sa svim svojim utjecajem. To što nema utjecaja, a ni sloge unutar BiH za ikakvo međunarodno političko djelovanje nije problem kojeg je Hrvatska izmislila Bosni i Hercegovini već posljedica njenog uređenja, i pokušaja da se muslimanski narod sucivilizira s kršćanima što ne prolazi baš. Eto i da nema Daytona, pa naravno da Hrvatska kao utjecajniji susjed može utjecati na BiH, pa to i hoće. SAD utječe na Kanadu stalno jer ju ima u praktičnom okruženju, što SAD odluči Kanada uglavnom posluša. BiH je, sve i da nema nijednog hrvata ni srbina u njoj, u potpunom okruženju srba i hrvata opet. Eto i to bi značilo nekakav utjecaj Hrvatske i Srbije. Neki će reći da se SAD ne treba miješati u stvari na Bliskom Istoku pa eto miješa se, zato jer je utjecajan i zato jer mu je to u cilju. Bošnjačka kmeka da ne žele da se miješa Hrvatska ili Srbija u stvari unutar BiH je samo kmeka i ništa drugo. Miješat će se, i od sada više nema ni nekakvog prikrivanja ili isprike za to. Kmečite, miješat će se ! Jedno je odnos susjeda, drugo je direktno petljanje unutarnja pitanja države. I to petljanje u najosjetljivije stvari. Kad se uzme prošlost i razni dogovori srpske i hrvatske strane o razgradnji BiH, onda je jasno zašto smo mi toliko oprezni i zašto radije držimo ovako kako jeste nego da rizikujemo da bude još gore. Neka je kmeka. Nismo jaki da riješimo na bilo koji drugi način, al nećemo pristati na poslove koji se tiču rasturanja BiH. Ako ste jaki da to uradite, izvolite, al bez nas. Jasno, mi ako budemo u bezizlaznoj poziciji, branićemo se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 12:18 |
|
|
Machak je napisao/la: Jedno je odnos susjeda, drugo je direktno petljanje unutarnja pitanja države. I to petljanje u najosjetljivije stvari. Kad se uzme prošlost i razni dogovori srpske i hrvatske strane o razgradnji BiH, onda je jasno zašto smo mi toliko oprezni i zašto radije držimo ovako kako jeste nego da rizikujemo da bude još gore.
Neka je kmeka. Nismo jaki da riješimo na bilo koji drugi način, al nećemo pristati na poslove koji se tiču rasturanja BiH. Ako ste jaki da to uradite, izvolite, al bez nas. Jasno, mi ako budemo u bezizlaznoj poziciji, branićemo se.
Već ste u bezizlaznoj situaciji što se tiče ovih stvari. Obruč se steže. Obrana? Kmeka! Da ste podijeljeni između Hrvatske i Srbije, bar bi onima koji su unutar Hrvatske život bi bio bolji! Nisam još vidio masovan odaziv bošnjaka na odricanje od Hrvatskog državljanstva. Dobrovoljno odricanje kao izraz protivljenja tom, nedefiniranom "negativnom utjecaju" Hrvatske. U vrijeme kada se raspravljalo o podijeli BiH tada još niste ni bili definirani kao narod, sada vam je ipak malo status bolji. Neće se vas dijeliti jer vas nitko ne želi. O tome se ni ne priča, pa ni o podjeli teritorija, već je razdijeljen unutar BiH i mi hrvati samo hoćemo da nam se naša prava na trećinu vlasti ispoštuju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 12:24 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: Jedno je odnos susjeda, drugo je direktno petljanje unutarnja pitanja države. I to petljanje u najosjetljivije stvari. Kad se uzme prošlost i razni dogovori srpske i hrvatske strane o razgradnji BiH, onda je jasno zašto smo mi toliko oprezni i zašto radije držimo ovako kako jeste nego da rizikujemo da bude još gore.
Neka je kmeka. Nismo jaki da riješimo na bilo koji drugi način, al nećemo pristati na poslove koji se tiču rasturanja BiH. Ako ste jaki da to uradite, izvolite, al bez nas. Jasno, mi ako budemo u bezizlaznoj poziciji, branićemo se.
Već ste u bezizlaznoj situaciji što se tiče ovih stvari. Obruč se steže. Obrana? Kmeka! Da ste podijeljeni između Hrvatske i Srbije, bar bi onima koji su unutar Hrvatske život bi bio bolji! Nisam još vidio masovan odaziv bošnjaka na odricanje od Hrvatskog državljanstva. Dobrovoljno odricanje kao izraz protivljenja tom, nedefiniranom "negativnom utjecaju" Hrvatske. U vrijeme kada se raspravljalo o podijeli BiH tada još niste ni bili definirani kao narod, sada vam je ipak malo status bolji. Neće se vas dijeliti jer vas nitko ne želi. O tome se ni ne priča, pa ni o podjeli teritorija, već je razdijeljen unutar BiH i mi hrvati samo hoćemo da nam se naša prava na trećinu vlasti ispoštuju. Ma jebo obruč. Prijetite, a nula bodova. Evo ne bojimo se, šta sad?! Nismo i nećemo biti podjeljeni. Nama dobro i ovako. Svoji u svom. O podjeli BiH ste vi imali više sesija kroz historiju. Ne počinje i ne završava svijet sa 90-tim. Ovo je samo zvanični dio zahtjeva. Znaš i sam da taj zahtjev ima puno sitnih slova koja se ne čitaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 12:28 |
|
|
|
Dobri ljudi iz Hrvatske izglasali rezoluciju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1660 of 2558 - 64.89%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 12:30 |
|
|
Machak je napisao/la: Ma jebo obruč. Prijetite, a nula bodova. Evo ne bojimo se, šta sad?! Nismo i nećemo biti podjeljeni. Nama dobro i ovako. Svoji u svom.
O podjeli BiH ste vi imali više sesija kroz historiju. Ne počinje i ne završava svijet sa 90-tim. Ovo je samo zvanični dio zahtjeva. Znaš i sam da taj zahtjev ima puno sitnih slova koja se ne čitaju.
Bošnjaci se često vole pohvaliti kako je Dalmacija bila dio "Bosanskog kraljevstva" a eto je nije u Bosni. Dokaz da su hrvati nešto uspjeli. Egzaktno je i provjerljivo da su turci vladali i Slavonijom jedan period, kao i cijelom Srbijom, dijelovima Vojvodine. Ispada da smo uspješno potisnuli islam sa tih prostora. Tko kaže da ne možemo gurati dalje? Machak kaže?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 12:39 |
|
|
Machak je napisao/la: potocnj je napisao/la:
Već ste u bezizlaznoj situaciji što se tiče ovih stvari. Obruč se steže. Obrana? Kmeka!
Da ste podijeljeni između Hrvatske i Srbije, bar bi onima koji su unutar Hrvatske život bi bio bolji!
Nisam još vidio masovan odaziv bošnjaka na odricanje od Hrvatskog državljanstva. Dobrovoljno odricanje kao izraz protivljenja tom, nedefiniranom "negativnom utjecaju" Hrvatske.
U vrijeme kada se raspravljalo o podijeli BiH tada još niste ni bili definirani kao narod, sada vam je ipak malo status bolji. Neće se vas dijeliti jer vas nitko ne želi. O tome se ni ne priča, pa ni o podjeli teritorija, već je razdijeljen unutar BiH i mi hrvati samo hoćemo da nam se naša prava na trećinu vlasti ispoštuju.
Ma jebo obruč. Prijetite, a nula bodova. Evo ne bojimo se, šta sad?! Nismo i nećemo biti podjeljeni. Nama dobro i ovako. Svoji u svom. O podjeli BiH ste vi imali više sesija kroz historiju. Ne počinje i ne završava svijet sa 90-tim. Ovo je samo zvanični dio zahtjeva. Znaš i sam da taj zahtjev ima puno sitnih slova koja se ne čitaju. Ne završava niti s vašom mitomanijom. Hrvatska nikada nije bila u mogućnosti da dijeli BiH jer nije niti postojala kao država prije 1992. Sve vam se temelji na laži u svrhu dehumanizacije Hrvata i izjednačavanja sa Srbima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 12:49 |
|
|
|
Ova rasprava sa Machkom vam jedino moze posluziti za razvijanje retorickih sposobnosti. Evo jedan silogizam za Machka: -Hrvatska i BiH su hrvatske zemlje -O hrvatskim zemljama odlučuju Hrvati Dakle, Hrvati odlučuju o BiH.
Ne znam koliko jednostavnije moze biti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 12:51 |
|
|
|
Za to ti može poslužiti i razgovor s papagajom, na isto ti dođe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perec iz Zabrega
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 13:09 |
|
|
Odgovor dao nisi. Čemu toliko zadovoljstvo i kreveljenje oko preglasavanja?
A po ovom što pišeš dobri ljudi su u Hrvatskoj kad vam treba dupe spašavati, a kad samo tražimo da provodite ono što ste sami potpisali sa tom istom Hrvatskom onda je to miješanje u unutarnje stvari?
Ti dobri ljudi iz Hrvatske koje spominješ su Hrvati isto kao što su Hrvati i oni iz Hercegovine, Bosne ili Posavine. Za nas su to samo geografske odrednice gdje tko živ ili odakle je porijeklom. Hrvati smo svi. Čak i oni koji vjeruju u Budu i Hare Krišnu.
Da ti to prevedem da me ne bi krivo shvatio... Ako zajebavaš jedne od nas, zajebavaš nas sve. Takneš se u Hrvate srednje bosne, Hercegovine ili Posavine taknuo si se u nas sve. To ti je poruka sa mog avatara. E sad, ako hoćete zazivati drugo poluvrijeme samo dajte
Zadovoljstvo? Ne, legendo moja, tebi je problem prihvatiti realnost. Pa treba imati granicu, to što si mi pomogao i što si dobar susjed ne daje ti za pravo da se miješaš u privatne stvari moje zemlje. Miješamo li se mi Hrvatskoj u unutarnja pitanja? Da je tako kako ti kažeš, davno biste dobili što tražite. No, Hrvatska ipak ima malo drugačija viđenja od vas ih Hercegovine. Kao prvo nisam Hercegovac, nego Zagorac koji živi u Zagrebu. I tu na forumu generalno prenosim kak mi ovdje na sjeverozapadu Hrvatske razmišljamo o stanju u BIH. Tvoji odgovori su me baš razočarali...ko da ih piše malo djete. Za početak ta tvoja zemlja nije tvoja, nego je i od Srba i od Hrvata. Tako da se nešto valjda i njih pita. Pogledaj si sliku tko je uz Aliju potpisao Dayton. Vidiš tamo možda nekog Srbina i Hrvata da nešto potpisuju? Proističu neka prava i obveze iz tog potpisa? I daj mi još reci gdje je po tvom shvaćanju Daytona nestala Herceg Bosna? I ono najbitnije od svega zašto je Alija kao predstavnik večinskog naroda u BIH potpisao da nema svoj entitet u istoj, a Srbi su dobili svoj? Mora da je po vama bio ratni pobjednik 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 13:42 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: Ma jebo obruč. Prijetite, a nula bodova. Evo ne bojimo se, šta sad?! Nismo i nećemo biti podjeljeni. Nama dobro i ovako. Svoji u svom.
O podjeli BiH ste vi imali više sesija kroz historiju. Ne počinje i ne završava svijet sa 90-tim. Ovo je samo zvanični dio zahtjeva. Znaš i sam da taj zahtjev ima puno sitnih slova koja se ne čitaju.
Bošnjaci se često vole pohvaliti kako je Dalmacija bila dio "Bosanskog kraljevstva" a eto je nije u Bosni. Dokaz da su hrvati nešto uspjeli. Egzaktno je i provjerljivo da su turci vladali i Slavonijom jedan period, kao i cijelom Srbijom, dijelovima Vojvodine. Ispada da smo uspješno potisnuli islam sa tih prostora. Tko kaže da ne možemo gurati dalje? Machak kaže? Kažu velike sile kojima to nije u interesu. Oni su svoj posao ovdje završili. Nije im zanimljivo da se bave vama i vašim snovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 13:46 |
|
|
Zadovoljstvo? Ne, legendo moja, tebi je problem prihvatiti realnost.
Kao prvo nisam Hercegovac, nego Zagorac koji živi u Zagrebu. I tu na forumu generalno prenosim kak mi ovdje na sjeverozapadu Hrvatske razmišljamo o stanju u BIH. Tvoji odgovori su me baš razočarali...ko da ih piše malo djete. Za početak ta tvoja zemlja nije tvoja, nego je i od Srba i od Hrvata. Tako da se nešto valjda i njih pita. Pogledaj si sliku tko je uz Aliju potpisao Dayton. Vidiš tamo možda nekog Srbina i Hrvata da nešto potpisuju? Proističu neka prava i obveze iz tog potpisa? I daj mi još reci gdje je po tvom shvaćanju Daytona nestala Herceg Bosna? I ono najbitnije od svega zašto je Alija kao predstavnik večinskog naroda u BIH potpisao da nema svoj entitet u istoj, a Srbi su dobili svoj? Mora da je po vama bio ratni pobjednik  Znači dodrinaš Ko vi? Koliko vas tačno? Vas 6 kad se nađete na pivi? Hajde, pa da tako razmišlja većina u Zagrebu i Hrvatskoj, dosad bi krenuo bar neki bataljon da oslobodi unesrećene Hrvate u BiH. Ja nisam ni rekao da je samo moja. Jasno da je mojih sunarodnika Hrvata i Srba koliko i moja. Herceg Bosna je nestala silom. Stranci došli s tenkovima, pokupili lovu iz Herc banke i rekli nema više Herceg Bosne, idete u FBiH. Valjda ti je poznato da se Alija vodio time da se okonča rat po svaku cijenu. Da se samo njega pitalo, to bi bilo i po još gorim uslovima (vidi pod Goražde).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Washington i Bruxelles su oko Bosne i Hercegovine promijenili strane. Ime visokog predstavnika j Postano: 17 srp 2026, 14:00 |
|
|
Machak je napisao/la: Znači dodrinaš Ko vi? Koliko vas tačno? Vas 6 kad se nađete na pivi? Hajde, pa da tako razmišlja većina u Zagrebu i Hrvatskoj, dosad bi krenuo bar neki bataljon da oslobodi unesrećene Hrvate u BiH. Ja nisam ni rekao da je samo moja. Jasno da je mojih sunarodnika Hrvata i Srba koliko i moja. Herceg Bosna je nestala silom. Stranci došli s tenkovima, pokupili lovu iz Herc banke i rekli nema više Herceg Bosne, idete u FBiH. Valjda ti je poznato da se Alija vodio time da se okonča rat po svaku cijenu. Da se samo njega pitalo, to bi bilo i po još gorim uslovima (vidi pod Goražde). Njegova ekipa s pive su jako utjecajna družina kada su uspjeli da proguraju Rezoluciju o položaju hrvata kroz Sabor uz protivljenje samo jedne krave. Čak je i bošnjački manjinac bio suzdržan i nije htio da glasa kontra Rezolucije. Zbog stavova njih šestorice kada se nađu na pivu. Herceg-Bosna je formalno nestala istoga dana kada i Republika BiH. Napravilo se nešto novo. Međutim ideje su i dalje prisutne u narodu, i vaše a i naša.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 36 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|