Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
Kaji beo jad vudiš da je garav, Tna da su leftardi slabi ga garave .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
...nekoga tko to kupuje? Tip doslovno prevodi fraze s engleskog, nešto što osoba koja zaista razumije i govori neki strani jezik nikada neće napraviti. Inače ismijava Dodika ili Tegeltiju po pitanju znanja jezika.
Emir je rođen u Srbiji ne u Crnoj Gori, tamo je Reuf.
Muyguri iz Srbiji i Crne Gore su uvek ekstremniji od muygura iz muygurlenda ,jer moraju da se dokazuju
Ma nek budu ekstremni u Muigurlendu 23% koliko hoce, bitno da ne ekstremisu u Novom Pazaru i Kozarcu. U Novom Pazaru je toliko ispacifizirana situacija da nema ni najmanjih naznaka bilo kakvog talasanja, a i pritom ovi neotalibani ionako kadtad pobegnu na zapad ili u Muigurlend
Posvađao se sa Peter W Galbraith-om na Twitter. Nešto ga spominjao turskim novinama pa mu Galbraith rekao da laže i da mu to nikad nije rekao (čuj, kažu Hrvati ? ) Suljaga se nije predao u virtuali i skoro doslovce ga napao da je genocidaš.
Od sad kojeg god Hrvata da čujem da bi prijavljivao Suljagića i Bajrovića za ban na Twitter tretiram kao petu kolonu.
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40869 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Majka je majka, normalno da čovjek koji je rođen u Srbiji voli svoju otadžbinu.
Ali ovakvi Srbijanci im vedre i oblače u Sarajevu i kroje politiku mržnje prema Hrvatima.
Dino Bjelopoljak @water_synod · 2h Rusija nas ne zanima. Daleko je i neka tako i ostane. Sa Srbijom dijelimo ne samo granicu, nego i duboke jezičke, kulturne i ekonomske veze. A u ovom trenutku, za BiH je opasnija Hrvatska nego Srbija.
Ovo treba šerovati na Perecima kako" direktor memorijalnog centra Srebrenica" poziva na suradnju sa Srbijom jer zapad možda omogući Hrvatima izborni zakon.
Sjetiti se i onoga o "fudbalskom Blajburgu" i svim bolestima.
"Niti vidim neku Veliku Srbiju, niti vidim da smo mi nešto mnogo dobili od Zapada. Naš put u EU će biti moguć samo ukoliko se samo-palestiniziramo. Mislim da i mi i Srbija trebamo početi da vodimo računa o sebi i da pokušamo konačno, nakon što krvarimo četvrt vijeka nastaviti razgovor koji je prekinuti početkom devedesetih. Sve drugo smo probali, od pokolja do medijskih ratova, i danas nismo ni sjenka onih zemalja i onih naroda koji smo bili 1990. godine. Jedini jasan dobitnik raspada Jugoslavije je Hrvatska koja pod zastavom članstva u EU i NATO pokušava ostvariti regionalnu hegemoniju, kazao je u razgovoru za Vijesti.ba Dr. Emir Suljagić........."
Video iz 2016, ovdje doslovno kipi
Emir Suljagić u CD-u: Ja iz Srebrenice pružam ruku Srbiji.
"Niti vidim neku Veliku Srbiju, niti vidim da smo mi nešto mnogo dobili od Zapada. Naš put u EU će biti moguć samo ukoliko se samo-palestiniziramo. Mislim da i mi i Srbija trebamo početi da vodimo računa o sebi i da pokušamo konačno, nakon što krvarimo četvrt vijeka nastaviti razgovor koji je prekinuti početkom devedesetih. Sve drugo smo probali, od pokolja do medijskih ratova, i danas nismo ni sjenka onih zemalja i onih naroda koji smo bili 1990. godine. Jedini jasan dobitnik raspada Jugoslavije je Hrvatska koja pod zastavom članstva u EU i NATO pokušava ostvariti regionalnu hegemoniju, kazao je u razgovoru za Vijesti.ba Dr. Emir Suljagić........."
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.