Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78879 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Morat će se još više proširit i modernizirat ta gore zgrada HDZ-a sada, da može istovremeno primati veliki broj velikodostojnika iz našeg partnerskog Sarajeva, na paralelnim sastancima i terminima.
Ili napravit potpuno nova.
Sasvim slučajno da izgleda ko supervillain headquarters.
Nova titula predsjednika HNS: herceg Federacije.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60697 Lokacija: DAZP HQ
Leptiriću, šareniću, Dođi malo amo! Imam jednu lijepu ružu, pomiriši samo. Ja bih došo', al' se bojim tvoje igle klete, piknut ćeš me, probost ćeš me, onda zbogom svijete!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2422 Lokacija: Negdi na granici svitova
Najmanje što očekujem u novonaastaloj situaciji jeste da Suljaga i Dragan skupa u Goraždu iz Drine napune dvi bukare svete vode i pošalju jednu Milanu Zoranoviću drugu Andreju
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
nevjerojatno je kako te budale ne kuže da jedine uspjehe koje imaju, imaju kao hrvatsko cvijeće.
kad igraju solo igru, puše na svim frontovima.
islam ih toliko izbezumljuje, da su radije mazohisti nego da budu prohrvati
Pogrešno. Njihovo zlatno doba je doba komunizma i Jugoslavije. Doslovce su ih iz nečega što je ličilo na Afghanistan ubacili u odijela i kravate, žene odmotali, i sekularne škole. Komunisti su im zakonom i pendrecima 1953-e zabranili feredže. Ukucaj u Google šta je to.
Preživčan u zadnje vrijeme, svađa se sa muslimanima i sa infidelima. Supruga bi trebala razmisliti da ode kod roditelja na par mjeseci, ili gdje može. Sigurno je sigurno.
To je "dogovor". U biti majmun Bajrović glumi radikala zog čega ga niko zaposliti neće, dok je kakti Suljagić fina osoba sa direktorskom plaćom. Suljagić pusti Bajrovića u vatru. Kao što je u Srebrenici u ratu puštao svoje sunarodnjake da prose konzerve hrane i idu sa puškom na crtu dok je on ljeti hladio guzicu u klimatiziranom nizozemskom kampu sa dobrom plaćom blizu skladišta sa hranom.
Emir pogađa sve standardne topose bošnjačkog cicijskog nacionalizma: žali se kako mu je jadnom u osnovnoj školi drug opsovao tursku majku. Pa ako Hrvatima prijetiš novim Krbavama, što si onda?
Ovaj potez koji se vidi na thumbnailu, ovaj zagriz gornje preko donje usne, to mu je trademark za javne nastupe. To je patentirao kao "bolna postgenocidna ekspresija lica". Također, video daje dobar uvid u ostale trikove iz repertoara javnih nastupa: šaranje pogledom lijevo-desno, namjerno zastajkivanje ili polumucanje jer, naravno, govori o dirljivim stvarima...istrenirao je svoju publiku na ove poteze kao Mišo svoju na mahanje rukom.
Teški glumac, manipulator i slabo prikriveni nasilnik. Twitter je super medij, ali same riječi mu ne daju dovoljno prilike za proizvodnju ovih scenskih manipulacija i afektiranja.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.