|
|
Stranica: 19/120.
|
[ 2997 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 27 svi 2017, 23:05 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6317 Lokacija: Izvan sebe
|
Robbie MO je napisao/la: Unutar Suljagica pretis lonac koji kljuca kad vidi ovo srbovanje, ali mora se kontrolirati radi visih interesa. Pusta pritisak lajuci na covica, i kada bi bio protiv covica nekako mi postaje sve miliji.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 27 svi 2017, 23:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kad pukne novi rat Hrvati će se pored Komšića sjetiti i Suljagića. Daje motiv i ustrajanje na ispravnom putu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 27 svi 2017, 23:44 |
|
|
Inače, tip je prava muslimanska kukavica. To je za očekivati od njih. Uvijek Srbe napada sa Retweet od drugih muslimana, ne smije sam napisati što misli. Kao eto, nisam ja allaha mi. A i poglup je, ako misli da se to ne primjeti.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 27 svi 2017, 23:57 |
|
|
Брига нас за Суљагића.Ми имамо свој правац.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 28 svi 2017, 01:41 |
|
|
Kakvo srbovanje u Bratuncu, o čemu vi pričate. Srbuje se u tuđini, ovo je normalno ponašanje Srba na svojoj zemlji, nipočemu posebno.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 28 svi 2017, 02:20 |
|
|
U vezi novog mosta u Bratuncu, dobio je naziv "Bratoljub" i ima dvojnu simboliku. Povezuje braću a i most spaja Bratunac u Republici Srpskoj i Ljuboviju u Srbiji pa otud i "Bratoljub". Oba ta prelepa grada imaju i veze sa mojim prijateljem gospodinom Emirom jer je rođen u Ljuboviji a živeo je u Bratuncu. Ljubovija, Republika Srbija Bratunac, Republika Srpska
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 28 svi 2017, 10:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 28 svi 2017, 10:59 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: U vezi novog mosta u Bratuncu, dobio je naziv "Bratoljub" i ima dvojnu simboliku. Povezuje braću a i most spaja Bratunac u Republici Srpskoj i Ljuboviju u Srbiji pa otud i "Bratoljub".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 28 svi 2017, 11:17 |
|
|
Ne sviđa mi se to nimalo. A očekivao sam unitarizam i graDŽanstvo već sutra.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 28 svi 2017, 13:20 |
|
|
Očekivao sam i ja noćas gospođicu Moniku Beluči pa ne dođe.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 28 svi 2017, 13:23 |
|
|
Od tog sna nećeš postati najjadniji i najsiromašniji čovjek u Europi i dalje. Ja od mogu sna mogu poblesati, poluditi, osiromašiti. Zavidim ti, koliko si u prednosti ispred mene sa tako zdravim snovima.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 28 svi 2017, 13:25 |
|
|
A tako sam se lepo picnuo.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 28 svi 2017, 17:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 28 svi 2017, 21:34 |
|
|
Je, partizanštinom ćete njemu ukrasti muslimanske glasove. Nakon nadolazećih izbora ovi će se doslovce pobiti u svojoj GS između sebe. Sulja-aga je naučio veliku lekciju. Nije napisao knjigu velikom vođi Reufu Bajroviću, previše mu blamaže bilo.
Građanski savez: Izetbegović je kamen oko vrata cijeloj BiH
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 29 svi 2017, 13:26 |
|
|
A džamijaša velikog. On kao napravi Retweet od drugih osoba kako su Kinezi zakonom zapovijedili restoranima u muslimanskoj regiji da moraju biti otvoreni za vrijeme ramazama. Jest taj majmun glup ako misli da se ne primjeti što radi i kako razmišlja. Muslimani uvijek doguraju do ekstrema, tako da imaju velikih problema sakriti i prikriti kako stvarno razmišljaju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 30 svi 2017, 12:58 |
|
|
Pronašao je novog ustašu. Tonino Picula.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 31 svi 2017, 00:03 |
|
|
Nikako da se okanem ovog muslimanskog majmuna. Fool-tool, win-win situacija za Hrvate. Ako mu uspijem nabaciti koji muslimanski glas stvaram krv i klanje između njih jer dijele glasove. Ako ne, Bože moj, super je tip za ujedinjavanje hrvatskih vitezova i odgajanje hrvatske mladeži. Toliko laje ker i baš uzalud. Uspio nakupiti jadnih 6 followers iz Hrvatske (vjerujem svi kolumnisti na tacno . net, ali ne bih nagađao), i 9 followers iz Srbije, od tog 2 muslimana sa Sandžaka. Ostatak iz BiH sve muslimanske općine, uglavnom. Možda sitna odstupanja i pogreške moguće, ali tu je to negdje. Pa što je to ljudi, nitko u regionu ne prepoznaje "antifašizam" muslimanskih radikala i nacionalista. Kakav je svijet čudan postao.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 31 svi 2017, 00:06 |
|
|
Nije to nikakav muslimanski majmun, gospodine BBC. To je moj prijatelj gospodin Emir.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 01 lip 2017, 12:56 |
|
|
Ludilo lagano prelazi u novu fazu. Optužuju današnji SDA, Bakira i Aliju da su razoružali muslimane u RS pa ih Ćetnici poklali. Ovo će završiti sa obračunom vatrenim oružjem. Al-GS Nusra vs SDAISIL.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 02 lip 2017, 13:16 |
|
|
Pronašao je novog ustašu i Čovićevog malog od palube. Damir Marjanović iz te neke Građanske inicijative Socijaldemokrati. Nesuđeni Komšićev "hrvatski član predsjedništva".
Volim kad vidim da ih ovako paranoja trese. Postali su takvi da više nikome ne mogu vjerovati. I bit će im sve gore i gore, bolje ne može u tim uvjetima.
Jebeno su mentalno bolesni i radikalni. To piše o čovjeku koji je čitav život posvetio bošnjačkoj viziji bejha. Nekadašnji njegov stranački kolega između ostalog. Sad zamislite kako bi se oni ponašali u novom ratu da upadnu u hrvatsko selo puno nezaštićenih civila ?
Omladinska sekcija nove stranke @DamirMarjanovic će se u pravom duhu Herceg-Bosne zvati Ludvig Pavlović.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 02 lip 2017, 13:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39030 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bolest, kako su krenuli i ne bi me čudilo da se opet bratoubilački pokolju i vežu jedni druge gole za auta i vozaju kroz Sarajevo. Da nema Hrvata i Srba to bi već davno, zato i porede s Palestinom, čim se Hrvati i Srbi ograde kako su se Izraelci ogradili od divljaka ne preostaje im nego da se igraju Bakirova Hezbolaha i Suljagina Fataha.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 02 lip 2017, 13:40 |
|
|
Što je sa tim islamom pa jedno društvo napravi baš toliko nakaradnim. Kod muslimana iz Bosne se to zbilo u rekordnom roku. Samo 2 godine nakon početka raspada Jugoslavije. Danas totalka teška. Sve vrijednosti u muslimanskom društvu su izokrenute. Moral je nebitna stvar, poštenje je nebitno, lagati je dozvoljeno i poželjno.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 02 lip 2017, 15:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75923 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: Što je sa tim islamom pa jedno društvo napravi baš toliko nakaradnim. Kod muslimana iz Bosne se to zbilo u rekordnom roku. Samo 2 godine nakon početka raspada Jugoslavije. Danas totalka teška. Sve vrijednosti u muslimanskom društvu su izokrenute. Moral je nebitna stvar, poštenje je nebitno, lagati je dozvoljeno i poželjno. Islam je jedina "religija" u kojoj laz nije grijeh. religija/kada-je-u-islamu-dozvoljeno-lagati-brojne-olaksice-od-muhameda-t15322.html
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 03 lip 2017, 13:27 |
|
|
Ostao je prosto bez reči. Ustašoidno nacistički Nijemci i njemačka vlada traže od Srbije da obilježe grobove poginulih njemačkih vojnika u Kragujevcu. Eh majko mila, kad se seljak i turski isprdak čudi njemačkom "nacizmu". Tip se toliko ufurao u tog Erdogana.
Nema velike razlike između Bakira i Emir-age. Dobro sad, Bakir je verbalno puno manje radikalan, i ne krije kao Emir-aga da ide u džamiju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 04 lip 2017, 15:55 |
|
|
Nek je on retweetao (jer je muslimanska pizda pa ne smije sam reći što misli) neke gluposti u kojima za teroristički napad krivi sve i svakoga, osim islam i muslimane.
Čudan muslimanski" antifašista" kad nikad ništa ružno ne piše o muslimanskim fašistima i koljačima civila. Zar ne ? Nije ovo prvi put, to je konstanta.
PS: Mogu samo zamisliti što on piše sa svojim anonimnim klonovima po socijalnim mrežama. Hint: Pogledati teme o Nini Raspudiću i Blažu Sliškoviću, i komentare muslimana.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, pakovic i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|