|
|
Stranica: 31/121.
|
[ 3006 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 20 svi 2018, 13:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64643 Lokacija: DAZP HQ
|
joj ovih kandidata koji se okupljaju oko Suljagića, njih 5-6 koji se po cijele dane retweetaju. Citat: faruk sehic@faruksehic70 15 hours ago
moralno i civilizacijsko pitanje je preglasati Dragana Čovića.
faruk sehic@faruksehic70 15 hours ago
treba uljuditi eUropejce jer ih EU ne misli 'uljuditi', nego ih podržava ka 'mučnoj restauraciji kršćanske eUrope'. a onda nakon par sati... Citat: faruk sehic@faruksehic70 2 hours ago
biće mi drago kad odselim odavde samo da ne moram gadovima plaćati potrošnju vode za cijeli mjesec iako sam u stanu bio samo dva dana. za dva dana 15 KM vode. ovakve namete nemaju ni desetorostruko bogatije zemlje od nas. #ovonijezemljazanas #zemljazasvenjihoveljude 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DF Sarajevo
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 27 svi 2018, 11:03 |
|
|
_________________ Bošnjo - još više Bosanac. Biram koaliciju DF-GS na izborima. Drugovima iz SDP-a vrata su uvijek otvorena. Aj zdravo ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 27 svi 2018, 11:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Zašto se njegov otac borio za bošnjačku stvar i odvajanje od Jugoslavije ? Takija....takija....takija....džamija.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 27 svi 2018, 12:02 |
|
|
Citat: SULJAGIĆ: Vrijeme je da krenemo u partizane ... 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 31 svi 2018, 19:29 |
|
|
Zamal se covjek rasplaka na kraju Obavezno pogledati!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 31 svi 2018, 19:39 |
|
|
|
Čisto izgovarate č i dž, vidi se da ste rođeni među Srbima i da ste među njima živjeli, gospodine Emire. Samo nemojte da vam Sarajevo to pokvari.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 31 svi 2018, 19:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48939 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
DF Sarajevo je napisao/la: Šta zar partizani primaju one koji kažu da BiH nije niti srpska, niti hrvatska, nego gradžanska (muslimanska)? Partizani nešto nisu gotivili građane draži im bili seljaci i radnici svih ravnopravnih naroda i narodnosti BiH. Sad nagradno pitanje koliko je na ovoj slici Muslimana antifašista?
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 31 svi 2018, 19:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48939 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Bojim se da bi ga iz partizana izbacili kao i iz DF-a. Jel taj gradžanin ima imalo dostojanstva? Željkec ga napucao nogom u guzicu a on mu se ko pesek vraća da mu liže noge.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 31 svi 2018, 19:57 |
|
|
|
Moje dvije najomiljenije partizanske pjesme, gospodine Emire. Glas Nene Ivošević je nenadmašan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 31 svi 2018, 20:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
daramo je napisao/la: Bojim se da bi ga iz partizana izbacili kao i iz DF-a. Jel taj gradžanin ima imalo dostojanstva? Željkec ga napucao nogom u guzicu a on mu se ko pesek vraća da mu liže noge. Sjedi i uci. Iz knjige o Lagumdziji.  Citat: Na internetu se prije dva dana pojavio video klip koji prikazuje Suljagića za vrijeme promocije knjige „Pogled na profil i ideologiju, politiku – Zlatko Lagumdžija“.
Tada, 2008. godine kada je i izdata knjiga Suljagić je to nazivao knjigom, u šta se možete uvjeriti pogledom na video klip. Danas, to za njega više nije knjiga, nego je to kako on kaže predizborni pamflet.
Šta god da bilo, ipak je Suljagić napisao 244 stranice knjige/pamfleta o Lagumdžiji.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 31 svi 2018, 20:39 |
|
|
|
O hadžiji se mora sve najbolje, dobar musliman je dobar sarajevski ljevičar a još bolji gradžanin.
Jel štagod napisao za našeg predsjednika zlatnog ljiljana?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 31 svi 2018, 22:35 |
|
|
|
Tip je prolupao a još će pravo puknuti zbog SDA i Bakira. Nek se muči. Ako bude uporan možda od SDA ukrade 1671 bošnjački glas. Poželimo mu sreću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DF Sarajevo
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 31 svi 2018, 23:26 |
|
|
Citat: Moje dvije najomiljenije partizanske pjesme, gospodine Emire. Glas Nene Ivošević je nenadmašan. Đe me nađe za komandanta Savu Kovačevića, jednog od mojih životnih uzora. Volim tu pjesmu, a sad je godišnjica Sutjeske, pa se sad i više sluša ... Komandat Sava je bio penicilin. Evo još jedna naša A eto piše tamo pjesme Herceg-Bosne, pa možda se dopadne i braći Hrvatima.
_________________ Bošnjo - još više Bosanac. Biram koaliciju DF-GS na izborima. Drugovima iz SDP-a vrata su uvijek otvorena. Aj zdravo ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 31 svi 2018, 23:59 |
|
|
Sad si znači partizan.  A mogao bih da se zakunem da si bio ustaša. Kod pravih Rvatina domoljuba moja pojava srbohrvata izaziva nelagodu i podozrenje.Čak i blagi strah.Dok ti izazivaš samo-gađenje. 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 01 lip 2018, 05:29 |
|
|
|
I signatura mu je za Golog Otoka. Kad džamijaš takija a ne umije takijati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DF Sarajevo
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 01 lip 2018, 06:04 |
|
|
Citat: Sad si znači partizan.  A mogao bih da se zakunem da si bio ustaša.  Kod pravih Rvatina domoljuba moja pojava srbohrvata izaziva nelagodu i podozrenje.Čak i blagi strah.Dok ti izazivaš samo-gađenje.  Ja i ti se druže ne poznamo lično. Za vas je Josip Broz bio Hrvat i ustaša od 1941 naovamo. To je stara priča, da samo Srbin može biti partizan. Nakačio si mi uz to još barem par tuđih klonova i aferima. Ako nisi u ratu nevine tamanio, ima nade čak i za tebe. Citat: I signatura mu je za Golog Otoka. Kad džamijaš takija a ne umije takijati. Kod tebe kad Bošnjo ne priča o džamijama i Islamu odmah je takija. Tvoj zadatak je orijentalizacija Bošnjaka po svaku cijenu. Priprema za konačni obračun sa nepoćudnima. Ti mu ga dođeš nešto kao sušta suprotnost ideji bratstva i jedinstva naših naroda i narodnosti ovlapoćen u nicku BBC koji je opet sušta suprotnost od onog što ti jesi, tj. BBC je sve što ti nisi, demokratski, ljevičarski i antifašistički britanski BBC. Divi Hrvat, usto radikalni Hrvat, a britanski BBC.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 01 lip 2018, 10:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25570 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Emir je klasičan psihopat, kojeg je okrenulo na velikobošnjački ekstremizam.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 01 lip 2018, 10:56 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Sad si znači partizan.  A mogao bih da se zakunem da si bio ustaša. U Turčina vjere nema! Moze on sutra biti i Cetnik. Mehtic da ga zovne na Ravnu goru isao bi sigurno. To je takva skupina prevrtljivaca i izdajnika. Genetika je čudo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 01 lip 2018, 19:55 |
|
|
|
Ta cvrkutava ekipa oko suljagica, redovno i neumorno iskaljuje svoju patolosku mrznju u komentarima klixa. nije ih tesko prepoznati.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 03 lip 2018, 10:47 |
|
|
|
najbolji je bio kad se uhvati komunizma i aprtizana. pa obrezani sa petokrakom i fatihom na grobu partizana...
debilizam velikih razmera. licemerje neprevazidjeno koje najbolej oslikava bosnje.
u ratu je svega 3 % muslimana bilo u partizanima. 20 000 bilo u ss jedinicama, a ostalo u ustaskom cvecu.
danas su oni najveci branitelji partizana a oni koji su najvise cinili te partizane su toboz centnicine...
odlican je idiot, za posmatratii koliko je bosnjo spreman da bude gnjida gnojava...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 03 lip 2018, 10:53 |
|
|
|
Jel pripremio vazelin ? Datum se primiče a Bakir kad ga stavi ne vadi lako. Moram priznati da mi žao što mu muslimanski birači ne daju glas. Nema ništa ljepše nego mjesecima gledati kako se kolju tko će Bošnjake predstavljati u vlasti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 12 srp 2018, 12:48 |
|
|
https://twitter.com/suljagicemir1/statu ... 5716924418Bolesnik čita forum, svakodnevno prijeti ratom a zadnje mu je to što prijeti nama kako će srušiti Ustav. Klasične one poturice, tako obožavan kada pate i kada im je teško. podrška gospodinu Agi koji mi je ovdje najdraži diskutant sa izraženim smislom za humor 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 12 srp 2018, 13:09 |
|
|
bobanovski je napisao/la: https://twitter.com/suljagicemir1/status/1017336945716924418 Bolesnik čita forum, svakodnevno prijeti ratom a zadnje mu je to što prijeti nama kako će srušiti Ustav. Klasične one poturice, tako obožavan kada pate i kada im je teško. podrška gospodinu Agi koji mi je ovdje najdraži diskutant sa izraženim smislom za humor  Pa vi ste totalno odlijepili gospodine Emire, a ja cijelo vrijeme mislim da se radi o jednom pametnom i bistrom mladiću 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 12 srp 2018, 13:11 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 12 srp 2018, 13:14 |
|
|
|
Što Sulj-aga više Tweeta to stanje u bejha gore. Oni ne vide nikakve poveznice između toga da su sve gladniji i gladniji i sve radikalniji i radikalniji.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 87 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|