|
|
Stranica: 33/50.
|
[ 1241 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 02:05 |
|
|
Vujadin je napisao/la:
Jel nju neko nesto pitao u vezi proslave Dana Republike Srpske? Zabada nos gdje mu nije mjesto.
Pa dobra je, šta? Obično odvali nešto gluplje pa joj se može progledati kroz prste.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 02:11 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vujadin je napisao/la:
Jel nju neko nesto pitao u vezi proslave Dana Republike Srpske? Zabada nos gdje mu nije mjesto.
Pa dobra je, šta? Obično odvali nešto gluplje pa joj se može progledati kroz prste. Jeste li procitali sta je sve rekla? Ona ce nekog spustati na zemlju.  Bolje bi joj bilo da gleda svoj posla. Citat: Hrvatska predsednica izjavila je da se "realno gledajući Republika Srpska ponaša kao zasebni identitet (u BiH) i skoro kao samostalna država". "Mislim da ih treba polako vratiti na zemlju", rekla je Grabar Kitarović. Predsednica Hrvatske tvrdi da "Republika Srpska nije nastala 9. januara (1992), nego je nastala na temelju Dejtonskih sporazuma". "Celi taj datum je ne samo veliki falsifikat nego opet provokacija i jedan veliki mit koji se stvara", smatra Grabar Kitarovićeva. Ona napominje da je (predsednik RS) Milorad Dodik najavio referendume koji bi mogli da dalje destabilizuju BiH. "Međunarodna zajednica je reagovala, ali ne dovoljno čvrsto, i tu su moji napori u međunarodnoj zajednici da se obrati pažnja na BiH. Treba da se napravi nešto dobro, unapred spreče potencijalni sukobi bilo kakvih razmera", poručila je hrvatska predsednica. http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1219306
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 02:23 |
|
|
|
Na zemlji smo, gospođo Kolinda. Ta zemlja se zove Republika Srpska koja je u nekoj vrsti konfederacije ili labave federacije sa muslimansko-hrvatskom federacijom a sve zajedno čini sprdačinu od države koja se još uvek vodi pod imenom Bosna i Hercegovina. Mislio sam da ćete me pošediti svojih tupavih komentara bivše kafe kuvarice pri NATO štabu oko proslave Dana Republike Srpske ali izgleda da sam se prevario.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 02:55 |
|
|
|
Bivša Turska Hrvatska će opet biti samo Hrvatska. Tako je Po... Predsjednice, udri po džihadlijama i martološkoj bagri! Nema labavo! #CroatiaDoPriboja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 03:05 |
|
|
|
Ciao bre pokatoličeni. Nema te ko ni Rvacke do Drine. Šta mi Udba/Sudba, KOS i dična nam Orjunica delaju po Kiflici, ima li kakvih novih momenata?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 16:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Gdje je tome svjedočila ? Mogla je samo u Srebrenici ili privatnim kontaktima sa muslimanskim političarima. Ili kad su je šetali po Baščaršiji. Citat: Postoji problem radikalizacije određenih struktura društva, tome sam i sama svjedočila, znam da je toga svjesna i sama Islamska zajednica u BiH, trude se izolirati radikale, država pokušava riješiti i pitanje odlaska na bojišta, no mislim da nedostaju dugoročni planovi deradikalizacije. Država može i treba tražiti pomoć islamske zajednice u Hrvatskoj koja se tako dobro uspijeva odmaknuti od bilo kakvih radikalnih pokušaja”, kazala je.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 16:25 |
|
|
|
Islamski radikalizam ne mogu suzbiti Srbi i Hrvati, već isključivo Muslimani među sobom. Oni to neće učiniti dok ne dođe do unutarnje podjele ili potpunog razdruživanja BiH gdje bi Muslimani ostali sami sa svojim radikalnim islamistima. Tek tada bi se oni s njima obračunali. Do tada, očekivati je nastavak rasta radikalnog islama jer ga umjereni Muslimani toleriraju zbog viših ciljeva - zajedničkog ratovanja protiv Hrvata i Srba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 16:29 |
|
|
|
Ne bi ni tad, pojma nemaš. Ostale islamske sekte to mogu i znale su kontrolirati, sunni nikada kroz povijest. Kod njih je uvijek završavalo genocidom, etničkim čišćenjem i onda je sve mirno. Ili oni druge, ili drugi njih, sredine nema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 16:36 |
|
|
|
Tko je većina u Bošnjakistanu, radikalni islamisti ili sekularisti? Ja mislim da je ovih drugih još uvijek više. Kada bi ostali sami sa sobom u svojoj saveznoj (ili nezavisnoj) republici, sekularisti bi se počeli obračunavati sa islamistima.
Dok je zajedničke (F)BiH, u istom su rovu protiv Hrvata i Srba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 16:42 |
|
|
|
Svaki musliman je radikalan jer je islam izvorno radikalan. Ako je "umjereni" to je samo zato jer ne zna što se od njega traži iz hadiths. I samo do prvog imama koji će mu to lijepo objasniti.
"Sekularisti" nemaju šanse protiv njih u demokraciji. Ovi dobiju glasove naroda i izmjene zakone, ustav, da država mora imati sharia zakone. Gdje se ti informiraš majke ti, što čitaš. Općepoznate stvari.
Odi pogledaj temu "Kako je usitinu bilo pod Turcima", ili na Google Images gledaj stare fotografije i razglednice. Sve do 1952. godine su muslimanske kasabe ličile na Afghanistan danas, skoro. Kad prije toga su Turci otišli sa Balkana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 16:48 |
|
|
|
Svaki pravi musliman je radikalan. Međutim, koliko je među Bošnjakistancima pravih muslimana, a koliko titinih polu-civiliziranih pepsi-muslimana?
Po mom sudu umjereni, sekularni, kulturološki Muslimani još uvijek su u prednosti. Koja se topi upravo zbog toga jer toleriraju prave muslimane, islamiste zaradi viših ciljeva. Da bi se taj proces radikalizacije zaustavio ili barem značajno usporio, potrebno je da ostanu sami sa svojima.
Došlo bi do polarizacije na sekulariste i islamiste. Kao u Turskoj. Nadmoć sekularista trebala bi vjerojatno biti malčice i potpomognuta sa strane ili malo više, ovisno o prigodi. Ali bi to sigurno bio uspješniji model suzbijanja islamskog radikalizma od modela zajedničke BiH koja ga potpaljuje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 17:59 |
|
|
|
Pustite ljude na miru.Vaš posao nisu ni Srbi ni muslimani.Gledajte da osamostalite HB i svako sebi.Šta će posle svako sa sobom njegova stvar.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 18:01 |
|
|
|
Veći vam je problem Hrvatska nego Srbi i grupa muslimana u Republici Trougao.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 19:04 |
|
|
otkrit ću ti tajnu je napisao/la: Svaki pravi musliman je radikalan. Međutim, koliko je među Bošnjakistancima pravih muslimana, a koliko titinih polu-civiliziranih pepsi-muslimana?
Po mom sudu umjereni, sekularni, kulturološki Muslimani još uvijek su u prednosti. Koja se topi upravo zbog toga jer toleriraju prave muslimane, islamiste zaradi viših ciljeva. Da bi se taj proces radikalizacije zaustavio ili barem značajno usporio, potrebno je da ostanu sami sa svojima.
Došlo bi do polarizacije na sekulariste i islamiste. Kao u Turskoj. Nadmoć sekularista trebala bi vjerojatno biti malčice i potpomognuta sa strane ili malo više, ovisno o prigodi. Ali bi to sigurno bio uspješniji model suzbijanja islamskog radikalizma od modela zajedničke BiH koja ga potpaljuje. Sudeći po njihovim komentarima u virtuali rekao bih da nisu ostala ni trojica tih "Titinih". Evo ti ih i na ovom forumu zadnjih 5 godina, Koliko si ih vidio takvih ? Ne mogu se sa tobom natezati kad ne znam želiš li diskutirati ideologiju/teologiju ili što već. Nema "krivih" muslimana. Ako su krivi nisu muslimani, već ateisti. Koliko je takvih nemam pojma. Svi političari im dove, fatihe, i fate "proučavaju". Da narod nije kao oni ne bi ni birao takve. Teorija ti na klimavim nogama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 19:09 |
|
|
BBC je napisao/la: otkrit ću ti tajnu je napisao/la: Svaki pravi musliman je radikalan. Međutim, koliko je među Bošnjakistancima pravih muslimana, a koliko titinih polu-civiliziranih pepsi-muslimana?
Došlo bi do polarizacije na sekulariste i islamiste. Kao u Turskoj. Nadmoć sekularista trebala bi vjerojatno biti malčice i potpomognuta sa strane ili malo više, ovisno o prigodi. Ali bi to sigurno bio uspješniji model suzbijanja islamskog radikalizma od modela zajedničke BiH koja ga potpaljuje. Sudeći po njihovim komentarima u virtuali rekao bih da nisu ostala ni trojica tih "Titinih". Evo ti ih i na ovom forumu zadnjih 5 godina, Koliko si ih vidio takvih ? Ne mogu se sa tobom natezati kad ne znam želiš li diskutirati ideologiju/teologiju ili što već. Nema "krivih" muslimana. Ako su krivi nisu muslimani, već ateisti. Koliko je takvih nemam pojma. Svi političari im dove, fatihe, i fate "proučavaju". Da narod nije kao oni ne bi ni birao takve. Teorija ti na klimavim nogama.Možda jest. Možda ima temelja. Volio bih čuti i mišljenje drugih. Markan, Lider, MoS, Robi? Bi li Muslimani kada bi ostali samo sa sobom u svojoj saveznoj ili samostalnoj republici postali radikalniji po pitanju islama ili bi sekularisti odnijeli prevagu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 19:23 |
|
|
|
Na krivoj si temi za filozofiranja što bi bilo ako bi bilo. Otvori novu o tome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 19:24 |
|
|
|
Sjaši mi s leđa. Na pravoj sam temi postavio pitanje. Koji je tvoj problem?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 19:28 |
|
|
|
Daj glup si kao kurac. Sad bi ovdje filozofirao što bi bilo ako ovo, što ako ono. I na kraju došao do svetog zaključka da je Bosna turbo sekularna i da Kolinda pojma nema o čemu priča. Tebi jako dosadno u životu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 19:37 |
|
|
|
Da bi se proces radikalizacije zaustavio ili barem značajno usporio, potrebno je da ostanu sami sa svojima.
To je bila moja premisa. Kako si ti iz toga uspio izvući da ja negiram da je na djelu radikalizacija i da prema tome Kolinda priča gluposti objasni sam sebi. A meni sjaši s leđa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 19:43 |
|
|
|
Ne moraš nagađati. Imaš od prije par godina veliku studiju od strane organizacije rađena par godina. I vidi koliko muslimani Bošnjaci vole islam i drže do njega. Sami su ti rekli, nema potrebe da se nagađa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 19:45 |
|
|
|
Misliš na studiju Pew Research Centra ili neku drugu? Daj link ili naziv.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 19:50 |
|
|
|
Ne da mi se, bio je PDF na forumu. Neka strana studija, ne tako stara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 20:49 |
|
|
otkrit ću ti tajnu je napisao/la: BBC je napisao/la:
Sudeći po njihovim komentarima u virtuali rekao bih da nisu ostala ni trojica tih "Titinih". Evo ti ih i na ovom forumu zadnjih 5 godina, Koliko si ih vidio takvih ?
Ne mogu se sa tobom natezati kad ne znam želiš li diskutirati ideologiju/teologiju ili što već. Nema "krivih" muslimana. Ako su krivi nisu muslimani, već ateisti. Koliko je takvih nemam pojma. Svi političari im dove, fatihe, i fate "proučavaju". Da narod nije kao oni ne bi ni birao takve. Teorija ti na klimavim nogama.
Možda jest. Možda ima temelja. Volio bih čuti i mišljenje drugih. Markan, Lider, MoS, Robi? Bi li Muslimani kada bi ostali samo sa sobom u svojoj saveznoj ili samostalnoj republici postali radikalniji po pitanju islama ili bi sekularisti odnijeli prevagu? boli nekog kurac sta ce da rade u svojoj kozojebini ograditi dobro pa neka akbaraju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 21:29 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Kolubara, dobro rasiri guzove, ulazi ti obrezani i to bez vazeljina.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zagreb: Radikalni islam u BiH kao "najveca i glavna prijetnja Hrvatskoj" Postano: 12 sij 2017, 21:30 |
|
|
|
Amidža homoseksualac. Stalno muškarcima nudi svog obrezanog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|