|
|
Stranica: 17/25.
|
[ 611 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:41 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Cime vi preuzimate Mostar sa 10 rođenih u Čapljini, 30ak u Stocu i 40 u Jablanici.
Rekoh Vec Konjic je u skorijoj buducnosti megapolis SA. A Mostar iduci postaja. Sophistische ga sa Sarajevom boljom putnom komunikacijom i eto nam dobitka. Zasluzili du. Toliko godina je proslo svi su prodali taj Mostar a oni imaju preimucstvo u rodjenim. Mislim to je za ginisa uspjeh. Vi Jedino to trebate poklopiti i ne uspijevate. Ne da su zilavi, nego su ko macke. Koliki je ovo cope to je strašno. Ni jedna država Balkana neće imati nikakav megapolis u idućih bar 100 godina. Jeidno da se Indijci nasele.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:41 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 3813 Lokacija: Dridska Župa
|
Cime vi preuzimate Mostar sa 10 rođenih u Čapljini, 30ak u Stocu i 40 u Jablanici.
Rekoh Vec Konjic je u skorijoj buducnosti megapolis SA. A Mostar iduci postaja. Sophistische ga sa Sarajevom boljom putnom komunikacijom i eto nam dobitka. Zasluzili du. Toliko godina je proslo svi su prodali taj Mostar a oni imaju preimucstvo u rodjenim. Mislim to je za ginisa uspjeh. Vi Jedino to trebate poklopiti i ne uspijevate. Ne da su zilavi, nego su ko macke. Znaš kako izgleda kanjon neretve valjda, tamo cete raditi megalopolis, lol e da mi je i to doživit, mostar je gotova prica okružen vitalnim hrvatima i rasaplim muslimanima, 20 ruku u vijeću, game over.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:42 |
|
|
PaoUČikolu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Rekoh Vec Konjic je u skorijoj buducnosti megapolis SA. A Mostar iduci postaja. Sophistische ga sa Sarajevom boljom putnom komunikacijom i eto nam dobitka. Zasluzili du. Toliko godina je proslo svi su prodali taj Mostar a oni imaju preimucstvo u rodjenim. Mislim to je za ginisa uspjeh. Vi Jedino to trebate poklopiti i ne uspijevate. Ne da su zilavi, nego su ko macke.
Koliki je ovo cope to je strašno. Ni jedna država Balkana neće imati nikakav megapolis u idućih bar 100 godina. Jeidno da se Indijci nasele. A i da se nasele indijci nece ga sigurno gradit u kanjonu neretve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:44 |
|
|
Rekoh Vec Konjic je u skorijoj buducnosti megapolis SA. A Mostar iduci postaja. Sophistische ga sa Sarajevom boljom putnom komunikacijom i eto nam dobitka. Zasluzili du. Toliko godina je proslo svi su prodali taj Mostar a oni imaju preimucstvo u rodjenim. Mislim to je za ginisa uspjeh. Vi Jedino to trebate poklopiti i ne uspijevate. Ne da su zilavi, nego su ko macke. Neće postati istina ako ponavljaš. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:44 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Li Zongren je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Rekoh Vec Konjic je u skorijoj buducnosti megapolis SA. A Mostar iduci postaja. Sophistische ga sa Sarajevom boljom putnom komunikacijom i eto nam dobitka. Zasluzili du. Toliko godina je proslo svi su prodali taj Mostar a oni imaju preimucstvo u rodjenim. Mislim to je za ginisa uspjeh. Vi Jedino to trebate poklopiti i ne uspijevate. Ne da su zilavi, nego su ko macke.
Znaš kako izgleda kanjon neretve valjda, tamo cete raditi megalopolis, lol e da mi je i to doživit, mostar je gotova prica okružen vitalnim hrvatima i rasaplim muslimanima, 20 ruku u vijeću, game over. Pa logicnije je da se Mo spoji putnom komunikacijom sa SA. I to nekom super dobrom, nego Sa Vrgorcem U HR. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44084 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Čime ćete vi naseliti 70% BiH?
Pa necemo ni naseliti. Ovdje se radi o uzimanju velikih gradova. Kad Mostar padne, a krenulo je.. mi necemo sigurno ici da imamo pretenzije na citluk. Mostar je gornja granica i kraj ambicija kad je FBIH u pitanju. I preuzet ćete Mostar, koliko vas je kupilo nekretninu u zapadnom Mostaru, koliko vas je doselio od kraja rata? Može se i Hrvata rađati 70% u Mostaru opet nikad nećemo pruzeti istočni Mostar. Dva potpuno odvojena društva koji su jedno samo na papiru. Preuzet ćete Mostar koji je naslonjen na najvitalniju hrvatsku općinu u BiH. Opet pitam tko će naseliti zapadni Mostar?
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
|
|
Znaš kako izgleda kanjon neretve valjda, tamo cete raditi megalopolis, lol e da mi je i to doživit, mostar je gotova prica okružen vitalnim hrvatima i rasaplim muslimanima, 20 ruku u vijeću, game over.
Pa logicnije je da se Mo spoji putnom komunikacijom sa SA. I to nekom super dobrom, nego Sa Vrgorcem U HR.  Je maglev će se radit do Mostara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:48 |
|
|
Znaš kako izgleda kanjon neretve valjda, tamo cete raditi megalopolis, lol e da mi je i to doživit, mostar je gotova prica okružen vitalnim hrvatima i rasaplim muslimanima, 20 ruku u vijeću, game over.
Pa logicnije je da se Mo spoji putnom komunikacijom sa SA. I to nekom super dobrom, nego Sa Vrgorcem U HR.  Brza cesta od Mostara do Imotskog se već pravi pa ti gledaj. Naravno, muslimanskim novcem. 
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:49 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Cime vi preuzimate Mostar sa 10 rođenih u Čapljini, 30ak u Stocu i 40 u Jablanici.
21 u Stocu
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:50 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Cime vi preuzimate Mostar sa 10 rođenih u Čapljini, 30ak u Stocu i 40 u Jablanici.
21 u Stocu Eto puno sam im i dao
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:50 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Cime vi preuzimate Mostar sa 10 rođenih u Čapljini, 30ak u Stocu i 40 u Jablanici.
21 u Stocu Raspali se Stolački begovi.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:51 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa logicnije je da se Mo spoji putnom komunikacijom sa SA. I to nekom super dobrom, nego Sa Vrgorcem U HR.  Brza cesta od Mostara do Imotskog se već pravi pa ti gledaj. Naravno, muslimanskim novcem.  A Imotski je grad i to samo takav. Prije rata gravitirali Hercegovini i Capljina bila pojam za Imotski. I sada je tako. LOL
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:52 |
|
|
|
Sarajevo Megapolis rođeni 2017 - 2024
4856 - 3868
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:53 |
|
|
|
Još se sad u Sarajevu gasi sadaka, usaid, američka ambasada, Al-Jazira, mnogi iseljavaju i bježe, fertilitet 1,1
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:54 |
|
|
|
Zagreb i Zagrebačka županija imaju više stanovnika od broja Bošnjaka u cijeloj BiH, a oni bi megapolis.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Brza cesta od Mostara do Imotskog se već pravi pa ti gledaj. Naravno, muslimanskim novcem.  A Imotski je grad i to samo takav. Prije rata gravitirali Hercegovini i Capljina bila pojam za Imotski. I sada je tako. LOL Jeste ikad bili u Imotskom gospođo Sarajka. Split je na sat ipo od Mostara, da nema granice i manje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:56 |
|
|
|
Imotski 121 rođeni na 9000 stanovnika. Više od Sanskog Mosta u kojem su popisali 42,000
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 15:57 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Brza cesta od Mostara do Imotskog se već pravi pa ti gledaj. Naravno, muslimanskim novcem.  A Imotski je grad i to samo takav. Prije rata gravitirali Hercegovini i Capljina bila pojam za Imotski. I sada je tako. LOL Znam nije logično, ali oni izdajnici Trojkaši dali pare UZPovcima da rade nelogičnu cestu umjesto da grade te logične. Trebala si ti biti premijer FBiH, imala bi odlične ideje. 
1396 of 2558 - 54.57%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 16:00 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Imotski 121 rođeni na 9000 stanovnika. Više od Sanskog Mosta u kojem su popisali 42,000 Kao da je bitan Imotski. Ima gradova i iza Imotskog, a i široke ceste. 
1396 of 2558 - 54.57%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 16:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Imotski 121 rođeni na 9000 stanovnika. Više od Sanskog Mosta u kojem su popisali 42,000 Kao da je bitan Imotski. Ima gradova i iza Imotskog, a i široke ceste.  Trenutna je spojnica Imotskog i A1 užasna. No, ajde bit će bolje kada naprave ovu brzu cestu Zagvozd-Imotski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 16:09 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
A Imotski je grad i to samo takav. Prije rata gravitirali Hercegovini i Capljina bila pojam za Imotski. I sada je tako. LOL
Jeste ikad bili u Imotskom gospođo Sarajka. Split je na sat ipo od Mostara, da nema granice i manje. Prelijep grad. A ima PU, nama iz SB zgodno za produženje osobne, pa na more buć. Ljudi prijatni, uslužni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 16:18 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: PaoUČikolu je napisao/la: Koliki je ovo cope to je strašno. Ni jedna država Balkana neće imati nikakav megapolis u idućih bar 100 godina. Jeidno da se Indijci nasele.
A i da se nasele indijci nece ga sigurno gradit u kanjonu neretve. Ma ona je mislila preko Foče, Gacka i Nevesinja. :)
_________________ Velebita vilo spusti se, puni vjetre malo s Neretve Ponosita Slavonijo, moja kršna Dalmacijo Evo mene, vratio sam se!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 16:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86505 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Narod su kojeg ima 600 000 van Sarajeva. Bore se da održe Titov vodovod u Sarajevu.
Egzodus i iseljavanje, negativan priraštaj. 30 godina im čekamo na medalju.
—> Gradilo bi megalopolis u kanjonu.
vic-narod
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 16:30 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2350 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
zalutala je napisao/la: Osobno nikada nisam imala problema reći da sam porijeklom, Bosanka i ne vidim razloga zašto bih se toga trebala sramiti. To je dio mog identiteta koji ne negira moj hrvatski identitet. Mislim, ne moram biti u pravu, da Hrvati iz Bosne svaki put kada je zaniječu jednim dijelom je prepuste nekome drugom. Priče da ljudi ne znaju ništa o BiH, odnosno da će Hrvata iz Bosne(ovdje govorim isključivo o Bosni) odmah poistovjetiti sa Mujom, Hasom ili slično, jednostavno ne drže vodu. Ljudi(govorim o okruženju u kojem živim) itekako znaju prepoznati tko je tko bez da im se naglasi nacionalni identitet. Na kraju krajeva, kada bih negirala da sam iz Bosne, ne bih mogla sudjelovati ni u jednom neobaveznom prijateljskom razgovoru. Npr razgovor o pričama naših roditelja i njihovom djetinjstvu. Moja prijateljica priča priču koju joj je pričao njezin otac, u djetinjstvu preskakao krijesove i kaže da je žalosno da se taj običaj izgubio(sveden na minimum ako i toliko). Kada bih negirala da sam iz Bosne ne bih joj mogla reći da je i moj otac također pričao o preskakanju krijesova i da u Bosni taj običaj još uvijek postoji. S ovim primjerom želim reći, negiranje porijekla iz Bosne je presijecanje svojih korijena i svođenja svog porijekla samo na onaj dio života proveden u RH ili nekoj drugoj državi. Također je štetno jer se kroz neke neobavezne razgovore(primjer krijesova) ljudima itekako može prezentirati i hrvatski identitet Bosne(uzela sam najbanalniji primjer). Jedan primjer odnedavno. Radili smo nešto za neke Talijane, vrijeme poslije izbora Pape, po portalima se vrtila snimka kardinala Puljića. Uglavnom, taj Talijan klijent, onako usput spomene tu snimku i veli da ga je kardinal Puljić osvojio. Odgovorim mu: moj Bosanac. Pita kako tvoj? Rekla sam mu da sam porijeklom iz Bosne. Malo sam pokušala okrenuti priču na Vrhbosnu a on veli da je on zbog te snimke pročitao nešto i o Vrhbosni. Čovjek guglao i izbacilo mu da je Puljić umirovljeni Vrhbosanski nadbiskup pa je išao malo i o Vrhbosni pretražiti. Ukratko do nas je kako ćemo mi Bosnu strancima prezentirati(Puljić je jednostavnim osmijehom prezentirao i pobudio znatiželju kod ljudi da malo više o istoj pročitaju). Nije Bosna samo trenutna politička situacija, Bosna je puno više od toga i vjerujem da svaki Hrvat iz Bosne itekako može čak i o svom selu reći dosta toga što će ljudima kroz neke neobavezne razgovore biti zanimljivo i samim time ih upoznati i sa hrvatskim identitetom Bosne.
I na kraju krajeva; Slavonac će bez ustručavanja reći da je Slavonac, Dalmatinac bez ustručavanja da je Dalmatinac, Hercegovac bez ustručavanja da je Hercegovac a samo bih se ja trebala ustručavati reći da sam Bosanka. Zaboravite na to Super post, svakim nijekanjem BiH radimo protiv sebe. Pogotovo ako to činimo negdje u inozemstvu, što se tiče ex yu naravno da nećeš kriti porijeklo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 16:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44084 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Nisu sposobni autocestom povezati Tuzlu i Sarajevo ali će graditi megapolis za mini narod od milijun ljudi.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: ChatGPT, iprodano i 39 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|