|
|
Stranica: 19/25.
|
[ 611 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 16:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: PaoUČikolu je napisao/la: A vi imate 3 prava grada, izvan Zenice, Tuzle i Sarajeva nema nikakve prave urbane cjeline. A ako stvarno misliš da preuzimate Mostar, onda si teže deluzionalna. Pogledaj demografiju, i vidit ćeš da su mostarski Bošnjci izolirani. Štogod da tamo rodite to vam je to, a Hrvatima tamo dolaze iz cijele zapadne i južne Hercegovine.
Kod nas Au Živinice i Kalesija tipa ono vaše pola Mostara sto kao “drzite”. Toliko o tome šta ko ima i nema. Kakve veze to ima kada ti iz Živnica će se seliti jedino u Tuzlu, Sarajevo ili vanka. Ni jedan Bošnjak se neće u Hercegovinu preselit i zato su priče o muslimanskom Mostaru samo bajke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 16:55 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: Znate što kažu.
Sreća je relativna.
Da muslimani nisu u ovako komplicirano sjebanoj poziciji i mi bi bili manje sretan narod.
Jer, uspoređuješ se s onima oko sebe.
Znači muslimanska muka je značajan izvor sreće za okolne narode i to je njihov možda glavni doprinos.
Da budu luda u koju ćeš pokazati prstom i reći “Uf, dobro je….” Zar vi imate i trun sreće? Trideset godina vas obespravljujemo? Ako to nije mazohizam. Sto jeste?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 16:57 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 3813 Lokacija: Dridska Župa
|
PaoUČikolu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kod nas Au Živinice i Kalesija tipa ono vaše pola Mostara sto kao “drzite”. Toliko o tome šta ko ima i nema.
Kakve veze to ima kada ti iz Živnica će se seliti jedino u Tuzlu, Sarajevo ili vanka. Ni jedan Bošnjak se neće u Hercegovinu preselit i zato su priče o muslimanskom Mostaru samo bajke. Zna to gospođa Sarajka vrlo dobro, samo trola i zatrpava temu.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 16:57 |
|
|
PaoUČikolu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kod nas Au Živinice i Kalesija tipa ono vaše pola Mostara sto kao “drzite”. Toliko o tome šta ko ima i nema.
Kakve veze to ima kada ti iz Živnica će se seliti jedino u Tuzlu, Sarajevo ili vanka. Ni jedan Bošnjak se neće u Hercegovinu preselit i zato su priče o muslimanskom Mostaru samo bajke. Mostar je dugorocno nas. Prešli smo 2024 mentalnu barijeru i to sve može ići jedino ka još vecim brojkama. 60:40 recimo za tri godine.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 16:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: PaoUČikolu je napisao/la: Kakve veze to ima kada ti iz Živnica će se seliti jedino u Tuzlu, Sarajevo ili vanka. Ni jedan Bošnjak se neće u Hercegovinu preselit i zato su priče o muslimanskom Mostaru samo bajke.
Mostar je dugorocno nas. Prešli smo 2024 mentalnu barijeru i to sve može ići jedino ka još vecim brojkama. 60:40 recimo za tri godine.  to su želje za vaš 40i rođendan?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 16:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: PaoUČikolu je napisao/la: Kakve veze to ima kada ti iz Živnica će se seliti jedino u Tuzlu, Sarajevo ili vanka. Ni jedan Bošnjak se neće u Hercegovinu preselit i zato su priče o muslimanskom Mostaru samo bajke.
Mostar je dugorocno nas. Prešli smo 2024 mentalnu barijeru i to sve može ići jedino ka još vecim brojkama. 60:40 recimo za tri godine. Ne da mi se ni pisat dalje kada samo trolaš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 16:59 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Recimo, ja kad se želim oraspoložit samo se sjetim da muslimani u Sarajevu kad se probude i protrljaju oči, vide Srbiju kako se sjaji na brdu.
Odma dobijem boost raspoloženja. Jesi ti ikad bio u Sarajevu? Nekad imam dojam da ne živiš nikako u Europi. Mada tvrde da si u Beču. Ali ti imaš toliko rupa i kad je o tvom Mostaru riječ, a ne o Sarajevu. Ono djeluješ kao neko ko živi desetak godina na N.Z recimo i nema dodira s BiH.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:00 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44084 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Vidjet ćemo za tri godine, treba sačuvati ovaj post.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:00 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Mostar je dugorocno nas. Prešli smo 2024 mentalnu barijeru i to sve može ići jedino ka još vecim brojkama. 60:40 recimo za tri godine.  to su želje za vaš 40i rođendan? I prije malo. Ali finaliziracemo za Robikin i moj zajedničko slavlje.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:01 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:  to su želje za vaš 40i rođendan? I prije malo. Ali finaliziracemo za Robikin i moj zajedničko slavlje. Mislim da će vam samo puste želje ostati nažalost, bolje da se usredotočite na obiteljski život, manje stresa, možda pronađete i sreću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:03 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: I prije malo. Ali finaliziracemo za Robikin i moj zajedničko slavlje.
Mislim da će vam samo puste želje ostati nažalost, bolje da se usredotočite na obiteljski život, manje stresa, možda pronađete i sreću. Ja sam vise nego sretna u životu. Nikakvog stresa nemam. Niti želim sebe izlagati bilo čemu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Mislim da će vam samo puste želje ostati nažalost, bolje da se usredotočite na obiteljski život, manje stresa, možda pronađete i sreću.
Ja sam vise nego sretna u životu. Nikakvog stresa nemam. Niti želim sebe izlagati bilo čemu. Zato nećete fantomsku dicu učit muslimanski, i zato imate napadaje na forumima svako par tjedana? Stress free!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:07 |
|
|
Ja sam vise nego sretna u životu. Nikakvog stresa nemam. Niti želim sebe izlagati bilo čemu.
Zato nećete fantomsku dicu učit muslimanski, i zato imate napadaje na forumima svako par tjedana? Stress free! Ja kad budem imala napadaje na forumima neću ulaziti vise. Lool koje gluposti.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86505 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ja sam vise nego sretna u životu. Nikakvog stresa nemam. Niti želim sebe izlagati bilo čemu.
Zato nećete fantomsku dicu učit muslimanski, i zato imate napadaje na forumima svako par tjedana? Stress free! Zašto Sarajki govoriš “vi”?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Zato nećete fantomsku dicu učit muslimanski, i zato imate napadaje na forumima svako par tjedana? Stress free!
Zašto Sarajki govoriš “vi”? Gospođa je 17 godina starija od mene(minimalno ako je istina da ima 37), red je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Zato nećete fantomsku dicu učit muslimanski, i zato imate napadaje na forumima svako par tjedana? Stress free!
Zašto Sarajki govoriš “vi”? Kaže da ima 20. I treba. I tebi takodjer se obraćati sa vi. Sto bježiš ti od godina?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86505 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Pitala je koji je to hrvatski dio BiH.
—> to je onaj dio gdje nema muslimanskog u školama, ali se može učit i engleski, i njemački, talijanski, razni strani jezici ali nema muslimanskog.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:18 |
|
|
|
Nema ni u Seheru muslimanskog. Jer takav jezik ne postoji. Samo bosanski!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:20 |
|
|
Hrvatski dio je onaj gdje kad šalješ pismo, šalješ ga s prekrasnom markom ustanka protiv Turaka 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nema ni u Seheru muslimanskog. Jer takav jezik ne postoji. Samo bosanski! To se na vašem jeziku zove bosanski, ali ovo je hrvatski forum, isto kao što zovemo Suomen jezik Finski, tako i taj navodni bosanski na hrvatskom zovemo Muslimanski, jezične razlike jbga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Hrvatski dio je onaj gdje kad šalješ pismo, šalješ ga s prekrasnom markom ustanka protiv Turaka  Ode ti u guslare. Jos malo! 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:24 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nema ni u Seheru muslimanskog. Jer takav jezik ne postoji. Samo bosanski! To se na vašem jeziku zove bosanski, ali ovo je hrvatski forum, isto kao što zovemo Suomen jezik Finski, tako i taj navodni bosanski na hrvatskom zovemo Muslimanski, jezične razlike jbga. Po ustavu BiH postoji bosanski. Tako da pises nebuloze. I taj jezik govori zamisli debela vecina stanovnistca BiH!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:25 |
|
|
|
Jezična vježba: srpski musliman priča muslimanski
Pojašnjenje pojmova:
srpski musliman = musliman iz Republike Srpske
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: To se na vašem jeziku zove bosanski, ali ovo je hrvatski forum, isto kao što zovemo Suomen jezik Finski, tako i taj navodni bosanski na hrvatskom zovemo Muslimanski, jezične razlike jbga. Po ustavu BiH postoji bosanski. Tako da pises nebuloze. I taj jezik govori zamisli debela vecina stanovnistca BiH! 50% do maksimalno 55% nije debela vecina, siguran sam i da u finskom ustavu ne piše finski pa ga opet tako zovemo, jbga pričamo različitim jezicima čudo je da se uopće razumijemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: To se na vašem jeziku zove bosanski, ali ovo je hrvatski forum, isto kao što zovemo Suomen jezik Finski, tako i taj navodni bosanski na hrvatskom zovemo Muslimanski, jezične razlike jbga. Po ustavu BiH postoji bosanski. Tako da pises nebuloze. I taj jezik govori zamisli debela vecina stanovnistca BiH! Nađi mi u Ustavu gdje se spominje muslimanski tj. bosanski. Evo ti ustav: https://www.ustavnisud.ba/public/down/U ... NE_bos.pdfPokušaj u dokumentu googlat riječ “bosanski”.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: ChatGPT, finonastupic i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|