|
|
Stranica: 21/25.
|
[ 611 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86505 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Recimo, mi i Srbi nemamo iskustvo da se sjećamo nekog ručka kada se reklo, “E, od danas ćemo se zvati ovako, više nismo muslimani”.
Ili da ukućani jedan drugog ispravljaju.
Da baba pruža otpor i ne može ju se ubijediti.
A mislim da ovo iskustvo nema ni velika većina vas.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:55 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Ma jok. Mi kazemo Bosanci. Nevezano da kli južni kao vi. Lol Bosanci kažem i za Srbe i Hrvate i za Bošnje. I sigurno svi iz Bosne tako. Nama Hercegovina je ono…
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86505 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Znači, u kući kažu “musliman”, a mene ili Dodika bi tjeralo da koristimo termin koji ni u kući nije zaživio.
Bošnjak sam čuo da samo hrvatski političari upotrebljavaju, i to samo pred kamerama, službena varijanta nešto kao “zrakoplov”, a kaže se avion. Iz političke korektnosti. Na zatvorenim sjednicama HDZ kaže se “muslimani”.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:57 |
|
|
|
Riječ "Bošnjak" se uopće ne upotrebljava izvan nekih javnih nastupa. Čak ni tada uvijek. Svi ih zovu muslimani ili bosanci. Tko će zapamtit sve njihove fiks ideje. Samo u 20om stoljeću su promijenili narodnost 6 puta. Muslimani-Jugoslaveni-Hrvati-Srbi-Muslimani-Bošnjaci
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:57 |
|
|
|
Ma jok. Evo mami kažem ima neki papak na forumu i kurci se da zgodan. Bosanac. A ne smije na kavu. Kaže mama pusti to, garant je neki nikakav. Samo u virtuali frajer.
@znas Robika?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:58 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 3813 Lokacija: Dridska Župa
|
|
Zamisli da ti u godini gospodnjoj 2020nekoj treba ovakav cheat sheet da znaš kako bi se trebao izjasniti, a postoji mali milijun ovakvih grafika.
| Privitak/ci: |

Proglas_za_popis_u_CG_Kosovo1.jpg [ 180.79 KiB | Pogledano 651 put/a. ]
|
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 17:59 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Riječ "Bošnjak" se uopće ne upotrebljava izvan nekih javnih nastupa. Čak ni tada uvijek. Svi ih zovu muslimani ili bosanci. Tko će zapamtit sve njihove fiks ideje. Samo u 20om stoljeću su promijenili narodnost 6 puta. Muslimani-Jugoslaveni-Hrvati-Srbi-Muslimani-Bošnjaci Zrakoplov —> avion Računalo —> kompjuter Bošnjaci —> muslimani Jedno ćeš u kameru u izjavi za Dnevnik, drugo kad se kamera ugasi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:00 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Zamisli da ti u godini gospodnjoj 2020nekoj treba ovakav cheat sheet da znaš kako bi se trebao izjasniti, a postoji mali milijun ovakvih grafika. E al ovaj grb je takva kontradikcija. Pa Kotromanici bi se svi kolektivno ubili da vide da su im unstili obiteljsku bastinu sa polumjesecima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:00 |
|
|
|
Na računalo sam se vremenom navikao.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:01 |
|
|
|
Robika, hoćeš li negirati da si ruzan i bezveze ili ne? Svojim pojavljivanjem? Cekam…
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:01 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Zamisli da ti u godini gospodnjoj 2020nekoj treba ovakav cheat sheet da znaš kako bi se trebao izjasniti, a postoji mali milijun ovakvih grafika. Imaju i pjesmicu. Baš uđe u uši. Pjevušim ju cijeli dan kad god je čujem 
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robika, hoćeš li negirati da si ruzan i bezveze ili ne? Svojim pojavljivanjem? Cekam… Na žalost, Robbijevo vrijeme je trenutno izuzetno ograničeno jer priprema novi tekst umetanja koji će Plenković proslijediti Schmidtu.
1396 of 2558 - 54.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robika, hoćeš li negirati da si ruzan i bezveze ili ne? Svojim pojavljivanjem? Cekam… Ja sam realno među najzgodnijim i najpametnijim forumašima. I zahvalan sam za to, zaista sam zahvalan, skoro na religiozan način. Skroman sam i ponizan zbog karata dodijeljenih, jer su mogle biti drugačije. Ali eto, netko mora i to. A na kraju, ni to nije bitno, jer svi idemo u prah … sve je prolazno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:04 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Zamisli da ti u godini gospodnjoj 2020nekoj treba ovakav cheat sheet da znaš kako bi se trebao izjasniti, a postoji mali milijun ovakvih grafika. Imaju i pjesmicu. Baš uđe u uši. Pjevušim ju cijeli dan kad god je čujem  Da ih ne znam, rekao bih da je parodija, a ne ozbiljan pokušaj buđenja nacionalnog ponosa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:05 |
|
|
|
Ali sve smo uzeli. Bošnjak ekskluziva i bosanski jezik. Pokrili historiju srednjovjekovne Bosne i bosanski je identifikacija sa drzavom BiH. Dok Srbi i Hrvati. Srpski i hrvatski. Nikakve poveznice sa BiH samo sa susjedima i komsijama!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:07 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Robika, hoćeš li negirati da si ruzan i bezveze ili ne? Svojim pojavljivanjem? Cekam… Ja sam realno među najzgodnijim i najpametnijim forumašima. I zahvalan sam za to, zaista sam zahvalan, skoro na religiozan način. Skroman sam i ponizan zbog karata dodijeljenih, jer su mogle biti drugačije. Ali eto, netko mora i to. A na kraju, ni to nije bitno, jer svi idemo u prah tako da… Neki sredovječni brkati čiča. U kariranim pantalonama i ponizak. Inače bi ti se pojavio. Da dokažeš suprotno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:08 |
|
|
|
Ja sam isto među najzgodnijim i najpametnijim forumašima, također skroman, ponizan, vrijedan, marljiv. Mene bi poželit svaka cura htjela
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:08 |
|
|
|
Nećeš dobit kurca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ali sve smo uzeli. Bošnjak ekskluziva i bosanski jezik. Pokrili historiju srednjovjekovne Bosne i bosanski je identifikacija sa drzavom BiH. Dok Srbi i Hrvati. Srpski i hrvatski. Nikakve poveznice sa BiH samo sa susjedima i komsijama! Naravno, zato su i nastali "Bošnjaci" i "bosanski", kao instrument osvajačke politike.
1396 of 2558 - 54.57%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ali sve smo uzeli. Bošnjak ekskluziva i bosanski jezik. Pokrili historiju srednjovjekovne Bosne i bosanski je identifikacija sa drzavom BiH. Dok Srbi i Hrvati. Srpski i hrvatski. Nikakve poveznice sa BiH samo sa susjedima i komsijama! To je bio plan. Ali smotani ste u svemu pa tako i u ovom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:10 |
|
|
Ja sam prosječan i metar žilet 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:12 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nećeš dobit kurca. Meni da K treba Robika, ti lutka ne bi bio ni deseti na listi u virtualnim bespucima. Vjeruj. Nego cisto da vidimo dokle ces s tim da si lep kao greh i zgodan. A krijes se kao mišić.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:12 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ja sam isto među najzgodnijim i najpametnijim forumašima, također skroman, ponizan, vrijedan, marljiv. Mene bi poželit svaka cura htjela Odvno je poznato da na forumima nitko nema ispod 18. 
1396 of 2558 - 54.57%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Naravno, zato su i nastali "Bošnjaci" i "bosanski", kao instrument osvajačke politike. Kao i Palestinci, isti sistem, nazivanja sebe po regiji da ispadne da je to njihovo. Narodnost im je svakako nebitna. Da citiram onaj muslimanski transparent sa prosvjeda za hamas u Sarajevu "Umnet jedno tijelo"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zbog Muslimana i Muje, Hrvati i Srbi kriju da su iz BiH? Postano: 31 srp 2025, 18:16 |
|
|
|
Sarajka je troll master.
Valja se oduprijeti razmjenama s njom…
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 37 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|