HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 vel 2025, 11:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 647 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu"
PostPostano: 06 pro 2021, 21:23 

Fela Kuti je napisao/la:
novem je napisao/la:
Zoki šamara sve koji se usude da mu se ispriječe. :smajl007

Epidemija lažnog predstavljanja je normalna pojava među Muslimanima.
Pa nije ni čudo što ne razumiju šta znači legitimno, legalno, po ustavu… sve su to šibicarima i ubleharima apstraktni pojmovi koji su izmislili nevjernici.

Koliko ja znam, svi koji su se na ovom forumu dosad lažno predstavljali su bili muslimani, većina ne odveć inteligentna :zubati

Vrh

Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu"
PostPostano: 06 pro 2021, 21:25 

OptimisticniVeSeljak je napisao/la:
Citat:
Milanović nastavlja šokirati: U Srebrenici je bio genocid, ali onda za teže zločine treba novi naziv

A za ove manje jedan **** je izmislio mini
Citat:
Advokat Duško Tomić: U Bijeljini, Sarajevu i Konjicu počinjen mini genocid

Vrh

Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru
PostPostano: 06 pro 2021, 21:28 

Karabaja je napisao/la:
Od kada je to tesko biti sovinista?
Tesko je biti mudar, suzdržan i skroman.
Veliki uspjeh Milanovica nema sta.

Od Đafer Bega preko Sejde, Cerića & Kavazovića do Živkovića, ne zna se koji je mudriji, suzdržaniji i skromniji.
Očigledno da sovinista na Muslimanskom i šovinista na Hrvatskom jeziku ne znače isto.
Tražili ste, gledajte!

Vrh

Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru
PostPostano: 06 pro 2021, 21:32 

Milanović tone sve dublje pa sada inputira Bošnjacima da su stradanje u Srebrenici sami nazvali genocidom

https://www.klix.ba/vijesti/bih/milanov ... /211206145

Zasad preko 300 komentara. Što mislite, mogu li zapjenjeni mujgurci natući tisuću? Potpuno su opijeni pačjim lojem i ja mislim da mogu do hiljadarke

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 21:36 

Bošnjaci kusaju čorbu koju su i sami kuhali. Manipulišući sa sudskom odlukom o genocidu u Srebrenici i praveći svake godine cirkus manifestaciju u Potočarima, zaboravili su na ubijenih 4000 u Prijedoru i to onih koji nisu bili u uniformi i nisu pružali otpor. Zaboravili su na Višegrad, Foču, Vlasenicu i ostala stratišta. Čak je u drugi plan stavljeno 11000 ubijenih u Sarajevu. Srbi su to iskoristili i svu pažnju usmjerili upravo na Srebrenicu tvrdeći da je tu likvidirano par hiljada Naserovih koljača. Bošnjaci uletjeli u zamku i eto danas i Milanovića da komentira.
Ali, iskreno meni se čini da Milanović nije baš pojam inteligencije. Za njega Dodig nije problem? Nema tamo puno Hrvata. Šta je problem? Pa naravno, problem su Bošnjaci! E pravo pitanje za Milanovića je što po njegovom mišljenju treba da rade Bošnjaci? Veoma me interesuje što stvarno Milanović savjetuje Bošnjacima osim sapuna? Da li je to treći entitet? Da li po njemu mi trebamo prihvatiti fildzanistan? Mislim da se Milanovićeve izjave mogu shvatiti samo kao obično lupetanje sve dok ne otvori karte i ne kaže što hoće! Prije toga bi Milanović morao detaljno proučiti Daytonski sporazum. Nije dovoljan parfem, treba čitati i učiti.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 21:42 

Lars Dietrich je napisao/la:
i_jopet je napisao/la:

Ne znam zašto se ova izjava ne pojavljuje i od drugih hrvatskih političara, lijepo je to Zoki rekao.

Samo prenebrjegava činjenicu da ta treća strana ima 60% glasova na izborima, da je većinska i državotvorna. BiH ne ovisi o volji Srba i Hrvata i može postojati i bez njih, pa ako zatreba i snagom sile i oružja.

Srbija i Hrvatska treba da povuku priznanje BiH ako mogu i smiju, a ne ovako da lajucka ko pičkica koja on i jeste.
Hrvatski predsjednik srpskog imena i prezimena.

:bih

BiH postoji samo kao država Hrvata, Srba i Muslimana.

Bez Hrvata i Srba to je Mujostan.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 21:44 

Pritisak da prestanete majmunirati Hr.

Samo da vratite ukradeno. Nije teško.

Vama je to CRVENA LINIJA...između opstanka i ostanka...ili puta u jednom pravcu, bez povratne karte.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 21:47 

Hagresor je napisao/la:
Drugi dio Zokije izjave koju je BBC tu zakačio, kliksislam nije prenio. Ne žele puštati toliku količinu sjemene tečnosti na Mukije u isto vrijeme. Tugica.

On ovime samo piša po vama jer trajno narušava i onako narušene odnose.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 21:52 

Asker1 je napisao/la:
Hagresor je napisao/la:
Drugi dio Zokije izjave koju je BBC tu zakačio, kliksislam nije prenio. Ne žele puštati toliku količinu sjemene tečnosti na Mukije u isto vrijeme. Tugica.

Zajebano, ne vjerujem da ćemo tako brzo obnovit porušene odnose nakon ovoga. Da sam musliman ne bi više nikad išao preko HR nekuda dok se situacija ne poboljša.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 21:58 

Hagresor je napisao/la:
Asker1 je napisao/la:

Zajebano, ne vjerujem da ćemo tako brzo obnovit porušene odnose nakon ovoga. Da sam musliman ne bi više nikad išao preko HR nekuda dok se situacija ne poboljša.

Daje nam izgovor da naši političari u nastupima hrvatsku predstavljaju agresorom i da govore da je utjecaj iste maliciozan i pogan.
Sami ste si krivi.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:00 

Glupostima nikad kraja ..

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... ine-714271

Zajednički identitet današnjih stanovnika Bosne i Hercegovine

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:04 

I od toga se nećemo oporavit. Čitaj malo šta Bakir kaže.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:05 

Asker1 je napisao/la:
Hagresor je napisao/la:

Daje nam izgovor da naši političari u nastupima hrvatsku predstavljaju agresorom i da govore da je utjecaj iste maliciozan i pogan.
Sami ste si krivi.

Srećom dosad nas Mukiji nisu krivili za ništa. Ali ako nas nakon ovoga ne izbace iz EU i NATO-a onda je svijet stvarno propao ko kauč. Nadam se i što žešćem lobiranju muslimana protiv HR. Neki minimum da Džafer smjesta odleti u Pakistan i informira službeni Islamabad o ovome svemu. A predložio bih i da prostor džihada uvede sankcije Hrvatskoj.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:06 

Asker1 je napisao/la:
Hagresor je napisao/la:

Dobar je Milanović. Istinu vam govori. A vi blejite.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:14 

i_jopet je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Što se tiče osude njegove izjave koja je došla iz Sarajeva, Milanović je rekao da službeno Sarajevo "nažalost ne postoji". "Ja bih volio da postoji, a postoji samo jedno od tri strane koja govori ono što druge dvije strane ne podržavaju. To je činjenica."

Ne znam zašto se ova izjava ne pojavljuje i od drugih hrvatskih političara, lijepo je to Zoki rekao.

Pojavljuje se slicno kod Mosta i nekih pojedinaca iz drugih desnih stranaka ali se ne pojavljuje kod globo homo stranaka poput HDZ, SDP, Mozemo, Centar itd.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:16 

Dodao bih nešto disonantno...

1. naravno da zločin u Srebrenici nije genocid

2. no- genocid je besmislena pravna formulacija, ušla u UN zbog poljskog Židova Lemkina kao nešto posebno, big dži. No, to je neodrživo. Ako se proba uništiti dio naroda, to bi bio genocid. OK. No- koliko dio? Židova je po svim procjenama, stradalo oko 1/3 od europskih Židova, a većina je svjetskih Židova ostala živa. Točno je da ih je Hico htio pobiti sve koliko je mogao- no ni onda ne bi uspio. Za pravi genocid treba pobiti sve, ili neku golemu većinu.

Koliku? 95%? 70%? 60%?

To je neprecizno.

Npr. da ja mrzim Kineze i mogu ih pobiti i pobijem ih 200 milijuna- jesam li počinio genocid nad Kinezima?
Pa ostalo ih je milijardu i dvjesto milijuna. Čudan neki genocid.

Na drugi način, politicidi i democidi su minorizirani. Ako zbog ideologije, a ne "rase", strada na desetke milijuna u doba Lenjina, Staljina, Maoa, Pol Pota... to je kao emocionalno "manje" od genocida?

Nemojte me zasmijavati.

Genocid bi trebao biti izbačen iz globalne pravne terminologije kao mutan i nesuvisao pojam.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:17 

Ali bosansko društvo i nacionalno tkivo Bosne u 19.vijeku.
Na čemu li su ovi degenerici?

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:18 

Bobovac je napisao/la:
Asker1 je napisao/la:

Dobar je Milanović. Istinu vam govori. A vi blejite.

Istina je samo za konzumaciju vama fašistima. Uostalom vama i Srbima i vašim herojima nismo sudili niti presudili mi no Hag. Amin

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:19 

Kulac je napisao/la:
Reconquista je napisao/la:

Za Jasenovac ne znamo što je bilo. Vi starije generacije se morate osloboditi tog refleksa. Za Jasenovac nemamo dokaza da je bio veći od Srebrenice.

Milanović se malo trapavo izrazio. On je ustvari htio reći ovo: Ta će Srebrenica? Mi smo u vrijeme NDH pobili deset ili sto puta više pa nam niko sudski ne priznaje genocid.(8000x100=800.000). I nije tačno da je svaki genocid isti. Naši su ubijali i maljevima, zatvarali djecu u logore, a u Srebrenici su ukokani na human način upotrebom običnih metaka!

Koji su to naši?

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:22 

Ajd odjebi više s debilnim upisima islamo fašist.

Ako ti je to već neki fetiš.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:23 

Kulac je napisao/la:
Bošnjaci kusaju čorbu koju su i sami kuhali. Manipulišući sa sudskom odlukom o genocidu u Srebrenici i praveći svake godine cirkus manifestaciju u Potočarima, zaboravili su na ubijenih 4000 u Prijedoru i to onih koji nisu bili u uniformi i nisu pružali otpor. Zaboravili su na Višegrad, Foču, Vlasenicu i ostala stratišta. Čak je u drugi plan stavljeno 11000 ubijenih u Sarajevu. Srbi su to iskoristili i svu pažnju usmjerili upravo na Srebrenicu tvrdeći da je tu likvidirano par hiljada Naserovih koljača. Bošnjaci uletjeli u zamku i eto danas i Milanovića da komentira.
Ali, iskreno meni se čini da Milanović nije baš pojam inteligencije. Za njega Dodig nije problem? Nema tamo puno Hrvata. Šta je problem? Pa naravno, problem su Bošnjaci! E pravo pitanje za Milanovića je što po njegovom mišljenju treba da rade Bošnjaci? Veoma me interesuje što stvarno Milanović savjetuje Bošnjacima osim sapuna? Da li je to treći entitet? Da li po njemu mi trebamo prihvatiti fildzanistan? Mislim da se Milanovićeve izjave mogu shvatiti samo kao obično lupetanje sve dok ne otvori karte i ne kaže što hoće! Prije toga bi Milanović morao detaljno proučiti Daytonski sporazum. Nije dovoljan parfem, treba čitati i učiti.

Milanović je Albert Einstein za cijelu vašu filđan političku scenu i nije problem između vas i nas počeo sa Milanovićem, tako da ti je pitanje deplasirano!

Vi od početka 2000ih sa prvim nametanjem Sejde radikalno mjenjate svoj nacionalistički narativ (Hrvati i Srbi su isti) i kontinuirano mediski dehumanizirate Hrvata Herceg-Bosne, isključivo sa željom uništenja istih.

Do Milanovića, Hrvatska politika je bila uglavnom suzdržana i pristojna ali na jednu iracionalu i agresivnu nacionalističku politiku Islamista iz Trokutistana… normalan insan više jednostavno ne zna kako izać na kraj, osim odma šaka u glavu! Pa nek se Talibani pitaju šta smo mi Alahu skrivili?!?!

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:24 

Ajd odjebi više s debilnim upisima islamo fašist.

Ako ti je to već neki fetiš.

Istina prosvjetljuje.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:26 

Zviezda Granda je napisao/la:
Vjera je bila glavni faktor identiteta sve do nastanka nacija.

Ne, nije.
U zemljama poput Poljske, Ceske, Britanije, Svicarske, Japana, Mongolije, Kine, Albanije nije. Ta koluzija religijske skupine i identiteta se javlja ISKLJUCIVO tamo di nema drugih drzavotvornih institucija.

Tamo di ih ima, tu nema tog spajanja. Japanci i Kinezi se NIKAD nisu dilili na Budiste/Sintoiste/Konfucijaniste/Taoiste i gradili neki identitet oko tog. UVIK su imali jasan etnicki identitet baziran na ideji naslidnog pripadanja. Isto i Svicarska i sve navedeno. Svi su od starta i daleeeeeeeko prije 1848 imali jasan plemensko/nacionalni identitet.

U Skandinaviji, iako su svi bili Katolici pa Luterani i govore medusobno razumljivim jezicima, svejedno su se formirali u 3 etnicke grupa, iskljucivo jer svaka nacija ima iznimno jake INSTITUCIJE!

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:27 

Asker1 je napisao/la:
Hagresor je napisao/la:

Svaki dan navijam da se naruše još više.

Vrh

PostPostano: 06 pro 2021, 22:27 

Kulac je napisao/la:

Milanović se malo trapavo izrazio. On je ustvari htio reći ovo: Ta će Srebrenica? Mi smo u vrijeme NDH pobili deset ili sto puta više pa nam niko sudski ne priznaje genocid.(8000x100=800.000). I nije tačno da je svaki genocid isti. Naši su ubijali i maljevima, zatvarali djecu u logore, a u Srebrenici su ukokani na human način upotrebom običnih metaka!

Koji su to naši?

Realno- i sav taj Jasenovac je napumpan,kao što sam odavno rekao komšijama:

https://forum.krstarica.com/threads/ska ... 690/page-8

https://forum.krstarica.com/threads/ska ... 690/page-9

https://forum.krstarica.com/threads/ska ... 90/page-11

Demografski identitet Srba i Hrvata u Jugoslaviji prema popisima stanovništva od 1921. do 1991. godine

Srba 1931- 5.848.000.

Srba 1948- 6.547.117.

Hrvata 1931- 3.788.000

Hrvata 1948- 3.784.353.

Kao posljedica genocida, u SFRJ broj Srba porastao za oko 700.000, dok se broj Hrvata smanjio za oko 3.600

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 647 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: dunno i 37 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: