|
|
Stranica: 8/26.
|
[ 647 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Reconquista
|
Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru Postano: 06 pro 2021, 22:27 |
|
|
Asker1 je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Ajd odjebi više s debilnim upisima islamo fašist.
Ako ti je to već neki fetiš. Istina prosvjetljuje. Asker1 je napisao/la: Istina je samo za konzumaciju vama fašistima. Uostalom vama i Srbima i vašim herojima nismo sudili niti presudili mi no Hag. Amin Amin.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 06 pro 2021, 22:53 |
|
|
Kulac je napisao/la: elit star je napisao/la: Meni je svaka konverzacija sa Mygurima čisto gubljenje vremena. Boga mi, ti si odista izgubio dosta vremena. Zna se da je BiH prije dolaska odurnih i lojavih Turaka bila pretežito katolička zemlja. Vi pravoslavci kao stočarska skupina ste pridošli sa lojavim Turcima. Uostalom, pogledaj kartu pa ćeš vidjeti kako se BiH idealno uklapa sa Hrvatskom u jedinstven teritorij. Zar RS ne djeluje apsolutno neprirodno i očigledno kao rezultat osvajanja od strane Srbije? Stalno padate u istu zamku odričući Bošnjacima pravo na BiH na osnovu argumenta religije. Naš Mujo je živi dokaz da potiče iz BiH. Mujo je prešao na islam u BiH. Nije primio islam u Anadoliji nego u BiH. Znači da je direktni potomak onih koji su u BiH primili islam. Za današnje Srbe se ne zna gdje su bili u vrijeme dolaska Turaka u BiH. Možda su bili u BiH, a možda i nisu. Zna se za program posrbljavanja pravoslavaca u BiH i postoje dokazi za taj proces. Odkud sad to? Za razliku od većine Bošnjaka ti ne svojataš predosmanlijsku Bosnu kao vašu, mislim da se sa tobom neće složiti većina Bošnjaka političara niti Bošnjaka na ovom forumu.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru Postano: 06 pro 2021, 22:55 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Ne znam zašto se ova izjava ne pojavljuje i od drugih hrvatskih političara, lijepo je to Zoki rekao.
Samo prenebrjegava činjenicu da ta treća strana ima 60% glasova na izborima, da je većinska i državotvorna. BiH ne ovisi o volji Srba i Hrvata i može postojati i bez njih, pa ako zatreba i snagom sile i oružja. Srbija i Hrvatska treba da povuku priznanje BiH ako mogu i smiju, a ne ovako da lajucka ko pičkica koja on i jeste. Hrvatski predsjednik srpskog imena i prezimena. Državotvorna? Misliš kao jugoslavenska ljevica miloševićeve žene?
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 06 pro 2021, 23:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru Postano: 06 pro 2021, 23:10 |
|
|
elit star je napisao/la: Jel vam sad Hrvati bar malo jasnije zašto im ne damo pristup nama za razliku od vas? A da ovo sve nije kakova latinska ujdurma. Bil se smio opkladiti da nije?
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru Postano: 06 pro 2021, 23:14 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: elit star je napisao/la: Jel vam sad Hrvati bar malo jasnije zašto im ne damo pristup nama za razliku od vas? A da ovo sve nije kakova latinska ujdurma. Bil se smio opkladiti da nije? Mi ništa nemamo protiv da vas prime.Neka Hrvati progutaju zelenu otrovnu žabu.Mi nećemo. Slobodno vi sa njima ajte.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru Postano: 06 pro 2021, 23:31 |
|
|
Kulac je napisao/la: Bošnjaci kusaju čorbu koju su i sami kuhali. Manipulišući sa sudskom odlukom o genocidu u Srebrenici i praveći svake godine cirkus manifestaciju u Potočarima, zaboravili su na ubijenih 4000 u Prijedoru i to onih koji nisu bili u uniformi i nisu pružali otpor. Zaboravili su na Višegrad, Foču, Vlasenicu i ostala stratišta. Čak je u drugi plan stavljeno 11000 ubijenih u Sarajevu. Srbi su to iskoristili i svu pažnju usmjerili upravo na Srebrenicu tvrdeći da je tu likvidirano par hiljada Naserovih koljača. Bošnjaci uletjeli u zamku i eto danas i Milanovića da komentira. Ali, iskreno meni se čini da Milanović nije baš pojam inteligencije. Za njega Dodig nije problem? Nema tamo puno Hrvata. Šta je problem? Pa naravno, problem su Bošnjaci! E pravo pitanje za Milanovića je što po njegovom mišljenju treba da rade Bošnjaci? Veoma me interesuje što stvarno Milanović savjetuje Bošnjacima osim sapuna? Da li je to treći entitet? Da li po njemu mi trebamo prihvatiti fildzanistan? Mislim da se Milanovićeve izjave mogu shvatiti samo kao obično lupetanje sve dok ne otvori karte i ne kaže što hoće! Prije toga bi Milanović morao detaljno proučiti Daytonski sporazum. Nije dovoljan parfem, treba čitati i učiti. Od tih 11 000 stradalih stanovnika Sarajeva( pod vašom kontrolom) preko 3000 je stradalih Srba i 750 Hrvata. Oko 7000 stradalih je Muslimana,a od tog broja bar 30 - 40% je stradalo na igmansko bjelašničkom frontu,Konjicu,Kreševu...
|
|
Vrh |
|
|
Asker1
|
Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru Postano: 06 pro 2021, 23:34 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Asker1 je napisao/la: Istina prosvjetljuje. Asker1 je napisao/la: Istina je samo za konzumaciju vama fašistima. Uostalom vama i Srbima i vašim herojima nismo sudili niti presudili mi no Hag. Amin Amin. Naravno da trebate konzumirati istinu, ali ne "istinu" koju vam Milanović servira. Presude u Hagu su istina koju trebate konzumirati kako bi se prosvijetlili i krenuli ispravno naprijed.
_________________ Srpski svet=šumski svet
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru Postano: 06 pro 2021, 23:38 |
|
|
Asker1 je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Amin. Naravno da trebate konzumirati istinu, ali ne "istinu" koju vam Milanović servira. Presude u Hagu su istina koju trebate konzumirati kako bi se prosvijetlili i krenuli ispravno naprijed. te presude ćemo vam nabiti u dupe i gurati dok vam ne izađu na usta Myjgur. Konzumiraćete ih sa svojim izmetom.
|
|
Vrh |
|
|
macola
|
Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru Postano: 06 pro 2021, 23:59 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Ne znam zašto se ova izjava ne pojavljuje i od drugih hrvatskih političara, lijepo je to Zoki rekao.
Samo prenebrjegava činjenicu da ta treća strana ima 60% glasova na izborima, da je većinska i državotvorna. BiH ne ovisi o volji Srba i Hrvata i može postojati i bez njih, pa ako zatreba i snagom sile i oružja. Srbija i Hrvatska treba da povuku priznanje BiH ako mogu i smiju, a ne ovako da lajucka ko pičkica koja on i jeste. Hrvatski predsjednik srpskog imena i prezimena. Mujaga, ne takijaj, bošnjačke stranke su dobile 630 tisuća glasova 2018., tu brojimo sve pa i one građanske, hrvatske i srpske nacionalne stranke su dobile zajedno 750 tisuća.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru Postano: 07 pro 2021, 00:06 |
|
|
Bit će taj omjer i bolji. Baš bi se usrećili s građanskom državom, Hrvati i Srbi bi izglasali podjelu.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru Postano: 07 pro 2021, 00:12 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: Bit će taj omjer i bolji. Baš bi se usrećili s građanskom državom, Hrvati i Srbi bi izglasali podjelu. Dodik bi im bio predsjednik
|
|
Vrh |
|
|
Kulac
|
Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru Postano: 07 pro 2021, 00:37 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Kulac je napisao/la: Bošnjaci kusaju čorbu koju su i sami kuhali. Manipulišući sa sudskom odlukom o genocidu u Srebrenici i praveći svake godine cirkus manifestaciju u Potočarima, zaboravili su na ubijenih 4000 u Prijedoru i to onih koji nisu bili u uniformi i nisu pružali otpor. Zaboravili su na Višegrad, Foču, Vlasenicu i ostala stratišta. Čak je u drugi plan stavljeno 11000 ubijenih u Sarajevu. Srbi su to iskoristili i svu pažnju usmjerili upravo na Srebrenicu tvrdeći da je tu likvidirano par hiljada Naserovih koljača. Bošnjaci uletjeli u zamku i eto danas i Milanovića da komentira. Ali, iskreno meni se čini da Milanović nije baš pojam inteligencije. Za njega Dodig nije problem? Nema tamo puno Hrvata. Šta je problem? Pa naravno, problem su Bošnjaci! E pravo pitanje za Milanovića je što po njegovom mišljenju treba da rade Bošnjaci? Veoma me interesuje što stvarno Milanović savjetuje Bošnjacima osim sapuna? Da li je to treći entitet? Da li po njemu mi trebamo prihvatiti fildzanistan? Mislim da se Milanovićeve izjave mogu shvatiti samo kao obično lupetanje sve dok ne otvori karte i ne kaže što hoće! Prije toga bi Milanović morao detaljno proučiti Daytonski sporazum. Nije dovoljan parfem, treba čitati i učiti. Od tih 11 000 stradalih stanovnika Sarajeva( pod vašom kontrolom) preko 3000 je stradalih Srba i 750 Hrvata. Oko 7000 stradalih je Muslimana,a od tog broja bar 30 - 40% je stradalo na igmansko bjelašničkom frontu,Konjicu,Kreševu... Zaboravio si dodati da su preostale pobili sami muslimani u terorističkim akcijama Markale 1 i 2, Vase Miskina i na ostalim lokacijama na kojima su muslimanski teroristi postavljali eksplozivne naprave i onda optužili Srbe. Dakle, Mladić i Karadzić su apsolutno nevini jer nisu mrava zgazili, akamoli muslimana. Prijedor si mudro zaobišao u analizi. Ako se ne varam, predstavio si se na temi o Trgovskoj gori kao stanovnik Sarajeva. Zatim si ustvrdio da niko u Sarajevu ne smije otići do granapa jer ga smog odmah ubije. I to potvrdjujem. Od deset koji pokušaju otići do granapa, pet umre na licu mjesta.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 07 pro 2021, 00:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru Postano: 07 pro 2021, 00:54 |
|
|
Mene samo interesira samo zašto već danas muslimani i njihovo Vijeće mula nisu zabranili Milanoviću ulazak ubosnu 23%? Čovjek im se u facu istovario na njihov sitniji seoski obračun sa Srbima, a ovi šute ko pi.ke. Ili se čeka Hižoslav Cerić da iskompilira nekakav najnoviji epski deseterac? Iako, ruku na srce, jedva čekam njegov najnoviji literarni uradak. Nekidan me malo reć oduševio sa “strategijom” obaranja Rafala kamenjem ispaljenim iz ruku bosanskih sunita.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Leonardo Da Vinci
|
Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru Postano: 07 pro 2021, 02:11 |
|
|
“Službena Baščarsija”
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Milanović: Mi u Hrvatskoj ne govorimo da je u Vukovaru bio genocid, imamo neku mjeru Postano: 07 pro 2021, 09:22 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7308 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
POL_GASOL je napisao/la: Citat: Poštujem tuđu žrtvu, ali nije sve isto. Ako sve bude genocid, moramo naći drugo ime za ono što su nacisti napravili židovima u Drugom svjetskom ratu. Nije svaka žrtva, to je relativiziranje", rekao je on i istaknuo da je za žrtve bitna pravda.
Dotaknuo se i Vukovara i Ovčare. "Je li Vukovar genocid? Mi nikada ne govorimo u Hrvatskoj da je to genocid vjerojatno zato jer imamo neku mjeru. Ali Vukovar je u dva mjeseca sustavno uništavan. Grad i ljudi. Meta su bili Hrvati i nešto Srba što je ostalo s Hrvatima u podrumima. I na kraju još Ovčara, ima li tu elemenata za razgovor o genocidu?"
Vidim da i Milanović,ali i mnogi drugi zaboravljaju,ne spominju, da je nakon Ovčare,u Veleprometu ubijeno skoro 3 puta više Hrvata nego na samoj Ovčari.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 07 pro 2021, 09:58 |
|
|
Bravo, Vesna! Citat: "To je moj stav. Postoje genocidi i genocidi. Postoji genocid nad židovskim narodima, u Ruandi, postoji genocid u Srebrenici, odnosno jedan događaj definiran kao genocid, a genocid ima vrlo širok raspon, postoji genocid u Drugom svjetskom ratu, postoji Jasenovac… Nije sve isto, kao što ni svaka žrtva nije ista. Najbolje je reći da je sve isto. Nije", kazao je Milanović.
Osvrnuo se na Milorada Dodika.
"Bez obzira na sve mane koje može imati, Dodik nije najveći problem u Bosni i Hercegovini. On je jedan od manjih."
Na ovakve izjave reagirala je Vesna Rajnović, profesorica filozofije i etike iz Hrvatske.
"J**o mater onome tko je glasao za smrada kojem svaka žrtva nije ista, a Dodik najmanji problem u BiH. Oh, wait.... Blokirat ću se sama", napisala je Rajnović preko Twittera. Milanović naravno ne prestaje da se uvaljuje i da vrijeđa. Tip koji je prešao put od izbornog skupa Željka Komšića do autošoviniste i negatora genocida. Sramota da je jedna takva individua predsjednik Hrvatske. Ne bi me začudilo da za i Oluju prestane obilježavati zarad dobrih odnosa sa bosanskim Srbima. M Citat: ilanović nastavlja šokirati: U Srebrenici je bio genocid, ali onda za teže zločine treba novi naziv
Milanović i danas skandalozan: U Srebrenici je bio težak zločin "s elementima genocida"
Milanović tone sve dublje pa sada imputira Bošnjacima da su stradanje u Srebrenici sami nazvali genocidom Malo je bio, malo nije bio. Tako je kad te drma šizofrenija. Lud čovjek na čelu jedne evropske države. Nevjerovatno!
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 07 pro 2021, 10:08 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Malo je bio, malo nije bio. Tako je kad te drma šizofrenija. Lud čovjek na čelu jedne evropske države. Nevjerovatno! Pogreska je da je to Milanovicev osobni stav. To je stav 90% hrvatske populacije, zadnjih godina dana nisam upoznao ni jednog Hrvata u Zg. koji nije za disoluciju, BiH smatraju propalim experimentom. Prije 5 godina je bila druga pjesma. Hrvati sporo mjenjaju poziciju, svakih 30-50ak godina, al kad promjene, "kuku leele", idu do kraja. Hrvati 1850 za Austro-Ugarsku, Hrvati 1910 za Jugoslaviju, 1940 za Banovinu, 1990 za samostalnu drzavu, 2020 za drzavu gdje ce zivjeti 95% Hrvata(raspad BiH) Milanovic ce biti ludji i zesci sto vrijeme prolazi, jer nastupa sa pozicije moci.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 07 pro 2021, 10:20 |
|
|
tucepi je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Malo je bio, malo nije bio. Tako je kad te drma šizofrenija. Lud čovjek na čelu jedne evropske države. Nevjerovatno! Pogreska je da je to Milanovicev osobni stav. To je stav 90% hrvatske populacije, zadnjih godina dana nisam upoznao ni jednog Hrvata u Zg. koji nije za disoluciju, BiH smatraju propalim experimentom. Prije 5 godina je bila druga pjesma. Hrvati sporo mjenjaju poziciju, svakih 30-50ak godina, al kad promjene, "kuku leele", idu do kraja. Hrvati 1850 za Austro-Ugarsku, Hrvati 1910 za Jugoslaviju, 1940 za Banovinu, 1990 za samostalnu drzavu, 2020 za drzavu gdje ce zivjeti 95% Hrvata(raspad BiH) Milanovic ce biti ludji i zesci sto vrijeme prolazi, jer nastupa sa pozicije moci. Kakve veze ima stav o disoluciji sa diranjem u srebrenički genocid? Zašto sebi uopšte daje za pravo da priča o tome ako će samo gledati kako da uvrijedi i omalovažava? Je li se desilo da neko od bošnjačkih političkih predstavnika relativizira Vukovar? A moć je kad guraš kosku među tri naroda u BiH? Ništa time neće postići što već nije. U blokadi je sve svakako. Ovakvom pričom o Srebrenici samo još više zateže ludačku košulju. Ako je to ono što želite, onda ćete i dobiti. Na kraju će biti onako kako drugi kažu. Oni koji su moćniji i od nas i Milanovića, Vućića. Svih onih koji MISLE da se oni nešto pitaju. A BiH se neće raspasti. Oni koji nisu za nju - oni hoće. Ili će odseliti nekud.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 07 pro 2021, 10:24 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Bravo, Vesna! Citat: "To je moj stav. Postoje genocidi i genocidi. Postoji genocid nad židovskim narodima, u Ruandi, postoji genocid u Srebrenici, odnosno jedan događaj definiran kao genocid, a genocid ima vrlo širok raspon, postoji genocid u Drugom svjetskom ratu, postoji Jasenovac… Nije sve isto, kao što ni svaka žrtva nije ista. Najbolje je reći da je sve isto. Nije", kazao je Milanović.
Osvrnuo se na Milorada Dodika.
"Bez obzira na sve mane koje može imati, Dodik nije najveći problem u Bosni i Hercegovini. On je jedan od manjih."
Na ovakve izjave reagirala je Vesna Rajnović, profesorica filozofije i etike iz Hrvatske.
"J**o mater onome tko je glasao za smrada kojem svaka žrtva nije ista, a Dodik najmanji problem u BiH. Oh, wait.... Blokirat ću se sama", napisala je Rajnović preko Twittera. Milanović naravno ne prestaje da se uvaljuje i da vrijeđa. Tip koji je prešao put od izbornog skupa Željka Komšića do autošoviniste i negatora genocida. Sramota da je jedna takva individua predsjednik Hrvatske. Ne bi me začudilo da za i Oluju prestane obilježavati zarad dobrih odnosa sa bosanskim Srbima. M Citat: ilanović nastavlja šokirati: U Srebrenici je bio genocid, ali onda za teže zločine treba novi naziv
Milanović i danas skandalozan: U Srebrenici je bio težak zločin "s elementima genocida"
Milanović tone sve dublje pa sada imputira Bošnjacima da su stradanje u Srebrenici sami nazvali genocidom Malo je bio, malo nije bio. Tako je kad te drma šizofrenija. Lud čovjek na čelu jedne evropske države. Nevjerovatno! Ko? Milanović?Vučić?Džo Bajden?Putin? Vama svi nešto ludi i poremećeni samo ste vi normalni. Tako i ludaci iz sigurnosti ludnice posmatraju kroz rešetke spoljni svet.Vidi ga onaj svađa se sa ženom,vidi onog ludaka trči preko ulice.. A realnost je sledeća. Pao je sneg.Napolju je hladno.Gasa ima malo.Jedini će te ložiti isečene stare automobilske gume.Za jelo je razvučena pita sa malo krompira i luka. Ućićeš u prašnjav hladan autobus.Gazićeš kroz blato i smeće.Priđi prozoru i pogledaj svoj svet.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 07 pro 2021, 10:26 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39014 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Relativizirate vi Bleiburg koji je veći zločin, ne da relativizirate nego slavite na vampirskom piru u Sarajevu.
Da neće se raspasti isto kao što se nije raspala Jugoslavija nego je pola stanovništva Hrvati, Muslimani i ostali iselili iz nje i ostavili je Srbima.
Koja je to logika, ovakva BiH je očito samo vama luđačka košulja, zato ste sve luđi.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 07 pro 2021, 10:30 |
|
|
tucepi je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Malo je bio, malo nije bio. Tako je kad te drma šizofrenija. Lud čovjek na čelu jedne evropske države. Nevjerovatno! Pogreska je da je to Milanovicev osobni stav. To je stav 90% hrvatske populacije, zadnjih godina dana nisam upoznao ni jednog Hrvata u Zg. koji nije za disoluciju, BiH smatraju propalim experimentom. Prije 5 godina je bila druga pjesma. Hrvati sporo mjenjaju poziciju, svakih 30-50ak godina, al kad promjene, "kuku leele", idu do kraja. Hrvati 1850 za Austro-Ugarsku, Hrvati 1910 za Jugoslaviju, 1940 za Banovinu, 1990 za samostalnu drzavu, 2020 za drzavu gdje ce zivjeti 95% Hrvata(raspad BiH) Milanovic ce biti ludji i zesci sto vrijeme prolazi, jer nastupa sa pozicije moci. Za 10 godina hrvati će imati drzavu gdje zivi 95% hrvata
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 07 pro 2021, 10:30 |
|
|
elit star je napisao/la: Ko? Milanović?Vučić?Džo Bajden?Putin? Vama svi nešto ludi i poremećeni samo ste vi normalni. Tako i ludaci iz sigurnosti ludnice posmatraju kroz rešetke spoljni svet.Vidi ga onaj svađa se sa ženom,vidi onog ludaka trči preko ulice.. A realnost je sledeća. Pao je sneg.Napolju je hladno.Gasa ima malo.Jedini će te ložiti isečene stare automobilske gume.Za jelo je razvučena pita sa malo krompira i luka. Ućićeš u prašnjav hladan autobus.Gažićeš kroz blato i smeće.Prići ptozoru i pogledaj svoj svet. Milanoviću uspostavljaju dijagnoze u Hr, ne znam šta skačeš odmah. Ko od pomenutih spominje holokaust, pravi se glupan, relativizira? Čekaj nek ga uzmu na zub Jevreji kao što uzimaju ove iz RS. Ma hajde. Nema gasa, nema struje. Ni drva nema. Pa ćemo gume jelde? Imaš li se još čime tješiti? Ne vozim se autobusom.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Zoran Milanović ne priznaje presudu suda u Haagu o seoskom "genocidu" Postano: 07 pro 2021, 10:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39014 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tko je dotična? U rangu onog vašeg Hodžića Hadžića s kojim je obrisao pod i podučio vas šta je to predstavnička demokracija.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, dunno, Patriota i 31 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|