|
|
Stranica: 6/35.
|
[ 856 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 24 lis 2009, 00:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
kleopatra_5 je napisao/la: eeeee ovdje malo kužim, ali nema veze svima pozdrav posebno ponosnoj hrvatici Dobrodošla 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
DaniKU
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 24 lis 2009, 22:05 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
kleopatra_5 je napisao/la: eeeee ovdje malo kužim, ali nema veze svima pozdrav posebno ponosnoj hrvatici Dobrodošlicu Vam želim kleopatro_5  . Uključite se u diskusije, znam da imate puno toga pametnog za reći. 
|
|
Vrh |
|
 |
Labi
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 10 stu 2009, 18:49 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2009, 11:20 Postovi: 244 Lokacija: Republika Kosova
|
Pozdrav svim ucesnicima ovoga foruma! Posle malo pauze dosao sam opet
|
|
Vrh |
|
 |
kajman
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 16 stu 2009, 01:00 |
|
|
ma dobrodošo jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
Vrh |
|
 |
bobo mostarac
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 16 stu 2009, 20:50 |
|
|
Vazda bio hvaljen Isus i Marija! Izgleda, nisam ušao na 'glavna vrata' ... , ali evo sada koristim priliku i pozdravljam sve članove, a Uredništvu čestitam, na ovom vrlo zanimljivom i potrebnom H-B Forumu! Iz Mostara sam, gdje počinje zapad ... Ponovit ću, što nam reče Iškariotski Juda: "Oziris (gospodar tame) Mesić i Anubis (gospodar podzemlja) Manolić su svim svojim udbaško-kosovskim sredstvima pokušavali da razdvoje nešto što je jedno tijelo i jedan duh - Hrvate Herceg-Bosne, od Hercegovine preko srednje Bosne pa do Posavine, jedan duh i jedno tijelo diše već 1300 godina na ovim prostorima." Ja bih to još proširio i na Hrvate iz Republike Hrvatske, jer svi smo mi jedan te isti narod! Pokušavaju nas razdvojiti, jer bi im tako lakše bilo pobjediti nas, ali uzalud! Mogli su vidjeti (1991 -1995) kad dodje 'stani-pani' kako smo ustvari - nepobjedivi!
_________________ Znam dvije istine: Prva: Da ima Boga! Druga: To nisam ja!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 16 stu 2009, 23:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Dobrodošao i hvala na čestitkama 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
bobo mostarac
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 25 stu 2009, 00:56 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Dobrodošao i hvala na čestitkama  Hvala 'Ministry of Sound', bolje itko nego nitko! 
_________________ Znam dvije istine: Prva: Da ima Boga! Druga: To nisam ja!
|
|
Vrh |
|
 |
CarpeDiem
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 25 stu 2009, 23:16 |
|
|
..za dobre želje nikad nije kasno.. Svim Katama, Katarinama, Katicama... sritan imendan i svako dobro ! 
_________________ Iskoristi dan !
|
|
Vrh |
|
 |
DaniKU
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 25 stu 2009, 23:56 |
|
|
CarpeDiem je napisao/la: ..za dobre želje nikad nije kasno.. Svim Katama, Katarinama, Katicama... sritan imendan i svako dobro !  A gospodična zakaj nam se vi niste predstavili? Ili sam taj svečani trenutak propustio? Ali evo pošto kažete da za dobre želje nikad nije kasno ja Vam želim jednu lijepu dobrodošlicu.  I naravno dobrodošlica bobi mostarcu. 
|
|
Vrh |
|
 |
CarpeDiem
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 26 stu 2009, 00:05 |
|
|
DaniKU je napisao/la: A gospodična zakaj nam se vi niste predstavili? Ili sam taj svečani trenutak propustio?
Skužaj.  Prije neg sam se snašla uhvatio me žar pipk.. pardon, tipkanja. 
|
|
Vrh |
|
 |
DaniKU
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 26 stu 2009, 00:12 |
|
|
CarpeDiem je napisao/la: Skužaj.  Prije neg sam se snašla uhvatio me žar pipk.. pardon, tipkanja.  Pa čisto me zanimalo otkud nam dolazite, koliko godina imate, kako se zovete... I ugledah na da ste se prijavili na temi za banirane. Zašto!? Da niste provokatorica kakva? 
|
|
Vrh |
|
 |
CarpeDiem
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 26 stu 2009, 00:20 |
|
|
DaniKU je napisao/la: Pa čisto me zanimalo otkud nam dolazite, koliko godina imate, kako se zovete...  &  Dream on, dream on. Citat: I ugledah na da ste se prijavili na temi za banirane. Zašto!? Da niste provokatorica kakva? Uvijek sam na strani potlačenih, odbačenih, neshvaćenih... 
|
|
Vrh |
|
 |
DaniKU
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 26 stu 2009, 00:29 |
|
|
CarpeDiem je napisao/la:  &  Dream on, dream on.  A pokušao sam bar.  Citat: Uvijek sam na strani potlačenih, odbačenih, neshvaćenih...  A tko su ti na ovom forumu!? Takvih kod nas nema. 
|
|
Vrh |
|
 |
nima
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 28 stu 2009, 12:53 |
|
|
Pozdrav, nisam htio otvarat novu temu za glagoljicu pa ću tu napisat. Vidio sam da "Agathonikos" ima postove s tekstovima koji su podijeljeni na dva dijela, jedan dio koji je na ćirilici smješten je na gornjem djelu posta, drugi dio (transliteriranog) teksta je na latinici smješten na donjem dijelu posta, isto tako i grčki font u potpisu. Možete li sredit da pišemo glagoljski fontom? Ako treba linkova sa dobrim fontovima imam par, ja osobno pišem sa ovin: http://www.glagolica.com.nu/
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 29 stu 2009, 12:43 |
|
|
nima je napisao/la: Pozdrav, nisam htio otvarat novu temu za glagoljicu pa ću tu napisat. Vidio sam da "Agathonikos" ima postove s tekstovima koji su podijeljeni na dva dijela, jedan dio koji je na ćirilici smješten je na gornjem djelu posta, drugi dio (transliteriranog) teksta je na latinici smješten na donjem dijelu posta, isto tako i grčki font u potpisu. Možete li sredit da pišemo glagoljski fontom? Ako treba linkova sa dobrim fontovima imam par, ja osobno pišem sa ovin: http://www.glagolica.com.nu/Pa ne treba nikakva posebna instalacija što se tiče foruma.  Ako si instalirao taj font na kompu, ožeži pa da vidimo kako će ispasti.
|
|
Vrh |
|
 |
nima
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 29 stu 2009, 13:34 |
|
|
Žežem ja i glagoljicu i bosanicu ali forum ne prihvaća nego ih automatski pretvori u latinicu.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 29 stu 2009, 13:46 |
|
|
Ne radi ako se koristi ona skripta za prevođenje sa onog linka (Senj, čini mi se), već sam probao. Iskreno ne znam je li uopće izvedivo i ima li podrška u "encoding" za to.
|
|
Vrh |
|
 |
Hadeka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 pro 2009, 23:46 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Navik faljen budi, pozdrav svima i pridružujem se lipim željama.  Eh, zaboravio sam reći da sam i ja novi .. a je, godine valjda ... što li? 
|
 |
west_mo
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 pro 2009, 13:47 |
|
|
Uvijek faljen bio... Tek neki dan nabasah na ovaj forum i kada sam vidio koliko je aktivan i šta se sve može pročitati ( naučiti ) ugodno se iznenadih  Svaka čast tvorcima foruma i svima koji pišu i drže ga na životu Eto ja sam još u nekoj fazi istraživanja, čitanja jer zaista ima puno toga što se može naučiti iz ovih silnih tema, pa se s vremenom nadam uključivanju u raspravu...Inače rođen sam u Sarajevu, dobar dio života proveo u Čapljini, a u Mostaru od 1999. apsolvent ekonomije, mnogi će me prepoznat po nicku siguran sam  Lijep pozdrav svima 
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 pro 2009, 13:51 |
|
|
Dobrodošao "Zapadni", osjećaj se kao kod kuće 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 pro 2009, 14:27 |
|
|
west_mo je napisao/la: Uvijek faljen bio... Tek neki dan nabasah na ovaj forum i kada sam vidio koliko je aktivan i šta se sve može pročitati ( naučiti ) ugodno se iznenadih  Svaka čast tvorcima foruma i svima koji pišu i drže ga na životu Eto ja sam još u nekoj fazi istraživanja, čitanja jer zaista ima puno toga što se može naučiti iz ovih silnih tema, pa se s vremenom nadam uključivanju u raspravu...Inače rođen sam u Sarajevu, dobar dio života proveo u Čapljini, a u Mostaru od 1999. apsolvent ekonomije, mnogi će me prepoznat po nicku siguran sam  Lijep pozdrav svima  Vrhunski avatar Hvala na pohvalama, svaka čast svim forumašima pa i neregistriranim gostima. Mi smo samo omogućili jedan fin okvir, ali su forumaši ti koji su doprinijeli kvaliteti, prvenstveno sa sjajnim podacima o regijama, gradovima, i povijesno/ratnim događajima. 
|
|
Vrh |
|
 |
Hadeka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 pro 2009, 21:44 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Moram reći da mi se forum svidio, a smajlići su me oduševili ... čitava stranica (HercegBosna) je zapravo vrilo podataka kojima sam se rado koristio na drugim forumima ili u drugim prigodama. Čestitam Vam na uradku i sa srićom. Samo naprid. 
|
 |
west
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 pro 2009, 23:40 |
|
|
dobrodosli svi...a i ti gary  i naravno forza Zrinjski :)
|
 |
mfire
|
Naslov: živili! Postano: 08 pro 2009, 01:15 |
|
|
Ej ekipica, evo da se i ja predstavim, nisam to učinio odmah nakon reganja al nikad nije kasno, ili? Inače, Marin, rodjen u Bugojnu, trenutno nastanjen u Mostaru, vjerovatno i ostajem al život nosi svoje pa... Nešto više od 2 god živio i u Zagrebu, 8 U Splitu (navijač  ), malo hodao i po svijetu, zanimljiva ličnost u svakom slučaju! Nadam se dobrom druženju tu i zanimljivim raspravama, živili mi! 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: živili! Postano: 08 pro 2009, 01:17 |
|
|
Dobro nam došao, spojit ću ovaj post sa "stožernim" topicom za upoznavanje.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|