|
|
Stranica: 3/35.
|
[ 856 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DEFENSE
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 lip 2009, 12:43 |
|
|
Vazda budi, Isus i Marija Pozdrav svima Ispričavam se, vidim da sam doselio u Kvart a nisam svratio u glavnu kavanu 
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni_Mostar
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 05 lip 2009, 13:14 |
|
|
DEFENSE je napisao/la: Ispričavam se, vidim da sam doselio u Kvart a nisam svratio u glavnu kavanu  normala ! 
|
|
Vrh |
|
 |
Jack
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 lip 2009, 21:24 |
|
|
Namjeravam da dodjem rijetko kada, jednom sedmicno, kao sto dodjem i napisem na forumu Tuzlarije par postova
S, tim naglasio bih da moderacija zavisi od toga, da li cu pisati ikako, a po volje me mozete banirati.Juce sam se naradio skenirajuci postove, i dva tri dana tako, ali kad sam vidio da na forumu.hr
Je nesto monotono, i nema postova, a kad se ovdje prica o famoznoj demografiji Mostara.Onda sam morao da dodjem
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 lip 2009, 21:27 |
|
|
Jack je napisao/la: Namjeravam da dodjem rijetko kada, jednom sedmicno, kao sto dodjem i napisem na forumu Tuzlarije par postova
S, tim naglasio bih da moderacija zavisi od toga, da li cu pisati ikako, a po volje me mozete banirati.Juce sam se naradio skenirajuci postove, i dva tri dana tako, ali kad sam vidio da na forumu.hr
Je nesto monotono, i nema postova, a kad se ovdje prica o famoznoj demografiji Mostara.Onda sam morao da dodjem Glede moderacije, neće se dozvoljavati previše off topic, psovanje, spamanje i slične budalaštine. Ljudi željni istine, koji raspravljaju argumentima i brojevima su dobro došli. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1347 of 2558 - 52.66%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 lip 2009, 21:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84923 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jack je napisao/la: Namjeravam da dodjem rijetko kada, jednom sedmicno, kao sto dodjem i napisem na forumu Tuzlarije par postova
Je nesto monotono, i nema postova, a kad se ovdje prica o famoznoj demografiji Mostara.Onda sam morao da dodjem Ovaj forum je slobodnijeg tipa nego forum.hr., i dobrodošao je svatko tko se ponaša OK. Neće te nitko banirat ako držiš neku mjeru, tim više što imaš zaštitu Robbija. Samo nemoj preopteretit onu temu sa onolikim slikama, nisi morao baš cijelu knjigu stavit.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 lip 2009, 01:50 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Je nesto monotono, i nema postova, a kad se ovdje prica o famoznoj demografiji Mostara.Onda sam morao da dodjem Vidi ti njega, postavio se ko da bi te maltene trebali plaćati za rad ovdje na forumu Ja mislim da bi trebalo biti OK ako se suzdržiš epiteta na račun Hrvata i Srba. BiH Hrvati većinom jesu katolici, ali nisu "bosanski katolici", comprende hombre? Također mislim da bi gospoda moderatori trebali reagirati ako se ispostavi da svjesno širiš laži i propagandu. Mislim ono, ako ti je cilj copy-paste sa tvog foruma, rađe ostavi link za sajt pa se odavde ispiši. Hrvatski pozdrav Džeko 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
Easternborder
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 08 lip 2009, 23:42 |
|
|
Je nesto monotono, i nema postova, a kad se ovdje prica o famoznoj demografiji Mostara.Onda sam morao da dodjem Ti si došao a nisi uradio jednu važnu stvar...ovdje se ulazi sa Hvaljen Isus i Marija, a mi ti odgovaramo Vazda Hvaljen..sad iziđi i pokušaj ponovo 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=wUvnedzHJqM&feature=channel_page
|
|
Vrh |
|
 |
johnny
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 09 lip 2009, 11:47 |
|
|
Uvijeke pozdrav svima na forumu...
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 09 lip 2009, 11:58 |
|
|
johnny je napisao/la: Uvijeke pozdrav svima na forumu... Willkommen 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 09 lip 2009, 12:49 |
|
|
pozdrav svim novim clanovima... 
|
|
Vrh |
|
 |
puntar
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 11 lip 2009, 18:53 |
|
|
tija bi pohvalit inicijatore ovog foruma,jer tu se osjecan ko svoj na svome,bez nepotribno puno istocnih susjeda.pa da parafraziran kennedya."ich bin ein dalmatischer hercebosanac"  samo naprid tako,i drzite forum na zivotu.
_________________ "Imamo svoju Hrvatsku!"Franjo Tudjman
http://www.youtube.com/watch?v=XW1ICWXU ... re=related
|
|
Vrh |
|
 |
brezovka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 11 lip 2009, 19:12 |
|
|
lijep vam pozdrav svima.  za forum. Nisam ni znala da postoji. Tražila sam vaše upise na forum hr.
_________________ Posavina je tri puta ubijena i izdana ali posavljaci tri života imaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 11 lip 2009, 19:28 |
|
|
brezovka je napisao/la: lijep vam pozdrav svima.  za forum. Nisam ni znala da postoji. Tražila sam vaše upise na forum hr. Dobro došla brezovka! 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1347 of 2558 - 52.66%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
brezovka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 11 lip 2009, 19:44 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: brezovka je napisao/la: lijep vam pozdrav svima.  za forum. Nisam ni znala da postoji. Tražila sam vaše upise na forum hr. Dobro došla brezovka!  zahvaljujem. nama i treba ovakav forum.
_________________ Posavina je tri puta ubijena i izdana ali posavljaci tri života imaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Zrinski
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 11 lip 2009, 23:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 20:55 Postovi: 160 Lokacija: Herceg Bosna
|
brezovka je napisao/la: lijep vam pozdrav svima.  za forum. Nisam ni znala da postoji. Tražila sam vaše upise na forum hr. Tebe je uvijek lijepo čitati i da ti i ja od sebe poželim dobrodošlicu........... 
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni_Mostar
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 12 lip 2009, 11:01 |
|
|
brezovka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Dobro došla brezovka!  zahvaljujem. nama i treba ovakav forum. welcome! 
|
|
Vrh |
|
 |
Easternborder
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 12 lip 2009, 16:15 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
brezovka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 12 lip 2009, 22:28 |
|
|
Easternborder je napisao/la: Što više Posavljaka  A-ha. nećemo valjda hercegovcima sve dati u ruke. Ima i nas nešto. 
|
|
Vrh |
|
 |
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 12 lip 2009, 22:53 |
|
|
brezovka je napisao/la: Easternborder je napisao/la: Što više Posavljaka  A-ha. nećemo valjda hercegovcima sve dati u ruke. Ima i nas nešto.  Apsolutno. Oziris (gospodar tame) Mesić i Anubis (gospodar podzemlja) Manolić su svim svojim udbaško-kosovskim sredstvima pokušavali da razdvoje nešto što je jedno tijelo i jedan duh - Hrvate Herceg-Bosne, od Hercegovine preko srednje Bosne pa do Posavine, jedan duh i jedno tijelo diše već 1300 godina na ovim prostorima.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
 |
brezovka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 12 lip 2009, 23:08 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: Apsolutno. Oziris (gospodar tame) Mesić i Anubis (gospodar podzemlja) Manolić su svim svojim udbaško-kosovskim sredstvima pokušavali da razdvoje nešto što je jedno tijelo i jedan duh - Hrvate Herceg-Bosne, od Hercegovine preko srednje Bosne pa do Posavine, jedan duh i jedno tijelo diše već 1300 godina na ovim prostorima. Sasvim si u pravu iškariotski. Ono što je nama sad jako važno je biti zajedno. Bilo mi je žao kad sam vidjela cijepanje Hrvata u BiH. Tko zna što nas je podijelilo. Ništa dobro nije. Večeras sam umorna ali ovih dana ću se osvrnuti na izbor nam predsjednika a kojem je kampanja vođena na izdaji Hrvata iz BiH. Kao sve će probleme riješiti nauče li nas pecati ribu. Nema on pojma niti je kad imao što znači opstanak i koliko smo muke imali zadržati hrvatske prostore. O ribama očito ne zna ništa.
|
|
Vrh |
|
 |
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 12 lip 2009, 23:17 |
|
|
Za naše rođe iz Posavine jedna dobrodošlica: http://www.youtube.com/watch?v=P_9UMLGSk4s
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
 |
brezovka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 12 lip 2009, 23:27 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: Za naše rođe iz Posavine jedna dobrodošlica: http://www.youtube.com/watch?v=P_9UMLGSk4smada ne slušam narodnjake osim u svatovima lijepo je bilo čuti ovo. Hvala ti...i reći ću ti teći će pjesma opet tamo. Ovih dana ću o posavini otvoriti poneku temu. Skoro svaki dan sam tamo. Moram vam podnijeti izvješće.  Hebemu pa vi ste naša velika braća.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 17 lip 2009, 21:14 |
|
|
Jel ovo topic za novopridošle članove , za predstavljanje  ? Evo kopirat ću ono što sam postao na temi o entitetu , pozdrav svima ! PCM je napisao/la: Za entitet naravno . Pa šta drugo nego entitet pobogu ? Inače novi sam ovdje , nema neke teme (ili ja ne znam) za predstavljanje , pa ću onda ovdje to napravit. Rođen u Sarajevu , odrastao u Dubrovniku , trenutno u Zg još koji ispit do kraja faxa. Pozdrav sunarodnjacima u BIH i naravno 3.entitet nego šta drugo. 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni_Mostar
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 18 lip 2009, 10:19 |
|
|
PCM je napisao/la: Jel ovo topic za novopridošle članove , za predstavljanje  ? Evo kopirat ću ono što sam postao na temi o entitetu , pozdrav svima ! PCM je napisao/la: Za entitet naravno . Pa šta drugo nego entitet pobogu ? Inače novi sam ovdje , nema neke teme (ili ja ne znam) za predstavljanje , pa ću onda ovdje to napravit. Rođen u Sarajevu , odrastao u Dubrovniku , trenutno u Zg još koji ispit do kraja faxa. Pozdrav sunarodnjacima u BIH i naravno 3.entitet nego šta drugo.  
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 18 lip 2009, 13:30 |
|
|
Još malo pa će Sarajevo prestići Mostar na ovom forumu po broju aktivnih članova 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|