|
|
Stranica: 25/35.
|
[ 855 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 00:18 |
|
|
SDB je napisao/la: Samo provjeravam, gospodine Agathone. Drago mi je da napori čaršijske politike i ostalih unutrašnjih i vanjskih neprijatelja ne utječu na Vašu postojanost, kao i postojanost slobodarskog naroda Srpske općenito. Apsolutno, gospodine SDB
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 00:20 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
SDB je napisao/la: Samo provjeravam, gospodine Agathone. Drago mi je da napori čaršijske politike i ostalih unutrašnjih i vanjskih neprijatelja ne utječu na Vašu postojanost, kao i postojanost slobodarskog naroda Srpske općenito. Aga je srce drago izmanipuliran od pećinskog lobija.Sam ne zna kako bi reagirao U dubini duše osjeti nepravdu, no kao pravi srpski patriJota sve za Srbe i RS.Mada njegovo srce kuca za jedinstvenu, cjelovitu i nedjeljivu !
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 00:23 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6610 Lokacija: kašeta brokava
|
Svi smo mi za cjelovitu i nedjeljivu. BiH cijela, od tri dijela.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 00:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Aga je srce drago izmanipuliran od pećinskog lobija. Bolje i pećinskog nego ogavno smrdljivog bistrićkog
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 00:37 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Aga je srce drago izmanipuliran od pećinskog lobija. Bolje i pećinskog nego ogavno smrdljivog bistrićkog Mir neJma alternativu na Bistriku
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 07:03 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8471 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
ZGabriel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Pozdrav ZGabriel. Kao što vidiš i BBC ima neke predrasude ili to, ili višak vremena. znaš kako se kaže - besposlen pop itd. pišeš li na nekoj ekonomskoj temi, odavno me nije boljela glava pa da se podsjetim kako je to. nisam nigdje o ekonomiji ništa pisao. nešto mrvu u zadnje vrijeme na temu starenja i dugoročne skrbi. rekao bi miroslav tuđman da se u zadnje vrijeme bavim tvorbom, a manje činidbom
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 08:17 |
|
|
I gdje su citati??
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 09:12 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: uvijek hvaljen! dobra večer svima. pozdravljam Jozu i ilirku koje znam sa hrhb foruma. poseban pozdrav bumbaru o kojem sam čula puno lijepih stvari. ozdrav!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 09:16 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17476 Lokacija: יום טוב
|
Graničar Jozo je napisao/la: nešto mrvu u zadnje vrijeme na temu starenja i dugoročne skrbi. rekao bi miroslav tuđman da se u zadnje vrijeme bavim tvorbom, a manje činidbom nije li ti rano da se baviš tim temama? bumbi, vidim da si "crn", pa da se pohvalim da sam dovela još jednog novog člana. ;) (skupljam pluseve za nedajbože )
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 09:21 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: nešto mrvu u zadnje vrijeme na temu starenja i dugoročne skrbi. rekao bi miroslav tuđman da se u zadnje vrijeme bavim tvorbom, a manje činidbom nije li ti rano da se baviš tim temama? bumbi, vidim da si "crn", pa da se pohvalim da sam dovela još jednog novog člana. ;) (skupljam pluseve za nedajbože ) prerano je tvorba i činidba ili starenje i mirovinski sustav? evo baš ovaj čas razmišljam kako kad počneš radit prvo čekaš plaću, pa zatim kad se malo uhodaš čekaš vikende, pa kad skupiš malo staža jedva čekaš godišnji, a na koncu jedva čekaš penziju. Ja sam zapeo na vikendima i godišnjim.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 09:23 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: prerano je tvorba i činidba ili starenje i mirovinski sustav? evo baš ovaj čas razmišljam kako kad počneš radit prvo čekaš plaću, pa zatim kad se malo uhodaš čekaš vikende, pa kad skupiš malo staža jedva čekaš godišnji, a na koncu jedva čekaš penziju. Ja sam zapeo na vikendima i godišnjim. starenje. ;) i ja sam još na vikendima i godišnjem. ka'će penzija...iako vjerujem da ću i tad nešto raditi. ne kužim ljude koji mogu biti besposleni jako dugo.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 09:37 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: prerano je tvorba i činidba ili starenje i mirovinski sustav? evo baš ovaj čas razmišljam kako kad počneš radit prvo čekaš plaću, pa zatim kad se malo uhodaš čekaš vikende, pa kad skupiš malo staža jedva čekaš godišnji, a na koncu jedva čekaš penziju. Ja sam zapeo na vikendima i godišnjim. starenje. ;) i ja sam još na vikendima i godišnjem. ka'će penzija...iako vjerujem da ću i tad nešto raditi. ne kužim ljude koji mogu biti besposleni jako dugo. odoh pit kavu, pa će godišnji prije doći.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 09:57 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: bumbi, vidim da si "crn", pa da se pohvalim da sam dovela još jednog novog člana. ;) (skupljam pluseve za nedajbože ) "črn"?!? Ne kontam... za goste uvijek rad,...kava, rakija, meza, terluke, prtokola
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 10:03 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: bumbi, vidim da si "crn", pa da se pohvalim da sam dovela još jednog novog člana. ;) (skupljam pluseve za nedajbože ) "črn"?!? Ne kontam... za goste uvijek rad,...kava, rakija, meza, terluke, prtokola pfffffff...crn > moderator > možeš me banirati. pajdo je nažalost zauzet poslom, ali dovući ću ja njega. prtokola??? ovo drugo znam/imam.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 10:06 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: "črn"?!? Ne kontam... za goste uvijek rad,...kava, rakija, meza, terluke, prtokola pfffffff...crn > moderator > možeš me banirati. pajdo je nažalost zauzet poslom, ali dovući ću ja njega. prtokola??? ovo drugo znam/imam. aha, nekad stvarno zaboravim na tu dužnost, svejedno milostive sam ruke barem dok nema jugovine prtokola,...naranča.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 04 lip 2013, 10:10 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: aha, nekad stvarno zaboravim na tu dužnost, svejedno milostive sam ruke barem dok nema jugovine prtokola,...naranča. aaaa naranča. odmah mi Tadijanović pade na pamet. :rofl
|
|
Vrh |
|
|
Klara91
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 02 srp 2013, 20:24 |
|
|
Pozdrav svima! Upravo ispitujem sadrzaj i foruma i portala. Moram reci da ima mnogo toga zanimljivoga. Nadam se zanimljiv i korisnim raspravam u buducnosti.
Zovem se Klara, zivim u Nizozemskoj a rodom sam iz Prijedora.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 02 srp 2013, 23:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Cao Klara. Dobrodosla, i samo da ti kazem da budes spremna na sve.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 02 srp 2013, 23:07 |
|
|
Klara91 je napisao/la: Pozdrav svima! Upravo ispitujem sadrzaj i foruma i portala. Moram reci da ima mnogo toga zanimljivoga. Nadam se zanimljiv i korisnim raspravam u buducnosti.
Zovem se Klara, zivim u Nizozemskoj a rodom sam iz Prijedora. dobrodošla.
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 02 srp 2013, 23:10 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 732 Lokacija: Glavni grad
|
Klara91 je napisao/la: Pozdrav svima! Upravo ispitujem sadrzaj i foruma i portala. Moram reci da ima mnogo toga zanimljivoga. Nadam se zanimljiv i korisnim raspravam u buducnosti.
Zovem se Klara, zivim u Nizozemskoj a rodom sam iz Prijedora. Ti si ona iz miješanog braka,multikulti fazon i to? Ako je to druga Klara ispričavam se,mada rijetko griješim.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Klara91
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 02 srp 2013, 23:34 |
|
|
Hvala svima na lijepim dobrodoslicama!
Vukane, za vasu informaciju, jesam proistekla iz mjesanog braka. Covjeka i zene. Ako ciljas na etnicku pripadnost mojih roditelja, morati cu te razocarati. Naime, Hrvati su.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 06 srp 2013, 01:03 |
|
|
A koje si ti nacionalnosti?? Glumiš "realnog" Hrvata , a očito je da si Srbin...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 srp 2013, 05:21 |
|
|
volvoks je napisao/la: A koje si ti nacionalnosti?? Glumiš "realnog" Hrvata , a očito je da si Srbin... Ako je pitanje meni upuceno, ja nisam Hrvat.
|
|
Vrh |
|
|
HrvJajce
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 31 srp 2013, 23:38 |
|
|
Pozdrav svima!!! Novi sam na forumu.Inace potjecem iz Jajca,ali zivim u Zagrebu.
_________________ ......kroz stoljeća i kroz tmine,pa do slavnih naših dana,branile ga čiste duše,hrvatska ruka snažna......
|
|
Vrh |
|
|
stormbringer
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 02 ruj 2013, 06:46 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: svi novi članovi koje ja pozdravim i komuniciram s njima su klonovi. pozdrav svima @zgabriel...ja nisam
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|