|  | 

|     | Stranica: 25/35. 
 | [ 856 post(ov)a ] |  |  

| Autor/ica | Poruka |  
			| Agathonikos | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 00:18  |  |  
			| Pridružen/a: 22 stu 2009, 12:36
 | 

| SDB je napisao/la: Samo provjeravam, gospodine Agathone. Drago mi je da napori čaršijske politike i ostalih unutrašnjih i vanjskih neprijatelja ne utječu na Vašu postojanost, kao i postojanost slobodarskog naroda Srpske općenito.  Apsolutno, gospodine SDB   

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 00:20  |  |  
			| Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08
 | 

| SDB je napisao/la: Samo provjeravam, gospodine Agathone. Drago mi je da napori čaršijske politike i ostalih unutrašnjih i vanjskih neprijatelja ne utječu na Vašu postojanost, kao i postojanost slobodarskog naroda Srpske općenito.  Aga je srce drago izmanipuliran od pećinskog lobija.Sam ne zna kako bi reagirao   U dubini duše osjeti nepravdu, no kao pravi srpski patriJota sve za Srbe i RS.Mada njegovo srce kuca za jedinstvenu, cjelovitu i nedjeljivu !_________________
 Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SDB | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 00:23  |  |  
			| Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46
 | 

| Svi smo mi za cjelovitu i nedjeljivu. BiH cijela, od tri dijela.  _________________
 Čast svakome, veresija nikome.

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Agathonikos | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 00:36  |  |  
			| Pridružen/a: 22 stu 2009, 12:36
 | 

| SarajkaDjevojka je napisao/la: Aga je srce drago izmanipuliran od pećinskog lobija. Bolje i pećinskog nego ogavno smrdljivog bistrićkog   

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| SarajkaDjevojka | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 00:37  |  |  
			| Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08
 | 

| Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Aga je srce drago izmanipuliran od pećinskog lobija. Bolje i pećinskog nego ogavno smrdljivog bistrićkog   Mir neJma alternativu na Bistriku  _________________
 Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!

Ponesi zastavu!!!!

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Graničar Jozo | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 07:03  |  |  
			| Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42
 | 

| ZGabriel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Pozdrav ZGabriel.  Kao što vidiš i BBC ima neke predrasude  ili to, ili višak vremena. znaš kako se kaže - besposlen pop itd.   pišeš li na nekoj ekonomskoj temi, odavno me nije boljela glava pa da se podsjetim kako je to.  nisam nigdje o ekonomiji ništa pisao.  nešto mrvu u zadnje vrijeme na temu starenja i dugoročne skrbi. rekao bi miroslav tuđman da se u zadnje vrijeme bavim tvorbom, a manje činidbom  _________________
 Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...

Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| volvoks | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 08:17  |  |  
			| Pridružen/a: 07 ruj 2012, 21:35
 | 

| I gdje su citati?? _________________
 Summum ius, summa iniuria.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| bumbar92 | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 09:12  |  |  
			| Pridružen/a: 04 svi 2009, 10:57
 | 

| ZGabriel je napisao/la: uvijek hvaljen! dobra večer svima. pozdravljam Jozu i ilirku koje znam sa hrhb foruma. poseban pozdrav bumbaru o kojem sam čula puno lijepih stvari.  ozdrav!   

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| ZGabriel | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 09:16  |  |  
			| Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27
 | 

| Graničar Jozo je napisao/la: nešto mrvu u zadnje vrijeme na temu starenja i dugoročne skrbi. rekao bi miroslav tuđman da se u zadnje vrijeme bavim tvorbom, a manje činidbom    nije li ti rano da se baviš tim temama?  bumbi, vidim da si "crn", pa da se pohvalim da sam dovela još jednog novog člana. ;) (skupljam pluseve za nedajbože     )_________________
 Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

I know who I am 'cause I know who You are.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Graničar Jozo | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 09:21  |  |  
 | 

| ZGabriel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: nešto mrvu u zadnje vrijeme na temu starenja i dugoročne skrbi. rekao bi miroslav tuđman da se u zadnje vrijeme bavim tvorbom, a manje činidbom    nije li ti rano da se baviš tim temama?  bumbi, vidim da si "crn", pa da se pohvalim da sam dovela još jednog novog člana. ;) (skupljam pluseve za nedajbože     )prerano je tvorba i činidba ili starenje i mirovinski sustav? evo baš ovaj čas razmišljam kako kad počneš radit prvo čekaš plaću, pa zatim kad se malo uhodaš čekaš vikende, pa kad skupiš malo staža jedva čekaš godišnji, a na koncu jedva čekaš penziju.    Ja sam zapeo na vikendima i godišnjim._________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| ZGabriel | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 09:23  |  |  
 | 

| Graničar Jozo je napisao/la: prerano je tvorba i činidba ili starenje i mirovinski sustav? evo baš ovaj čas razmišljam kako kad počneš radit prvo čekaš plaću, pa zatim kad se malo uhodaš čekaš vikende, pa kad skupiš malo staža jedva čekaš godišnji, a na koncu jedva čekaš penziju.    Ja sam zapeo na vikendima i godišnjim.starenje. ;) i ja sam još na vikendima i godišnjem.    ka'će penzija...iako vjerujem da ću i tad nešto raditi. ne kužim ljude koji mogu biti besposleni jako dugo._________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Graničar Jozo | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 09:37  |  |  
 | 

| ZGabriel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: prerano je tvorba i činidba ili starenje i mirovinski sustav? evo baš ovaj čas razmišljam kako kad počneš radit prvo čekaš plaću, pa zatim kad se malo uhodaš čekaš vikende, pa kad skupiš malo staža jedva čekaš godišnji, a na koncu jedva čekaš penziju.    Ja sam zapeo na vikendima i godišnjim.starenje. ;) i ja sam još na vikendima i godišnjem.    ka'će penzija...iako vjerujem da ću i tad nešto raditi. ne kužim ljude koji mogu biti besposleni jako dugo.odoh pit kavu, pa će godišnji prije doći.  _________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| bumbar92 | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 09:57  |  |  
 | 

| ZGabriel je napisao/la: bumbi, vidim da si "crn", pa da se pohvalim da sam dovela još jednog novog člana. ;) (skupljam pluseve za nedajbože     )"črn"?!? Ne kontam... za goste uvijek rad,...kava, rakija, meza, terluke, prtokola  

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| ZGabriel | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 10:03  |  |  
 | 

| bumbar92 je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: bumbi, vidim da si "crn", pa da se pohvalim da sam dovela još jednog novog člana. ;) (skupljam pluseve za nedajbože     )"črn"?!? Ne kontam... za goste uvijek rad,...kava, rakija, meza, terluke, prtokola  pfffffff...crn > moderator > možeš me banirati.   pajdo je nažalost zauzet poslom, ali dovući ću ja njega.   prtokola??? ovo drugo znam/imam.  _________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| bumbar92 | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 10:06  |  |  
 | 

| ZGabriel je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: "črn"?!? Ne kontam... za goste uvijek rad,...kava, rakija, meza, terluke, prtokola  pfffffff...crn > moderator > možeš me banirati.   pajdo je nažalost zauzet poslom, ali dovući ću ja njega.   prtokola??? ovo drugo znam/imam.  aha, nekad stvarno zaboravim na tu dužnost , svejedno milostive sam ruke barem dok nema jugovine   prtokola,...naranča.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| ZGabriel | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  04 lip 2013, 10:10  |  |  
 | 

| bumbar92 je napisao/la: aha, nekad stvarno zaboravim na tu dužnost , svejedno milostive sam ruke barem dok nema jugovine   prtokola,...naranča.aaaa naranča. odmah mi Tadijanović pade na pamet. :rofl  _________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Klara91 | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  02 srp 2013, 20:24  |  |  
			| Pridružen/a: 02 srp 2013, 20:11
 | 

| Pozdrav svima! Upravo ispitujem sadrzaj i foruma i portala. Moram reci da ima mnogo toga zanimljivoga. Nadam se zanimljiv i korisnim raspravam u buducnosti. 

Zovem se Klara, zivim u Nizozemskoj a rodom sam iz Prijedora.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Aztec | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  02 srp 2013, 23:01  |  |  
			| Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32
 | 

| Cao Klara.      Dobrodosla, i samo da ti kazem da budes spremna na sve.   _________________
 Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!!
 Život je tvoje igralište
 Pretpostavka je majka svih zajeba
 Svi mi prdimo

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| ZGabriel | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  02 srp 2013, 23:07  |  |  
 | 

| Klara91 je napisao/la: Pozdrav svima! Upravo ispitujem sadrzaj i foruma i portala. Moram reci da ima mnogo toga zanimljivoga. Nadam se zanimljiv i korisnim raspravam u buducnosti. 

dobrodošla.  _________________

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Vukan | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  02 srp 2013, 23:10  |  |  
			| Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17
 | 

| Klara91 je napisao/la: Pozdrav svima! Upravo ispitujem sadrzaj i foruma i portala. Moram reci da ima mnogo toga zanimljivoga. Nadam se zanimljiv i korisnim raspravam u buducnosti. 

Ti si ona iz miješanog braka,multikulti fazon i to? Ako je to druga Klara ispričavam se,mada rijetko griješim._________________
 Audaces fortuna iuvat

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Klara91 | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  02 srp 2013, 23:34  |  |  
			| Pridružen/a: 02 srp 2013, 20:11
 | 

| Hvala svima na lijepim dobrodoslicama! 

Vukane, za vasu informaciju, jesam proistekla iz mjesanog braka. Covjeka i zene. Ako ciljas na etnicku pripadnost mojih roditelja, morati cu te razocarati. Naime, Hrvati su.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| volvoks | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  06 srp 2013, 01:03  |  |  
			| Pridružen/a: 07 ruj 2012, 21:35
 | 

| A koje si ti nacionalnosti?? Glumiš "realnog" Hrvata , a očito je da si Srbin... _________________
 Summum ius, summa iniuria.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| bezimeni12 | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  07 srp 2013, 05:21  |  |  
			| Pridružen/a: 13 ožu 2011, 23:11
 | 

| volvoks je napisao/la: A koje si ti nacionalnosti?? Glumiš "realnog" Hrvata , a očito je da si Srbin... Ako je pitanje meni upuceno, ja nisam Hrvat.

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| HrvJajce | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  31 srp 2013, 23:38  |  |  
			| Pridružen/a: 25 srp 2013, 23:38
 | 

| Pozdrav svima!!! Novi sam na forumu.Inace potjecem iz Jajca,ali zivim u Zagrebu. _________________
 ......kroz stoljeća i kroz tmine,pa do slavnih naših dana,branile ga čiste duše,hrvatska ruka snažna......

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| stormbringer | 

|  Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus !  Postano:  02 ruj 2013, 06:46  |  |  
			| Pridružen/a: 03 lip 2013, 22:42
 | 

| ZGabriel je napisao/la: svi novi članovi koje ja pozdravim i komuniciram s njima su klonovi.  pozdrav svima     @zgabriel...ja nisam   

|  |  
			| Vrh |   |  
		|  |  

| Online |  
		| Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |  
	|  | Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove.
 Ne možeš uređivati svoje postove.
 Ne možeš izbrisati svoje postove.
 Ne možeš postati privitke.

|  |  |