|
|
Stranica: 28/35.
|
[ 856 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kamov
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 30 svi 2014, 21:01 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2014, 03:07 Postovi: 745 Lokacija: Planet Zemlja
|
lider30 je napisao/la: BiH je matična država Hrvata, a Hrvatska je nacionalna država. Pa nije ti ovo bez smisla. Po meni je BiH kolijevka hrvatstva kao što je i Kosovo kolijevka srpstva ali vremena se mijenjaju brate. Mi se još i dobro držimo
_________________ Došao je tiho i ušao u legendu
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 30 svi 2014, 21:26 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Ja mislio Herceg Bosna? BIH Je matična država Bošnjaka a Sandžak je težnja svih Bošnjaka.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
nghtstlkr
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 01 srp 2014, 05:24 |
|
Pridružen/a: 01 srp 2014, 05:19 Postovi: 1 Lokacija: Osijek , Hrvatska
|
Pozdrav Svima Iz Osijeka :)
_________________ I Noga U Guzicu Je Korak Naprijed !
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 01 srp 2014, 12:52 |
|
|
Pozdrav Domovini
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 01 srp 2014, 16:15 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
nghtstlkr je napisao/la: Pozdrav Svima Iz Osijeka :) Opa, znači imam sugrađanina/sugrađanku na forumu?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 lis 2014, 11:55 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21109 Lokacija: među zvijezdama
|
Dobrodošlica Amidzi i Muhamedagi.
Moje zalopojke AID-u urodile su plodovima.
Konačno!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 lis 2014, 12:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Amidza ti je Melcher, samo se (za sada) drži pod kontrolom.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 lis 2014, 12:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
"U pet deka", a ? Tako bi Emt i vehabije podržavala pa završila zamotana u šator.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 lis 2014, 13:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Amidza ti je Melcher, samo se (za sada) drži pod kontrolom. Nisam ja vidovita Dzemila ..:) DVA posta sam pročitala ..Uglavnom briši majmuna, zašto uopšte dozvoljavaš da se registrira? Briši i logistiku ako ima i odstupnicu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 lis 2014, 13:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ovo prerasta u SDA-SDP sukob.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 lis 2014, 13:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Amidza ti je Melcher, samo se (za sada) drži pod kontrolom. Nisam ja vidovita Dzemila ..:) DVA posta sam pročitala ..Uglavnom briši majmuna, zašto uopšte dozvoljavaš da se registrira? Briši i logistiku ako ima i odstupnicu. Zato što sam za slobodu govora sve dok se na ovom forumu ne prijeti i ne ruga Hrvatima. No svako ima legitimno pravo ovdje braniti svoj narod i interese, sve dok ti interesi ne znači nestanak (politički ili fizički) drugog naroda.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 lis 2014, 13:47 |
|
|
Imaš ti amneziju?
Lik je dosad tristo puta obrisan upravo što je retardirani seronja.
Misliš da je evoluirao od zadnje registracije?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 lis 2014, 13:52 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Imaš ti amneziju?
Misliš da je evoluirao od zadnje registracije? Vjerujem u evoluciju.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 07 lis 2014, 13:55 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Imaš ti amneziju?
Misliš da je evoluirao od zadnje registracije? Vjerujem u evoluciju. U njegovom slučaju? Nikad ne bi pomislila da si takav naivčina! Nadam se da će ga Bubar pravovremeno spucati nogom a i logistiku i odstupnicu vojnicki!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 lis 2014, 15:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Vjerujem u evoluciju.
U njegovom slučaju? Nikad ne bi pomislila da si takav naivčina! Nadam se da će ga Bubar pravovremeno spucati nogom a i logistiku i odstupnicu vojnicki! Isti onaj bumbar koji ti babu i njegove suborce naziva ISIL-evcima? Bravo, nema sta, akademiCarko beclijska. Cim neko ugrozava tvoje uistinu bjedno postojanje na forumu, apeliras na moderaturu, koja te stiti poput lickog medvjeda. Fascinantna im jedna "s one strane", u vlastitom nedostatku zenskog kadra srpskog i hrvatskog. A jadnici i ne znaju da nisi Bosnjakinja, vec odnarodena neka mjesanka koji zivi svoj zivot bezbrizni u Becu, a ima obraza i casti da govori u ime naroda kojem ni po cemu ne pripada. U buducem, zaobidi me s svojim osoBnim komentarima, zBilja.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 lis 2014, 18:55 |
|
|
Uspjeh mog bivstvovanja na ovom mjestu i ( mješanskog šokačkog porijekla) je u tome da mlade i stare muslimanke navodim na grijeh sa ovim šokcima ovdje Čudi me da takve stvari ne komentiraš i ne odaješ mi priznanje. Jedna je već " zaplatila" pod mojim utjecajem i eto Sokci upisaše poen u gostima u gostima Kako ti je promaklo to? Što se tiče Bumbara bolji je čovjek od tebe. Nije kliznuo u USA i dezertirao već se borio ( pa neka je i u srednjoj Bosni ili Hercegovini ) cijenim patriotizam! I nije mom babi ništa rekao, nego je Aliju i njegove podguzi nazvao islamistima
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 lis 2014, 19:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Uspjeh mog bivstvovanja na ovom mjestu i ( mješanskog šokačkog porijekla) je u tome da mlade i stare muslimanke navodim na grijeh sa ovim šokcima ovdje Čudi me da takve stvari ne komentiraš i ne odaješ mi priznanje. Jedna je već " zaplatila" pod mojim utjecajem i eto Sokci upisaše poen u gostima u gostima Kako ti je promaklo to? Što se tiče Bumbara bolji je čovjek od tebe. Nije kliznuo u USA i dezertirao već se borio ( pa neka je i u srednjoj Bosni ili Hercegovini ) cijenim patriotizam! I nije mom babi ništa rekao, nego je Aliju i njegove podguzi nazvao islamistima Nikakav uspjeh ti nisi polucila u toj prljavoj raboti, s obzirom da Bosnjakinja na ovom forumu nema. Naravno, tu ne uracunavam Tebe jer ti to nisi. Nisam upoznat s doticnom, a to je zbog toga sto na forumu nisam prisutan dugo, dugo vremena. Dok je tvoja virtualna prostitucija na zavidnom nivou. Dezerter? Ako je dezerterstvo provesti citav rat na liniji a BiH napustiti tek 1997. godine, neka sam deserter. Bumbar je izricito rekao; "ISIL=ARBiH".
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
Haurvatat
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 lis 2014, 19:12 |
|
|
Amidza je napisao/la: Dezerter? Ako je dezerterstvo provesti citav rat na liniji a BiH napustiti tek 1997. godine, neka sam deserter. Bumbar je izricito rekao; "ISIL=ARBiH".
Na kojoj liniji? Kletnoj?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 lis 2014, 19:13 |
|
|
Amidzaaaaa!
Šta je bilo? Doktorsku disertaciju pišeš? Kako nema Bošnjakinja osim mene? Imaaaaaa! Golubica dzamijski.
Ja ove muslimanke tvoje na turbo pogon šaljem na blud! Dzehenem!
Raspitaj se ti, bolje malo dezinformisan si. Tj praviš se grbav. Uglavnom Šokci vode 1:0 uz moju asistenciju! Na domaćeg terenu!
Uspjesno! Tralalalaaa
Sad ti vidi kako ćeš vratiti!
Dezerter nego šta si. Nisi ti rata vidio!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 lis 2014, 19:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Amidzaaaaa!
Šta je bilo? Doktorsku disertaciju pišeš? Kako nema Bošnjakinja osim mene? Imaaaaaa! Golubica dzamijski.
Ja ove muslimanke tvoje na turbo pogon šaljem na blud! Dzehenem!
Raspitaj se ti, bolje malo dezinformisan si. Tj praviš se grbav. Uglavnom Šokci vode 1:0 uz moju asistenciju! Na domaćeg terenu!
Uspjesno! Tralalalaaa
Sad ti vidi kako ćeš vratiti!
Dezerter nego šta si. Nisi ti rata vidio! ZBilja, nemam pojma o kojoj govoris. Znam da je u moje vrijeme na forumu bila neka hudnica sarajevska koja je koketirala s Aztecom, mada je to davno bilo. Za druge slucaje ne znam. Vidimo, posebno ove u Austriji. Svi lete u kjafirski zagrljaj, a nikako u Siriju. Stvarno si dosadna s stilom "izrazavanja", svaka recenica ti zavrsava se usklicnikom. Bio sam u ratu tamo gore odakleN ti je majka. A ti cucila u nekom podrumu sarajevskom.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 lis 2014, 19:24 |
|
|
Šta ću ja u Siriji, a dijelom Šokica? Ja ove tvoje hudnice prevodim na katoličanstvo. Tj asistiram. Tako da je Mario Mandzuka upisao tri boda! A ti plači nad sudbinom. Mogao si se opsasati eksplozivom u znak protesta? Ili poginuti na Allahovom putu u Siriji
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Haurvatat
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 lis 2014, 19:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 lis 2014, 19:33 |
|
|
Pa eto prijavi se i ti. Šta ima veze ako si sin nekog Ante ili Boze?
Što će ti drugi nick " pozitivac" zaboravio pas?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 lis 2014, 19:35 |
|
|
Ne uništavajte temu, ako je ostavite na miru prominenit ću joj ime tako da sadrži i vjerske pozdrave druga dva naroda
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Pozdrav svima - Faljen Isus ! Postano: 14 lis 2014, 19:36 |
|
|
Pa sam si dozvolio debilu da ostane na forumu.
Jesam ti rekla da nije evoluirao?
Sad ti glumi demokratu!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|