|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 30 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Blitz
|
Naslov: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 08 ruj 2016, 18:40 |
|
|
SAMO U INFORMERU! Šta nas čeka posle izbora u SAD: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?!klintonova ima strategiju za "finalno rešenje Balkana"! Njeni savetnici joj ovo preporučuju: Srbiji dati Srpsku ako se odrekne Kosova, a Kosovo pripojiti Albaniji!?! BiH bez RS opstaje u dogovoru Bošnjaka i Hrvata. Makedonija neodrživa država http://www.informer.rs/vesti/srbija/906 ... OSOVO-NUDI******************************************************** Strategija Klintonove za Balkan: Srpska i Srbija biće jedno?Kandidat za predsjednika SAD Hilari Klinton naložila je svojim saradnicima da joj izrade strategiju za "finalno rješenje sukoba na Balkanu", saznaje se u odlično obavješenim diplomatskim krugova. Ova spoljnopolitička strategija u čijoj izradi su, između ostalih, učestvovali i analitičari "Stratfora" i "Rend korporacije" mogli bi u slučaju izborne pobjede Klintonove bitno da utiču na sudbinu svakog naroda na Balkanu. Prema riječima izvora, savjetnici Klintonove kao ključnu tačku novog programa za Balkan predlažu konačno rješenje nacionalnih pitanja Srba, Hrvata i Albanaca.  "Pravdena podjela" Sagovornik lista, koji je i sam posredno, kao konsultant, učestvovao u izradi ove strategije prepričava šta se sve u njoj navodi. "Kao prvo, kaže se da je uslov svih uslova 'izlazak Srba, Hrvata i Albanaca na prirodne granice', a kao te prirodne granice definiše se prostor koji ti narodi kontrolišu i kojim faktički vladaju na terenu. U analizi stanja na terenu naglašava se da na prostoru bivše Jugoslavije neće i ne može biti dugoročnog mira sve dok tri najveća naroda definitivno ne odustanu od rata i sukoba kao rješenja za nacionalne probleme. A preduslov za to jeste pravedno rješenje...", kaže izvor lista, koji dalje precizira šta su sve i kako Amerikanci zamislili: "Konkretno za Srbiju predlaže se 'simetričan model' koji podrazumijeva da Beogradu treba dati pravo na ujedinjenje sa Republikom Srpskom, ali pod uslovom da prizna Kosovo, koje opet treba da se pripoji Albaniji! Predlaže se i davanje specijalnog statusa sjeveru Kosova, koje bi dobilo pravo na široku autonomiju i pravo na specijalne veze sa Srbijom. Konačno, predviđaju se mehanizmi za zaštitu 'srpske manjine', kao i srpskih manastira na Kosovu". Takođe, prijedlog Hilarinog plana za Balkan podrazuijmeva i "opstanak BiH u skladu sa dogovorom Bošnjaka i Hrvata". "U strategiji se kaže da Bošnjaci kao najveće žrtve rata u bivšoj Jugoslaviji i 'tradicionalni američki saveznici' imaju pravo na svoju državu, ali se naglašava da je BIH u sadašnjem obliku vrlo teško održiva. Procjenjuje se da bi Hrvati imali interese da se sa Bošnjacima dogovore o opstanku države BiH, u čijem sastavu više ne bi bila RS" kaže izvor. Kada je riječ o Makedoniji, stručnjaci Hilari Klinton upozoravaju da je ona "neodrživa država u sadašnjem obliku, zbog nepremostivih razlika između Makedonaca i Albanaca, sukoba sa Grčkom", te predlažu "ubrzani uslovni ulazak u EU i NATO". Zanimljivo, Crna Gora se i ne spominje, a zašto i kako je to moguće, izvor "stvarno ne zna". http://pressrs.ba/vijesti/drustvo/strat ... 08-09-2016
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
 |
cvv35
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 08 ruj 2016, 18:45 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2015, 23:50 Postovi: 680 Lokacija: Okupirani teritorij
|
Prvo turke iz FBiH preselit na Sandzak pa nek budu novi etnicitet Sandzaklije. Dosta je bilo Bosnjaka na nasu stetu.
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU pax tibi marce evangelista meus
Non bene pro toto libertas venditur auro!
Srbi RAUS!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 08 ruj 2016, 18:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Treba zabraniti poveznice na "Informer".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 08 ruj 2016, 19:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Treba zabraniti poveznice na "Informer". Boga mi.
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 08 ruj 2016, 21:06 |
|
|
Ne. Nikada pa ni tada. Da menjamo naše za naše. Ko je ovde lud. Informacija je đubre. Hrvate cenim i poštujem jer ne bi ostavili ni jedno selo svoje. Ova govna Terazijsko Dedinjska prodala bi majku rođenu i svoje još nerođeno dete iz majčine utrobe. Za šaku vlasti privilegija i kradje.
Ja lično ne bi NIKADA dao KiM za RS.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
Baron
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 08 ruj 2016, 21:14 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Patka - provjereno. Što je babi (Srbima) milo, to joj se i snilo ... 
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 08 ruj 2016, 21:42 |
|
|
Baron je napisao/la: Patka - provjereno. Što je babi (Srbima) milo, to joj se i snilo ...  Patka ili ne prođe 17.dan.What you gonna do litlle Mujica kujica? Čuj šta je babi milo..Ništa mi ne sanjamo i čvrsto držimo svoju sudbinu u svojim rukama.Uprkos svima i svemu.Ti sanjaš.I nastavi.Sanjaj nedosanjani san malog babe Alije o zelenoj bej ha.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 08 ruj 2016, 21:47 |
|
|
Baron je napisao/la: Patka - provjereno. Što je babi (Srbima) milo, to joj se i snilo ...  RS je osigurana. Kada krepa veliki satana samo se iscrta nova karta. Za KiM će krvca da se lije.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 08 ruj 2016, 22:16 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Baron je napisao/la: Patka - provjereno. Što je babi (Srbima) milo, to joj se i snilo ...  Patka ili ne prođe 17.dan.What you gonna do litlle Mujica kujica? Čuj šta je babi milo..Ništa mi ne sanjamo i čvrsto držimo svoju sudbinu u svojim rukama.Uprkos svima i svemu.Ti sanjaš.I nastavi.Sanjaj nedosanjani san malog babe Alije o zelenoj bej ha. On je Musliman s avatarom biskupa Komarice. On je o sebi sve rekao.
|
|
Vrh |
|
 |
Baron
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 09 ruj 2016, 00:57 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Citat: RS je osigurana. S čim se drogiraju ovi Srbeki bog te malovo ... 
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 09 ruj 2016, 01:03 |
|
|
Time da ste bili 2.5 milijuna i imali 50 tisuća beba. Da as oko polovice i 1 milijuna razjureno diljem kugle i 15 tisuća rođenih sa arapskim imenima
Šipke smo oko 1milijun raselili i sjeban natalitetu ko vama misliš slučajno se ludjak Slobo sam pojavio a bio 12g bankar na burzi Wall Strit Mujice. .....
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 09 ruj 2016, 01:14 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10185 Lokacija: Banja Luka
|
Heh , Informer...  ..ozbiljna je to novina . Nego , KIM-e , sta mislis ti ... da li bi jednom kad za to dodje vrjeme , veca i brojnija Srbija( sa Srpskom) ... lakse ili teze , vratila svoje Kosovo i Metohiju ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 09 ruj 2016, 01:37 |
|
|
Da normalno kada si veći i moćniji lakše govna gazis. Samo neće da trampim oba Srpska. Nije u pitanju od ova dva da se nečeg odreknemo. Nego da je jedno de fakto a jedno de jure naše. I uz Božju pomoć biće i Cg i deo Mkd. Bar po linii dijagonale BP Ohrid.
|
|
Vrh |
|
 |
Blitz
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 09 ruj 2016, 21:57 |
|
|
Prihvatio bih ovu ponudu i potpisao nezavisnost tzv Kosova bez razmišljanja. Zašto ? Zato što jedna vlast ne čini državu, ni naciju, a sada nam je cilj zaštititi RS.
Posle mene kada dodje neka druga vlast, neka poništi moje odluke i neka me proglase izdajnikom i neka me vešaju na Terazijama, ali ja sam svoju polovinu posla obavio.
Kosovo i Metohija se oslobadja krvlju i srpskim životima, a doći će i taj dan jednom, kada ćemo skupo naplatiti okupaciju svete srpske zemlje, toliko skupo da će Srebrenica biti dečija igra.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 09 ruj 2016, 22:42 |
|
|
nudi vam vaše za vaše, zanimljivo  inače kad se oćeš dobro nasmijat samo pogledaš naslovnicu informera
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 10 ruj 2016, 18:16 |
|
|
Cijelu RS za Kosovo? Mnogo je kume. Istočna RS je praktično iste veličine kao Kosovo i to je mjera 
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 10 ruj 2016, 20:20 |
|
|
Nebula je napisao/la: Cijelu RS za Kosovo? Mnogo je kume. Istočna RS je praktično iste veličine kao Kosovo i to je mjera  uključujući i trebević? 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 10 ruj 2016, 20:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26694 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Nebula je napisao/la: Cijelu RS za Kosovo? Mnogo je kume. Istočna RS je praktično iste veličine kao Kosovo i to je mjera  Odlazi odavde! BiH je nedjeljiva i postojati će do sudnjega dana. Prije će se njena brda i planine raspasti nego ona sama!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 11 ruj 2016, 09:33 |
|
|
KiM ima Rudna blaga vode strateške minerale za kosmičku industriju. RS vredi zapadni deo. Istok je iseljenici ruralni kraj. Treba nje i ist Herc ima samo kamenje.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 11 ruj 2016, 17:02 |
|
|
Kosovo je 11 km2, a RS 25. Nije neka zamjena, mogu dobiti kamenjare istočne BiH (i to ne sve), a u ostatku ćemo se mi sa zelenima dogovoriti.
|
|
Vrh |
|
 |
kolubara
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 12 ruj 2016, 12:33 |
|
|
oslobodicemo mi kosovo kad tad tad skupo i krvavo kao i uvek naotpljenim gacama krvi druskane...
pitanje je samo kolko ce srebrenica od toga nastati... sto vreme vise ide , povecava im se broj... a kad pocne , radice bageri u tri smene a ne samo nocu ...
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 12 ruj 2016, 14:56 |
|
|
http://www.geopolitika.rs/index.php/sr/ ... verenitet7Питајте стручњаке са Рударског факултета у Београду, па ћете се и сами уверити да се од свега што поседујемо у нашој кући Србији, више од 60%, налази у тлу Космета. Осим угља, коjeг има за сад доказаних резерви око 20 милијарди тона, а тврди се да практично читава област лежи на угљу, ту су и веома скупи стратешки елементи, попут кадмијума, кобалта, никла, итд. Нема ни у једној земљи света таквих политичара-лудака који би то препустили другом, како то чине српски лидери............. Takvog bogarstva nema ni u RS ni u Srbiji. Nema TRAMPE, nema ZAMENE. Mi smo rodjeni na KiM, to nam je kolevka, majka i pupak. N I K A D A . Za KiM bi izbio sukob unutar Srbija, za RS NE.
|
|
Vrh |
|
 |
GrgaS
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 14 ruj 2016, 10:36 |
|
|
RUSIJA NE HAJE ZA SRBIJU Putin: Dajte mi Krim, evo vam Kosovo Ruski predsednik Vladimir Putin ponovo je izjednačio Kosovo i Krim, kritikujući Zapad što na jednom mestu poštuje volju naroda, a na drugom ne. Takvim stavom Putin je, iako njegova zemlja nije priznala Kosovo kao državu, faktički poručio da su oni koji su južnu srpsku pokrajinu otcepili od Srbije to učinili poštujući volju naroda, baš kao što se narod Krima izjasnio da neće da živi u Ukrajini, već u Rusiji. Ruski predsednik je izjavio da Zapad ne želi da prizna volju naroda na Krimu, kao što čini u slučaju Kosova. - Kada se sete Krima, pokušavaju da ne primete da je volja naroda koji živi na Krimu - gde su 70 odsto njih etnički Rusi a ostali govore ruski kao maternji jezik - bila da se pridruže Rusiji. Prosto pokušavaju da to ne vide. Na jednom mestu, na Kosovu, vi možete koristiti volju naroda, ali ne i ovde - rekao je Putin za “Blumberg” i dodao da se ništa ne može uraditi protiv volje naroda, kao i da neki od ruskih partnera to izgleda ne razumeju. Analitičar Dušan Janjić objašnjava da Putin brani princip koji se tiče ruske politike i interesa Moskve. - Na nivou načela, samoopredeljenje na Kosovu i na Krimu je ista stvar. Putinova izjava je ponuda za nagodbu oko statusa Kosova - navodi Janjić. On kaže da izjava ruskog predsednika doslovno znači - ako vi nama priznate Krim, imaćete odrešene ruke da sa Kosovom radite šta želite. Janjić podseća da ovo nije prvi put da Putin daje ovakve izjave i zato ne treba nikoga da iznenađuje. - Pitanje je vremena kada će Rusija odblokirati pitanje Kosova u Savetu bezbednosti, kao i koliko će taj postupak naplatiti od Zapada - tvrdi Janjić. On kaže da je Putin veoma efikasan kada je reč o odbrani ruskih interesa i da je njegov rejting u usponu. Mirovni ugovor koji se oko Sirije sprema je, kako navodi, prilika da se namire manja pitanja, a za Rusiju Kosovo to svakako jeste. - Mada je više puta ovakve stvari izjavljivao, utisak je da se ova izjava bolje čuje i u Vašingtonu i u Beogradu - navodi Janjić uz komentar da su sve prethodne vlasti, i Koštuničina i Tadićeva, svoju odgovornost skrivale iza ruskog veta i da nas je to mnogo koštalo u energetskom, ekonomskom i svakom drugom smislu: - Dali su nešto ni za šta - slikovit je Janjić. Diplomata Ninoslav Stojadinović kaže da je premijer Vučić dosad uspešno žonglirao između EU i SAD i Rusije. Međutim, postavlja se pitanje koliko će dugo tako moći: - Ova izjava oko Krima je možda trenutak istine. Kad-tad ćemo morati da se suočimo s realnošću da moramo da se opredelimo i u vezi sa poglavljem 35 i u vezi sa sankcijama Rusiji, a onda neće biti ni podrške oko Kosova, niti oko RS. http://www.blic.rs/vesti/politika/rusij ... vo/qz00jmj
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 14 ruj 2016, 11:50 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10185 Lokacija: Banja Luka
|
KiM je napisao/la: KiM ima Rudna blaga vode strateške minerale za kosmičku industriju. RS vredi zapadni deo. Istok je iseljenici ruralni kraj. Treba nje i ist Herc ima samo kamenje. Sunce ti kalajisano , kad cujem ovako nesto , prosto mi dodje da sad odem u Ferhadiju , i poturcim se .  Salim se , naravno . Plitko ti je to KiMe . Padne li ti na pamet ,eto naprimjer.. da je za bilo kakve odluke po pitanju Ustava ,u svakoj iole ozbiljnijoj drzavi , potrebna dvotrecinska vecina . Daklem , sutra bi vam siptari u Srbiji i trobojku napravili upitnom . Sad , u ovakvim uslovima kao sto jesu , kada bi USA i bratja rekli '' jbga , mi se malo zayebavali , eto vama vase Kosovo ( sa sve Siptarima) nazad , da li bi je imo ( dvotrecinsku srpsku vecinu ) ? I do kad ? Da ne pominjem jos bezbroj simpaticnih detalja . Znaci , samo ''desiptarizovano''  Kosovo se moze vratiti , drugacije bi bilo previse tesko za zeludac . ili , dalje.. Nije sve u rudi ... Mislis da bi Srbiji , koja se godinama opasno sazima oko Beograda , bio viska obrnut proces , prosirenje... sa milju i po Srba (u paketu sa hiljadama kvadratnih kilometara teritorije ) ? Meni se cini , da ne bi . KiMe ,pet puta su Srbi gubili Kosovo .Proteci ce prilicno Morave do jubilarnog petog returna . Ako mislis drugacije , reci i meni dragi moj KiMe , KAKO ??? Nemoj mi , kumim te, samo SF-a i slicne zajebancije , umorio sam se od takvih sranja . PS. Sto nisi pogino na Kosovu , braneci ga ? Ili bar osto bez noge do kuka ? Da jesi , sad bi ti vise vjerovo . Ovako , ne zamjeri , ali nedostatan si mi nekako .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
vezista
|
Naslov: Re: HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI RS?! Postano: 14 ruj 2016, 13:47 |
|
|
Hilari je malo "prehlađena", pa joj nije zamjeriti što onako "od čibuka" kroji karte po krvavom balkanskom tlu, kao to joj je babina prćija pa "hoće joj se - more joj se". Čekaj Hilari prvo da vidimo tko će biti novi predsjednik USA- ti ili Don, drugo i kad bi kojom teškom slučajnošću u Bijelu kuću ušla ti, vrlo brzo bi zaboravila to što si rekla, jer tvoj mužić Bil je na Balkanu, kako znamo, imao jednu posve drugu političku ulogu i na koncu da te postave za državnog sekretara ili dopredsjednika, opet će se pitati Donald. Hilari je zaboravila kada se radi o BiH da je Dejton u Americi i da je tamo skrojena BiH uz mnoge garancije i političke kompromise ne samo Amerike nego i cijele MZ i UN, pa tako se draga moja "prehlađena" Hilari, ne može tek tako dijeliti BiH i njeni dijelovi poklanjati bilo komu pa makar to bilo i za veliku godišnjicu Monikine afere sa Bilom ili obratno svejedno je spolovi su ravnopravni, bitno je da je svima lijepo. 
_________________ I svjetlost sviječe je jača od potpune tame...
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|