Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
Ima jedna dobra Mostarka. Bošnjakinja. I to iz armijskog dijela Mostara. Emina se zove. Hoda s jednim našim. Rijetko je to danas da se Bošnjakinja opredijeli za Hrvata u Mostaru. Oooo pa zapravo hodala je. Evo sad vidim nisu više u vezi. A dugo su bili skupa. Šteta, ponadao sam da će rađati mlade mostarske Hrvate, buduće prvake Herceg-Bosne. Mala je prelijepa, '96-'97 godište tako nešto.
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
Odlično izgleda, ali ipak premlado. Dok sam ja gledao Šukera kako prebacuje Schmeichela na EURO 96, ova je i dalje bila na stadiju plivačice u babinim mudima.
Inače, Baraka, konačno si se odao s tim komentarom, nakon nastupa bez greške, sad znam ko si (ne ko si, nego stari forumski identitet).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
Nije valjda da imaš preko 50 godina? A sad da postavim i svoju dragu rodicu Ornelu. Po meni uvijek bila jedna od najljepših Mostarki a što je još važnije umjerena djevojka. Nikad se o njoj ništa loše nije moglo čuti.
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
Jok, kategorija od 35-38 godina. Samo kažem da mi je nepojmljivo paliti se na curetak koji nije bio rođen dok sam ja gledao npr Euro 96, koji se urezao u sjećanje.
Ornela je klasično lijepa, ali nije seksepilna, pravim razliku između te 2 kategorije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Pa Ornela nema taj vulgarni tip seksipilnosti. Cura ima svoj odgoj i stil. Umjerena je u svemu. Jako lijepa. A teško ćeš ti u toj kategoriji (35-38) naći nešto na taj način seksipilno osim ako nije neka ofajla. Doduše u Mostaru ima dobrih mama.
Pa Ornela nema taj vulgarni tip seksipilnosti. Cura ima svoj odgoj i stil. Umjerena je u svemu. Jako lijepa. A teško ćeš ti u toj kategoriji (35-38) naći nešto na taj način seksipilno osim ako nije neka ofajla. Doduše u Mostaru ima dobrih mama.
I ne tražim na našim prostorima, not exotic enough/10.
Zasto moralisati oko godina. Bitno je da nije malodobna pred zakonom. Kako mi je sin stariji 21 g ja gledam ako zgresim da bude bar koju godinu starija. Podneblje prija devojkama i zenama, da se pravilno raspupe u lepotice.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.