HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 28 ožu 2024, 12:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 255 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 06 svi 2015, 22:23 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19
Postovi: 5376
Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
Postotak stranih imigranata po talijanskim regijama 2011.
slika
http://it.wikipedia.org/wiki/Immigrazione_in_Italia#Numero_e_provenienza


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 07 svi 2015, 00:38 
Offline

Pridružen/a: 17 tra 2015, 19:31
Postovi: 931
Talijani u ww2 bili oslonac Cetnicima u njihovim zlocinima nad Hrvatima i jos uvijek gaje iredentisticke ideje o Dalmaciji i jos vise Istri. Kroz povijest pobili i porobili toliko Hrvata da su uz Turke najgori unistivaci Hrvatskog naroda.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 02 vel 2016, 16:15 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Majke ti. Ovo bar mmeni zvuči gigantski. Ne znam kako druge države stoje sa tim.

Citat:
Italy is (still) one of Europe's most corrupt countries

Published: 27 Jan 2016 11:22 GMT+01:00

Italy is still one of the most corrupt countries in Europe - but it is slightly less corrupt than a year ago, - according to a major global report released on Wednesday.

ended (26 Jan 16)
Italy's poor performance in Transparency International's Annual Corruptions Perceptions Index is no laughing matter.

According to the Italian Court of Auditors, corruption costs Italy a massive €60 billion – or four percent of its GDP - each year. But things might just be improving.

Italy climbed eight places in the rankings to take 61st place out of all 174 countries included in the report. Italy is now ranked equally corrupt as Senegal, Montenegro and South Africa, with which it shares a lowly cleanliness score of 44 out of 100.

Italy might be the eurozone's third largest economy, but it was far behind all its northern European neighbours in the corruption stakes.

Scandinavia dominated the top spots, with Denmark being considered the least corrupt country on earth, with a score of 91.The UK and Germany shared 10th spot with a score of 81.

Southern European countries like Spain and Greece also out-performed Italy, with Greek premier Alexis Tsipras' radically left-wing country leapfrogging Italy last year and finishing in 58th position, perhaps showing that change doesn't have to be piecemeal.


Italians think that politicians need to do more to stamp out the rampant nepotism, bribery, fraud and all other abuses of power for private gain that are holding the country back.

The report revealed that just 19 percent of Italians think government measures to combat corruption are effective, in spite of much recent legislation being passed to help the country wipe out the problem.

Recent attempts have been made to speed-up the notoriously slow legal system in Italy, most notably with the passing of fresh anti-corruption laws in May last year. The country has also recently adopted a hard line against shirking public sector workers.

But experts say there is still a long way to go.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 17 kol 2016, 19:21 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Bosanac koji živi u Švicarskoj silovao Britanku u Italiji. Pravo globalistički i internacionalno.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 23 kol 2016, 08:21 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Citat:
Stotine Talijana na ulicama protiv izgradnje džamije u blizini kosog tornja u Pisi
Objavljeno 22.08. - 16:03

Stotine građana talijanskog grada Pise organizirali su prosvjed, putem kojega pozivaju svoje sugrađane da potpišu peticiju protiv planirane izgradnje džamije.

Džamija bi trebala biti izgrađena na samo 400 metara od glavne turističke i povijesne atrakcije grada – kosog tornja u Pisi.

Prosvjed je organiziran na gradskoj tržnici.

“Moramo stopirati izgradnju novih džamija kako bismo spriječili da Italija postane islamističko predgrađe, što bi vodilo gubitku našeg identiteta”, rekla je šefica kampanje “Recimo ne džamijama” i desničarska parlamentarna zastupnica Daniela Santanche, prenosi Index.hr.

“Mi ne postavljamo bombe na aerodrome”

“Na peticiji smo već prikupili broj potpisa koji smo ciljali. Prije bilo kakve daljnje izgradnje džamija, nužno je donijeti zakon koji bi regulirao djelovanje unutar džamija i djelovanje imama”, dodaje Santanche, koja je iskoristila prigodu da pozove Talijane da “ustanu i bore se za svoj nacionalni identitet” te za “ponos bivanja Talijanima, ponos na talijanske zakone, tradiciju i kulturu”.

“Nismo mi oni koji šire mržnju. Mi ne postavljamo bombe na aerodrome, u podzemne željeznice, na mjestima gdje mladi ljudi slušaju glazbu. Mržnja dolazi s njihove strane. Mi Talijani smo uvijek bili ljubazni”, istaknula je.

Informacije o tome kako je Gradsko vijeće Pise odobrilo izgradnju džamije na 400 metara od kosog tornja pojavile su se u talijanskim medijima početkom kolovoza. /HMS/

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 01 ruj 2016, 19:36 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 06 pro 2015, 22:50
Postovi: 684
Lokacija: Okupirani teritorij
http://www.bild.de/politik/ausland/fluechtlingskrise/fluechtlingszahlen-libyen-47610964.bild.html

slika

Citat:
GEHEIMPAPIER WARNT VOR ANSTURM
»200 000 Flüchtlinge
auf dem Weg nach Europa


Sprema se novi val invazora, preko Italije ovaj put. Trazi se camac vise u Libiji - 200.000 na cekanju.

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU
pax tibi marce evangelista meus

Non bene pro toto libertas venditur auro!

Srbi RAUS!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 01 ruj 2016, 19:45 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Sve što Europa mora uraditi je tim državama koje odbijaju primiti svoje ukinuti pomoć u novcu i uvesti im totalne sankcije i blokade. Vrlo brzo bi sami molili da ih prime.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 04 pro 2016, 23:49 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 stu 2014, 21:01
Postovi: 1588
Ankete: Italijani odbacili reforme, čeka se Renci
Rim -- Italijani su na referendumu sudeći prema izlaznim anketama odbacili ustavne reforme čiji je cilj bio jačanje centralne vlasti i ograničenje moći Senata.

IZVOR: TANJUG NEDELJA, 4.12.2016. | 23:10


Oko ponoći se očekuje i obraćanje premijera Matea Rencija kome će ovo glasanje odrediti političku budućnost, s obzirom na to da je ranije najavio da će podneti ostavku ako reforme ne budu potvrđene na referendumu.

Pročitajte još:

"Sudbinski referendum": EU čeka ishod glasanja u Italiji
Rencijev blam: Došao da glasa, zaboravio dokumenta
Prema anketama Instituta "Pijepoli", za reforme je glasalo između 42 i 46 odsto glasača, dok je protiv bilo između 54 i 58 odsto.

Prema podacima ministarstva unutrašnjih poslova, do 19 sati odziv birača je bio nešto veći od 57 odsto.

Nakon što su Britanci glasali za izlazak iz Evropske unije i Amerikanci izabrali Donalda Trampa za predsednika, referendum u Italiji, na kojem pravo glasa ima 51 milion građana, doživljava se kao sudbinski, ocenjuje Rojters.

Njegov cilj je smanjenje ovlašćenja i veličine Senata, a prema ocenama analitičara, predsedniku vlade bi bila data mnogo veća ovlašćenja, navodi britanska agencija.

S druge strane, američka agencija AP, navodi da se referendum pretvorio se u "virtuelni plebiscit" o vladi levog centra premijera Matea Rencija.

Ukoliko bi se izmenio ustav, najveće promene doživeo bi zakonodavni proces, odnosno više ne bi bilo potrebno da oba doma parlamenta glasaju o svim zakonima, što znači i svaki put kad se uloži neki amandman.

View image on Twitter
View image on Twitter
Follow
Yannis Koutsomitis ✔ @YanniKouts
#Italy #referendumcostituzionale very early official results:
Yes 46.6%
No 53.4%
11:22 PM - 4 Dec 2016
35 35 Retweets 11 11 likes
Italijanski premijer Mateo Renci pozvao je Italijane da podrže referendum, poručivši da bi Italija mogla da postane najsnažnija evropska zemlja ukoliko ishod glasanja bude pozitivan.

Dok on i njegovi saveznici sa levog centra, uz banke i industrijalce, tvrde da bi reforme pomogle u modernizaciji zemlje, protivnici ustavnih promena, među kojima je i Pokret 5 zvezda, smatraju da bi one ugrozile demokratiju jer bi prevelika moć bila koncentrisana u kancelariji premijera.

Predloženim reformama ustava protive se, između ostalih, i bivši premijer Silvio Berluskoni i lider Severne lige Mateo Salvini koji se zalaže za davanje većih, a ne manjih, ovlašćenja regionima.

Većina anketa ukazuje da je više Italijana koji bi mogli zaokružiti "ne" i odbaciti reformu Ustava, iako je veliki broj anketiranih bio neodlučan.

S obzirom na promene izbornog zakona koje su stupile na snagu još letos, reforma ustava olakšala bi rad vlade, navodi Rojters.

Stranka, koja ubuduće osvoji 40 odsto glasova, u parlamentu bi dobila apsolutnu većinu. Ojačana na takav način, ona bi mogla da sprovodi hitno potrebne reforme.

Upravo to je oduvek bila slabost italijanske politike - ta zemlja je u poslednjih 70 godina imala 63 vlade.

Premijer Renci najavio je da će podneti ostavku ukoliko Italijani na referendumu budu odbili reforme, ali je kasnije revidirao stav.

Priznao je da je počinio "veliku grešku" obećavši da će dati ostavku ukoliko pobedi glas protiv reformi.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1206533

_________________
Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 05 pro 2016, 00:10 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 07 ruj 2012, 20:35
Postovi: 13033
Lokacija: Zagreb
Veliki poraz za Renzija, bilo bi u redu i u skladu s talijanskom tradicijom da odstupi i raspiše izbore.

_________________
Summum ius, summa iniuria.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 05 pro 2016, 12:53 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Ispušio tip. Nije bilo kako sam mislio, ali krivi glupi mediji i trkeljanje. To je bilo čisto interna italijanska stvar. Imalo bi utjecaja na njih koliko ih Brisel može nagaziti, ali recimo na Hrvate nikakav utjecaj.

Onako amaterski i laički gledano sa strane Renzi je bio potpuno u pravu. Moć u Italiji posložena kao u Bosni. Kako sam skužio Renzi je pokvareno htio situaiciju iskoristiti da ode predaleko u davanju moći Briselu a potpuno ukidajući parlamentarnu demokraciju. To mu kako vidimo narod nije htio dozvoliti, čak i po cijenu da ostane neučinkovit aparat.
Iskreno, Renzi je kao Plenković slušao savjete Merkel i Nijemaca u Briselu. Oni uvijek žele "malo" više, "malo" produžiti dugu ruku Brisela nego što je potrebno stvarno.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 05 srp 2017, 23:17 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19
Postovi: 5376
Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 20 srp 2017, 17:32 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19
Postovi: 5376
Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
slika

slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 20 srp 2017, 17:44 
Offline

Pridružen/a: 17 lip 2009, 20:01
Postovi: 13387
Lokacija: ZG
Glazbeniče kada kačiš ove karte postavi i kratka objašnjenja. Ljudi nisu na "ti" sa talijanskim.

_________________
Muslimane ko je kleo, nije dangubio.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 20 srp 2017, 18:15 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19
Postovi: 5376
Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
Italija i sporna mora

Karta prikazuje talijansku pomorsku granicu na Jadranu. Talijanski egomanijaci ignoriraju Crnu Goru i Sloveniju i prikazuju samo granicu s Hrvatskom.

Istočno od Korzike plavo-modri trokut prikazuje more koje će Italija izgubiti ukoliko njezin parlament ratificira sporazum s Francuskom od 21. ožujka 2015.

Zona ponovnog poribljavanja istočno od obale Tunisa, a južno od Lampeduse je sporna. Tunis je smatra svojim ribolovnim područjem, a Italija je smatra dijelom otvorenog mora na kojem je zabranjen izlov ribe talijanskim brodovima.
slika


Uska grla na Sredozemlju

U donjem lijevom kutu su označene širine u morskim miljama pojedinih morskih tjesnaca, a dva umjetna kanala (Korintski i Sueski) su navedena u metrima.

U gornjem desnom kutu su navedene glavne luke. Zanimljivo da na istočnoj obali Jadrana Talijani vide glavnim lukama Dubrovnik, Split, Rijeku i Trst, a ignoriraju Drač, Bar i Kopar.

slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 20 srp 2017, 18:25 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 68202
Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
Poanta karte je u talijanskim teritorijalnim sporovima, a ne u offtopic geografskim detaljima.

Ni Malta, Alzir, Slovenija, itd. nisu prikazani u morskim granicama, a kamoli istocna granica koja je najmanje interesantna, jer nije sporna. Naravno da ih boli kita kako je more istocno od njihove granice raspodijeljeno izmedju bivsih jugoslavenskih republika.

_________________
Hoće li Musk uključiti Starlink Bošnjacima? .
Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 20 srp 2017, 18:26 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19
Postovi: 5376
Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
Glazbenik je napisao/la:
slika


Geuropa dijeli Italiju?


Geuropa = Germanska Europa tj. Njemačka Europa (Germania = Njemačka na talijanskom)

tamnonarančasto = najintegriranija jezgra u Geuropi (Njemačka i Nizozemska)

narančasto = eurojezgra pod njemačkim pečatom

žuto = države pod jakim njemačkim utjecajem

žuto-ljubičasta (Finska) = vanjska Geuropa

smeđe s nazubljenoom crnom granicom = euro-turski rasjed

žute strijele = crte napetosti unutar Ujedinjenog Kraljevstva

ružičasta crta = taijanske "tvrde" granice


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 21 srp 2017, 08:48 
Offline

Pridružen/a: 03 lip 2009, 14:13
Postovi: 1747
Italija ima dva nosača zrakoplpva, Francuzi jedan...

https://hr.wikipedia.org/wiki/Nosa%C4%8D_zrakoplova

_________________
https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 06 ožu 2018, 13:49 
Online
Avatar

Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09
Postovi: 24534
Lokacija: Heartbreak Hotel
Desničari pobijedili na parlamentarnim izborima u Italiji. Pobjeda Talijanskog naroda.
Lijevi mediji po običaju digli dreku. Tako su i hrvatski lijevi establišment fake-mediji preko noći postali prepuni priča o pretenzijama Italije na Istru i Dalmaciju.


Citat:
Koalicija koju čini Forza Italia Silvija Berlusconija, Liga i mala stranka Talijanska braća, sigurno dobiva približno 37 posto glasova (260 mjesta u parlamentu - od 630).
Unutar koalicije na čelu je Liga Mattea Salvinija, euroskeptična i protuimigrantska formacija, saveznica Marine Le Pen u Europi. Matteo Salvini koji je obećao protjerati stotine tisuća "ilegalnih" imigranata, imao bi pravo zatražiti premijerski položaj.

Antiestablišmentski Pokret pet zvijezda (M5S) ostvaruje pak povijesni proboj postavši najjača stranka u Italiji s približno 32 posto (221 mjesto u parlamentu).

"Prvo Talijani, Stop invaziji", izborni plakati u sjedištu Lige u Milanu podsjetili su u nedjelju na velike teme 44-godišnjeg Mattea Salvinija tijekom čitave kampanje, od sjevera do juga poluotoka

Demokratska stranka (PD, lijevi centar) Mattea Renzija potvrdila je na izborima loš rezultat koji joj se predviđao u anketama, s manje od 20 posto, za pola manje od rezultata ostvarenog na europskim izborima 2014.


Privitak/ci:
the-most-crowded-train.jpg
the-most-crowded-train.jpg [ 84.91 KiB | Pogledano 7745 put/a. ]

_________________
"Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 06 ožu 2018, 15:49 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 ožu 2015, 21:56
Postovi: 5046
Slovenija jezgra?

_________________
Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 06 ožu 2018, 17:28 
Offline

Pridružen/a: 17 lip 2009, 20:01
Postovi: 13387
Lokacija: ZG
U liberalnoj Istri, jos liberalnija talijanska dijaspora glasa za talijanske desničare. Baš bi volio čuti objašnjenje od primjerica IDS-a :)

_________________
Muslimane ko je kleo, nije dangubio.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 07 ožu 2018, 12:50 
Offline

Pridružen/a: 10 vel 2018, 15:56
Postovi: 2950
Lokacija: Hrvatsko kraljevstvo
Glazbenik je napisao/la:
Postotak stranih imigranata po talijanskim regijama 2011.
slika
http://it.wikipedia.org/wiki/Immigrazione_in_Italia#Numero_e_provenienza


Znaci u 2/3 gornjeg dijela Italije nesto ispod 10% imigranata homogeno rasporedjeno.

Vrlo opasno u slucaju islamskog fundamentalizma i terorizma.

Neka si formiraju enklave i proglase kalifate Talijani ce se vratiti u prvu polovicu 20. stoljeca.

Potsjetio bih da Islam za razliku od krscanstva bas i ne priznaje svjetovnu vlast.

Tako tumori funkcioniraju, odvoje se od organizma kao logicne, smislene i uredjene cjeline u samostalne jedinice. George Soros je dobro iznio plan, 'migantska kriza je smrtomosna za Europu'.

_________________
Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici

Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 09 ožu 2018, 07:10 
Offline

Pridružen/a: 19 kol 2015, 11:38
Postovi: 3881
PCM je napisao/la:
U liberalnoj Istri, jos liberalnija talijanska dijaspora glasa za talijanske desničare. Baš bi volio čuti objašnjenje od primjerica IDS-a :)


Ne znam točno za koga su glasali i koga smatraš desničarem. Taj pokret 5 zvjezda je nešto bez ideologije kao živi zid, ali zanimljivo je kako je oko 85% njihovih članova glasalo za homoseksualni brak. na internom referendumu.

Ako smatraš da je Lega čista desnica, njihov čelnik Salvini je hodao s krunicom po predizbornim skupovima, a razvodio se, ima djecu sa više žena, živi u nevjenčanom braku, između ostalog zalaže se i za legalizaciju prostitucije. U mladosti je bio član stranke Padanski komunisti i govorio kako ljudi sa juga Italija smrde. Možeš li zamisliti da u Hrvatskoj netko kaže da ljudi s juga smrde i da je taj desničar?

Lega je tek treća po broju glasova koliko vidim tako da je nategnuta priča kako je desnica pobijedila i da li je to uopće desnica po našim mjerilima.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 09 ožu 2018, 09:43 
Online
Avatar

Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09
Postovi: 24534
Lokacija: Heartbreak Hotel
U biti nebitno je kojem političkom spektru pripada pojedina grupacija. Bitno je da su kontra migracija i EU, to je najvažnije. Koga briga idu li u crkvu ili se zalažu za legalizaciju prostitucije.

_________________
"Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 04 lip 2018, 18:19 
Offline

Pridružen/a: 10 vel 2018, 15:56
Postovi: 2950
Lokacija: Hrvatsko kraljevstvo
U Italiji predsjednik republike koji se bira posredno (ne imemom i prezimenom na izborima) odbija prihvatit vladu koja je osvojila vise od 50% na izborima i ima 60% u parlamentu.

Komentari u Italiji su "Stara masončina gura MMF-ovca nasuprot volje naroda, rezime je zapjenjenih komentara na društvenim mrežama".

A inace Raspudic tvrdi da je predlozeni ministar financija kojeg mason predsjednik ne prihvaca ugledan ekonomist.

izvor: https://narod.hr/hrvatska/nino-raspudic ... lje-naroda

Sada je jasno zasto slavoserbi koji vode SDP kao uvjet za 'Veliku koaliciju' postavljaju da se predsjednik RH bira u Hrvatskom Saboru. Da centrala lakse kontroliraja Hrvate u statusu quo.

_________________
Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici

Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Italija
PostPostano: 25 srp 2018, 23:02 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19704
Umro doskorasnji sef FIAT-a Serdjo Markione

https://www.nezavisne.com/automobili/auto-novosti/Umro-bivsi-sef-FIAT-a-Serdjo-Markione/489731

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 255 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO