|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Uskok
|
Naslov: Hapšenje Lagumdžije Postano: 10 svi 2011, 15:50 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
Nakon gostovanja i hvalospjeva Bakira Hadziomerovica, o sudu BiH kao i o tuzitelju Barasinu, i o Dodiku koji zeli da se rijesi suda BiH, Zlatko Lagumdzija bi se zelio rijesiti samo jednog i to izgleda bas tuzitelja Barasina jer prema svim naznakama kod Barasina se nalazi predmet REKET, kao i opsezna audio dokumentacija lopovluka, kriminala i reketarenja koje je nad svojim sugradjanima uspjesnim i manje uspjesnim biznismenima provodio glavni skojevac bosnjackog instituta don Zlatko "Zlatni reket" Lagumdzija, kao i istrazi o imovini za koju clanovi Zulfikarpasiceve obitelji tvrde kako ju je opuhao i temeljito pocistio "Zlatni reket Sarajeva", ostavstine iza Adila Zulfikarpasica. Nakon obracuna sa novinarima uspesnog ili manje uspjesnog, od sinoc je Zlatko lagumdjija preko svojih rezimskih medija koje kontrolira svoj napad okrenuo protiv Milorada Barasina, te psi zutog novinarstva su krenuli u potragu za njim i poceli otkrivati "afere" za koje su oni tek justros pri ispijanju jutarnje kave saznali, pa im vijest zvuci SOKANTNO! Te im je lijepi prekrasni i najljepsi sudija najljepseg najcistijeg i napravednijeg suda "BiH" odjednom postao u jednoj od sljedecih emisija, okorijeli kriminalac kome se ne treba vjerovati pa cak ni kada vodi aferu reket. Ostali su sokirani bas kao i u slucaju Vaskovic, iako su na samom pocetku suradnje sa njim znali za njegovo prisustvo u Srebrenici. I mozda za tuzitelja u slucaju afera reket (misli Lagumdzija) postaviti nekoga kao sudinicu koja je za pisanje Slobodne Bosne o aferi reket presudila u korist Zlatka Lazgumdzije, Zeljka Sejde Bajramija Komsica, Damira Hadzica a zauzvrat dobila fin "Poklon"! Obrazli nema sta! Pukla ljubav između Barašina i FTV-a !LAGUMDŽIJA RUŠI BARAŠINA I PREUZIMA PRAVOSUĐE BIH ?!
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Kakav si za Lagumdzijom saznat ces u 60 minuta ! Postano: 10 svi 2011, 20:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24515 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ta "emisija" pretenciozno nazvana poltički magazin (  ) je dno novinarstva. Ja mislim da će se o njoj učiti u budućnosti, kada se bude prikazivala pristranost medija i politčki kontrolirana novinari. Dno dna. Zapjenjeni novinar i etiketiranje političkih protivnika.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Kakav si za Lagumdzijom saznat ces u 60 minuta ! Postano: 10 svi 2011, 22:03 |
|
|
Koji cirkus. Cirkus od clana Predsednistva, od Vlade, od fudbala, od medija, od sudstva... sve sa "Visokim predstavnikom".... kompletan cirkus
|
|
Vrh |
|
 |
lionel
|
Naslov: Re: Kakav si za Lagumdzijom saznat ces u 60 minuta ! Postano: 11 svi 2011, 01:02 |
|
|
Bosnjak sam al gadi mi se ta emisija ne samo zbog slucaja Vaskovic nego inace novinar treba da donese objektivnu informaciju a ne presudu i kaznu...Sada slucaj sa Barasinom kada u zadnjoj emisiji Avdo Avdic drsko ulazi Barasinu u kretanje i to 2x postavljajuci neka pitanja provokativna svjesno cekajuci reakciju njegovu da bi ga ocrnili,nazalost tuzitelj je reagovo...
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Kakav si sa Lagumdžijom saznat ćeš u 60 minuta Postano: 12 lip 2011, 10:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24515 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
BiH "Pravosuđe" je konstatiralo da nema dovoljno dokaza za pokretanje postupka u Aferi reket. Džaba snimljeni razgovori, otvoreno spominjanje torbi, svjedočenje uglednog gospodarstvenika, koji je izrijekom ljude prozvao da su tražili pare za političke usluge. Ovo je na nivou onog najgoreg 16. i 17. stoljeća. 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Kakav si sa Lagumdžijom saznat ćeš u 60 minuta Postano: 12 lip 2011, 11:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
lider30 je napisao/la: BiH "Pravosuđe" je konstatiralo da nema dovoljno dokaza za pokretanje postupka u Aferi reket. Džaba snimljeni razgovori, otvoreno spominjanje torbi, svjedočenje uglednog gospodarstvenika, koji je izrijekom ljude prozvao da su tražili pare za političke usluge. Ovo je na nivou onog najgoreg 16. i 17. stoljeća.  A to je dojucerasnji gost 60 Minuta. Strasno pokvareno... A da ne spominjemo taj famozni RAK i sta taj isti uopce radi... No, ono sto je jos gore je odnos obicnih ljudi prema tome... Ja na forumima ne vidim iole zamjetniji broj Muslimana kojima ovakvo sto smeta, nema nista, nula, nada... Kako SDP, tako i oni, bez i trunke kritike prema bilo cemu, samo dok je na fonu SDP -ove trenutne politike... Briga njih i za ovo kvazi novinarstvo, iznude, korupciju, nedokraciju itd, itd... Sta Jurisicki rade unatoc presudama... I nista, boli nekog briga, al biflaju 100 na sat o Covicevom kriminalu.... I jos onda imaju obraz da govore o drzavi...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kakav si sa Lagumdžijom saznat ćeš u 60 minuta Postano: 12 lip 2011, 11:45 |
|
|
Aztec je napisao/la: lider30 je napisao/la: I nista, boli nekog briga, al biflaju 100 na sat o Covicevom kriminalu.... I jos onda imaju obraz da govore o drzavi... Vratićemo i mi njima kontru...samo dok se osnuje "naša" TV kuća ili kanal 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Kakav si sa Lagumdžijom saznat ćeš u 60 minuta Postano: 12 lip 2011, 12:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Mar-kan je napisao/la: Aztec je napisao/la: Vratićemo i mi njima kontru...samo dok se osnuje "naša" TV kuća ili kanal  Ma, i ovo su im dopustili nasi... U Upravnom odboru tako mrtav hladan sjedi Igor Soldo, Hercegovac dok mu zavicaj svako malo nazivaju fasistickim kamenjarom itd...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kakav si sa Lagumdžijom saznat ćeš u 60 minuta Postano: 12 lip 2011, 12:23 |
|
|
Aztec je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Vratićemo i mi njima kontru...samo dok se osnuje "naša" TV kuća ili kanal  Ma, i ovo su im dopustili nasi... U Upravnom odboru tako mrtav hladan sjedi Igor Soldo, Hercegovac dok mu zavicaj svako malo nazivaju fasistickim kamenjarom itd... Nama,Hrvatima,su problem naši.Svojim postupcima,pasivnošću i osobnim interesima su doveli do "praznog" prostora,koji ovi drugi rado koriste za svoje interese.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Kakav si sa Lagumdžijom saznat ćeš u 60 minuta Postano: 12 lip 2011, 13:04 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26954 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: [ Nama,Hrvatima,su problem naši.Svojim postupcima,pasivnošću i osobnim interesima su doveli do "praznog" prostora,koji ovi drugi rado koriste za svoje interese. Istina, prokleta istina... Kad se samo sjetim onog lopovluka i malverzacija, nepotizma i korupcije u vladi i ministarstvima HR Herceg-Bosne... možda je i dobro što su nam je ukinuli jer su nam tako spasili i ono malo obraza, ako je išta i ostalo. Pitam ja u proljeće 1995 doministra informiranja HRHB Božu Markotu - Je li, kad će proraditi naša televizija? Božo: -"Ma šta ja znam! Valjda u sedmom mjesecu, al ja ći tada valjda kod rođaka u Zagreb da mu budem konobar u kafiću, bolje mi gore biti konobar nego ovdje ministar". Sve me ovo podsjeća na onaj ex YU aforizam: Pre rata nismo imali ništa a onda su došli Nemci i uzeli nam sve.
Prošle godine nismo imali ništa, a onda su došli ovi "Platformaši" i uzeli nam sve.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Betandwin
|
Naslov: Re: Kakav si sa Lagumdžijom saznat ćeš u 60 minuta Postano: 13 lip 2011, 09:47 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Sve me ovo podsjeća na onaj ex YU aforizam: Pre rata nismo imali ništa a onda su došli Nemci i uzeli nam sve.
Prošle godine nismo imali ništa, a onda su došli ovi "Platformaši" i uzeli nam sve. dobra 
|
|
Vrh |
|
 |
Uskok
|
Naslov: Re: Kakav si sa Lagumdžijom saznat ćeš u 60 minuta Postano: 24 lip 2011, 16:01 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
Citat: SARAJEVO - Protiv glavnog tužitelja Tužiteljstva Bosne i Hercegovine Milorada Barašin pokrenut je disciplinski postupak koji bi mogao dovesti do njegove smjene s te dužnosti, objavio je sarajevski Dnevni avaz.
Član Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH, Arben Murtezić, koji je i glavni državni tužitelj u disciplinskim postupcima, potvrdio je kako je odluka o pokretanju disciplinskog postupka protiv Barašina donesena u četvrtak "zbog neprimjerenih kontakata sa strankama u postupku".
- Ovaj se postupak sada vodi na zakonom propisani način u institucijama sustava, izjavio je Murtezić koji je dodao kako je istodobno zatražio da se Barašina suspendira s dužnosti do okončanja disciplinskog postupka.
Prema medijskim navodima, Barašina se sumnjiči zbog njegovih dokumentiranih kontakata sa Slobodanom Tešićem i Draganom Kapetinom, osobama umiješanim u ilegalni izvoz oružja iz BiH u krizna žarišta.
Federalna televija ranije je u nekoliko navrata objavila snimke na kojima se vidi Barašin u susretu s Tešićem iako je znao da je on pod istragom zbog šverca oružjem.
Za sada nije poznato tko je Barašina snimio niti kako su snimke doprle do medije.
Sam Barašin je kazao kako osobno nije informiran da je protiv njega pokrenut disciplinski postupak te da stoga nema nikakav komentar na takve navode.
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Kakav si sa Lagumdžijom saznat ćeš u 60 minuta Postano: 24 lip 2011, 17:48 |
|
|
Ne može mu LagumdžiJA oprostiti podizanje optužnice protiv sebe. Ako svjedočenje pred sudom i audio vrpca sa jasnim indicijama za korupciju nisu dovoljni za optužnicu, ja ne znam šta jeste u ovom protektoratu - guberniji.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kakav si sa Lagumdžijom saznat ćeš u 60 minuta Postano: 06 pro 2016, 04:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82469 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hapsenjem Zlatka Lagumdzije BiH bi pokazala da se bori protiv korupcije. NIHAD IMAMOVIĆ: Lagumdžiji sam trebao odnijeti torbu s 2,4 miijuna marakahttp://poskok.info/wp/nihad-imamovic-la ... na-maraka/
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Hapšenje Lagumdžije Postano: 06 pro 2016, 10:46 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ne može mu LagumdžiJA oprostiti podizanje optužnice protiv sebe. Ako svjedočenje pred sudom i audio vrpca sa jasnim indicijama za korupciju nisu dovoljni za optužnicu, ja ne znam šta jeste u ovom protektoratu - guberniji. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Hapšenje Lagumdžije Postano: 06 pro 2016, 18:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Skoro čitav muslimanski politički vrh je kriminalan. Slabo tu ima poštenih i moralnih ljudi. Za same muslimane nije to toliko opasno, već da su im tužtelji i suci isti takvi. Daj nešto sa strane i može presuda kakvu hoćeš.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Hapšenje Lagumdžije Postano: 06 pro 2016, 19:14 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7358 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Ja taj muslimanski visoki kriminal posmatram kao unutrašnju muslimansku stvar.Isto bi bilo i da je riječ o nekom hrvatskom političaru.Nešto čime oni kojima do zajedništva sa Muslimanima nije pretjerano stalo ne bi trebalo da se bave.Vrlo trulo izgleda likovati zbog hapšenje tamo nekog Damira Hadžića pa i Lagumdžiije.Njihove žrtve tj, oni koje su opljačkali ako jesu opljačkali,su Musliamani.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|