|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 23 pro 2016, 16:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Smiješno je ovo izigravanje civilizacije od strane ovih ljudi, odnosno organizacija, lete sa svih strana (samo naslovi). Moja osobna poruka je da čestitku apsolutno ne prihvaćam, i da ciničnim uputiteljima čestitki želim sve naj, najgore kako na Božić, tako i na njihov vjerski ekvivalent, koji im ni u snu ne bih čestitao. Više poštenja, istine i iskrene ljubavi ima u prosječnom kupleraju. Citat: Božićna čestitka Kruga 99 Citat: Visoki predstavnik Inzko čestitao Božić i Hanuku Citat: Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović uputio čestitke povodom katoličkog blagdana Božića kardinalu Vinku Puljiću Citat: Predsjedavajući Dom naroda PSBiH Softić uputio Božićnu čestitku Citat: Džaferović čestitao Božić Citat: Božićna čestitka potpredsjednice FBiH Mahmutbegović
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 23 pro 2016, 17:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24448 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Neiskreno, lažno i dvolično. Kao i 80% čestitkih s druge strane i kod običnog naroda.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 23 pro 2016, 21:59 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Isto kao kurtoazne bajramske čestitke ljigavaca i hinja vaših latina. 
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 23 pro 2016, 22:02 |
|
|
Kjove i Panzerke su ih prestravile. Ulizuju se zeleni suncokreti.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 23 pro 2016, 22:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61377 Lokacija: DAZP HQ
|
Amiđa je napisao/la: Isto kao kurtoazne bajramske čestitke ljigavaca i hinja vaših latina.  Ko uopće zna išta o bajramima, čista egzotika.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 24 pro 2016, 01:26 |
|
|
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 24 pro 2016, 01:33 |
|
|
Metemma je napisao/la: E odlično je objasnio, i to u suprotnom smjeru.
|
|
Vrh |
|
 |
Baron
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 24 pro 2016, 04:37 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Da bi iskreno čestitao Božić ili neki drugi praznik, prvo moraš znati nešto o prazniku, ili ga barem jednom doživjeti. Onda izabrati prave riječi kao primjerice: Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda nebom šeće toliko ljubavi i sreće neka cijeloj obitelji donese Badnje večer!A kod Božića moraš malo nešto i da znaš o Isusu Kristu i njegovu rođenju, naravno i Došašću ...  Većina Bošnjaka nema to iskustvo sem nas par promila koji smo drilovani uz blizinu franjevaca i protestantizma, uz još iznimku onih koji su prihvatili komunističkog Djeda Mraza i njegove jelke i poklone, pa ne mogu ni da osjete taj praznik. Ista je stvar sa većinom Hrvata katolika koji ni pod razno ne mogu osjetit Bajrame kao Bošnjaci, ali nisu za to krivi, jer ne nose to iskustvo od doma ... Zato se nemojte ljutiti, već prihvatite što se nudi, jer je to najbolje što vam ti ljudi mogu dati ...
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 24 pro 2016, 15:07 |
|
|
Ima ona stara izreka, "Ne bih mu orah iz ruke uzeo" 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 25 pro 2016, 00:20 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 25 pro 2016, 03:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 81282 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Cak i ta cestitanja ja vidim kao dio takije, tj. nisu cak ni kurtoaznog karaktera, vec je glavna motivacija "omeksavanje protivnika" da bi mu ucinkovitije o glavi radili.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Baron
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 25 pro 2016, 05:37 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Citat: Cak i ta cestitanja ja vidim kao dio takije, tj. nisu cak ni kurtoaznog karaktera, vec je glavna motivacija "omeksavanje protivnika" da bi mu ucinkovitije o glavi radili. Ima i takijaša dosta, neki su i cinični, ali ne mislim da su većina. Vjeruj što hoćeš, ali većina Bošnjaka ipak poštuje kurtoaziju i ako već živi pored i zajedno sa Hrvatima katolicima zbog njih iz poštovanja ipak čestita. Većina zbog ljudi, a ne zbog nekog poznavanja što je to uopće. Veći je problem što i vas ima dosta ateista, pa nisam jednom doživio, da mi vele da ne slave vjerski, nego tradicijski i obiteljski. Najsigurnije je reći, SRETNI BLAGDANI. Ne možeš ti biti katolik i kršćanin i moj sugrađanin, govorit istim jezikom i biti mi u dosta dimenzija sličan, a da se to mene 100 % ne tiče. I obratno. Htio, ne htio, tiče me se, pod uvjetom da ratova i otrovne politike nema, saživljavaš se sa svim tim.
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 25 pro 2016, 11:16 |
|
|
Uvek sam govorio da svako čestitanje verskih praznika osim rodbine,komšija i bliskih prijatelja je čisto foliranje. U istoriji hrišćanstva toga nikad nije bilo sve dok se nisu pojavili medji , i onda su pape i razni popovi prvo putem novia,radija a onda i televizije počeli čestitati , a kasnije im se pridružili i političari , dakle OBIČNA PROPAGANDA. A čestitanje ovih inovernih je šatro pružanje ruke i simbolika toleranicije , ali ja kažem "bullshit" jer to je takođe propaganda u svrsi zamazivanja očiju onih drugih a i svog vernog stada. Koliko sam puta na ovom forumu takođe rekao da je čestitanje putem foruma obično sranje i foliranje , ali većina vas navalila da čestita ovima drugima kao da su gladni pa im nosite hrane , a ovi odgovaraju "hvala brate". Meni ja bilo super pre nekoliko godina kad su Hrvati čestitali Srbima po forumima , naravno totalno neiskreno već im je kako sam primetio bila zanimljiva ta igra reči "Konstatacije i odgovora" samo da vide kako Srbi otpisiju sa "vaistinu se rodi ili vaisitinu vaskrse". Isto važi i obrnuto , gde pravoslavni Srbi iz dna svoje guzice izvlače zadnje atome ekumenizma i vele "Srećan Božić hrišćanskoj braći" , a Hrvati na momente zadovoljni zbog toga , ali za cirka par se sekundi "Ma daj , koga ovi zezaju". A još je blesavije to što je Hrvatima i Srbima zanimljivo da nauče kako na arapskom napišu i izgovore čestitanje bajrama. Tako da mogu konstatovati da svako onaj koji ti nije rod,prijatelj i komšija a čestita ti verski praznik je tvoj dušmanin , a kamoli političar.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 25 pro 2016, 11:17 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ima ona stara izreka, "Ne bih mu orah iz ruke uzeo"  Sretan ti Božić
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 25 pro 2016, 11:18 |
|
|
joe enter je napisao/la: Uvek sam govorio da svako čestitanje verskih praznika osim rodbine,komšija i bliskih prijatelja je čisto foliranje. U istoriji hrišćanstva toga nikad nije bilo sve dok se nisu pojavili medji , i onda su pape i razni popovi prvo putem novia,radija a onda i televizije počeli čestitati , a kasnije im se pridružili i političari , dakle OBIČNA PROPAGANDA. A čestitanje ovih inovernih je šatro pružanje ruke i simbolika toleranicije , ali ja kažem "bullshit" jer to je takođe propaganda u svrsi zamazivanja očiju onih drugih a i svog vernog stada. Koliko sam puta na ovom forumu takođe rekao da je čestitanje putem foruma obično sranje i foliranje , ali većina vas navalila da čestita ovima drugima kao da su gladni pa im nosite hrane , a ovi odgovaraju "hvala brate". Meni ja bilo super pre nekoliko godina kad su Hrvati čestitali Srbima po forumima , naravno totalno neiskreno već im je kako sam primetio bila zanimljiva ta igra reči "Konstatacije i odgovora" samo da vide kako Srbi otpisiju sa "vaistinu se rodi ili vaisitinu vaskrse". Isto važi i obrnuto , gde pravoslavni Srbi iz dna svoje guzice izvlače zadnje atome ekumenizma i vele "Srećan Božić hrišćanskoj braći" , a Hrvati na momente zadovoljni zbog toga , ali za cirka par se sekundi "Ma daj , koga ovi zezaju". A još je blesavije to što je Hrvatima i Srbima zanimljivo da nauče kako na arapskom napišu i izgovore čestitanje bajrama. Tako da mogu konstatovati da svako onaj koji ti nije rod,prijatelj i komšija a čestita ti verski praznik je tvoj dušmanin , a kamoli političar. Sretan ti Božić
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 25 pro 2016, 11:34 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: joe enter je napisao/la: Uvek sam govorio da svako čestitanje verskih praznika osim rodbine,komšija i bliskih prijatelja je čisto foliranje. U istoriji hrišćanstva toga nikad nije bilo sve dok se nisu pojavili medji , i onda su pape i razni popovi prvo putem novia,radija a onda i televizije počeli čestitati , a kasnije im se pridružili i političari , dakle OBIČNA PROPAGANDA. A čestitanje ovih inovernih je šatro pružanje ruke i simbolika toleranicije , ali ja kažem "bullshit" jer to je takođe propaganda u svrsi zamazivanja očiju onih drugih a i svog vernog stada. Koliko sam puta na ovom forumu takođe rekao da je čestitanje putem foruma obično sranje i foliranje , ali većina vas navalila da čestita ovima drugima kao da su gladni pa im nosite hrane , a ovi odgovaraju "hvala brate". Meni ja bilo super pre nekoliko godina kad su Hrvati čestitali Srbima po forumima , naravno totalno neiskreno već im je kako sam primetio bila zanimljiva ta igra reči "Konstatacije i odgovora" samo da vide kako Srbi otpisiju sa "vaistinu se rodi ili vaisitinu vaskrse". Isto važi i obrnuto , gde pravoslavni Srbi iz dna svoje guzice izvlače zadnje atome ekumenizma i vele "Srećan Božić hrišćanskoj braći" , a Hrvati na momente zadovoljni zbog toga , ali za cirka par se sekundi "Ma daj , koga ovi zezaju". A još je blesavije to što je Hrvatima i Srbima zanimljivo da nauče kako na arapskom napišu i izgovore čestitanje bajrama. Tako da mogu konstatovati da svako onaj koji ti nije rod,prijatelj i komšija a čestita ti verski praznik je tvoj dušmanin , a kamoli političar. Sretan ti Božić Hvala brate.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Sandalj
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 25 pro 2016, 20:27 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
|
Srdačan Dies Natalis Solis Invicti onima koji ga preuzeše.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Dušmanske Božićne čestitke Postano: 26 pro 2016, 15:20 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Evo i od mene jedna dušmanska, doduše zakašnjela malo: mir Božji Isa a.s ibn Merjem se rodi!!
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 92 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|