|
|
Stranica: 375/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 21:14 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Citat: Sad je red na vaše balvane, gospodine Baron. Mi smo ih stavljali kad ih je trebalo staviti. Čik gdje ste vi danas da ih postavite na ulicu Kralja Petra I Karađorđevića u Banjaluci? Pa nije red, jer ja ne rasturam državu. Meni je u interesu da sve funkcionira. Mi tek dolazimo na red kad oni momci sa parade izađu na teren pa počnu praviti granične prijelaze i granične kamenove u neovisnoj i suverenoj BiH.
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 21:25 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Sad je red na vaše balvane, gospodine Baron. Mi smo ih stavljali kad ih je trebalo staviti. Čik gdje ste vi danas da ih postavite na ulicu Kralja Petra I Karađorđevića u Banjaluci? Pa nije red, jer ja ne rasturam državu. Meni je u interesu da sve funkcionira. Mi tek dolazimo na red kad oni momci sa parade izađu na teren pa počnu praviti granične prijelaze i granične kamenove u neovisnoj i suverenoj BiH. Vi ste kerov qrac.Na bezbroj puta smo vam to pokazali.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 21:42 |
|
|
Citat: Vi ste kerov qrac.Na bezbroj puta smo vam to pokazali. Pokazali ste nam tako što ste podvili rep i potpisali BiH u Dayton-u. Koristite naše pare, dokumente, auto tablice, zastave i kurce palce ... Daj ba više krenite kao ljudi 1992 ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 21:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39351 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bistrik vidim da te pravo zanima RS jesi i ti Srpščanin, mislim porijeklom? Imaš mi onaj pravih šmeh Podrinjca. Pa ovo bi trebao biti svečani dan za tebe, vidiš da ga i IZ RS obilježava i ne radi danas.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 21:59 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Vi ste kerov qrac.Na bezbroj puta smo vam to pokazali. Pokazali ste nam tako što ste podvili rep i potpisali BiH u Dayton-u. Koristite naše pare, dokumente, auto tablice, zastave i kurce palce ... Daj ba više krenite kao ljudi 1992 ... Nemoj zaboraviti HV i HVO jarane. Bez njih nista od tvoje price.
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:03 |
|
|
Citat: Bistrik vidim da te pravo zanima RS jesi i ti Srpščanin, mislim porijeklom? Imaš mi onaj pravih šmeh Podrinjca. Pa ovo bi trebao biti svečani dan za tebe, vidiš da ga i IZ RS obilježava i ne radi danas. Jel se ti to meni obraćaš ? O kome govoriš ? Citat: Nemoj zaboraviti HV i HVO jarane. Bez njih nista od tvoje price. Armija BiH će se vrlo brzo obnovit.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:05 |
|
|
A bez NATO ništa ni od vaše, gospodine Bilic.
|
|
Vrh |
|
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:16 |
|
|
NATO nas je cak zaustavio, gospodicna.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:17 |
|
|
Baron je napisao/la: Armija BiH će se vrlo brzo obnovit.
Odvojite se od OS BiH i rešite problem.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:19 |
|
|
Bilic07 je napisao/la: NATO nas je cak zaustavio, gospodicna. Jelde? A ima li koji snimak tog zaustavljanja, gospodine Bilic? Uči dok si mlad.
|
|
Vrh |
|
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:19 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Nemoj zaboraviti HV i HVO jarane. Bez njih nista od tvoje price. Armija BiH će se vrlo brzo obnovit. Jest, Recep je u mogucnostima. Samo sto nije.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:21 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Zabraniti trobojku u Federaciji.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
telaad
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:21 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Citat: Patrijarh srpski Irinej poručio je sinoć u Banjaluci da je Republika Srpska srpsko nacionalno i duhovno biće i nije slučajno nastala, već je dјelo Božije da sačuva srpski narod, da bi opstao i ostao na ovim prostorima koji su zaliveni krvlju i utemeljeni na kostima. U pravu je cica. RS i pociva na kostima. Na kostima 34 hiljade ubijenih bosnjackih i nekoliko hiljada hrvatskih civila.
_________________ BBC u obrani okcidentalnih tekovina > https://www.youtube.com/watch?v=XOteEdeW9ME
|
|
Vrh |
|
|
telaad
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:23 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Bistrik vidim da te pravo zanima RS jesi i ti Srpščanin, mislim porijeklom? Imaš mi onaj pravih šmeh Podrinjca. Pa ovo bi trebao biti svečani dan za tebe, vidiš da ga i IZ RS obilježava i ne radi danas. Jel se ti to meni obraćaš ? O kome govoriš ? Citat: Nemoj zaboraviti HV i HVO jarane. Bez njih nista od tvoje price. Armija BiH će se vrlo brzo obnovit. Na stranu sve, sto se OS BiH tice su u potpunosti u pravu. Kad moze na na dzenazi Rasima Delica, zasto nebi mogli i tamo gdje ih Ivanic posalje? Ko im je dozvolio da u ime OS BiH polazu vijence na mezar Alije Izetbegovica?
_________________ BBC u obrani okcidentalnih tekovina > https://www.youtube.com/watch?v=XOteEdeW9ME
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:25 |
|
|
telaad je napisao/la: U pravu je cica. RS i pociva na kostima. Na kostima 34 hiljade ubijenih bosnjackih i nekoliko hiljada hrvatskih civila.
Pod tim kostima se nalaze i neke druge kosti a one se gle, ne zaboravljaju.
|
|
Vrh |
|
|
Bilic07
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Bilic07 je napisao/la: NATO nas je cak zaustavio, gospodicna. Jelde? A ima li koji snimak tog zaustavljanja, gospodine Bilic? Juzni potez gospodjice, google is your friend.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:37 |
|
|
Stipu žvaku kume i odgledaj taj klip, pa vidi ko je tu koga zaustavljao a ko je kome tabao put.
|
|
Vrh |
|
|
Baron
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:38 |
|
|
Citat: Jest, Recep je u mogucnostima. Samo sto nije. Naša borba za opstanak nema veze sa Turskom.
|
|
Vrh |
|
|
telaad
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:49 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Stipu žvaku kume i odgledaj taj klip, pa vidi ko je tu koga zaustavljao a ko je kome tabao put. Tabali put, prvo jednima, pa drugima. Okreni obrni, pustili divljake da se malo kolju, i onda stavili rampu. Jel ili nije? Jeste, uprkos svoj patetici, pa i toj danasnjoj, beskorisnoj. Sutra opet valja na poso za minimalac a pemzija skoro pa nikakva. Hajd ti barem nisi glup da ne kontas sta je farsa. Radili su to i Rimljani, ali se uz igre dijelilo barem i parce kruha..
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:51 |
|
|
Stvarno gospodine Bistrik, do svoje vojske možete doći isključivo odvajanjem od srpske i hrvatske komponente OS BiH. Kao što ste se nekad odvojili od JNA i formirali svoju vojsku, to isto vas čeka i u slučaju OS BiH ako želite imati svoju vojsku.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:52 |
|
|
Već tri stranice se nije spomenuo Dodik. Hoće kijametski dan. Šta je vama Srbima? Odakle da ga zaboravite čak na par sati?
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 22:59 |
|
|
Zato je na Klixu opšte ludilo kao i uvek.
Milorad Dodik ALL ABOUT - 2108 forumskih stranica.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 23:13 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39351 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Jedna zanimljiva iz Sarajeva u povodu dana RS, vidite kao Bošnjaci brinu za vaše kosti. Današnji Federalni dnevnik povijesni spektakl, biješe svega od parada 9. januara i dana RS do veličanstvene moskovske u povodu 9. maja. i dana pobjede nad fašizmom. Onda malo o danu NDH, moraš malo ubaciti i genocidne Hrvate i eto ti recepta za isfrustiranog Bošnjaka. Kao da sam gledao dnevnik rtrs, nikakva vijest iz Fede a Zenice se mrzne bez struje a i šta će Bošnjaka grije patrijotizam.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 23:19 |
|
|
Miševe mu njegove federalne, uvijek zaboravim gledati FTV ili neko drugo bošnjačko glasilo kad su u pitanju gibanja u Srpskoj. Em zaboravim da otpratim "srpsko proljeće", em referendum, em 9. januar, em ko zna šta još sve ne godinama prije toga. Jednostavno, ni na kraj pameti mi ne bude.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 sij 2017, 23:27 |
|
|
Šteta moj aga prepustili ste prekrasne parade, ali možete pogledati video na komšijskom ftv portalu. Samo nemojte suzu pustiti na emotivnih uvodnih 5 minuta.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|