|
|
Stranica: 378/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 13:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
De ba @granica, bar te kvačice na tipkovnici namjesti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 13:14 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8164 Lokacija: Republic of Srpska
|
Agathonikos je napisao/la: storaB je napisao/la: Poštovani gosn Aga zaista divno. Usudio bih se reći - predivno, gospodine Stora. Aksiom.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
telaad
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 13:16 |
|
|
BBC je napisao/la: Daj nešto o Posavini, hebeš to. Nećeš tako izazvati rat između Hrvata i Srba pa da vam HV/HVO "oslobode" Banjaluku, Vidi nesto, tebe razumijem itekako, ali njih ne. Kakav rat, kakva Posavina, kakve pizdarije, znamo se. Ovo me iskreno interesuje. Ono, kad rekapituliras zadnjih stotinu godina srpsko-hrvatskih odnosa sasvim je jasno ko je donji u svakom pogledu. I ovi kao da nikad nauce lekciju. Ostavimo Bosnjake sad po strani, oni jos moraju malo da porastu, ali i oni nekako kao da su im Hrvati (u globalu) radji od Srba (i tu je takav odnos uglavnom definisan strastima a ne cinjenicama).
_________________ BBC u obrani okcidentalnih tekovina > https://www.youtube.com/watch?v=XOteEdeW9ME
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 13:17 |
|
|
telaad je napisao/la: Ako moze bez vrijedjanja, ozbiljno pitam.
Cinjenica je da su vas iskoristavali kad god da su mogli i kad im vise niste trebali shut. Hajde ipak da se vratimo malo unazad. Prvi svjetski rat, sta je bilo nakon toga? Sta bi 1941. uprkos Cvetkovic-Macek? Sta bi sredinom 1994. nakon sto su im Ameri ponudili sta su ponudili (a 95. je samo produzenje 94.)? I danas vas opet koriste jer u biti vi u BiH imate vec sve (da se ne zezamo s detaljima). A sta radite vi?
Hocu reci, dok Bosnjaci i Srbi agiraju iracionalno, dok im politikom dominiraju uglavnom strasti, Hrvati vode kurvinjsku politiku (politika i treba da bude kurvinjska, da nije takva nebi ni bila politika) dominiranu jasno definisanim interesima. I nije im to za zamjeriti. Ali kakav je to kompleks kod ovih drugih, pogotovo kod Srba? Sta su Hrvati Srbima? Kao da su vam precica do raja na neki nacin..
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 13:18 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8164 Lokacija: Republic of Srpska
|
Ne moraju bošnjaci da porastu, već prvo da nauče što su i ko su. Korijeni su čudo.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
telaad
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 13:19 |
|
|
BBC je napisao/la: De ba @granica, bar te kvačice na tipkovnici namjesti. Stasse ukakio BBC? Nece ti propasti virtualni projekat i zivotni cilj ako malo cavrljamo. Interesuje me zaista odakle ovaj maltene pa poltronski odnos prema Hrvatima jer meni vi niste nimalo manji seljaci.
_________________ BBC u obrani okcidentalnih tekovina > https://www.youtube.com/watch?v=XOteEdeW9ME
|
|
Vrh |
|
|
telaad
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 13:22 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: telaad je napisao/la: Ako moze bez vrijedjanja, ozbiljno pitam.
Cinjenica je da su vas iskoristavali kad god da su mogli i kad im vise niste trebali shut. Hajde ipak da se vratimo malo unazad. Prvi svjetski rat, sta je bilo nakon toga? Sta bi 1941. uprkos Cvetkovic-Macek? Sta bi sredinom 1994. nakon sto su im Ameri ponudili sta su ponudili (a 95. je samo produzenje 94.)? I danas vas opet koriste jer u biti vi u BiH imate vec sve (da se ne zezamo s detaljima). A sta radite vi?
Hocu reci, dok Bosnjaci i Srbi agiraju iracionalno, dok im politikom dominiraju uglavnom strasti, Hrvati vode kurvinjsku politiku (politika i treba da bude kurvinjska, da nije takva nebi ni bila politika) dominiranu jasno definisanim interesima. I nije im to za zamjeriti. Ali kakav je to kompleks kod ovih drugih, pogotovo kod Srba? Sta su Hrvati Srbima? Kao da su vam precica do raja na neki nacin..
Hajd dobro, ipak se na forumima uopsteno vodi visa politika i raspravaljaju bitna pitanja. Najgluplji izraz (trol) ever. Pa svi smo mi trolovi, ja sta drugo. Neugodno je pogledati u ogledalo i priznati sebi neke cinjenice.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 13:22 |
|
|
telaad je napisao/la: BBC je napisao/la: De ba @granica, bar te kvačice na tipkovnici namjesti. Stasse ukakio BBC? Nece ti propasti virtualni projekat i zivotni cilj ako malo cavrljamo. Interesuje me zaista odakle ovaj maltene pa poltronski odnos prema Hrvatima jer meni vi niste nimalo manji seljaci. Pitaj svog "prijatelja iz Sirije koji pije rakiju". Mislim da će ti on adekvatno odgovoriti na sva tvoja pitanja.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 13:23 |
|
|
telaad je napisao/la: Stasse ukakio BBC? Nece ti propasti virtualni projekat i zivotni cilj ako malo cavrljamo.
Interesuje me zaista odakle ovaj maltene pa poltronski odnos prema Hrvatima jer meni vi niste nimalo manji seljaci.
Prika, s obzirom da Hrvati u BiH ne osporavaju postojanje Srpske niti se propinju na zadnje papke na njen pomen, normalan oblik našeg ponašanja prema njima je ovo što danas vidite na relaciji Srbi-Hrvati u BiH. Kad krenete njihovim stopama, isti odnos koji imamo prema njima, imaćemo i prema vama. A sad malo o Posavini, što bi rekao oštroumni gospodin BBC.
|
|
Vrh |
|
|
telaad
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 13:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: telaad je napisao/la: Stasse ukakio BBC? Nece ti propasti virtualni projekat i zivotni cilj ako malo cavrljamo.
Interesuje me zaista odakle ovaj maltene pa poltronski odnos prema Hrvatima jer meni vi niste nimalo manji seljaci.
Prika, s obzirom da Hrvati u BiH ne osporavaju postojanje Srpske niti se propinju na zadnje papke na njen pomen, normalan oblik našeg ponašanja prema njima je ovo što danas vidite na relaciji Srbi-Hrvati u BiH. Kad krenete njihovim stopama, isti odnos koji imamo prema njima, imaćemo i prema vama. A sad malo o Posavini, što bi rekao oštroumni gospodin BBC. Zajebi Posavinu, nije mi do toga nit zelim biti tako "lukav" pa zavaditi hrvackosrpsko pucanstvo ovoga foruma. Cisto me interesuje. Ovo sto sad kazes ima neke veze, hajmo reci s real politikom, iako ni to bas ne fercera jer vi imate vec sve u BiH sto vam treba (tesko da je jos veci oblik autonomije moguc, mozda na nekom simbolickom nivou), dok su oni ti kojima TREBA. Nego ovo iz proslosti sto je vuklo korijene i bivsem ratu (ovom zadnjem). Cini mi se da Srbi, ali i Bosnjaci, pomali iskompleksirani u odnosu prema Hrvatima.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 13:42 |
|
|
Što ti čudno. Jaki Srbi i Hrvati = bolja garancija da OHR neće moći napraviti ništa na štetu Srba. Upravo to tražiš u svojim ublehama, zar ne.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 13:43 |
|
|
Mmmm daaaaa...posavina dzemosaj ћетници..nije dugo bilo.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 13:45 |
|
|
* gospodin telaad
Ako mislite na prošlost iz 2. rata, naravno da se ona pamti i nikad ne zaboravlja, u to budite sigurni 101%. Ali ako govorimo o današnjim relacijama, naravno da su nam Hrvati iz BiH mnogo privlačnija opcija nego vi koji takođe imate svoj doprinos u našem pamćenju i nezaboravljanju te prošlosti. Jednostavno, njihova neopterećenost Srpskom nam je mnogo bliža nego vaša preopterećenost i time bih završio s tom tematikom koju ste trolerski pokušali da nametnete.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 13:54 |
|
|
A sad se vratimo tematici
|
|
Vrh |
|
|
telaad
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 14:26 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: * gospodin telaad
Ako mislite na prošlost iz 2. rata, naravno da se ona pamti i nikad ne zaboravlja, u to budite sigurni 101%. Ali ako govorimo o današnjim relacijama, naravno da su nam Hrvati iz BiH mnogo privlačnija opcija nego vi koji takođe imate svoj doprinos u našem pamćenju i nezaboravljanju te prošlosti. Jednostavno, njihova neopterećenost Srpskom nam je mnogo bliža nego vaša preopterećenost i time bih završio s tom tematikom koju ste trolerski pokušali da nametnete. Citat: , naravno da su nam Hrvati iz BiH mnogo privlačnija opcija Zasto? Je li to zbog sustinskog neprihvatanja RS od strane Bosnjaka ili se radi o nekim iracionalnim simpatijama/nesimpatijama? Citat: Ako mislite na prošlost iz 2. rata, NE samo na tu. Vec i na proslost izmedju 1. i 2. SR, kako i na ratove devedesetih. Kad se sve sabere, oduzme i pomnozi, Hrvati, iako su Srbi tada generalno bili najjaca strana, dobise najvise uz minimalne zrtve. Srbi su od tri rata (Hrvatska, BiH, Kosovo) izgubili definitivno 2, dok se o ovom u BiH moze raspravljati, ali dobro, nek to bude neka relativna pobjeda jer ipak (uz velike zrtve, oko tridesetak hiljada u BiH, gubitak nekih prostora na kojima su Srbi vjekovima zivjeli, i ipak institucionalno ostajanje u BiH) nisu postignuti svi ciljevi. Bosnjaci isto tako, ogromne zrtve (sedamdesetak hiljada), nestanak na 65% teritorija BiH, ali eto, po prvi put sami donekle mogu upravljati svojom sudbinom - tako da je i to pola/pola. Citat: trolerski pokušali da nametnete Osjecam se pogresno shvacen jer nije tako. Primjetio sam jednostavno da Srbi obozavaju da se uvlace Hrvatima. Ako odemo na forum klix.ba, primjera radi, tamo tesko da ima Srba koji se uvlace Bosnjacima, kao sto je na primjer ovdje slucaj. Ne mislim sad na ovu temu nego uopsteno - ipak smo mi stari saputnici.
|
|
Vrh |
|
|
Novi
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 14:28 |
|
|
(VIDEO) SRPSKI GENERAL SLAVKO LISICA: Šta glumi Dodik i diže tenzije – Pa Armija BiH mu je došla 15 km od Banjaluke i da su htjeli uzeli bi grad
Nekada pukovnik, a poslije General vojske RS – Slavko Lisica iz Banjaluke izjavio je da je Dodik budala koja ponovo podiže nacionalne tenzije. Napomenuo je da je Bosanska armija došla na 15 kilometara od Banjaluke i da su svakog trena mogli uzeti grad da su dobili odobrenje.
Cijeli grad je već bio spreman za egzodus i sve stvari su bile na točkovima riječi su Lisice. Lisica je poznat i po najvećem porazu koji je doživjela VRS – Kada je iz Banjaluke u region Doboja 500 metara od ušća rijeke Usore u rijeku Bosnu poslao 15 tenkova Banjalučkog korpusa.
Od 15 tenkova preživjelo je 6 a ostali i danas dan stoje pored magistralnog puta Zenica -Doboj kao sjećanje na jednu od najvećih tenkovskih bitki i poraz VRS.
|
|
Vrh |
|
|
telaad
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 14:41 |
|
|
On kaze "oni" a ne kaze ko oni. Da li misli na HV ili na ARBiH, nejasno je.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 14:45 |
|
|
Čovek je totalno posenilio pred smrt a to je verovatno snimak iz tog vremena. Šteta, bio je dobar đeneral.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 14:48 |
|
|
telaad je napisao/la: NE samo na tu. Vec i na proslost izmedju 1. i 2. SR, kako i na ratove devedesetih.
Naravno, gospodine telaad. Sve je uknjiženo i sve se pamti.
|
|
Vrh |
|
|
telaad
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 14:51 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Čovek je totalno posenilio pred smrt a to je verovatno snimak iz tog vremena. Šteta, bio je dobar đeneral. To su bili fakti. O razlozima se moze raspravljati ali kod vas je moral TAD bio na nuli. Kad se pokrene lavina onda se zna kako to ide. Treba biti iskren i priznati. Isto kao sto treba biti iskren i priznati da je NATO zabranom letenja takoreci cuvao one mrvice sto su ARBiH i HVO odbranili tokom 92. i 93., pa djelimicno i 94., dakle u vrijeme kad je VRS bio nadmocniji, i da je samo politika (igra, stani pa kreni) bila ta koja je Srbe kocila da ne pometu sve do Jadrana (i unistavanje releja 95., bombardovanje skladista VRS-a, mostova, itd.) Cemu uvijek sve sto se kosi sa zvanicnom mitologijom ismijavati i omalovazavati?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 14:54 |
|
|
Pa mislim, ako kaže "cela zgrada je na točkovima" ne znači da je Banjaluka bila na točkovima. Gde su snimci te opšte histerije i bežanije iz Banjaluke. Tja, nema ih jer je nije ni bilo. Kao kad se pijanici ukažu beli miševi, tako se i senilnom čoveku pobrka rezon i pamćenje.
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 15:09 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Ja ne kužim Muslimane, cijelo vrijeme ponavljaju priču da su bili pred BL a ono Haris Silajdžić svojevremeno na Hard Talk BBC-a priznao da su pristali na Dayton jer su im Ameri rekli da će ostati sami protiv Srba.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 15:11 |
|
|
Potpiši Alija, pa nek’ je ko avlija.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 15:23 |
|
|
ZlatkoZG je napisao/la: Ja ne kužim Muslimane, cijelo vrijeme ponavljaju priču da su bili pred BL a ono Haris Silajdžić svojevremeno na Hard Talk BBC-a priznao da su pristali na Dayton jer su im Ameri rekli da će ostati sami protiv Srba. To muslimanska djeca ne smiju učiti u školama iz Historije. Kao ni to da je Bihać bio UN zaštićena zona.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 sij 2017, 15:38 |
|
|
Kakav je ovo znamen na bijeljinskom pločniku? Gospodin reis "Da Vlah ne vlada u Srebrenici" bi verovatno rekao kjafirski.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 73 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|