|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 42 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
telaad
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 13 sij 2017, 23:48 |
|
|
Citat: Mada mi se vise cini da Mini promice ideju hrvatskog Mostara ovom slikom. Meni se cini da hoce da provocira s ovim krizom.
_________________ BBC u obrani okcidentalnih tekovina > https://www.youtube.com/watch?v=XOteEdeW9ME
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 13 sij 2017, 23:49 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Je l' Tuta cajkas ili slusa hrvatsku pop glazbu?
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 13 sij 2017, 23:50 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
telaad je napisao/la: Citat: Mada mi se vise cini da Mini promice ideju hrvatskog Mostara ovom slikom. Meni se cini da hoce da provocira s ovim krizom. I kriz i katedrala, nidje starog dela grada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 13 sij 2017, 23:54 |
|
|
|
Većina travu proba i isfura u srednjoškolskim danima i ostavi iza sebe. Cajke i alkoholiziranje koje ih prati su trajno oboljenje. Ima iznimaka naravno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 13 sij 2017, 23:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Ne provociram, a slika je tu, jer je to percepcija starijih ljudi o "omladini i drogeraju". Kad bi znali sve te subkulture, dodaj i pill popere na EDM festivalima, šlagirali bi se.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
telaad
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 14 sij 2017, 00:01 |
|
|
|
Kad vec spomenuh goticare.
Turski goticari
Bjezte, hem metalike, hem Turci!
_________________ BBC u obrani okcidentalnih tekovina > https://www.youtube.com/watch?v=XOteEdeW9ME
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 14 sij 2017, 01:01 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Je l' Tuta cajkas ili slusa hrvatsku pop glazbu? Slušam sve. Nemam ništa određeno niti sam se ikad furo na neku subkulturu određenu, osim kad sam bio skinhead. Tada sam slušao RAC uz sve ostalo što i danas slušam. Danas je iznimka što više ne slušam RAC i ne brijem se na ćelavo i oblačim se više-manje normalno. Reć ćemo, jako volim neke Cecine pjesme. Nekad poslušam i tu "hrvatsku pop glazbu" ili kako se zvala Cro Dance. To nekad puštaju u jednom mostarskom klubu, pa potrefi se da i to čujem, mada privatno ne slušam ni cajke ni Cro Dance. Nemam određeni žanr kojeg slušam da bih mogao reć - e slušam to i to. Slušam šta mi drago u određenom momentu. Najčešće slušam klasičnu glazbu sebi za dušu. A kažem u gradu znam većinu narodnjaka i pjevam i pijem uz njih. Nije mi problem. I kakvo ti je to pitanje u trećem licu jednine? Pitaj me kao čovjek - "šta slušaš Tuta?".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 14 sij 2017, 01:03 |
|
|
otkrit ću ti tajnu je napisao/la: Većina travu proba i isfura u srednjoškolskim danima i ostavi iza sebe. Cajke i alkoholiziranje koje ih prati su trajno oboljenje. Ima iznimaka naravno. Moj kolega niti jedan nije probao travu u srednjoj školi. Travu su mi probali bivši 'prijatelji' koji sada rade po Njemačkoj. To, naravno i ne čudi, jer je Njemačka danas leglo parazitluka i nemorala. I ta omladina koja gastarbajtuje po Njemačkoj mi se sve više gadi jer su se odali travurini, neradu, kurvanju i općem nemoralu. Dobro, kurvanje je još uredu. Na to mogu zažmirit, jer je to tradicionalna djelatnost i fina je za muško društvo. Npr., odeš s prijateljima na grupno orgijanje, opijaš se i raspravljaš o raznim temama dok kurve šute. Sviđa mi se ta ideja. A ti, otkrit ću ti, ako pravdaš sebe, reci brate - pušio sam, bacio sam travu i ne pušim više. Ja samo kažem na osnovi ličnog iskustva. Kolege studenti koji slušaju cajke su dobri studenti, kolege studenti koji puše travu na prvoj se godini zadrže dvije-tri godine, pa na drugoj opet tako ili mijenjaju studije itd. Puno su produktivniji sloj društva cajkaroši, i tu se slažem s gospodinom daramom. Muškarci koji slušaju cajke imaju relativno dobre žene, a žene koje slušaju cajke relativno su dobre žene, govoreći o kvalitetama uopćeno, i fizičkim i karakternim. Travari mogu bit dobri ljudi, ali radi se o ljenčarima, neradnicima, prosjacima itd. Nikad ne ćeš vidit travara da jebe neku baš dobru trebu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 14 sij 2017, 01:07 |
|
|
Tuta je napisao/la: I kakvo ti je to pitanje u trećem licu jednine? Pitaj me kao čovjek - "šta slušaš Tuta?". Шта слушаш Тута? P. S. Срећна Нова година, Тута!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
telaad
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 14 sij 2017, 01:09 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 14 sij 2017, 01:10 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Tuta je napisao/la: I kakvo ti je to pitanje u trećem licu jednine? Pitaj me kao čovjek - "šta slušaš Tuta?". Шта слушаш Тута? P. S. Срећна Нова година, Тута! Tako brate. Hvala, na mnogaja ljeta. I tebi također.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 14 sij 2017, 01:15 |
|
|
|
A da kažem i da nisam govorio o subkulturama.
Ja među travarima viđam i rokere i cajkaroše, i na očigled normalne i nenormalne. Viđam i još jedan sloj društva, no ne ću da ga spominjem jer bih dobio ban.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
telaad
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 14 sij 2017, 01:16 |
|
|
Tuta je napisao/la: A da kažem i da nisam govorio o subkulturama.
Ja među travarima viđam i rokere i cajkaroše, i na očigled normalne i nenormalne. Viđam i još jedan sloj društva, no ne ću da ga spominjem jer bih dobio ban. Spomeni slobodno. Mene bas interesuje. Nek mene banuju umjesto tebe (znas da meni to ne moze nista). A razjasni o ovo ostalo malo pomnije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 14 sij 2017, 01:29 |
|
|
telaad je napisao/la: Tuta je napisao/la: A da kažem i da nisam govorio o subkulturama.
Ja među travarima viđam i rokere i cajkaroše, i na očigled normalne i nenormalne. Viđam i još jedan sloj društva, no ne ću da ga spominjem jer bih dobio ban. Spomeni slobodno. Mene bas interesuje. Nek mene banuju umjesto tebe (znas da meni to ne moze nista). A razjasni o ovo ostalo malo pomnije. Razjasnit ću to ostalo. Dakle, među travarima viđam omladinu koja sluša i rock i narodnu glazbu. Nebitno je uopće koju glazbu slušaju, kojoj subkulturi pripadaju. Veže ih sve zajedno karakteristika da su besposličari, da se drogiraju i da se ponašaju kao sekta. To je tip ljudi koji ima veoma visoko mišljenje o sebi i malo mari za okolinu oko sebe. Kad kažem malo mari za okolinu oko sebe, pri tom ne mislim da su bezosjećajni prema drugim ljudima, već nemaju predodžbu kako sami neugledno izgledaju i ponašaju se. Nemaju svijest o moralu, ni pravilnom ponašanju. Konkretno kod studenata, to je tip osobe koji studira neki tamo bezvezni studij (najčešće), cijele dane provodi ne radeći ništa izuzev što puši travu i opija se MB pivom i jedva čeka večer da se s ostalim beskoristima napije i napuši u parku. Priča s njima je uvijek bezvezna. Vazda pričaju neke nadri-filozofske teme ili opisuju jučerašnji dan koji je identičan današnjem i ostali se 'fascinirano' smiju i ibrete sadržaju njegovog jučerašnjeg dana. Ja kad se nalazim slučajno u tom društvu u njihovoj sektaškoj seansi opijanja u parku često slušam takve priče, no imam problem da ih doživim kao ljude. Najčešće, ako sam aktivan promatrač u toj seansi, promatram ih sve kao pokusne životinje i postavljam pitanja ili govorim nešto da izazovem određenu reakciju ili iz znatiželje želim saznati kakva će bit reakcija. Mislim da ih generalno fasciniraju gluposti i nebitne stvari u životu, da imaju pogrešne prioritete itd. Među takvima sam viđao i one što slušaju rock i cajke i ne znam šta treće. Ovaj potonji sloj društva, rekao sam, ne ću spominjat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 14 sij 2017, 01:37 |
|
|
PCM je napisao/la: Cajkarosi su dobri i vrijedni ljudi, alternativci kosadzije i mindjusari su klosari, neradnici i smrde. Takoe. Potvrdilo i moje iskustvo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 14 sij 2017, 09:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Sigurno se razumiju u gospodarstvo, kretanja novca, i BDP, i ostale trenutne nesavršene trendove. Sve što u tjednu zarade na građevini preko vikenda na cajki potroše. Italijani muku muče da svoje nagovore da krenu više trošiti i dizati više kredita.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Omladina i drogeraj Postano: 14 sij 2017, 11:27 |
|
|
Tuta je napisao/la: Viđam i još jedan sloj društva, no ne ću da ga spominjem jer bih dobio ban. Nikakav si serdar.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|