|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 36 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DEFENSE
|
Naslov: Re: Hrvatska - Ukrajina Postano: 07 lip 2009, 11:18 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Jurić i Leko su katastrofe. Šta se dogodilo s onim Lekom. Taj više nije ni za šta. Jurić. To je..neopisivo. Odakle Biliću ideja za njega.
Ukrajinci su, onako, ništa posebno. Kad ih se stisne ne znaju gdje su.
Uz sve imali smo i peha. Dvije stative.
Runje, promašaj, kod obje lopte stoji ukopan na crti. Za prvu i nekako, ali kod druge u onoj hrpi igrača jedina šansa je pucati u bliži kut a on stoji na sredini, instinktivno ideš braniti prvu stativu. Katastrofa. I Pletikosa je linijski golman ali imam osjećaj da ne bi popio drugi gol. Na stranu to što kod oba gola, pogotovo kod drugog, cijela naša obrana stoji, kod drugog ovaj im utrčava, i izgura trojicu. Preloše.
da je Mandžukić bio od prve, ladno bi ih dobili. Olić je trkaća bezglava kokoš. Petrić je lijenčina. Slažem se Jurić, Leko i Runje su potpuni promašaji, Jurić kao da uopće nije postojao na terenu, Leko svaku loptu koju je primio nije znao dodati i mislim da ne zaslužuje igrati za reprezentaciju a Runje stoji i vidi da lopta na prvu a on niti da je pokušao ili da je stavio po igraća na svaku stativu a vidlio se da nema više kapetana Nike Kovaća glavnog pokretača momčadi koji urla tjera suigrače da igraju i daju sve od sebe
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Hrvatska - Ukrajina Postano: 07 lip 2009, 11:49 |
|
|
DEFENSE je napisao/la: Slažem se Jurić, Leko i Runje su potpuni promašaji, Jurić kao da uopće nije postojao na terenu, Leko svaku loptu koju je primio nije znao dodati i mislim da ne zaslužuje igrati za reprezentaciju a Runje stoji i vidi da lopta na prvu a on niti da je pokušao ili da je stavio po igraća na svaku stativu a vidlio se da nema više kapetana Nike Kovaća glavnog pokretača momčadi koji urla tjera suigrače da igraju i daju sve od sebe
Kod drugog gola, lopta niska na početak peterca, nema šanse tući igdje nego u bliži kut, jedino šta može napadač, je Muslimani glavu, zatvoriti oči i pucati u taj kut a Runje stoji nasred gola. Ja to ne razumijem, gdje mu je golmanski instinkt.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Hrvatska - Ukrajina Postano: 07 lip 2009, 12:05 |
|
|
Ovo je i logična posljeica Bilićomanije kojoj ja nikad nisam vidio nekog realnog temelja, jer način na koji igra naša repka ne razlikuje se puno od igre pod Kranjčarom. No euforija je stvorena, o njemu su se pisale knjige, čovjek se slikao za trash i celebrity novine, snimao reklame itd. To nikako nije mirisalo na dobro. Pa onde kao neke silne ponude uvijek od jednog te istog kluba. Te hoće li otići te neće li otići, maltene kao da bi hrvatski nogomet prestao postojati kad bi on otišao u West Hem. O njemu je stvoren mit nakon što je kao kaznio Fontanaše iako se vidjelo da je to samo trik jer se već sutra predomoslilo. A euforija se pojačala njegovom izjavom da smo loše odigrali protiv Engeleza. Kao iskren je i ne skriva se. A skriavo se. I kao da je to nešto nakon kastrofe, više od igre nego od rezultata reči, loše smo igrali. Ma nemoj. Plus kukavička igra protiv prepolovljenih Turaka na zadnjem Euru. Igra nam je predvidljiva i dosadna, samo na momente kao jučer zadnjih pola sata, govori da ta ekipa ima štofa. Plus jedna stvar, peh sa Duduom, koji nosi repku. Sa Duduom i bez njega to su dvije potpuno različite reprezentacije. I sad smo tu gdje jesmo, neće bit ni tragedija ako ne odemo. Po zakonu velikih brojeva moralo se jednom i to desiti. Ne možemo biti na svakom velikom natjecanju, to ne uspijeva osim Njemačkoj i možda Italiji, Španjolskoj, nikome više. A možda se i isčupamo. Dosad smo se kvalificirali u pola kvalifikacija pa je stvarana euforija, kad ono na prvenstvima ništa. Kad smo došli do trećeg mjesta, grčili smo se do zadnje sekunde i Šmajhel nas je odveo u Francusku. Ko zna za što je ovo dobro. Utjeha kose..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatska - Ukrajina Postano: 07 lip 2009, 13:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
DEFENSE je napisao/la: Ne sječam se kad igrali ovako loše velik dio utakmice, jedino Srna i R. Kovać su stvarno igrali na svom nivou ostali ispod svoje razine a opet smo mogli pobijediti uz malo sreče ulaskom Leke i Vukojevića se igra počela kretati na bolje a sa ulaskom Mandžukića tek smo onda igrali počeli našu igru i potpunu dominaciju dosta je igrča bilo ispod svoje razine Vidi se da je Ševčenko prenio talijanska iskustva ukrajincima, pa su se kod svakog kontakta u igri Ukrajinci bacali i previjali po terenu kupovanje vremena i odmor igračima, talijanska škola krenuti silovito a kad počne ponestajati snage ležanje po terenu Ma ne znam za Srnu. Več godinu -dvije taj igrač u reprezentaciji konstantno pada. Baš sam gledao juče. Šta je prošlo po desnoj strani? Dok nam je to u prošlom kvalifikacijskom ciklusu bio najbolji dio momčadi, sad većina akcija ide lijevom ili sredinom. Ono malo desnom uopće i ne prođe. Čak je više Čarli ordinirao ofenzivno s desne strane.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Hrvatska - Ukrajina Postano: 07 lip 2009, 13:04 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Modrić se 60 minuta sakriva po terenu. Drugačije ne može ni završiti. 60 minuta dijeli alibi-lopte. Tek zadnjih pola sata je igrao i zamalo da je bilo dosta. Šteta one stative, slabo je felšao, jbg. Igrao je na pogresnoj poziciji do 60 minute. Bilic je pogresno slozio ekipu
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Hrvatska - Ukrajina Postano: 07 lip 2009, 13:05 |
|
|
vanjushka je napisao/la: Bitno da su mundjosi u ekstazi sto je Gej zabio ustasama.
Za to vrijeme hrvatski debili drkaju na Cirine zmajeve.
O utakmici se nema sta reci, Slaven je izgubio sav autoritet, hrvatska reprezentacija je i sa puno puno slabijim kadrom uvijek imala jednu snagu, ogroman trud i zalaganje (ruka trenera)
Slavenu se igraci ponasaju kao raspustena banda, a od zalaganja nema ni z. Uvijek sam bio optimista sto se tice Slavenove ekipe, u ovih zadnjih dvije tri godine koliko je na celu reprezentacije, ali bojim se da je ovo gotova prica. Prosto ne vidim sa kojom igrom ce oni uzeti bodove Bjelorusiji (6 komada) i jos im je pod mus bar bod u Londonu.
Da ima tog vec spomenutog truda i zalaganja, stavio bih kucu na dispet. Ovako, nista od toga.
Juric je promasaj cjelokupne povijesti hrvatske nogometne reprezentacije. I Zivkovic je klasa za njega. Ma nije samo to...hrvatski perverzije su unikatne i ja bih predložio da se patentiraju... Odnos naše NATO-braće iz RH prema "simpatičnim" Mujama je zapravo fascinantan....bez premca u povjesti...dobro si rekao za Ćirine zmajeve, a s druge strane ja mislim da se u svakom Mauru sinoć probudio Khomeini koji čuči u njima pa se zahvalio na svakom ukrajinskom golu... I ne samo to...onako Paradajz reklama gdje jedan dokazani muftija Hadžihadžihadžiturčinbegović glumi "simpa" Antu i Darinku, a taj isti smrad bi RH krv popio da može....ili ona ZG-glupača Nina BAdrić koja pjeva Sevdalinke s Maurom Hari Hari Kari... Inteligencija naše NATO-braće je odavno, slično kao i Fidekterova kita (ovo ti je kazna za licemjernost, zar vi Mauri ne volite Hrvate iz Hrvatske ? Kako si mogao staviti X ?) ), odavno u recesiji. Vratimo se na tekmu...katastrofa...do jučerašnje utakmice sam simpatizirao Bilića, nažalost moram reći, da je taktički nula. Počevši kao što Inkvi rekao od kukavičke igre protiv pravih i izvornih Turaka, gdje smo morali igrati s dvije špice od početka s Klasnićem, preko katastrofe od incestoidnih Anglosaksonaca, do sinoćne tragikomedije. Naši dečki imaju potencijala, vidjelo se to u nekoliko prilika. Pogotovo kad smo igrali prvu loptu, što je po mome i non plus ultra u nogometu, nije li to Barca perfekcionizirala... Nažalost tempo kojim naši igraju podsjeća na crno-bijele slike kada su još igrali Fritz Walter, Garincha i Pele.... Svaki put kada je naš igrač tražio nekog slobodnog, nikad da ga nađe, uvijek sliježanje ramenima. A s druge strane Ukrajinci u svakoj pozicji imaju 3-4 slobodnog igrača...naši bez pokrivanja prostora, igre bez lopte, ulijećavanja u prazni prostor... Da popravimo taktiku, trku i tempo, ova je repka prema meni u top 3 na svijetu...ovako, ostaje nam debela kara.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatska - Ukrajina Postano: 07 lip 2009, 21:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ova bi ekipa trebala najvjerojatnije maznuti Engleze u Londonu, ako se želi proći u dodatne kvalifikacije. Ne zašto sam skeptičan.
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Hrvatska - Ukrajina Postano: 07 lip 2009, 23:09 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Ako se u ičemu dobrim dijelom slažem sa Inkvizitorom onda je to što se tiče komentara vezanih u sport. Malo što bih imao nadodati. E sad jedna informacija iz prve ruke. Ja i bolja polovica u Branimir centru (50m od baze reprezentacije koja je Sheraton) petak oko 22h. Jurić i Pletikosa sa nekim našim menadžerom (ne mogu se sjetiti imena) cuclaju pive. Prolazimo opet iza 23h ista ekipa naravno opet cucla pive. Da je to jedna te ista runda pića prosto sumnjam.E sad Pletikosa je valjda i znao da neće igrati a Jurića se nije vidilo na terenu. Baš me zanima zbog čega.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Hrvatska - Ukrajina Postano: 08 lip 2009, 11:11 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: vanjushka je napisao/la: Bitno da su mundjosi u ekstazi sto je Gej zabio ustasama.
Za to vrijeme hrvatski debili drkaju na Cirine zmajeve.
O utakmici se nema sta reci, Slaven je izgubio sav autoritet, hrvatska reprezentacija je i sa puno puno slabijim kadrom uvijek imala jednu snagu, ogroman trud i zalaganje (ruka trenera)
Slavenu se igraci ponasaju kao raspustena banda, a od zalaganja nema ni z. Uvijek sam bio optimista sto se tice Slavenove ekipe, u ovih zadnjih dvije tri godine koliko je na celu reprezentacije, ali bojim se da je ovo gotova prica. Prosto ne vidim sa kojom igrom ce oni uzeti bodove Bjelorusiji (6 komada) i jos im je pod mus bar bod u Londonu.
Da ima tog vec spomenutog truda i zalaganja, stavio bih kucu na dispet. Ovako, nista od toga.
Juric je promasaj cjelokupne povijesti hrvatske nogometne reprezentacije. I Zivkovic je klasa za njega. Ma nije samo to...hrvatski perverzije su unikatne i ja bih predložio da se patentiraju... Odnos naše NATO-braće iz RH prema "simpatičnim" Mujama je zapravo fascinantan....bez premca u povjesti...dobro si rekao za Ćirine zmajeve, a s druge strane ja mislim da se u svakom Mauru sinoć probudio Khomeini koji čuči u njima pa se zahvalio na svakom ukrajinskom golu... I ne samo to...onako Paradajz reklama gdje jedan dokazani muftija Hadžihadžihadžiturčinbegović glumi "simpa" Antu i Darinku, a taj isti smrad bi RH krv popio da može....ili ona ZG-glupača Nina BAdrić koja pjeva Sevdalinke s Maurom Hari Hari Kari... Inteligencija naše NATO-braće je odavno, slično kao i Fidekterova kita (ovo ti je kazna za licemjernost, zar vi Mauri ne volite Hrvate iz Hrvatske ? Kako si mogao staviti X ?) ), odavno u recesiji. Jeste off al da se ne zaboravi onog nula smijesnog kretena koji vec iskace iz pastete Enisa Beslagica i onog turbo Hrvata Tarika Filipovica!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni_Mostar
|
Naslov: Re: Hrvatska - Ukrajina Postano: 08 lip 2009, 11:54 |
|
|
Ono su trebali dobit' i točka.
Sad neizvjesnost do kraja, probat dobiti Engleze u Londonu i Bjeloruse odradiiti!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatska - Ukrajina Postano: 08 lip 2009, 17:34 |
|
|
Zapadni_Mostar je napisao/la: Ono su trebali dobit' i točka.
Sad neizvjesnost do kraja, probat dobiti Engleze u Londonu i Bjeloruse odradiiti! E volio bih da je to tako lako odraditi.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|