HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 ožu 2025, 00:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 8049 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 322  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Milorad Dodik
PostPostano: 22 vel 2017, 18:07 

Dodik je dobio neočekivanog saveznika. Muslimansku "ljevicu".

Vrh

PostPostano: 22 vel 2017, 18:11 

Srbi i Hrvati-gospodari BiH.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2017, 18:36 

Dodik prihvatio Čovićev rječnik, 5 hrvatskih i 5 muslimanskih kantona. idemo dalje, mi svoj pos`o. :kava

Vrh

PostPostano: 22 vel 2017, 18:59 

nosferatu je napisao/la:
DODIK:BIH NIJE MUSLIMANSKA

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik nakon sastanka u Beogradu oštro se obrušio na odluku o pokretanju revizije tužbe koju je BiH podnijela protiv Srbije.

Dodik je ocijenio da ova odluka predstavlja volju Bošnjaka i Bakira Izetbegovića, a nikako ne države Bosne i Hercegovine.

"Radi se o jednom razuzdanom nacionalizmu Bošnjaka u Bosni i Hercegovini. Oni žele da se nametnu kao jedini i jedinstveni i da je BiH samo njihova. BiH nije njihova. Oni imaju samo pet kantona i ne mogu da predstavljaju BiH kako to oni hoće, rekao je Dodik, pa nastavio:

"Sada će konačno mnogi shvatiti da BiH nije Bakir Izetbegović i Bošnjaci. Bakir ne predstavlja BiH, već institucije. U institucijama se nalaze i Srbi i Hrvati i on nikako ne može iznositi svoj privatni stav u ime instutuacija i države. Ničiji pojedinačni stav nije stav BiH, već stav pet kantona, jer su tako i svedeni. O BiH hoćemo da razgovaramo, ali samo ako budemo pitani. Nisam pobornik BiH, ona je nemoguća zemlja, a ovo je samo dokaz moje tvrdnje".

"Apsolutno se slažem sa Vučićem i Dačićem. Mir i stabilnost se mora sačuvati. Ali, mi nećemo dozvoliti da neko umjesto nas govori. Mi želimo da imamo prava potpisana u Daytonu, ništa više, ništa manje", rekao je Dodik.

Dodik je na kraju izlaganja otkrio ako kako ima informacije da će uskoro protiv njega biti podignuta optužnica."Obavještan sam da će za desetak dana protiv mene podignuta optužnica. Zamislite? Da zbog organizacije referenduma ide krivični postupak. Ali, to govori najviše o Sarajevu i njihovim namjerama, jer je činjenica kako gube strpljenje", zaključio je Dodik.

Covjek sa crne liste i dalje nesto laprda...

...'rvati i dalje polazu nade...

...tragikomika! =))

Vrh

PostPostano: 22 vel 2017, 19:02 

Dok je on izgovarao tu rečenicu, predsjednik manjeg bh. entiteta Milorad Dodik je stajavši iza Vučićevih leđa počeo vrtiti glavom u znak neslaganja, te praviti grimase na licu. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/278253/ovo-sv ... fN0Wj.dpuf

Vrh

PostPostano: 22 vel 2017, 19:10 

zavrtio je s glavom kao da poručuje: e to već ne mogu da ti obećam.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2017, 19:11 

Muslimani mikroskopom traže posljednju slamku za stvaranje svoje nacionalne države.

Ali neHjma je, neHjma.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2017, 19:26 

Kad malo bolje skontam, niko bolje nije unistio Hrvate i Srbe do Covic i Dodik.

Kao da su ih programirali u tom cilju da rade (nekad se stvarno zapitam dal zaista njihova uloga i jeste takva). Sve malo po malo, do tacke da sad npr. 9/10 Srbeka aktivno radi na napustanju BiH. Ostaju samo starci, i to malo uhljeba, i to je to.

Sad nakon naseliti Arape, uz americko-europski amin, i mirna Bosna, a bogami i hrvatska i Srbija! Nije to uopce lose rjesenje politicki gledano - grehota jedino tradicije!

Vrh

PostPostano: 22 vel 2017, 22:08 

slika

Citat:
On se sastao večeras sa predsjednikom Slobodarske stranke Austrije Hajncom Kristijanom Štraheom i zamjenikom gradonačelnika Beča Јohanom Gudenusom.
Hajnc Kristijan Štrahe je i predsjednik poslaničkog kluba u Saveznom Parlamentu Austrije.

http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=243532

Toliko o sankcijama....

Vrh

PostPostano: 22 vel 2017, 22:10 

seherzada_begovica je napisao/la:
nosferatu je napisao/la:
DODIK:BIH NIJE MUSLIMANSKA

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik nakon sastanka u Beogradu oštro se obrušio na odluku o pokretanju revizije tužbe koju je BiH podnijela protiv Srbije.

Dodik je ocijenio da ova odluka predstavlja volju Bošnjaka i Bakira Izetbegovića, a nikako ne države Bosne i Hercegovine.

"Radi se o jednom razuzdanom nacionalizmu Bošnjaka u Bosni i Hercegovini. Oni žele da se nametnu kao jedini i jedinstveni i da je BiH samo njihova. BiH nije njihova. Oni imaju samo pet kantona i ne mogu da predstavljaju BiH kako to oni hoće, rekao je Dodik, pa nastavio:

"Sada će konačno mnogi shvatiti da BiH nije Bakir Izetbegović i Bošnjaci. Bakir ne predstavlja BiH, već institucije. U institucijama se nalaze i Srbi i Hrvati i on nikako ne može iznositi svoj privatni stav u ime instutuacija i države. Ničiji pojedinačni stav nije stav BiH, već stav pet kantona, jer su tako i svedeni. O BiH hoćemo da razgovaramo, ali samo ako budemo pitani. Nisam pobornik BiH, ona je nemoguća zemlja, a ovo je samo dokaz moje tvrdnje".

"Apsolutno se slažem sa Vučićem i Dačićem. Mir i stabilnost se mora sačuvati. Ali, mi nećemo dozvoliti da neko umjesto nas govori. Mi želimo da imamo prava potpisana u Daytonu, ništa više, ništa manje", rekao je Dodik.

Dodik je na kraju izlaganja otkrio ako kako ima informacije da će uskoro protiv njega biti podignuta optužnica."Obavještan sam da će za desetak dana protiv mene podignuta optužnica. Zamislite? Da zbog organizacije referenduma ide krivični postupak. Ali, to govori najviše o Sarajevu i njihovim namjerama, jer je činjenica kako gube strpljenje", zaključio je Dodik.

...tragikomika! =))

Da izludis.

Lik ni u "Rim" vise ne smije ali je dobar Hrvatima s foruma HB za dizanje ega.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2017, 22:12 

ZlatkoZG je napisao/la:
slika

Citat:
On se sastao večeras sa predsjednikom Slobodarske stranke Austrije Hajncom Kristijanom Štraheom i zamjenikom gradonačelnika Beča Јohanom Gudenusom.
Hajnc Kristijan Štrahe je i predsjednik poslaničkog kluba u Saveznom Parlamentu Austrije.

http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=243532

Toliko o sankcijama....

"Socijalista" s ultranacionalistima radi kojih je Evropa prije nekoliko godina jednoj AUSTRIJI uvela sankcije a sad kad je njihov kandidat IZGUBIO izbore pola Evrope bukvalno odahnulo.

Ponekad zaista imam osjecaj da se ovdje raspravljam s potpunim retardima.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2017, 22:13 

No, u dobrom je drustvu. Fali jos Le Pen i kandidat njemackog NDP-a. Red je da NDP ima svog cetnika kad je i Hitler imo Nedica.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2017, 22:14 

telaad je napisao/la:

...tragikomika! =))

Da izludis.

Lik ni u "Rim" vise ne smije ali je dobar Hrvatima s foruma HB za dizanje ega.

Ne sme u Rim,ali sme u Beč :DVečeras Milorad Dodik u poseti Beču http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=243532

Vrh

PostPostano: 22 vel 2017, 22:14 

OZBILJNA SVADJA VODITELJA I GOSTA ZBOG DODIKA i R SRPSKE 2017
https://www.youtube.com/watch?v=iSkIjYWHHps

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2017, 15:25 

Ja cuo da netko putuje u Moskvu bez povratne karte.

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2017, 15:51 

Kad malo bolje skontam, niko bolje nije unistio Hrvate i Srbe do Covic i Dodik.

Kao da su ih programirali u tom cilju da rade (nekad se stvarno zapitam dal zaista njihova uloga i jeste takva). Sve malo po malo, do tacke da sad npr. 9/10 Srbeka aktivno radi na napustanju BiH. Ostaju samo starci, i to malo uhljeba, i to je to.

Sad nakon naseliti Arape, uz americko-europski amin, i mirna Bosna, a bogami i hrvatska i Srbija! Nije to uopce lose rjesenje politicki gledano - grehota jedino tradicije!

Niih mozes naseliti u svoj supak. A u rs aj probaj...ne smes ni ti tamo s maramom ili nesto mudrovati a kamoli islamisti iz pustare

U svoj supak od pederaciie samo izvoli

Vrh

PostPostano: 01 ožu 2017, 18:33 

Ljudski je zahvaliti se.

Citat:
Dodik će se Rusiji zahvaliti za obaranje rezolucije Velike Britanije o genocidu u Srebrenici

01.03.2017. / 15:37h Politika - Tokom posjete Moskvi Dodik će se Rusiji zahvaliti za obaranje rezolucije Velike Britanije o genocidu u Srebrenici Dodik će se Rusiji zahvaliti za obaranje rezolucije Velike Britanije o genocidu u Srebrenici Lavrov i Dodik / Vijesti.ba Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas putuje u Moskvu gdje će razgovarati sa šefom ruske diplomatije Seregejem Lavrovim. U izjavi za Sputnjik Dodik kaže da je riječ o redovnoj razmjeni mišljenja o aktuelnim pitanjima u regionu i da će se iz prve ruke upoznati sa stavovima koje Rusija ima o tome.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 14:59 

Čovjek mi djeluje živ i vitalan. Čitao sam nešto na klislam forumu pa sam pomislio da je gotov.

Citat:
Dodik: BiH je lider među evropskim zemljama po broju dobrovoljaca u ID

03.03.2017 22:09

MOSKVA - U nastavku posjete Moskvi predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik dao je intervju za tamošnju Carigradsku TV.

U intervjuu je spomenuo da Republika Srpska "bilježi rast BDP od tri procenta, iako nijedna zemlja bivše Јugoslavije nije dostigla predratni nivo ekonomskog razvoja i proizvodnje".

Dodik se zahvalio Rusiji na zalaganju za poštovanje Dejtona, ali naglasio da postoji "paradoks".

"Visoki predstavnik u BiH, koji bi trebalo strogo da sprovodi ovaj Sporazum, sve napore usmjerava na njegovo uništenje. Kada je Bakir Izetbegović podnio zahtjev za ponovno razmatranje presude Srbije za genocid, ruski ambasador u BiH Petar Ivancov sazvao je sjednicu PIC-a da se razgovara o tome. Neophodno je da se podsjetimo i ruskog veta u Savjetu bezbjednosti UN, kada se razmatrala britanska rezolucija za genocid u Srebrenici. U tom smislu, mi smo zahvalni Rusiji za nepristrasnu poziciju", rekao je Dodik.

Predsjednik Srpske se osvrnuo i na rusku vojnu intervenciju u Siriji.

"Sigurno ste primjetili vezu između događaja u Siriji i BiH. Bosna i Hercegovina je lider među evropskim zemljama po broju dobrovoljaca koji idu da se bore pod zastavom Islamske države. Mi govorimo o više od 500 pristalica ideje radikalnog islama, koji će se prije ili kasnije vraćati. Ovaj problem je veoma ozbiljan i predstavlja uznemirujuća očekivanja", rekao je Dodik.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 16:59 

Dobro su nasadili i prevarili muslimane. Kao eto sankcije Dodiku a danas se sa njim sastaje najveći poslanik iz Brisela.
Bacili muslimnaima sitne kosti da glođu i ne zanovijetaju bezveze. Sudeći po komentarima u virtuali cuko je zadovoljan, to je najbitnije.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 18:50 

Dodik se sprema ponistiti odluku o odrzavanju referenduma 2018 donesenu 2015 godine.Takodje se ocekuje ponistenje odluke usvohene u NSRS vezano za rad Suda i Tuzilastva,a sve sa ciljem skidanja sankcija.Ali ni to ne pomase Beograd ga je prekrizio i iduca godina je kraj njegove vladavine.
p.s.Katolicka crkva objavila da je broj vjernika cca.390 000 za oko 15 000 manje nego godinu ranije.MasAllah ide brze nego sto se mislilo.Ovim tempom za 10 god. Hrvata ce u BiH biti ko Indijanaca u SAD-u.Ko drugom jamu kopa sam u nju upadne.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 18:55 

Pa nije to problem. Malo vas otjeramo u Anadoliju i proširimo se.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 19:00 

BBC je napisao/la:

Aha.Internet ratniku nismo te prepoznali.Samo vi svoj posao i polahko se iseljavajte.Bosnje stancaju novu djecu i nema zime.Dopustit cemo vam da groblja prenesete na zapad da ne prljate Bosansku zemlju kad dolazite.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 19:08 

BBC je napisao/la:

Aha.Internet ratniku nismo te prepoznali.Samo vi svoj posao i polahko se iseljavajte.Bosnje stancaju novu djecu i nema zime.Dopustit cemo vam da groblja prenesete na zapad da ne prljate Bosansku zemlju kad dolazite.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 19:10 

Životinje štancaju djecu. Ljudi ih rađaju i dogajaju.

Vrh

PostPostano: 04 ožu 2017, 19:24 

ludi mujo je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Nešto vam štancalica korodirala.Što se tiče selidbe.Selite se i vi.Eno sazivate sastanke kako sprečiti iseljavanje mladih Muhameda i Fikreta.Al nije to ni toliko važno.Da pitam ja tebe,шта би са повратком? :kava
I čuj internet ratnik..ББЦ je svoje odslužio a ti?
I sve da te pitam pa uvek zaboravim,imaš li sinova i koliko?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8049 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 322  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 55 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: