|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 21 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
KiM
|
Naslov: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Happy. Postano: 07 ožu 2017, 23:59 |
|
|
Kako se vi ocitujete u tim teoloskim naprdjivanjima. Posebno za cakaru, Mar-kana, krstjana i ine druge krstoljupce i stovaoce Zidovske skole "mind control" koji se zove KRSCANSTVO= KONTROLA SMRTI i STRASENJE sa SMRCU i zagrobnog zivota, koji niko jos nije obznanio... Uradak sa 520 tisuca pregleda, decembar 2016.... https://www.youtube.com/watch?v=SyzhyP7G_3o&t=7502sUradak sa 320 tisuca januar 2016... Uradak sa 200 tisuca jul 2016 Zadnji pre 15 dana sa 260 tisuca pregleda... Gostovanje od 1.marta 2017 Happy 155 tisuca gledalaca
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 08 ožu 2017, 00:11 |
|
|
Citat: KRSCANSTVO= KONTROLA SMRTI i STRASENJE sa SMRCU Citat: Miroljub Petrović - Bog će pomoći srpskom narodu da obnovi Dušanovo carstvo! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 08 ožu 2017, 00:43 |
|
|
|
Popovi jedino sto znaju vec 2 tisuce godina je da plase ljude paklom i sumporom, ako ne postivaju 10 Bozjih pravila.
Dok su 3/4 hedonisti, kurvari, pedofili, satanisti, masoncine, templari, lajolisti, kriminalci, srebroljubci.
Sto nije jasno ???
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 08 ožu 2017, 01:35 |
|
|
svi se uhvatite pakla i sumpora. al ok, kad smo kod toga. šta bi trebalo da naučava kršćanstvo, da kažu popovi? živite sebično i materijalistički i opet raj? pa ko bi se onda držao ičega? po tome bi samo reko radit ću šta oću i živit ću kako oću, kako god okrenem dobro mi. nema smisla kime. ako postoje dobro i zlo, valjda logično da postoje nagrada i kazna. a sad jel ti misliš da to uopće postoji to je već drugi par opanaka. a što se tiče licemjerstva za koje prozivaš 3/4 popova, ja ne znam kako je kod vas u niš (  ) ,al u herceg bosni tako nije kume 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 09 ožu 2017, 03:13 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: svi se uhvatite pakla i sumpora. al ok, kad smo kod toga. šta bi trebalo da naučava kršćanstvo, da kažu popovi? živite sebično i materijalistički i opet raj? pa ko bi se onda držao ičega? po tome bi samo reko radit ću šta oću i živit ću kako oću, kako god okrenem dobro mi. nema smisla kime. ako postoje dobro i zlo, valjda logično da postoje nagrada i kazna. a sad jel ti misliš da to uopće postoji to je već drugi par opanaka. a što se tiče licemjerstva za koje prozivaš 3/4 popova, ja ne znam kako je kod vas u niš (  ) ,al u herceg bosni tako nije kume  U vas su popovi daidze i izdajnici, mozda i 4/5 osim casnog Ratka Perica. Junackoga srpskog imena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 27 ožu 2017, 14:32 |
|
|
|
Gledao sam gostovanje Miroljuba Petrovića kod Marića na Happy TV. I kad ga Marić pitao - kako će obnovit Dušanovo carstvo, Petrović se razvezao o granicama. Od njega sam očekivao da bar kaže nešto u smilu - pa mi ne želimo obnovit Dušanovo carstvo u granicama, već u dušama i ponašanju ljudi. E, to bi bio odgovor za kapu skinut.
Inače, što se tiče Petrovića, on je jedan šarlatan, vjerujem da vjeruje u ono što govori i slijedi ga veliki broj ljudi. Međutim, obzirom da čovjek poziva ljude da se ne drogiraju, da se žene i prave djecu, podržavam ga. Neka ga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 27 ožu 2017, 16:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 87243 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Tocno je da krscanstvo od svih vecih religija najjace plasi sa smrcu, odnosno necim jos gorim od smrti - vjecnom kaznom, koja je meni bolesna ideja. Kako krscanstvo onda uspijeva zadrzati svoje vjernike? Pa zato sto za "problem" nude i rjesenje, takozvano "Spasenje".
U judaizmu, od kojeg je krscanstvo izraslo kao jedna od mnogobrojnih tadasnjih mesijanskih sekti, nema pakla odnosno nema nikakve vjecne kazne poslije smrti. Zidovi tisucama godina prije nastanka i uspona krscanstva nisu znali za nikakav pakao - ne znaju ni danas. To je dodano u Ivanovim i Matejevim vizijama/halucinacijama (Novom Zavjetu). Izmisljen je problem, i onda je izmisljeno i rjesenje.
P.S. Nemam pojma tko je Petrovic niti mi se gleda njegov video, ali je bio neki ludjak toga imena.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 27 ožu 2017, 16:21 |
|
|
|
Gospodin Petrović je kompletna budaletina.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 27 ožu 2017, 16:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 87243 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Tuta je napisao/la: Inače, što se tiče Petrovića, on je jedan šarlatan, vjerujem Cime se "bavi" doticni? Od cijele teme samo sam shvatio da postoje neki Petrovicevci, i da je KIM presao u Petrovicevce.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 27 ožu 2017, 20:16 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Tuta je napisao/la: Inače, što se tiče Petrovića, on je jedan šarlatan, vjerujem Cime se "bavi" doticni? Od cijele teme samo sam shvatio da postoje neki Petrovicevci, i da je KIM presao u Petrovicevce. Pa ovako... ako "pod čime se bavi" razumijevaš po čemu je poznat, onda se bavi predavanjima gdje promiče protestantsku vizuru Biblije kao znanstveno utemeljene knjige - geološki, biologijski, povijesno i na svaki drugi način. Na predavanjima se bavi i teorijama zavjere, masonima, jezuitima i sl. Ako si "pod čime se bavi" razumijevao od čega živi, onda se bavi, kako kaže "privatnim biznisom", koji se sastoji od uzgajanja i prodavanja povrća.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 27 ožu 2017, 20:53 |
|
|
|
Petrović je ero iz Herceg. Promovira gusle i vrši promizbu tradicije.
Ispisao decu iz osn pučke škole koje zove DEBILANAMA komunisticko satanist.
Uči kao njegov djedo iz kuće i porodične tradicije. Mosad ga financira jer promovira Zidove i Izrael.
Djedo mu dobio zemlju oko Le gde se preselio sa ženom i 4 dece. Žive ko amisi. Prodao sve u Bgd. Ima svoju mini centralu panele solarne bunar eko baštu. Kada dođe Armagedon da bude neovisan od javnog sustava i novca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 27 ožu 2017, 22:02 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Tuta je napisao/la: Gledao sam gostovanje Miroljuba Petrovića kod Marića na Happy TV. I kad ga Marić pitao - kako će obnovit Dušanovo carstvo, Petrović se razvezao o granicama. Od njega sam očekivao da bar kaže nešto u smilu - pa mi ne želimo obnovit Dušanovo carstvo u granicama, već u dušama i ponašanju ljudi. E, to bi bio odgovor za kapu skinut.
Inače, što se tiče Petrovića, on je jedan šarlatan, vjerujem da vjeruje u ono što govori i slijedi ga veliki broj ljudi. Međutim, obzirom da čovjek poziva ljude da se ne drogiraju, da se žene i prave djecu, podržavam ga. Neka ga. Miroljub kod Marića razočarao, čim je postao main onda odmah blaže govori o svemu. Što kaže Marić Mnogo civilizovano ovde govoriš k'o da si neki sindikalni funkcioner.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 27 ožu 2017, 22:04 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Tuta je napisao/la: Robbie MO je napisao/la:
Cime se "bavi" doticni?
Od cijele teme samo sam shvatio da postoje neki Petrovicevci, i da je KIM presao u Petrovicevce.
Pa ovako... ako "pod čime se bavi" razumijevaš po čemu je poznat, onda se bavi predavanjima gdje promiče protestantsku vizuru Biblije kao znanstveno utemeljene knjige - geološki, biologijski, povijesno i na svaki drugi način. Na predavanjima se bavi i teorijama zavjere, masonima, jezuitima i sl. Ako si "pod čime se bavi" razumijevao od čega živi, onda se bavi, kako kaže "privatnim biznisom", koji se sastoji od uzgajanja i prodavanja povrća. Da budemo precizni, poznat je po jednom klipu od 5 minuta.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 03 tra 2017, 13:56 |
|
|
|
Lee kazi tkoji je to klip od 5 min. Da nije a la Sevka ???
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 03 tra 2017, 14:45 |
|
|
KiM je napisao/la: Petrović je ero iz Herceg. Promovira gusle i vrši promizbu tradicije.
Uči kao njegov djedo iz kuće i porodične tradicije. Mosad ga financira jer promovira Zidove i Izrael.
Djedo mu dobio zemlju oko Le gde se preselio sa ženom i 4 dece. Žive ko amisi. Prodao sve u Bgd. Ima svoju mini centralu panele solarne bunar eko baštu. Kada dođe Armagedon da bude neovisan od javnog sustava i novca. Kada dodje Armagedon zalihe hrane i generatori struje ce mu biti najmanji problem. Veci problem ce biti gladni susjedi koji ce ga prvi pokusati opljackati i ubiti na spavanju, a zatim i naoruzane bande s "ovnovima" da razvale i probiju u njegovo skladiste hrane.  Svi ti ludjaci koji se pripremaju za apokalipsu racunaju da bi se ljudi u tako kaoticnoj situaciji kao kada 95% umire od gladi, da drustvo i tada zadrzava vladavinu zakona, kao sto je npr. privatno vlasnistvo. Jedino sto moze je izgraditi bunker, kupiti mine, topove i tenk da se obrani od gladne rulje, i brzo trpati u usta svu hranu dok se brani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 03 tra 2017, 14:46 |
|
|
|
Sad se sjecam da sam vidio davno na TV tog kreacionista Petrovica. U medjuvremenu sam ga zaboravio, a sada ga Kim vraca u zive.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 03 tra 2017, 14:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28074 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Sjećam ga se i ja iz nekih starih tv emisija, negdje možda od prije 10-15 godina. U vrijeme kada je najavljivao smak svijeta za 6 mjeseci. Bolesnik... i on i oni koji ga prate.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 03 tra 2017, 15:43 |
|
|
Pod mač,pod mač,nego šta,svi pod mač,sve pod mač. Rusi.. https://youtu.be/QhF1i23vwps
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 03 tra 2017, 15:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: KiM je napisao/la: Petrović je ero iz Herceg. Promovira gusle i vrši promizbu tradicije.
Djedo mu dobio zemlju oko Le gde se preselio sa ženom i 4 dece. Žive ko amisi. Prodao sve u Bgd. Ima svoju mini centralu panele solarne bunar eko baštu. Kada dođe Armagedon da bude neovisan od javnog sustava i novca. Kada dodje Armagedon zalihe hrane i generatori struje ce mu biti najmanji problem. Veci problem ce biti gladni susjedi koji ce ga prvi pokusati opljackati i ubiti na spavanju, a zatim i naoruzane bande s "ovnovima" da razvale i probiju u njegovo skladiste hrane.  Svi ti ludjaci koji se pripremaju za apokalipsu racunaju da bi se ljudi u tako kaoticnoj situaciji kao kada 95% umire od gladi, da drustvo i tada zadrzava vladavinu zakona, kao sto je npr. privatno vlasnistvo. Jedino sto moze je izgraditi bunker, kupiti mine, topove i tenk da se obrani od gladne rulje, i brzo trpati u usta svu hranu dok se brani. Upravu si.To je kao zombi apokalipsa. Zamišljam zombi apokalipsu u BiH.... A uvek ima gljiva kestenja vode pečenjaka kupina.. Ima oružja.Ima šta hoćeš.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 05 tra 2017, 11:30 |
|
|
KiM je napisao/la: Popovi jedino sto znaju vec 2 tisuce godina je da plase ljude paklom i sumporom, ako ne postivaju 10 Bozjih pravila.
Dok su 3/4 hedonisti, kurvari, pedofili, satanisti, masoncine, templari, lajolisti, kriminalci, srebroljubci.
Sto nije jasno ??? Nije! Jedini razlog jer sad nejebes kozu je to sto i u srednjem vijeku u tvom selu je bio jedan pametan covijek kojeg su svi slusali,obrazovani svecenik iz grada dok kod arapa su imali samoprozvane kuranlije(ili kako se to zove) koji su duhovni vodje(lokalci iz sela) koji nisu radili nista drugo nego odrzavali postojece stanje.Svecenstvo u nas je poboljsavalo ljude i selo zato i jesmo napredovali do mjere kad nam vise nisu trebali pa smo uveli sekularizam bili opismenjeni od drzave i to
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: "Ides pod MAC, bato" predavanja Miroljuba Petrovica o Bibliji zapalili youtube, zovu ga Pink, Ha Postano: 05 tra 2017, 12:38 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Sad se sjecam da sam vidio davno na TV tog kreacionista Petrovica. U medjuvremenu sam ga zaboravio, a sada ga Kim vraca u zive. Imao emisije na tv Palma plus kod Mikija Vujovica. Iza 5.okt 2000 nogiran. Ponovo jaše pod istom vlašću ko nekoć. Ludjak ima po pola milijuna pregleda po gostovanju. I Bobo ga se seća . Mracnjak i vjestac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 21 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|