|
|
Stranica: 60/89.
|
[ 2217 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mirv
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 27 tra 2017, 21:58 |
|
|
Još jedan primjer kako multikultura funkcionira, kako oplemenjuje narode i države i kako je različitost naša snaga. Odnosno, Makedonci su besplatno dobili državu ali kako u životu ipak ništa nikada nije besplatno sada će morati ratovati za nju. Kao i uvijek ulozi su jednostavni - pobijedit će u ratu i učiniti svoj nacionalni identitet neuništivim, ili će izgubiti rat i vjerojatno nestati. Koliko vidim još uvijek imaju ratnički agresivni duh pa su u ovom trenutku bliži prvoj mogućnosti.
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 27 tra 2017, 23:05 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 17:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
Zaevu razbijena lobanja Puši *** pseto smrdljivo
Privitak/ci: |
bn3ktkqTURBXy83Yjk0ZDMyMzk4MDgwNjY1MzhiYWMxZTI5YzYxMGNmNC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA.jpg [ 29.08 KiB | Pogledano 3921 put/a. ]
|
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 27 tra 2017, 23:15 |
|
|
Poslednja vest, policija otvorila vatru, ima desetine povređenih i mrtvih
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 27 tra 2017, 23:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75923 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nista Zaevu nije, najmanja posjekotina na celu toliko krvi pusta... Namjerno ne brise s maramicom, pusta da mu kapa ko kosulji.
Sto se tice zaista povrijedjenih i mrtvih, te ako je istina da je policija otvorila vatru, to poznavajuci Makedoniju i da Albanci reagiraju na najsitniju stvar znaci da je mogucnost za rat ... dvoznamenkast postotak.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 27 tra 2017, 23:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Makedonija se samo pridružila državama koje imaju problema sa muslimanima u svom društvu. To je granica, Makedonija više nikad neće biti ista.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 27 tra 2017, 23:34 |
|
|
BahamutNS širi dezinformacije. Misli da smo mi zapadnjaci sa Live Leaks.
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 27 tra 2017, 23:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nista Zaevu nije, najmanja posjekotina na celu toliko krvi pusta... Namjerno ne brise s maramicom, pusta da mu kapa ko kosulji.
Sto se tice zaista povrijedjenih i mrtvih, te ako je istina da je policija otvorila vatru, to poznavajuci Makedoniju i da Albanci reagiraju na najsitniju stvar znaci da je mogucnost za rat ... dvoznamenkast postotak. Što se zaeva tiče, ko mu jebe mater Na radiju sam čuo vesti i nažalost, oni ******** na blic, kurir, rts, hrt, n1, klix itd. sve cenzurišu bilo kako bilo, znaćemo sve za nekoliko sati
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 27 tra 2017, 23:41 |
|
|
BBC je napisao/la: BahamutNS širi dezinformacije. Misli da smo mi zapadnjaci sa Live Leaks. Ja samo prenosim ono što sam na radiju čuo... i da ponovim, bilo, kako bilo, značemo sve za nekoliko sati
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 27 tra 2017, 23:45 |
|
|
Kažu oko 50.000 ljudi ispred parlamenta, i vozila i dalje dolaze iz ćitave Makedonije. 10-20 teško prebijenih u bolnici. Pretpostavljam albanski političari koji su bili u parlamentu.
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 27 tra 2017, 23:56 |
|
|
Sve su to amerikanci i george soros zakuvali
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 27 tra 2017, 23:59 |
|
|
Jako predvidivo. Sve ovo sam znao prije 10 godina da ih čeka. I gore će biti. A onako, ako mlate Soroševce imaju moju podršku. Po automatici, bez ulaska u pozadinu sukoba. Znam da su u pravu dok je Soros na drugoj strani.
|
|
Vrh |
|
|
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 00:17 |
|
|
Gruevskom pomažu četničko-ustaški batinaši, ovi Makedonci nisu sposobni ništa da urade sami. GRUEVSKI DOVEO FAŠISTE SA USTAŠKIM OBELEŽJIMA DA BIJU: Pogledajte batinaša sa ustaškim znakom!MAKEDONIJA 23:10, 27.04.2017. 220 SKOPLJE - Napetost u Makedoniji ne jenjava, a na društvenim mrežama su se pojavili dokazi, odnosno slika huligana koji u makedonskom Sobranju napada poslanike, a nosi majicu sa simbolima ustaškog HOS-a! Huligan nosi majicu ustaškog i fašističkog HOS-a, (Hrvatskih odbrambenih snaga) sa natpisom "Za dom spremni". HOS su na početku rata u Hrvatskoj osnovali poznati eksktremni nacionalisti Dobroslav Paraga i Ante Paradžik. Brojni pripadnici HOS-a su tokom rata 90-tih nosili crne uniforme i ustaško znamenje iz Drugog svetskog rata što je dovodilo do toga da su ih protivnici redovno nazivali ustašama. HOS je takođe bila skraćenica za Hrvatske oružane snage u (NDH), koje su nastale 1944. spajanjem domobranskih i ustaških jedinica. http://www.kurir.rs/region/makedonija/g ... ak-2806191
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 00:33 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Da to nije Totem?
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 04:26 |
|
|
Puši *** Haag Šešelj jebe mater svima
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 10:33 |
|
|
Banditi i rulja mašu noževima i pištoljima u sobranju, desetine ljudi povređeno Policija pohapsila desetine plaćenika i soroševih kurvica
|
|
Vrh |
|
|
BAN-2020
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 10:43 |
|
|
Nije još vrijeme za potpuni rasplet u Makedoniji. Već se sve primirilo i situacija je pod kontrolom.
_________________ Hrvatska politika mora i može bolje neka uzor bude Izrael.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 10:45 |
|
|
EU postala privatna sprdačina ovog (vaneuropskog) milijardera.
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 11:01 |
|
|
BAN-2020 je napisao/la: Nije još vrijeme za potpuni rasplet u Makedoniji. Već se sve primirilo i situacija je pod kontrolom. Jesi li ti pijan, drogiran ????
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 11:02 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Kakvi primitivci. BiH je za njih zapadnoeuropska uljduba.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 11:03 |
|
|
BBC je napisao/la: EU postala privatna sprdačina ovog (vaneuropskog) milijardera. eu će proći mnogo, mnogo gore od SSSR-a, jebiga, soroševci odlično rade svoj posao
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 11:07 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Kakvi primitivci. BiH je za njih zapadnoeuropska uljduba. Kakvo je vreme u skandinavistanu, jel pada sneg
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 11:08 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Kakvi primitivci. BiH je za njih zapadnoeuropska uljduba. Što je ovo za vaše "bošnjačko proljeće" od prije par godina. Muslimani kronično pate od slabog pamćenja, ili vam takije tako jeftine.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 11:12 |
|
|
KiM je napisao/la: Biven Zajev i siptarski pratenici, rulja usla u sobranije, koju je vmro poslao. Pre 16god. masakrirasni Mkd civili i policajci, a glavni ubica je danas izabran za predsednika na Sobranjije, Talat Dzaferi.
PINK DIREKTNO PRENOSI POCETAK GRADJANSKOG RRATA. Kim zasto lazes ljude.Kao prvo albanske pratenike nema.Istinske allbance u makedonskom sobranju imas 2-3 njih.Sve ostale ako iseces na cetiri komada od njih ispadaju cetiri makedonaca. Druga stvar allbanci nisu masakrirali makedonske civile.To se pokazallo i u medjunarodnom sudu u hagu.Allbanci nisu osudjeni nego su osudjeni makedonci.Jer oni su tome vicni.Isto ko srbi. Sta se talata dzaferija tice ne bune se VMRO-vci zbog toga jer talat xhaferi je njihov igrac i njihov zet.Talat dzaferi jebe silvanu bonevu njihovu vmro-vsku posllanicu.Telat dzaferi je otisao u rat u 2001 godinu sa preporukama makedonske vojne bezbednosne slluzhbe.On je likvidiro komandanta 116 brigade pokojnog tahira sinanija. Makedonci talata paze kao kristalnu vazu da mu se nesto ne desi.A voleli bi da nema Ziadina selu.On im smeta
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 11:16 |
|
|
@sokoli Kakva je trenutno situacija u makedoniji ? Ako možeš, daj nam barem nekoliko rečenica, jer ove vesti koje stižu ovde nisu ni za ***, ali bukvalno nisu ni za ***, svi nešto kenjaju, cenzurišu itd.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 11:16 |
|
|
BBC je napisao/la: To kao kurban pred klanje. Da se smire (strasti) dok mazlums ne preuzmu vlast. To ti ne gine.Il se smiri il se ne smiri isto ti se hvata.Mozes od muke poceti i rückwertz da se parkiras al to ce se desiti.Neko veoma brzo ce preuzeti vllast
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|