|
|
Stranica: 62/89.
|
[ 2217 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 16:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39029 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ovo sve u Makedoniji miriše na novi rat.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BAN-2020
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 16:19 |
|
|
U Makedoniji već duže vrijeme mriše na rat, i stvari se neće rasplesti bez rata. Teško je procijeniti hoće li to biti sada, moja je procijena da još nije stigao taj trenutak i da će se još neko vrijeme kuhati.
_________________ Hrvatska politika mora i može bolje neka uzor bude Izrael.
|
|
Vrh |
|
|
BAN-2020
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 16:19 |
|
|
Još će se veliki malo igrati, pa kad za njih dođe povoljan trenutak, vjerojatno kad se završi Sirija.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 16:48 |
|
|
BahamutNS je napisao/la: Banditi i rulja mašu noževima i pištoljima u sobranju, desetine ljudi povređeno Policija pohapsila desetine plaćenika i soroševih kurvica Hrvatski čovjek će sa bratom Makedoncem i Bugarinom odlučiti o karti Balkana Nema više Koliševskog Nema više Tita Sad se u Makedoniji Vlado Černozemski pita
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 17:57 |
|
|
daramo je napisao/la: Ovo sve u Makedoniji miriše na novi rat. A ko ce da ratuje? mislis da ce pristalice sdsm-a da ratuju protiv onih iz vmro-a.Nema rata.Nikolla gruevski ce morati u zatvor.On pravi nerede da se dogovara za svoju kozu.On ce ubrzo da ponudi da se dozvoli formiranje nove vlade ako mu garantiraju neodllazak u idrizovo
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 18:02 |
|
|
BAN-2020 je napisao/la: U Makedoniji već duže vrijeme mriše na rat, i stvari se neće rasplesti bez rata. Teško je procijeniti hoće li to biti sada, moja je procijena da još nije stigao taj trenutak i da će se još neko vrijeme kuhati. Nema tu nista.Jedna partija koja je do guse u kriminalu ne moze sastaviti parlamentarnu vecinu.I radi toga se okrenuli sile sa shakom njihovih pristalica.To ce njima donjeti totalnu blokadu od medjunarodnog faktora.Htjeli ne htjeli oni su deo istorije.Nema tu rata.U makedoniju je trenutno lose i albancima i makedoncima.Svi zele pobjeci iz makedonije.Niko nece da se bije za nista.U makedoniji je trenutno takva situacija i postaje sve losija
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 18:18 |
|
|
Citat: Navijači iz Srbije krenuli za Makedoniju: Delije i Junajted Forsi prvi stigli u Skoplje Grupa navijača beogradskog kluba, ali i manji broj "Radovaca", u Makedoniji pružaju podršku Srbima i Makedoncima u slučaju udara Albanaca Politička kriza u Makedoniji, koja je kulminirala u četvrtak uveče upadom pristalica VMRO DPMNE u Sobranje, preti da preraste u nešto što bi moglo da izazove tektonske poremećaje u čitavom regionu. Situacija u Skoplju je trenutno pod kontrolom, makar prividnom, mada niko sa sigurnošću ne zna šta bi moglo da se dogodi u danima koji slede: smirivanje tenzija ili novi talas nasilja. Napeta dešavanja u Makedoniji, razumljivo, sa velikom pažnjom se prate i u Srbiji odakle je, kako smo saznali, već krenula konkretna podrška za Srbe i Makedonce u slučaju udara Albanaca. U pitanju su navijači Crvene zvezde, grupa od pedesetak najodvažnijih Delija, koji su se samorganizovali iste večeri kada su krenuli sukobi u Makedoniji, i već su na licu mesta gde čekaju dalji razvoj situacije. Na poziv Srba iz Makedonija i pojedinih navijačkih frakcija Delije su se odazvale i bez mnogo razmišljanja se uputile ka kriznom području. U Skoplju se, pored navijača Zvezde, u ovom trenutku nalazi i mala grupa pristalica Fudbalskog kluba Rad, sa istim ciljem – odbiti eventualni napad albanske strane. Takođe, u pripravnosti su i navijači Vardara. Saznajemo i to da će se ovim grupama uskoro pridružiti i Delije iz Zvečana, dok je jedna od teorija i da će pojedine pristalice Zenita i Sankt Petersburga stići u prestonicu Makedonije. Poznato je koliko poštuju Srbiju i srpski narod i učestvuju u humantiranim akcijama za Srbe sa Kosovo i Metohije. Naravno ne isključuje se da još neke ultra grupe iz Srbije sa ovih prostora krenu put Skoplja. Podsetimo, do nasilja u Skoplju došlo je nakon što je parlamentarna većina koju je, uz podršku dve albanske partije DUI i Besa, okupio Zoran Zaev, izabrala Albanca Telata Džaferija za predsednika skupštine. Kod dela makedonskog naroda, okupljenih oko građanske inicijative “Zajedno za Makedoniju”, koji su 60 dana protestovali zahtevajući ponavljanje vanrednih izbora i koji se protive vladi SDSM i Albanaca, odluka o izboru Džaferija izazvala je revolt i oni su upali u parlament. (Telegraf.rs) Izvor: http://www.telegraf.rs/sport/2749969-navijaci-iz-srbije-krenuli-za-makedoniju-delije-i-junajted-forsi-od-cetvrtka-u-skoplju
|
|
Vrh |
|
|
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 18:33 |
|
|
Lepo je videti da makedonskim patriotama pomažu svi Balkanci, osim naravno balkanskih dzamijaša. Što se tiče Srbije naša Demokratska partija Srba u Makedoniji je u koaliciji sa VMRO-DPMNE i oni nas izveštavaju da i su i Srbi uleteli u Sobranje i da su i oni poput onog Hrvata pretukli šiptare i makedonske komunjare iz SDSMa. Vest o tome I Srbi u Sobranju brane Makedoniju © Foto: Ivan Stoilković REGION 22:15 27.04.2017(osveženo 22:26 27.04.2017) Preuzmite kraći link Senka Miloš 1424710110 U Sobranju se u nekom trenutku pevala makedonska, ali zatim i albanska himna, ne čudi me što se ovo desilo. Velika je verovatnoća da će u državi biti proglašeno vanredno stanje, kaže za Sputnjik predsednik Demokratske partije Srba u Makedoniji Ivan Stoilković, koji je u Sobranju. U trenutku upada ljudi u skupštinu sedeli smo u svojim klupama, nisam video ljude s maskama, ne znam ko su, ali znam da sam prethodno prisustvovao pokušaju puča, kaže za Sputnjik predsednik Demokratske partije Srba u Makedoniji Ivan Stoilković, koji se nalazi u zgradi makedonskog Parlamenta. Makedonija © REUTERS/ OGNEN TEOFILOVSKI Haos u Makedoniji: Više od 100 povređenih, narod ispred Sobranja čeka jutro „Zbog pevanja albanske himne, situacija je za nekoliko minuta postala veoma napeta, morala je da eskalira. Nisam iznenađen upadom u Sobranje, destabilizacija Makedonije i celog Balkana je dugo pripremana, negde je moralo da pukne“, objašnjava Stoilković. On dodaje da nije morao da pozove članove i simpatizere partije koja predstavlja Srbe u Makedoniji. „Oni su već krenuli iz unutrašnjosti. Mi ćemo ih ovde sačekati. Svakako ne možemo napolje. Sobranje je opkoljeno sa svih strana, ljudi su već počeli da stižu iz unutrašnjosti“, kaže za Sputnjik predsednik DPSM-a Ivan Stoilković. Dodaje da je dalji razvoj događaja nezahvalno prognozirati. „Logika stvari govori da je sada na potezu makedonski predsednik Đorđe Ivanov. Videćemo da li će logika biti ispoštovana. Kakva god bila njegova odluka, to mora biti ozbiljna primena instrumenata pravne države“, kaže Ivan Stoilković. On dešavanja u Skupštini vidi i kao priliku da se stvori savezništvo srpskog i makedonskog naroda, kako kaže, Srbi i Makedonci su jednako ugroženi. „Srbi u Makedoniji imaju jasne stavove, naš strateški cilj je pad ’tiranske platforme‘, zato što je njena realizacija stepen više ka stvaranju ’Velike Albanije‘. Ona mora da padne po svaku cenu. Ako se to ne desi, Srbi u Makedoniji doživeće sudbinu Srba na Kosovu i Metohiji. Sobranje bi moglo da usvoji i rezoluciju kojom bi se srpski i makedonski narod optužio za genocid nad Albancima“, ističe predsednik Demokratske partije Srba u Makedoniji Ivan Stoilković, koji se za Sputnjik javio iz Sobranja. https://rs.sputniknews.com/regioni/2017 ... upad-Srbi/
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 18:35 |
|
|
Citat: Ko je Talat Džaferi Izbor Talata Džaferija, poslanika albanske Demokratske unije, za predsednika Sobranja bio je neposredni povod noćašnjih nemira u makedonskom parlamentu, iako Džaferi nije nepoznat javnosti. Džaferi, bivši komandant albanskih pobunjenika, 2012. godine je imenovan za ministra odbrane Makedonije. I tada je njegov izbor izazvao veliku kontroverzu u Makedoniji. "ONA (Oslobodilačka nacionalna armija) sada je na čelu vojske", napisala je na svojoj Fejsbuk stranici Džaferijeva stranka (DUI) – višegodišnji manjinski partner u vladi Nikole Gruevskog. Njegovo imenovanje je tada izazvalo oštru reakciju makedonskih veterana iz sukoba 2001. godine, vođenog između albanskih pobunjenika i državnih snaga bezbednosti, koji su zapretili protestima zbog novog ministra koji se nekada borio protiv njih kao komandant 116. brigade ONA-e. "Zbog jedinica sa Džaferijem na čelu i njenih metaka, nemam pola unutrašnjih organa", rekao je tada za BIRN penzionisani general Stojanče Angelov, pokazujući svoje ožiljke koji ga još podsećaju na brojne operacije kojima je podvrgnut 2001. godine. Džaferi je tada izjavio da je njegov cilj da oružane snage pretvori u "simbol suživota, tolerancije i poštovanja različitosti". Rođen je 1962. godine kod Gostivara. Makedoniju je napustio kao tinejdžer i upisao se u vojnu školu u Beogradu, glavnom gradu tadašnje Jugoslavije, gde je kasnije pristupio Jugoslovenskoj narodnoj armiji (JNA) i napredovao sve dok se ranih devedesetih nije raspala zajednička država. Nakon što je 1991. godine Skoplje proglasilo nezavisnost, on je postao visoki oficir novoosnovane makedonske vojske. Bio je raspoređen u Tetovo, grad u kojem su se 2001. godine vodile brojne bitke tokom kratkog ali nasilnog oružanog sukoba. Kada je 2001. izbio sukob, Džaferi je dezertirao iz vojske i pridružio se albanskim pobunjenicima koji su se borili protiv makedonskih snaga bezbednosti. Njegova 116. brigada ONA-e vršila je vojne operacije u Gostivaru, ali se malo šta drugo zna o njegovim aktivnostima u tom periodu. U Džaferijevoj zvaničnoj biografiji na internet stranici Ministarstva odbrane ne pominje se šta je radio tokom 2001. godine. Sukob je okončan iste godine potpisivanjem Ohridskog mirovnog sporazuma, koji garantuje veća prava Albancima. Kao rezultat toga, država je amnestirala Džaferija i njegove saborce. Za građane albanske nacionalnosti imenovanje bivšeg komandanta predstavlja veliku pobedu vojnog krila bivše ONA-e, koja je sada deo DUI. Veterani ONA-e dosada su se u stranci nalazili u zapećku i retko su imenovani na više funkcije. Ubrzo nakon završetka sukoba, Džaferi je pristupio DUI, koja je postala najpopularnija politička stranka među Albancima u Makedoniji i redovno se nalazila u svim sastavima vlade. Od 2004. do 2006. godine, Džaferi je bio zamenik ministra odbrane. Neke njegove bivše kolege izjavile su da je on pravičan čovek koji ne deli ljude po nacionalnosti. "Radila sam u kabinetu tadašnjeg zamenika ministra. Kada je Džaferi došao, doveo je sa sobom svoju albansku pomoćnicu... Međutim, nije bio zadovoljan njenim radom i odlučio je da me zadrži kao svoju saradnicu. Rekao mi je da mu je potreban neko ko poznaje posao, a da nacionalnost nije važna", rekla je svojevremeno jedna Makedonka koja je tražila da ostane anonimna. Džaferi je 2008. godine postao poslanik u Sobranju, što je pozicija koju je zadržao sve do danas. U svojoj biografiji na internet stranici Ministarstva odbrane, Džaferi je naveo da govori albanski, makedonski, srpskohrvatski i engleski. Izvor: http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/region/2717074/ko-je-talat-dzaferi.html
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 19:03 |
|
|
Uaaaauuuuuuu tesko nama dolaze pedeset delija u skoplje.Culi ljudi da je dole albanska trava jeftina.
|
|
Vrh |
|
|
Novi
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 19:47 |
|
|
Idu u Skoplje, a ne smiju u Novi Pazar.
|
|
Vrh |
|
|
Blitz
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 19:57 |
|
|
Hrvatski fašisti u sprezi sa svojom slovenskom braćom Rusima, ruše albansku demokratiju u Makedoniji. Sram vas bilo ustaše! ****************************** Vladimir Petreski @VPetreski 41m41 minutes ago More All Western countries condemned the violence in #Macedonia|n Parliament y-day. Except Kremlin. They see EU conspiracy. So Typical! ***************************** Vladimir Petreski @VPetreski 2h2 hours ago More 1. VMRO thug wearing #Croatian extreme right party t-shirt insignia ready to beat new majority MP's. 2. Same thug with Gruevski. #Macedonia
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 20:37 |
|
|
Nikada aktualnija poruka, protiv rezima AV izdajnika i placenika Sorosa, Klintonista i "mutter".
Ovu navijacku rulju, i narkomancine pohapsiti, los image rade Srbiji, mi smo za miroljubivu koegzistenciju sa sviju narodi u okolija.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 21:12 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 17:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
BAN-2020 je napisao/la: Ja nisam, ali ti sigurno jesi.
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 21:12 |
|
|
BAN-2020 je napisao/la: Još će se veliki malo igrati, pa kad za njih dođe povoljan trenutak, vjerojatno kad se završi Sirija. Rat u Siriji će sasvim sigurno trajati još nekoliko godina, pošto tu niko nije spreman da popusti, pogotovo veliki igrači Rusija i Iran, tako da zapadu prostaje Balkan, Kavkaz i eventualno Belorusija
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 21:30 |
|
|
sokoli je napisao/la: Novi je napisao/la: Ti si zastario sa shvatanjem kao i mnogi Makedonci, a i neki Albanci. Nikada nije bilo pametno da Albanci idu u separatizam u Makedoniji, ali sada i njihova politika to shvata. Odnosno, glupo je ići uzimati parče zemlje kada za koju deceniju možeš biti glavni pri sastavljanju svake vlade nad čitavom državom. Zato albanski vođe vjerovatno umiru od smjeha kad vide Makedonce koji prosvjeduju u ime "zajedničke države". Misle si ljudi, pa dobro, ko kaže da smo mi protiv toga šta vi tražite.
Mi nikad i nismo trazhilli podjelu makedonije.Allbanci iz makedonije imaju 5-6 njihovih partija i na poslednjim izborima gllasaju za zaeva 80 hiljada allbanaca.Znaci da allbanci iz makedonije prellaze onaj nacionallni rubikon.Gledaju interes a ne naciju.Sta nama treba? Pravo da govorimo maternjim jezikom i da ne budemo opljackani.Znaci trazhimo i mi deo od ddv-a. U allbanske sredine nema nikakve industrije.Jedino funksionishu uslluge i trgovija.Ali zato u allbanskim sredinama ullaze godisnje vise od miliarde evra deviza iz inostranstva.U allbanske sredine danak na dohodak je oko 4% cjellokupnog danaka makedonije.Dok u DDV ucestvujemo sa 58%.Znaci u strumici se danas prodaju 100 pripejd kartice za telefon u gostivaru 2000.Zakonom je regulirano da od ddv-a lokalnoj samoupravi ne pripada nista.Albanski gradovi budzet sakupljaju pretezhno od placanja komunalija.U gostivaru komunallna taksa za radni prostor je 109 evra na kvadrat.Aktivne povrsine stanovanja 69 evra.Pomocne prostorije podrumi garaze 29 evra na kvadrat.Dok se DDV-om dizhe skopje 2014 i grade se neboderi po ceskoj.E to nama smeta.Nek trosi svaki svoje Sumnjam da su vasi apetiti cisto gospodarsko ekonomski po pitanju Makedonije al podrzavam ukoliko je to u pitanju i prava koja imate zagarantirana.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
BAN-2020
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 22:02 |
|
|
BahamutNS je napisao/la: BAN-2020 je napisao/la: Ja nisam, ali ti sigurno jesi. Ne, nisi pijan? Onda je nešto puno gore na stvari.
|
|
Vrh |
|
|
BAN-2020
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 22:05 |
|
|
BahamutNS je napisao/la: BAN-2020 je napisao/la: Još će se veliki malo igrati, pa kad za njih dođe povoljan trenutak, vjerojatno kad se završi Sirija. Rat u Siriji će sasvim sigurno trajati još nekoliko godina, pošto tu niko nije spreman da popusti, pogotovo veliki igrači Rusija i Iran, tako da zapadu prostaje Balkan, Kavkaz i eventualno Belorusija Pa to sam i rekao kad se Sirija završi, kreće Balkan. Kakva Iran, kakva Bjelorusija, ti si stvarno počeo lupetat, smatrao sam te puno ozbiljnijim.
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 28 tra 2017, 23:44 |
|
|
BAN-2020 je napisao/la: Pa to sam i rekao kad se Sirija završi, kreće Balkan. Kakva Iran, kakva Bjelorusija, ti si stvarno počeo lupetat, smatrao sam te puno ozbiljnijim. Loše si pročitao ono što sam napisao. A napisao sam da će rat u Siriji sasvim sigurno trajati još nekoliko godina, pošto tu niko nije spreman da popusti, pogotovo veliki igrači Rusija i Iran koji podržavaju Asada. Bez njihove podrške, Asad bi prošao kao Gadafi, možda čak i gore. Jasno je da je zapad u Siriji doživeo težak fijasko i poraz i postavlja se pitanje gde će zapad započeti novu krizu i sukob. Po mom mišljenju, to će biti ili na Balkanu, ili na Kavkazu, ili u Belorusiji, uostalom pogledaj samo šta zapadni mediji pišu i sve je jasno http://www.aljazeera.com/programmes/peo ... 16003.htmlhttps://www.theguardian.com/world/2014/ ... ctatorshiphttp://www.independent.co.uk/news/world ... 90166.html
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 29 tra 2017, 10:05 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BAN-2020
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 29 tra 2017, 10:43 |
|
|
BahamutNS je napisao/la: BAN-2020 je napisao/la: Pa to sam i rekao kad se Sirija završi, kreće Balkan. Kakva Iran, kakva Bjelorusija, ti si stvarno počeo lupetat, smatrao sam te puno ozbiljnijim. Loše si pročitao ono što sam napisao. A napisao sam da će rat u Siriji sasvim sigurno trajati još nekoliko godina, pošto tu niko nije spreman da popusti, pogotovo veliki igrači Rusija i Iran koji podržavaju Asada. Bez njihove podrške, Asad bi prošao kao Gadafi, možda čak i gore. Jasno je da je zapad u Siriji doživeo težak fijasko i poraz i postavlja se pitanje gde će zapad započeti novu krizu i sukob. Po mom mišljenju, to će biti ili na Balkanu, ili na Kavkazu, ili u Belorusiji, uostalom pogledaj samo šta zapadni mediji pišu i sve je jasno http://www.aljazeera.com/programmes/peo ... 16003.htmlhttps://www.theguardian.com/world/2014/ ... ctatorshiphttp://www.independent.co.uk/news/world ... 90166.htmlNisam loše pročitao, već si ti loše napisao.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 29 tra 2017, 13:40 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39029 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Makedonac je simpatizer vmro koji je bio u savezu sa ustašama, najpoznatija suradnja je ubojstvo srpskog kralja Aleksandra, ne vidim šta je tu čudno.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 29 tra 2017, 15:35 |
|
|
daramo je napisao/la: Ovo sve u Makedoniji miriše na novi rat. Ma kakav rat... S kim će ratovat? Pobunjenim Albancima koji ne žele da se bune već samo izmjene Ustava, a koji imaju podršku makedonske oporbe, tj. pola Makedonije.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 29 tra 2017, 16:50 |
|
|
Žele samo izmene ustava.Setimo se Hrvatske.Ili sadašnje situacije u BiH..
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 29 tra 2017, 16:53 |
|
|
Kad se Makedonci sete da je teritorija Makedonije-stara Srbija,stvari će postati ...
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|