|
|
Stranica: 89/180.
|
[ 4485 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
master_mind_
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 00:24 |
|
|
Postoji nekoliko indikacije o demografskoj budućnosti Francuske. Jedna od njih je i ova statistika novorođene djece koje se testiraju na anemiju srpastih stanica, bolest koja se tipično javlja kod Subsaharnih crnaca i Arapa. Ovo se inače dosta proširen memes. https://bloodyshovel.files.wordpress.co ... .png?w=630Kod Britanaca se znaju službene statistike (imaju oko 16% azijata i ovi pravi Britanci čine oko 80% stanovništva). Po tome je Francuska multikultralnija od Britanije.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 00:25 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: I Pariz sa okolinom. A Pariz nije London, da su imigranti većina stanovništva. Zapravo, Pariz je još više multikulturaliziran od Londona. U Francuskoj je zabranjeno raditi statistike za temelju rase i vjere, tako da prave i službene statistike ne postoje već samo pretpostavke i nagađanja. U Londonu desnica barem dobiva oko 20% unatoč tome što su Englezi tamo manjina. Dakle, Pariz je ima sigurno još manji postotak Francuza pošto je Le Pen dobila tamo samo 7% Samo predgrađa. Dođi u centar Pariza, a da nisi belac, izmaltretiraće te barem pet žandarmskih patrola.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 00:28 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Postoji nekoliko indikacije o demografskoj budućnosti Francuske. Jedna od njih je i ova statistika novorođene djece koje se testiraju na anemiju srpastih stanica, bolest koja se tipično javlja kod Subsaharnih crnaca i Arapa. Ovo se inače dosta proširen memes. https://bloodyshovel.files.wordpress.co ... .png?w=630Kod Britanaca se znaju službene statistike (imaju oko 16% azijata i ovi pravi Britanci čine oko 80% stanovništva). Po tome je Francuska multikultralnija od Britanije. Francuska ne priznaje etničku pripadnost. Definicija Francuza je "Građanin Francuske" i ništa više od toga.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 00:31 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: A za ove, nad sudbinom Zapadne Evrope, zabrinute Balkance, zadržaću komentar za sebe.
UK i Francuska su debelo zaslužili sudbinu koja ih čeka. Vekovima da iskorištavaš pola planete domorodaca da bi razvijao svoju zemlju, pa si sad ti bogat zato što si pametan, a ne zato što si pljačkaš, a gledaš na mene sa visoka i misliš da sam siromašan zato što sam glup, a ne zato što nisam pljačkao. Ajde mrš, pet namaza dnevno, petkom džuma i žene ne smeju da upravljaju motornim vozilima i izlaze iz kuće bez muške pratnje. To vam je budućnost, i boli me *** ako vam se ne sviđa. Nisam zabrinut za njih. Već EU ima plan da sve zemlje članice u nekoj bliskoj budućnosti postanu čađavije. Što misliš zašto ovaj Macron želi sankcionirati Poljsku što ne uzimaju jebene odrtine sa Bliskog Istoka? Imam kod sebe jedne članke od zaključka zasjedanja Europskog vijeća iz 2014. kojom je zasjedala Švedska. Tamo su rekli da je EU potrebno 100 milijuna (sic!) radnih migranata. Nisu normalni. Osobno me inače boli briga za Francusku i UK, samo ta luda Francuska ima preveliki utjecaj na EU Komisiju Vidim i ja već crne znakove u Hrvatskoj. Večernji i Jutarnji već kmeče o tome da hrvatskom turizmu fali radne snage. Kao eto nema već dovoljno nezaposlenih na birou u RH koji ne bi mogli popuniti kvotu. I vas žele sjebati. Što je sa ovih 6000 u Srbiji? Jel se Vučić misli njih nekako riješiti ili će im dati svima državljanstva?
|
|
Vrh |
|
|
mirv
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 00:45 |
|
|
Zbog čega su se ovi žabožderi uopće borili protiv Reicha kada pet minuta nakon toga na sebi provode isti plan kakav je Hitler imao za Slavene? Ispada da se ti ljudi zapravo nisu brinuli za svoj opstanak niti im je to nešto bitno nego su samo imali nešto osobno protiv Fuhrera, odnosno nisu htjeli ponovno postati Nijemci ali ako ih treba pretvoriti u robove kalifata to je sasma u redu. Ironično je i da su francuski Židovi na istom putu do nestanka u progresivnom društvu. Le Pen prozivaju za antisemitizam a u isto vrijeme Židovi su se samoočistili iz Francuske jer u njoj ima toliko puno muslimana da više nisu sigurni pa bježe u Izrael. Temeljitije su ih komunisti počistili od Adolfa, gdje ljevičar dođe tu trava ne raste, samo inflacija, siromaštvo, broj ubojstava, pljački, transrodnih osoba i džamija, kako se čini. Ti bahati francuski likovi su uvijek s prijezirom i bahatošću gledali na nas kao da smo barbari jer smo se borili za goli opstanak dok su oni u sigurnoj zavjetrini polako tonuli u umnu izopačenost a već danas počinje njihova ubrzana preobrazba u Balkan 2. Naša prošlost je njihova budućnost. Nabavimo čips i kokice te pripremimo naslonjače jer francuski Big Brother s divljim galskim plemenima upravo počinje.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 00:47 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Postoji nekoliko indikacije o demografskoj budućnosti Francuske. Jedna od njih je i ova statistika novorođene djece koje se testiraju na anemiju srpastih stanica, bolest koja se tipično javlja kod Subsaharnih crnaca i Arapa. Ovo se inače dosta proširen memes. https://bloodyshovel.files.wordpress.co ... .png?w=630Kod Britanaca se znaju službene statistike (imaju oko 16% azijata i ovi pravi Britanci čine oko 80% stanovništva). Po tome je Francuska multikultralnija od Britanije. Francuska ne priznaje etničku pripadnost. Definicija Francuza je "Građanin Francuske" i ništa više od toga. To je službeno objašnjenje, ali seru. To ih ponovo ne sprječava barem da znaju koliko ima ljudi kojih religija. Inače malo je poznato da su Francuzi također u biti jedna nacija istovjetno nekadašnjima Jugoslavenima. Sama Francuska nekada se sastojala od više manjih etničkih skupina koji su imali svoj jezik i čak imali separatističke organizacije. Nekada su postojali Bretonci, Okcitanci, Alzašani.... Francuska je vlada je cilju da unište te nacije sprovela prisilnu asimilaciju, gdje su djecu sramili što pričaju svoj jezik. To se zove Vernonja. https://en.wikipedia.org/wiki/VergonhaU tu svrhu služili su im crnci i muslimani da naseljavaju u etnička homogena područja Okcitanije. Ipak, crnci i muslimani vjeruju u francuske vjerodnosti pa stoga su veći Francuzi od ovih domaćih etničkih skupina.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 00:48 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: A za ove, nad sudbinom Zapadne Evrope, zabrinute Balkance, zadržaću komentar za sebe.
UK i Francuska su debelo zaslužili sudbinu koja ih čeka. Vekovima da iskorištavaš pola planete domorodaca da bi razvijao svoju zemlju, pa si sad ti bogat zato što si pametan, a ne zato što si pljačkaš, a gledaš na mene sa visoka i misliš da sam siromašan zato što sam glup, a ne zato što nisam pljačkao. Ajde mrš, pet namaza dnevno, petkom džuma i žene ne smeju da upravljaju motornim vozilima i izlaze iz kuće bez muške pratnje. To vam je budućnost, i boli me *** ako vam se ne sviđa. Nisam zabrinut za njih. Već EU ima plan da sve zemlje članice u nekoj bliskoj budućnosti postanu čađavije. Što misliš zašto ovaj Macron želi sankcionirati Poljsku što ne uzimaju jebene odrtine sa Bliskog Istoka? Imam kod sebe jedne članke od zaključka zasjedanja Europskog vijeća iz 2014. kojom je zasjedala Švedska. Tamo su rekli da je EU potrebno 100 milijuna (sic!) radnih migranata. Nisu normalni. Osobno me inače boli briga za Francusku i UK, samo ta luda Francuska ima preveliki utjecaj na EU Komisiju Vidim i ja već crne znakove u Hrvatskoj. Večernji i Jutarnji već kmeče o tome da hrvatskom turizmu fali radne snage. Kao eto nema već dovoljno nezaposlenih na birou u RH koji ne bi mogli popuniti kvotu. I vas žele sjebati. Što je sa ovih 6000 u Srbiji? Jel se Vučić misli njih nekako riješiti ili će im dati svima državljanstva? Članstvo u EU je izbor svake države članice. Niko ih ne bije štapom po glavi da ostanu članice i napuste Uniju. 6000 migranata je ništa za Srbiju. Ovde već imaš desetak puta više Arapa koji žive u Srbiji već decenijama i ne prave nikakve probleme. Kupujem povrće na pijaci od jednog Jordanca već deset godina. Sasvim ok čovek.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 00:54 |
|
|
mirv je napisao/la: Zbog čega su se ovi žabožderi uopće borili protiv Reicha kada pet minuta nakon toga na sebi provode isti plan kakav je Hitler imao za Slavene? Ispada da se ti ljudi zapravo nisu brinuli za svoj opstanak niti im je to nešto bitno nego su samo imali nešto osobno protiv Fuhrera, odnosno nisu htjeli ponovno postati Nijemci ali ako ih treba pretvoriti u robove kalifata to je sasma u redu. Ironično je i da su francuski Židovi na istom putu do nestanka u progresivnom društvu. Le Pen prozivaju za antisemitizam a u isto vrijeme Židovi su se samoočistili iz Francuske jer u njoj ima toliko puno muslimana da više nisu sigurni pa bježe u Izrael. Temeljitije su ih komunisti počistili od Adolfa, gdje ljevičar dođe tu trava ne raste, samo inflacija, siromaštvo, broj ubojstava, pljački, transrodnih osoba i džamija, kako se čini. Ti bahati francuski likovi su uvijek s prijezirom i bahatošću gledali na nas kao da smo barbari jer smo se borili za goli opstanak dok su oni u sigurnoj zavjetrini polako tonuli u umnu izopačenost a već danas počinje njihova ubrzana preobrazba u Balkan 2. Naša prošlost je njihova budućnost. Nabavimo čips i kokice te pripremimo naslonjače jer francuski Big Brother s divljim galskim plemenima upravo počinje. Borili su se samo iz jednog razloga. Da vi budete svi do jednog streljani u Blajburgu. A oni koji pobegnu, da pobegnu u pizdu materinu tipa Austrailja ili Argentina i da se nikad ne vrate. Lep gest sa njihove strane, dodao bih.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 01:02 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Inače malo je poznato da su Francuzi također u biti jedna nacija istovjetno nekadašnjima Jugoslavenima. Sama Francuska nekada se sastojala od više manjih etničkih skupina koji su imali svoj jezik i čak imali separatističke organizacije. Nekada su postojali Bretonci, Okcitanci, Alzašani....
Francuska je vlada je cilju da unište te nacije sprovela prisilnu asimilaciju, gdje su djecu sramili što pričaju svoj jezik. To se zove Vernonja.
Tj proces aimiliacije je završen još u 19. veku. I bio je ispravna odluka. Jedna država-jedan narod. Kakvi kurčevi Oksitanci i Bretonci. A o nemačkim Alsašanima da i ne govorim.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 01:05 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Inače malo je poznato da su Francuzi također u biti jedna nacija istovjetno nekadašnjima Jugoslavenima. Sama Francuska nekada se sastojala od više manjih etničkih skupina koji su imali svoj jezik i čak imali separatističke organizacije. Nekada su postojali Bretonci, Okcitanci, Alzašani....
Francuska je vlada je cilju da unište te nacije sprovela prisilnu asimilaciju, gdje su djecu sramili što pričaju svoj jezik. To se zove Vernonja.
Tj proces aimiliacije je završen još u 19. veku. I bio je ispravna odluka. Jedna država-jedan narod. Kakvi kurčevi Oksitanci i Bretonci. A o nemačkim Alsašanima da i ne govorim. Zapravo ova vergohna se provodila u 1950ima pa sve do kraja 80ih 20. stoljeća. No, ok.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 01:08 |
|
|
A imaš i danas baba i deda koji razumeju ocitanski. Ali preko 90% toga je već bilo završeno u 19. veku.
|
|
Vrh |
|
|
mirv
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 01:09 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Borili su se samo iz jednog razloga. Da vi budete svi do jednog streljani u Blajburgu. A oni koji pobegnu, da pobegnu u pizdu materinu tipa Austrailja ili Argentina i da se nikad ne vrate. Lep gest sa njihove strane, dodao bih. Onda su se loše borili jer je prvi pokret otpora u Francuskoj djelo jedne odmetnute ustaške posade a niti Bleiburg nije ispunio svrhu jer su unatoč njemu srpska pseta istrijebljena iz Hrvatske dok ostatak tih odrpanih kerova upravo krepava od osiromašenog urana u i oko albanskog Kosova, tj. Dardanije i uz francusku pomoć i sudjelovanje. Džaba ste im podigli onaj uvlakački spomenik, znaju oni da je vaše uvlačenje isključivo rezervirano za ruski čmar.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 01:19 |
|
|
Ja ne pričam o Francuskoj, ja pričam o Velikoj Britaniji i njenoj kraljici kojoj si ti lojalni podanik.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 07:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25658 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Carmello Šešelj je napisao/la: A za ove, nad sudbinom Zapadne Evrope, zabrinute Balkance, zadržaću komentar za sebe.
UK i Francuska su debelo zaslužili sudbinu koja ih čeka. Vekovima da iskorištavaš pola planete domorodaca da bi razvijao svoju zemlju, pa si sad ti bogat zato što si pametan, a ne zato što si pljačkaš, a gledaš na mene sa visoka i misliš da sam siromašan zato što sam glup, a ne zato što nisam pljačkao. Ajde mrš, pet namaza dnevno, petkom džuma i žene ne smeju da upravljaju motornim vozilima i izlaze iz kuće bez muške pratnje. To vam je budućnost, i boli me *** ako vam se ne sviđa.
Daj ne lupetaj, eto nama će svima biti bolje kada Francuska propadne, kada cijela zapadna Europa kolabrira pod pritiskom Azijata i Afrikanaca. Nama će tada svanuti i na nas se to neće nimalo negaivno odraziti. Srpska dumanja: -Nek crknu kada nisu bili na našoj strani 1990ih!!!! Nek cijeli svijet propadne!!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 08:20 |
|
|
Postoji razlika između "Boli me *** za njihovu sudbinu." i "Radujem se i jedva čekam da ih zadesi ta sudbina."
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 09:49 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 17:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
@Bobovac I ne samo kad pukne francuska, već i cela jebena evropa zajedno sa njom Možda nam neće biti bolje, ali nam sasvim sigurno neće kojekakve evropske fukare, ******** i majmuni kenjati i podmetati klipove pod točkove kad god im se ćefi
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 09:54 |
|
|
Kakve su prognoze za parlamentarne izbore?
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 14:32 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6349 Lokacija: Izvan sebe
|
joe enter je napisao/la: A pazi moralista što zameraju što je oženio osobu stariju 25 godina?? Koliko znam , zakon ne zabranjuje nigde u Evropi a i celom svetu brak između ljudi gde je razlika u godina velika , kao što nije zabranjivalo ama baš nikad u istoriji. Žensak populacija bi rekla " Svaka čast" njegovoj ženi kad je našla mladog i sposobnog muža , kao što većina muškaraca tapše kad oženi mladu piletinu. Kad je jedan moj rođak oženio stariju od sebe 15 godina , svi moralisti iz sela su negodovali dok nije đed rekao svoje :" Šta vas briga koha je oženio i jel puno starija od njega , pa neće je kuvat". Ne znam o kakvom mome moralizmu pises, ili o zabrani koju bih ja poduzeo. Ja samo kazem, da treba mladu ozeniti ili imati u krevetu. Tu naravno ima raznih varijacija, o kojima ne zelim da posebno raspravljam. Muskarac 18-30, zenska od 18-40 itd.To nije tema u ovom slucaju.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 09 svi 2017, 18:21 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 17:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
limpus je napisao/la: Kakve su prognoze za parlamentarne izbore? Oni sa france 24 misle da će socijalisti i republikanci podbaciti za nekoliko procenata u korist nacionalnog fronta Okreni - obrni, niko neće imati apsolutnu većinu, pa će se kao i do sada praviti gomila trulih kompromisa i koalicija
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 svi 2017, 12:44 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: A za ove, nad sudbinom Zapadne Evrope, zabrinute Balkance, zadržaću komentar za sebe.
UK i Francuska su debelo zaslužili sudbinu koja ih čeka. Vekovima da iskorištavaš pola planete domorodaca da bi razvijao svoju zemlju, pa si sad ti bogat zato što si pametan, a ne zato što si pljačkaš, a gledaš na mene sa visoka i misliš da sam siromašan zato što sam glup, a ne zato što nisam pljačkao. Ajde mrš, pet namaza dnevno, petkom džuma i žene ne smeju da upravljaju motornim vozilima i izlaze iz kuće bez muške pratnje. To vam je budućnost, i boli me *** ako vam se ne sviđa.
Daj ne lupetaj, eto nama će svima biti bolje kada Francuska propadne, kada cijela zapadna Europa kolabrira pod pritiskom Azijata i Afrikanaca. Nama će tada svanuti i na nas se to neće nimalo negaivno odraziti. Srpska dumanja: -Nek crknu kada nisu bili na našoj strani 1990ih!!!! Nek cijeli svijet propadne!!! Carmello Šešelj je napisao/la: Postoji razlika između "Boli me *** za njihovu sudbinu." i "Radujem se i jedva čekam da ih zadesi ta sudbina." Promenio sam mišljenje, sada me više ne boli ***, nego aktivno navijam za sve veću islamizaciju zapadne Evrope. Pa kada budu imali pobune i građanske ratove u svojim zemljama, onda će se malo baviti sobom, umesto nama.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 svi 2017, 13:02 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Nimalo mi ih nije žao. Kada je svaka žena u Francuskoj želela (i u većini slučaja i imala) kućnu pomoćnicu iz Alžira, onda je sve bilo super. Sada kada se vide posledice toga, sada je problem. Ma nemoj. Nek sada malo Afrikanci kolonizuju njih, šta fali?
A za ove iz UK me tek zabole. Dabogda svi postali Pakistanci.
A za ove, nad sudbinom Zapadne Evrope, zabrinute Balkance, zadržaću komentar za sebe.
UK i Francuska su debelo zaslužili sudbinu koja ih čeka. Vekovima da iskorištavaš pola planete domorodaca da bi razvijao svoju zemlju, pa si sad ti bogat zato što si pametan, a ne zato što si pljačkaš, a gledaš na mene sa visoka i misliš da sam siromašan zato što sam glup, a ne zato što nisam pljačkao. Ajde mrš, pet namaza dnevno, petkom džuma i žene ne smeju da upravljaju motornim vozilima i izlaze iz kuće bez muške pratnje. To vam je budućnost, i boli me *** ako vam se ne sviđa. Pa lako je biti pošten kada nemaš uslova da budeš lopov. Srbi nisu bili u stanju da zadrže najbližu okolinu za koju su ratovali, a kamo li da izgrade onoliku imperiju. Nije baš da je za to dovoljna puka želja i nula pameti. Svaka imperija je iskorišćavala stanovništvo na teritoriji koju je osvojila, ne samo Briti i Francuzi.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 10 svi 2017, 13:13 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Nimalo mi ih nije žao. Kada je svaka žena u Francuskoj želela (i u većini slučaja i imala) kućnu pomoćnicu iz Alžira, onda je sve bilo super. Sada kada se vide posledice toga, sada je problem. Ma nemoj. Nek sada malo Afrikanci kolonizuju njih, šta fali?
A za ove iz UK me tek zabole. Dabogda svi postali Pakistanci.
A za ove, nad sudbinom Zapadne Evrope, zabrinute Balkance, zadržaću komentar za sebe.
UK i Francuska su debelo zaslužili sudbinu koja ih čeka. Vekovima da iskorištavaš pola planete domorodaca da bi razvijao svoju zemlju, pa si sad ti bogat zato što si pametan, a ne zato što si pljačkaš, a gledaš na mene sa visoka i misliš da sam siromašan zato što sam glup, a ne zato što nisam pljačkao. Ajde mrš, pet namaza dnevno, petkom džuma i žene ne smeju da upravljaju motornim vozilima i izlaze iz kuće bez muške pratnje. To vam je budućnost, i boli me *** ako vam se ne sviđa. Pa lako je biti pošten kada nemaš uslova da budeš lopov. Srbi nisu bili u stanju da zadrže najbližu okolinu za koju su ratovali, a kamo li da izgrade onoliku imperiju. Nije baš da je za to dovoljna puka želja i nula pameti. Svaka imperija je iskorišćavala stanovništvo na teritoriji koju je osvojila, ne samo Briti i Francuzi. Nije samo želja i nula pameti, nego geografski položaj. Zašto su sve zemlje koje imaju otvoren izlaz na Atlantik bile kolonijalne imperije? Kako to da se baš nijedna od njih nije suzdržala od pljačkanja?
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 12 svi 2017, 22:58 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Emmanuel Macron je, onako mnogo objektivno, ipak ljepsi za gledati nego Marine Le Pen. ;)
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 13 svi 2017, 00:11 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25658 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Audrey je napisao/la: Emmanuel Macron je, onako mnogo objektivno, ipak ljepsi za gledati nego Marine Le Pen. ;) Pa i nije neka razlika... nakarada i on i ona... Puno je veća razlika on i žena. Zamisli, on se budi svako jutro pored ove prikaze. On svaku noć gura svoj jezik u njena usta... brrr!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Audrey
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 13 svi 2017, 05:47 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Nisam ljubitelj zena (u tom smislu), tak da me uopce ne interesira njegov ukus u zenama. Meni je on daleko ljepsi za gledati nego Le Pen - cisto kao objekt. Marine Le Pen me izgledom podsjeca na Margaret Thatcher.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|