HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 pro 2024, 09:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2217 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 89  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Makedoniji
PostPostano: 06 svi 2017, 15:16 

kolubara je napisao/la:
muhamadova pascad bratski saradjuju, bakir im pomaze a usput se i omasti

samo sta mi tu imamo?
zbog netrpeljivosti prema siptarima makedoniju pomagati i gledati blagonklono?
NE

zaev jeste siptarski saradnik ali rekao je ono sto je tacno. vmro je za vreme vlasti priznao kosovo glasao u unesko za siptare i ako nemaju veze sa pravoslavnim svetinjama.

srbija je priznala ime makedonija i svesno se zamerila grckoj. grcka ne progovni srpsku crkvu a vmro da. vmro je vekovni dusman srbije, koketirali su sa ustasama pavelica, bugarima, fasistima..

Zato ne truditi se uopste. Eto im drzava eto im amerika koja ih kao zapad ne priznaje pod imenom makedonija. prkno drzava koja ce nestati. I nas ni malo ne treba da bude briga.

Za muslimana će nevernik uvek biti nevernik, pa bio on Srbin, Rus, Poljak, nemac, kinez, pa čak i musliman koji ne pripada istoj struji islama itd. :kava

Zašto su makedonski politikanti odlučili da priznaju Kosovo i Metohiju, da bi nama napakostili, da bi se uvukli zapadu u bulju, možda su bili ucenjeni itd. je potpuno nebitno, jer, svi su oni jako, jako dobro znali da će posle priznanja doći red na njih i da će zbog toga najviše najebati običan čovek :kava

Mi treba da gledamo svoja posla, a sve ostale da odjebemo, jer dosta smo mi za druge podmetali leđa, neka sada drugi lepo kusaju vlastito pomije :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 07 svi 2017, 09:35 

:biceovodobro

Vrh

PostPostano: 08 svi 2017, 19:48 

BahamutNS je napisao/la:
kolubara je napisao/la:
muhamadova pascad bratski saradjuju, bakir im pomaze a usput se i omasti

samo sta mi tu imamo?
zbog netrpeljivosti prema siptarima makedoniju pomagati i gledati blagonklono?
NE

zaev jeste siptarski saradnik ali rekao je ono sto je tacno. vmro je za vreme vlasti priznao kosovo glasao u unesko za siptare i ako nemaju veze sa pravoslavnim svetinjama.

srbija je priznala ime makedonija i svesno se zamerila grckoj. grcka ne progovni srpsku crkvu a vmro da. vmro je vekovni dusman srbije, koketirali su sa ustasama pavelica, bugarima, fasistima..

Zato ne truditi se uopste. Eto im drzava eto im amerika koja ih kao zapad ne priznaje pod imenom makedonija. prkno drzava koja ce nestati. I nas ni malo ne treba da bude briga.

Za muslimana će nevernik uvek biti nevernik, pa bio on Srbin, Rus, Poljak, nemac, kinez, pa čak i musliman koji ne pripada istoj struji islama itd. :kava

Zašto su makedonski politikanti odlučili da priznaju Kosovo i Metohiju, da bi nama napakostili, da bi se uvukli zapadu u bulju, možda su bili ucenjeni itd. je potpuno nebitno, jer, svi su oni jako, jako dobro znali da će posle priznanja doći red na njih i da će zbog toga najviše najebati običan čovek :kava

Mi treba da gledamo svoja posla, a sve ostale da odjebemo, jer dosta smo mi za druge podmetali leđa, neka sada drugi lepo kusaju vlastito pomije :biceovodobro

to sam i rekao

ko ih jebe

nisu bas bili ucenjivani i pocetkom sredinom dvdesetog veka... vmro nam je uvek bio dusmanin.. ko je nas mogao uceniti da ih ne priznamo pod imenom makedonija?

eto im, neka uzivaju sad

a siptar? sa njim cemo kad tad i necemo vmr zvati u pomoc jer ih dobro znamo

Vrh

PostPostano: 08 svi 2017, 20:00 

Citat:
Sputnjik: Džaferi išao po "ferman" u Brisel i Tiranu

Talat Džaferi na simboličkom nivou pokazuje da mu je najpre stalo do Brisela, potom Tirane, a tek onda do Makedonije i njenih interesa.

slika

Dalja borba protiv nelegitimnih vlasti u Makedoniji zavisi od VMRO-DPMNE, piše Sputnjik.

“Prvo je dobio čestitke, zamenu za nekadašnje sultanove fermane, iz Vašingtona, Berlina, Brisela. Potom su u Skoplje stigli gospodarevi emisari, Eduard Kukan, Ivo Vajgl i Knut Flekenštajn. Zatim se Džaferi zaputio za Brisel, metropolu u kojoj se sreo sa „gospodarima“ koji su ga, kada makedonski građani to već nisu, potvrdili kao predsednika Parlamenta Makedonije. Džaferi je, takođe, dobio poziv od Iljira Mete, predsednika Parlamenta Albanije i novoizabranog albanskog predsednika da poseti Tiranu”, navodi se u tekstu.

Analitičar Aleksandar Gajić kaže da poziv Džaferiju da poseti Tiranu pokazuje njegovu nedvosmislenu okrenutost svojim pokroviteljima, EU i Albaniji, i privrženost realizaciji plana opisanog u ”Tiranskoj platformi“.

”On na taj način poručuje makedonskim biračima, svim strankama i Zoranu Zaevu, da je on čvrsto opredeljen da nova Vlada mora da počiva na ’tiranskoj platformi‘. Džaferijev odlazak u Tiranu imaće i simboličku poruku koja je već bila vidljiva prilikom njegovog ulaska u kabinet predsednika Parlamenta, kada je na sto postavio tri zastavice — albansku, makedonsku i zastavicu EU, najvišeg suverena od koga Džaferi crpi kvazilegitimitet. Na simboličkom i spoljnopolitičkom nivou on pokazuje da su njegovi prioriteti na prvom mestu Brisel, na drugom mestu Tirana, a na najnižem mestu samo Skoplje i politička situacija u Makedoniji“, kaže Gajić.

Izvor: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=05&dd=08&nav_category=167&nav_id=1258159

Vrh

PostPostano: 08 svi 2017, 21:08 

kolubara je napisao/la:
to sam i rekao

ko ih jebe

nisu bas bili ucenjivani i pocetkom sredinom dvdesetog veka... vmro nam je uvek bio dusmanin.. ko je nas mogao uceniti da ih ne priznamo pod imenom makedonija?

eto im, neka uzivaju sad

a siptar? sa njim cemo kad tad i necemo vmr zvati u pomoc jer ih dobro znamo

Realno, nema toga što marioneta i kvisling neće uraditi samo da ostane na vlasti, jednom se samo obraz gubi, a kada se pristane na sve zahteve i ucene, bukvalno se za nekoliko minuta gubi i poništava sve ono što se godinama, decenijama gradilo :kava sve i da nije bilo nikakvih pritisaka i ucena sa zapada, mislim da bi makedonija i crna gora priznale Kosovo i Metohiju, verovatno su mislili da bez borbe mogu sačuvati ono što su raspadom jugoslavije dobili :kava okreni - obrni, oni su dobrovoljno prepustili vlastitu sudbinu u tuđe ruke :kava

Slažem se mi ne treba da se mešamo, neka svako kusa vlastito pomije, ali bi ako imamo makar malo pameti i volje trebalo, za početak da povučemo priznanje makedonije i vratimo nazad bjrm :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 08 svi 2017, 21:25 

kolubara je napisao/la:
...

Ja nadrkanijeg čoveka od tebe u životu nisam video.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2017, 12:31 

Ni ja, a Rođa je bio baš cool i nimalo nadrkan.

Vrh

PostPostano: 10 svi 2017, 14:50 

Makedonci su etnicka vecina u Makedoniji, i izglasali su si gradjanski Ustav. Prema takvom ustavu, sada 60% gradjana Makedonije zeli Zaeva za premijera.

Isto tako, u drzavu su ukljucili povijesno i etnicki albanske teritorije prije oko 100 godina. Nitko ne ocekuje valjda da ce 25% Albanaca jednostavno biti pasivni promatraci?

Albanci i Makedonci se ponasaju isto kao i tri naroda u BiH.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 10 svi 2017, 17:21 

@Robbie MO Pre bih rekao da se ponašaju onako kako se od njih očekuje, tačnije onako kako oni koji trenutno imaju najviše uticaja na balkanu zahtevaju, jer njima najviše i odgovara da balkan bude nestabilan, kako bi imali alibi za svoje vojno i političko prisustvo :kava

A koje su to teritorije ? Da li misliš na one koje su im dodeljene dok su bili pod kontrolom fašističke italije i nacističke nemačke :kava

Privitak/ci:
717362721_10155212053847566_6079721_10155212053847566_607935968534955329_123981535968534955329_1239815612835_1982346713.png
717362721_10155212053847566_6079721_10155212053847566_607935968534955329_123981535968534955329_1239815612835_1982346713.png [ 152.48 KiB | Pogledano 3677 put/a. ]

PostPostano: 10 svi 2017, 19:58 

Citat:
POČELA INVAZIJA! ITALIJANSKA VOJSKA UŠLA U MAKEDONIJU: Zaev poručuje da će Skoplje biti trideseta članica NATO!

Kolona KFOR sa Kosova, prešla granicu i ušla u Makedoniju, na graničnom prelazu Blace. Poznato je da su u konvoju italijanski vojnici. Još se ne zna zašto su i na osnovu čega strane trupe ušle na teritoriju Makedonije.

slika

Lokalni mediji su postavili pitanje Ministarstvu unutrašnjih poslova, ali policija je zatražila da se pošalje zvaničan zahtev za dobijanje informacija.

Interesantna je da se ulazak NATO vojnika iz Italije u Makedoniju gotovo poklopio sa izjavom lidera Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) Zorana Zaeva da Makedoniju vidi kao 30-ta članicu NATO saveza, s tim što je, kako je rekao, prethodno neophodno rešiti spor sa Grčkom oko imena.

Zaev je za podgoričku Pobjedu rekao da je za Makedoniju važno članstvo u NATO zbog toga što taj vojni savez, posebno, kako je rekao, kod nas na Balkanu, podrazumeva stabilnost, bezbednost i nepovredivost granica.

- Pored toga, NATO je garancija rasta ekonomije, ekonomskog razvoja, dotoka stranih investicija. Najzad, da je Makedonija bila članica NATO, diktatorski režim Nikole Gruevskog, zajedno sa svojim sponzorima, ne bi se usudio da izaziva krize i nerede kakve smo, nažalost imali prilike da gledamo poslednjih nekoliko godina - rekao je Zaev.

Govoreći o tome kako će Makedonija rešiti spor sa Grčkom, zbog kojeg je blokirana u NATO integracijama, Zaev je rekao kako veruje da će dijalogom dve vlade, koje će uvažiti makedonski identitet, dignitet i ponos, doći do rešenja tog višedecenijskog spora.

- U tome će nam, nadam se, pomoći opozicija, ali i građani Makedonije koje ćemo, ako to bude neophodno, pozvati da na referendumu odluče o imenu države u kojoj žive. Kao što znate Grčka je promenu imena Republike Makedonije postavila kao uslov našeg ulaska u NATO - rekao je Zaev i dodao:

- Iskreno ne razumem šta se to od nas očekuje. Da se izjasnimo kao Marsovci?! Makedonci smo i ne možemo biti ništa drugo. Uzgred, podsećam vas da su našu zemlju 123 države sveta priznale pod imenom Republika Makedonija - poručio je on.

Izvor: http://www.pravda.rs/lat/2017/05/10/pocela-invazija-italijanska-vojska-usla-u-makedoniju-zaev-porucuje-da-ce-skoplje-biti-trideseta-clanica-nato/

Vrh

PostPostano: 13 svi 2017, 00:02 

Očigledno je da se priprema neka teška pizdarija, čim se ekipa ratnih zolčinača, profitera, bandita i ološa tipa, voker, olbrajt, ahtisari itd. ponovo okupila i vratila na mesto zločina :kava

Vrh

PostPostano: 17 svi 2017, 22:43 

Zaev dobio mandat.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 18 svi 2017, 09:20 

"IDOL MLADIH" ili "ALBANSKI ČOVEK" Ko je Zoran Zaev, BUDUĆI PREMIJER Makedonije?

Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov poverio je danas mandat za sastav nove vlade lideru Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) Zoranu Zaevu koji je uspeo da okupi većinu u Sobranju.

slika

Četrdesettrogodišnji mandatar uveren je da će kao premijer Makedoniju izvesti iz dugotrajne krize, uvesti vladavinu prava i zemlju uspešno vratiti na izgubljeni put NATO i EU integracija.

Po obrazovanju ekonomista, Zaev je u politiku ušao 2003. kada je prvi put izabran za poslanika. Od 2005. do kraja 2016. bio je gradonačelnik Strumice u tri mandata, a povukao se pošto je u decembru 2016. ponovo izabran za poslanika na vanrednim parlamentarnim izborima.

Na lidersku poziciju u SDSM, koji je pre njega vodio harizmatični Branko Crvenkovski, Zaev je došao u leto 2013. i tada niko nije verovao da će uspeti da konsoliduje partiju razjedinjenu brojnim izbornim porazima koje joj je u kontinuitetu nanosio politički protivnik, lider konzervativne nacionalističke VMRO DPMNE i tadašnji premijer Nikola Gruevski.

Nepune četiri godine kasnije, Zaev ne samo što će postati premijer Makedonije i najverovatnije poslati Gruevskog u opoziciju i političku istoriju, već je postao ikona mladih Makedonaca i Albanaca koji se zalažu za život u građаnskom društvu i bez međuetničkih tenzija, navodi se u biografiji.

Političku karijeru Zaeva je nemoguće odvojiti od poltičke sudbine Nikole Gruevskog. Kao lider opozicije Zaev je objavio da je u Makedoniji godinama tajna služba prisluškivala više od 20.000 građana i to bez sudskog naloga što je tada, na početku 2015, u javnosti ođeknulo kao bomba.

Iako nije dobio najveći broj glasova na vanrednim parlamentarnim izborima u decembru 2016, Zaev je uspeo da formira parlamentarnu većinu sa albanskim partijama, što prethodno nije uspelo njegovom političkom protvniku Gruevskom. Tome su prethodile višemesečne opstrukcije VMRO DPMNE i predsednika Makedonije Đorđa Ivanova koji je odbijao da mu dodeli mandat.

Kao premijer Zaev će imati težak zadatak da sprovede reforme na kojima insisitra međunarodna zajednica, da približi zemlju EU i NATO, što očekuje velika većina makedonskih građana. Ali najvažnije za buduću vladu biće pre svega da uspostavi vladavinu prava i jednakost u društvu za sve građane što je bilo i glavno obećanje Zaeva u izbornoj kampanji.

Prilikom upada demonstranata u Sobranje Makedonije 27. aprila Zaev je odbio zahtev obezbeđenja da ga evakiuiše, jer kako kaže, nije hteo da napusti partijske kolege koji su fizički napale pristalice VMRO-DPMNE. U danima nakon tih nemira rekao je da je spreman na pomirenje, ali je ponovio da svi koji su počinili krivična dela moraju da odgovaraju, jer svi moraju da budu jednki pred zakonom.

Afera "Global"

Pre ulaska u politiku Zaev se bavio privredom, a VMRO-DPMNE mu često prigovara da je na mestu gradonačelnika Strumice omogućavao poslove firmama čiju su vlasnici članovi njegove porodice. Jedina mrlja u dosadašnjoj karijeri mu je afera "Global" u kojoj je bio osumnjičen da je kod izgradnje tog tržnog centra kroz javno-privatno partnerstvo nelegalno stekao milione evra. Tadašnji pedsednik Makedonije Branko Crvenkovski ga je abolirao u tom slučaju, smatrajući da slučaj ima političku pozadinu.

slika

Zaev danas izričito negira da je tu bilo kriminala i ističe da je ponosan tim poslom, za koji tvrdi da je najbolji primer javno-privatnog partnerstva u Makedoniji. Za to prvo privatno-javno partnerstvo u Makedoniji je dobio nagradu Saveta Evrope, a opština Strumica je u vreme njegovog upravljanja bila dobotnik najvišeg državnog priznanja za ekologiju.

Rođen je 8. oktobra 1974. godine u Strumici. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta "Ćirilo i Metodije" u Skoplju 1997, gde je bio i na postdiplmskim studijama. Oženjen je i sa suprugom Zoricom ima dvoje dece, kćerku Aleksandru i sina Duška. Govori engleski jezik.

Vrh

PostPostano: 18 svi 2017, 09:22 

Dačić: Zaev narušava odnose Beograda i Skoplja

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da mandatar za sastav nove makedonske vlade i lider Socijaldemokratskog saveza Makedonije Zoran Zaev "svojim izjavama narušava odnose Beograda i Skoplja" i da će "uvrede koje upućuje srpskom rukovodstvu svakako uticati na bilateralne odnose".

slika

- Srbija se ne meša u unutrašnja pitanja drugih država, isto tako Srbija želi dobre odnose sa susedima, ali izjave Zajeva su upravo u suprotnom tonu. Srbija sigurno neće dozvoliti bilo kome, pa ni Zaevu, da je ponižava, a odnos prema vlastima u Skoplju će ubuduće biti recipročan njihovom odnosu prema Srbiji - naveo je Dačić.

slika

Zaev kome je danas predsednik Makedonije uručio mandat za sastav nove vlade rekao je jutros u intervjuu za regionalnu TV N1 da je neprijatno na koji način Srbija komentariše događanja u Makedoniji, ali da će se on truditi da ima dobre odnose sa zvaničnim Beogradom.

- Vidite, Vučić je vodio kampanju i bukvalno u svakom svom nastupu govorio o nekakvom "makedonskom scenariju". Nažalost, to je, makar meni, bilo neprijatno slušati, to kako naš sused govori o Makedoniji - rekao je Zaev.

Vrh

PostPostano: 18 svi 2017, 09:25 

Robbie MO je napisao/la:
Zaev dobio mandat.

Očekivano... sledeći korak je podela bjrm između albanije i bugarske :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 18 svi 2017, 09:54 

Linijom toka reke Vardar. 2/3"siptarima . Posle ćemo u ratu sve da ih zguramo sa KiM u njihov deo Mkd i Alb.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 18 svi 2017, 10:49 

@KiM Da se na balkanu priprema neka nova i krvava / teška pizdarija, postalo je očigledno onog trenutka kada se ekipa psihopata, ratnih zolčinača, profitera, bandita i najgoreg ljudskog smeća i ološa tipa, voker, olbrajt, ahtisari itd. ponovo okupila i vratila na mesto zločina :kava

Vrh

PostPostano: 19 svi 2017, 22:13 

U Makedonskom ustavnom sudu sjede dva Albanca i Turcin, od 9 sudaca. Ako Zaevu zatreba provjera je li nesto ustavno, samo treba nabavit 2 Makedonca od 6.

Vrh

PostPostano: 20 svi 2017, 02:32 

ladno im je turčin sudija :sega jebote, koja je to raspala pičketina od države :sega

Vrh

PostPostano: 24 svi 2017, 08:28 

oni su raspala nacija i picketine

lizace oni dupe njima ko ih jebe

Vrh

PostPostano: 24 svi 2017, 09:13 

kolubara je napisao/la:
oni su raspala nacija i picketine

lizace oni dupe njima ko ih jebe

Kad ovo vidi onaj majmun totem, odmah će zapeniti kako su sve to zli srbi organizovali :sega

Vrh

PostPostano: 24 svi 2017, 09:57 

mogu da nas poljube u dupe

u slucaju egzodusa ne primati ih ni pod razno u srbiju!

eto vam siptarija bugari pa se nauzivajte

to su picketine i za srbiju su proslost

ko ih jebe

ps

mi ih jedini zvanicno zvoemo makedonija, tako da o pricama o nekoj hegemoniji mogu da nam ociste analnu regiju

Vrh

PostPostano: 24 svi 2017, 10:33 

kolubara je napisao/la:
mogu da nas poljube u dupe

u slucaju egzodusa ne primati ih ni pod razno u srbiju!

eto vam siptarija bugari pa se nauzivajte

to su picketine i za srbiju su proslost

ko ih jebe

ps

mi ih jedini zvanicno zvoemo makedonija, tako da o pricama o nekoj hegemoniji mogu da nam ociste analnu regiju

Fora je u tome što bi ih bugari preko reda pobacali u Vardar :sega Jebe se bugarima za te majmune :biceovodobro

Uostalom, ako su oni mogli da priznaju Kosovo i Metohiju, onda bi mi zbog reciprociteta trebali da povučemo priznanje makedonije :palacgore1 Ništa lično - čist račun, duga ljubav :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 28 svi 2017, 22:05 

Maksimir 1991 2. deo? Inicijalna kapisla?

"Finalna utakmica košarkaškog prvenstva Makedonije za pionira prekinuta je zbog tuče roditelja na tribinama, preneli su mediji"

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... id=1265661

Bahamut, Kolubara

Rajs je u "Čujte, Srbi!" opisao kako smo mogli lepo da asimilujemo Makedonce ali smo se odnosili sa visine prema njima, vređali i bahatili se... verujem mu, naše tradicionalno i klasično srbendisanje... kad smo ovakvi nabeđeni sada mogu nas zamislim kao velike pobednike...

Al' ajde to i nekako, nego kako je opisao odbacivanje i skrajnjivanje heroja balkanskih i Prvog rata čim se završio... Milunki Savić džoger u ruke da čisti *** kao baba-sera u javnom WCu, a masa najčasnijih i najnagrađivanijih ratnika odjebana kao šugavi psi... bilo je jako mučno čitati tu malu, tanku knjižicu... kao da ima 1000 strana a ne nekoliko desetina...

Vrh

PostPostano: 28 svi 2017, 22:57 

Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
Nebitan lik je napisao/la:
Maksimir 1991 2. deo? Inicijalna kapisla?

"Finalna utakmica košarkaškog prvenstva Makedonije za pionira prekinuta je zbog tuče roditelja na tribinama, preneli su mediji"

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... id=1265661

Bahamut, Kolubara

Rajs je u "Čujte, Srbi!" opisao kako smo mogli lepo da asimilujemo Makedonce ali smo se odnosili sa visine prema njima, vređali i bahatili se... verujem mu, naše tradicionalno i klasično srbendisanje... kad smo ovakvi nabeđeni sada mogu nas zamislim kao velike pobednike...

Al' ajde to i nekako, nego kako je opisao odbacivanje i skrajnjivanje heroja balkanskih i Prvog rata čim se završio... Milunki Savić džoger u ruke da čisti *** kao baba-sera u javnom WCu, a masa najčasnijih i najnagrađivanijih ratnika odjebana kao šugavi psi... bilo je jako mučno čitati tu malu, tanku knjižicu... kao da ima 1000 strana a ne nekoliko desetina...

Nije to uopšte tako, Milunku je novčano pomagala država i što kaže istoričar Nebojša Damjanović, neko ko nema pare ne može sebi da priušti da usvoji troje dece (plus biološka ćerka) i da živi sa njima u gradu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2217 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 89  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: