|
|
Stranica: 4/7.
|
[ 159 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 10 lip 2017, 18:53 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39457 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ne pali tamo takija i čaršijska propaganda, glavno je šta uzvjesti delegat, a to je potvrđeno da je veoma negativno. Ne gine im dobra kazna, minimalno pred praznim tribinama do kraja kvalifikacija i dobro deranje po džepu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 10 lip 2017, 21:11 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20924 Lokacija: među zvijezdama
|
Našli se susjedi licemjeri raspravljati o " incidentu " u Zenici Bolan, kako vas nije stid sopstvenog licemjerja i fašizma koji svakodnevno propagirate? I vaših kazni. Pa VI u sopstvenoj lizi ne možete fudbalski meč održati bez izgreda, da ne govorimo o Evropi i svijetu i kaznama Stvarno, je tačna ona poslovica " koje oči zlo rade po svijetu gledaju" moji dragi južni Srbi
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 10 lip 2017, 22:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60008 Lokacija: DAZP HQ
|
Nema za njih više prvenstava, od idućih kvala s padom Džeke vraćaju se u napete borbe za 4. mjesto, a ta reprezentacija pada u zaborav kao dio muslimanske nacionalističke histerije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 00:06 |
|
|
dudu je napisao/la: Nema za njih više prvenstava, od idućih kvala s padom Džeke vraćaju se u napete borbe za 4. mjesto, a ta reprezentacija pada u zaborav kao dio muslimanske nacionalističke histerije. Seljačiću moj sjatki, kad ti budeš u svom slatkom selu imao FK, onda možemo fudbalu oliti nogometu. Ovako, ti si došljo u purgerlandu i "košpičarski navijač" koji se fura da je ljuti Dinamovac. Ustvari, brstio si košpe i buljio u BBBbbbbbb - ovce ko' tele u šarena vrata, kad si jednom, eventualno dva puta, bio prisutan na nekoj nebitnoj tekmi ili čak treningu...Toliko o tebi kao samoprozvanom ekspertu Seljačiću iz seoske sredine (koja nema ni šabanligaša) u velikom gradu. I sad bi ti sa mnom o repki? Ja navijala kao curica po Beču i Grazu, kad Švabo bio trener, a Olić igrao za jedan od boljih austrijskih klubova tada Odrastao mi ćaća uz Želju, i ja uz ljubav prema Želji. I sad ti meni pričaš iz svoje ljaksoberske perspektive i ljubomore nekog, ko nigdje ne pripada o reprezentaciji Ti za Zagrebčanina ( oridjidji ) ćeš uvijek biti ono što je za mene Sandžo iz Tutina, Jasenice ili Rožaja. Taj level. I tu nema pomaka generacijama unaprijed Shvati. Ista je priča i u vezi repke. Ti nigdje ne pripadaš nažalost, i ne samo ti No ne shvataš. Kao repa si bez korjena. Jedino vas se sjete HDZ-ovci kao vjerno glasačko tijelo pred izbore. Tada ste "Hrvati" U svemu treba postojati tradicija. Nešto uz što su odrastale generacijama tvoji prije tebe. Da bi bio dio toga. Ti to nemaš. I to je tužno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
zec
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 04:18 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
Bgm opasna je Bečanka.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 07:03 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25746 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ne shvaća ona da je sebe u Beču opisala.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 09:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Počet ću njene komentare stavljati na onu moju temu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 09:56 |
|
|
Najveći krkanluk sa tom utakmicom je da im dijelili uz kartu sendviće i vodu, za one koji iftare. Zalazak sunca 15 minuta prije početka utakmice i navijači "Bosanci" došli gladni.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 10:00 |
|
|
Citat: Anonymous Ramazan i ruralni primitivizam ,papanluk, uostalom nisu svi Bosanci/Hercgovci, navijaci, musimani, sta da je prvi maj, bi li bila jedna piva i pola kila jagnjentine po covjeku Replika ubija logiku i zdrav razum. Hrana je za hinduse postače. Citat: Nesto bitno E sugo jedna nacionalisticka!Kod svakog naroda ima smeca,a ti si kod svog.Ko ne postuje tudje ne postuje ni svoje.ti ocigledno ne znas ni gdije zivis.Ne vidis dalje od svog svinjca!Gdje pise da je sendvic za muslimane,bosnjake,sendvic je za postace.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 10:56 |
|
|
Stavi sebe neuklopljena ljubuška seljačino Da ti opišem život neuklopljenog (blago rečeno, jer volim ja vas ipak)hercegovca primitivca u zegejsku obitelj?I to živiš van, u AT.. sreća tvoja. U Zegeju da si letio bi odavno, čim je potencija počela pokazivati prve slabosti. A je već, obzirom na godine. U AT si se učaurio i živiš u vukojebini gdje te Zegejka ne može promijeniti "adekvatnim Hrvatom" ... to ti je plus Neću, to je lično. No oboje znamo da je Zegejka i mentalitetom i kulturom miljama od tebe. Zato i jesi 24 sata na netu, a sretno oženit' :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 11:33 |
|
|
To je pravi offtopic.
Inače ako te zanima, Zegejka vas je uspjela zamrziti da joj nikad nisam riječ o vama govorio. Pa se vi zapitajte zašto je to tako i kuda srljate.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 11:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60008 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Nema za njih više prvenstava, od idućih kvala s padom Džeke vraćaju se u napete borbe za 4. mjesto, a ta reprezentacija pada u zaborav kao dio muslimanske nacionalističke histerije. Seljačiću moj sjatki, kad ti budeš u svom slatkom selu imao FK, onda možemo fudbalu oliti nogometu. Ovako, ti si došljo u purgerlandu i "košpičarski navijač" koji se fura da je ljuti Dinamovac. Ustvari, brstio si košpe i buljio u BBBbbbbbb - ovce ko' tele u šarena vrata, kad si jednom, eventualno dva puta, bio prisutan na nekoj nebitnoj tekmi ili čak treningu...Toliko o tebi kao samoprozvanom ekspertu Seljačiću iz seoske sredine (koja nema ni šabanligaša) u velikom gradu. I sad bi ti sa mnom o repki? Ja navijala kao curica po Beču i Grazu, kad Švabo bio trener, a Olić igrao za jedan od boljih austrijskih klubova tada Odrastao mi ćaća uz Želju, i ja uz ljubav prema Želji. I sad ti meni pričaš iz svoje ljaksoberske perspektive i ljubomore nekog, ko nigdje ne pripada o reprezentaciji Ti za Zagrebčanina ( oridjidji ) ćeš uvijek biti ono što je za mene Sandžo iz Tutina, Jasenice ili Rožaja. Taj level. I tu nema pomaka generacijama unaprijed Shvati. Ista je priča i u vezi repke. Ti nigdje ne pripadaš nažalost, i ne samo ti No ne shvataš. Kao repa si bez korjena. Jedino vas se sjete HDZ-ovci kao vjerno glasačko tijelo pred izbore. Tada ste "Hrvati" U svemu treba postojati tradicija. Nešto uz što su odrastale generacijama tvoji prije tebe. Da bi bio dio toga. Ti to nemaš. I to je tužno. upravo o ovome pišem, ovo su zadnji trzaji da ćete na temama o bh. reprezentaciji politizirati. od idućih kvala pa idućih X kvalifikacijskih ciklusa bit ćete rang LLLE (Litva, Latvija, Luxemburg, Estonija), a tada ću možda i pogledati sa zanimanjem koju tekmu bh. reprezentacije (predvođenu nekim hrvatskim otpadkom koji ne zadovoljava visoke standarde hrvatske reprezentacije) u grčevitoj borbi za solidno 4. mjesto. tvoje komplekse ne bih analizirao i razlagao, osim što se ježim od pomisli na to kakvo bi moglo biti tvoje stanje duha.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 11:51 |
|
|
Bošnjake zamrziti? Ja bi se na njenom mjestu prije zapitala da ti se ne sajberseksišeš ovdje... obzirom na utrošeno vrijeme. No eto ona mrzi Bošnjake jadi moji. Oni su joj krivi za mentalno - fizičku distancu i muževljevu ovisnost o internetu. Bravo!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 11:57 |
|
|
Idete ljudima nevjerojatno na živce. Nešto u vašem ponašanju. Mi na ovom forumu, kao i Srbi, već znamo što je to. Ako tako hoćete vi nastavite, jebe mi se.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 11:59 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Seljačiću moj sjatki, kad ti budeš u svom slatkom selu imao FK, onda možemo fudbalu oliti nogometu. Ovako, ti si došljo u purgerlandu i "košpičarski navijač" koji se fura da je ljuti Dinamovac. Ustvari, brstio si košpe i buljio u BBBbbbbbb - ovce ko' tele u šarena vrata, kad si jednom, eventualno dva puta, bio prisutan na nekoj nebitnoj tekmi ili čak treningu...Toliko o tebi kao samoprozvanom ekspertu Seljačiću iz seoske sredine (koja nema ni šabanligaša) u velikom gradu. I sad bi ti sa mnom o repki? Ja navijala kao curica po Beču i Grazu, kad Švabo bio trener, a Olić igrao za jedan od boljih austrijskih klubova tada Odrastao mi ćaća uz Želju, i ja uz ljubav prema Želji. I sad ti meni pričaš iz svoje ljaksoberske perspektive i ljubomore nekog, ko nigdje ne pripada o reprezentaciji Ti za Zagrebčanina ( oridjidji ) ćeš uvijek biti ono što je za mene Sandžo iz Tutina, Jasenice ili Rožaja. Taj level. I tu nema pomaka generacijama unaprijed Shvati. Ista je priča i u vezi repke. Ti nigdje ne pripadaš nažalost, i ne samo ti No ne shvataš. Kao repa si bez korjena. Jedino vas se sjete HDZ-ovci kao vjerno glasačko tijelo pred izbore. Tada ste "Hrvati" U svemu treba postojati tradicija. Nešto uz što su odrastale generacijama tvoji prije tebe. Da bi bio dio toga. Ti to nemaš. I to je tužno. upravo o ovome pišem, ovo su zadnji trzaji da ćete na temama o bh. reprezentaciji politizirati. od idućih kvala pa idućih X kvalifikacijskih ciklusa bit ćete rang LLLE (Litva, Latvija, Luxemburg, Estonija), a tada ću možda i pogledati sa zanimanjem koju tekmu bh. reprezentacije (predvođenu nekim hrvatskim otpadkom koji ne zadovoljava visoke standarde hrvatske reprezentacije) u grčevitoj borbi za solidno 4. mjesto. tvoje komplekse ne bih analizirao i razlagao, osim što se ježim od pomisli na to kakvo bi moglo biti tvoje stanje duha. Brini se ti dudice ljubice za svoje stanje duha. Dugoročno. Jer pazi, ti godinama nisi u dure sa onim bolesnim statistikama i čekanju da se objave mjesečni, kvartalni ili godišnji rezultati rodjenih u FBIH. Ti se čovječe ne baviš demografijom i statistikom. Mentalno je poremećeno ono što radiš. A ja sam samo razočarana, jer godinama nisam uvidjela dokle seže ta mržnja i mentalni poremećaji. Bio si drag lik. I sada si. Ne može se to gumicom izbrisati. Samo nisi zdrav. Vjeruj, u toj mržnji. Sve sam se nadala radi privatnih relacija i prijateljstva tog nekog virtualnog, da ste samo isfrustirani. Da nije bolest i mržnja posrijedi. Ali definitivno je. Nažalost je. Završila se era Komšića VI ne da niste ozdravili, nego je dijagnoza i lošija od prije tri godine. Baš mi je tužno. ... ali kontam kad majka dodje u situaciju da prizna kako joj s djetetom nije sve najbolje. ... Što ne bi ja onda, zarad virtualnog poznanstva? Možda je to neki korak ka vašem izlječenju?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 19:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 21:04 |
|
|
Koga je naljutila, i zašto je baniraju. Treba samo obrisati offtopic.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 22:55 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7422 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
BBC je napisao/la: Koga je naljutila, i zašto je baniraju. Treba samo obrisati offtopic. ne bi drukčije prestala pisati,kako se bila zaholcala
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 23:10 |
|
|
kiler je napisao/la: BBC je napisao/la: Koga je naljutila, i zašto je baniraju. Treba samo obrisati offtopic. ne bi drukčije prestala pisati,kako se bila zaholcala Makar (za razliku od tebe i mnogih ) imam postojan stav i ono što pišem ovdje, vama u lice, pišem otvoreno. Takodjer se hinjski ne skrivam, po bošnjačkim forumima zarad žena i ne ublažavam stavove, da bi bila prihvaćena. Ne nosim titule hinjski osvojene, poput forumašice mjeseca i ne rigam poput tebe zeleno "medju svojim na Džeku i bosanskohercegovačku repku "licemjerno Znaš zloćko tokmake :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 11 lip 2017, 23:12 |
|
|
kiler je napisao/la: seljačine,Džeko i Baždarević... Ovo si ti medju svojim
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 lip 2017, 20:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: kiler je napisao/la: ne bi drukčije prestala pisati,kako se bila zaholcala Makar (za razliku od tebe i mnogih ) imam postojan stav i ono što pišem ovdje, vama u lice, pišem otvoreno. Takodjer se hinjski ne skrivam, po bošnjačkim forumima zarad žena i ne ublažavam stavove, da bi bila prihvaćena. Ne nosim titule hinjski osvojene, poput forumašice mjeseca i ne rigam poput tebe zeleno "medju svojim na Džeku i bosanskohercegovačku repku "licemjerno Znaš zloćko tokmake :) Stalkerka
|
|
Vrh |
|
|
kolubara
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 16 lip 2017, 13:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Gradonačelnik
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 lip 2017, 15:19 |
|
|
Golemo da se Sarajka ne upita nikad odakle tolika mržnja?
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 14 srp 2017, 23:28 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
Jozo Simunovic iz Celtica bi mogao zaigrati za BiH a ne za Hrvatsku. Roditelji su mu iz Jajca. Jel ovo plan lukavih Latina da stvore rezervnu repku
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za SP 2018 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 srp 2017, 12:18 |
|
|
Muslimani krivi, Grci čisti kao suza. Čisto protokokla radi da se postavi. Citat: Disciplinska komisija: FIFA kaznila Džeku, Bešića i Gillija
FIFA je zbog nereda u Zenici nakon kvalifikacionog meča između BiH i Grčke kaznila dvojicu bh. reprezentativaca i Stephanea Gillija, nekadašnjeg pomoćnika selektora Mehmeda Baždarevića.
Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko je kažnjen novčano sa 2.500 švicarskih franaka.
Muhamed Bešić je kažnjen s jednom utakmicom zabrane igranja i 5.000 švicarskih franaka.
Gilli je suspendovan na šest mjeseci te kažnjen novčano sa 3.000 švicarskih franaka.
Stadion "Bilino Polje" je suspendovan na jedan meč, a NSBiH će morati platiti 30.000 švicarskih franaka za propuste u meču protiv reprezentacije Grčke, kao i sa 26.500 švicarskih franaka za propuste u organizaciji meča protiv Gibraltara.
S druge strane, u selekciji Grčke, samo je Kostas Manolas kažnjen i to sa 2.500 švicarskih franaka, dok je Ioannis Giannotas dobio samo opomenu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|